Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én már nagyon várom!És szerintem itt mindenki!rhynn írta:Készül a meglepetés is, csak valami őrületes hiba miatt még mindíg nem kompatibilis minden esetben. 5 emberből most 3nak működik. Amint rájövünk mi a hiba, már kerül is fel a honlapra. Köszönjük türelmeteket.
Neked is Boldog Szülinapot rhynn !rhynn írta:Ma az én születésnapom van, nem az EurobarcáéEnrique írta:Ma egy éves az új EUROBARCA!!![]()
![]()
![]()
Happy First Anniversary!!
De egye fene, beszámítom a jókívánságokat
Ma az én születésnapom van, nem az EurobarcáéEnrique írta:Ma egy éves az új EUROBARCA!!![]()
![]()
![]()
Happy First Anniversary!!
Tom arra reagáltam csak az ajándékbolt hosszabb!Enrique írta:Bocsi, de egy és uaz a két dolog...Drigo írta:annak nagyon örülnék ha aktív lenne a "shop" de asszem nem csak énEnrique írta:Alakulófélben van ez is...
Shop=Ajándékbolt, ahol lehet mezeket venni..
Bocsi, de egy és uaz a két dolog...Drigo írta:annak nagyon örülnék ha aktív lenne a "shop" de asszem nem csak énEnrique írta:Alakulófélben van ez is...
Ez gondolom nem ilyen egyszerű kérdés...Ehhez biztos kell 1 cég is...vagy ilyesmi...csán írta:Hi!Nekem az a gondom az oldallal h már amióta megvan az oldal nem lehet mezeket venni!"feltöltés alatt" van de ha nem lehet használni minek van???? valamit kezdjetek vele köszi pá