Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A HSV-ben nem láttam, de az Evertonban igen, ott nagyon nem is feigyeltem rá, de tény, hogy nem rítt ki ennyire a mezőnyből, mint aki mindenkit felrug, aki mozog sokkal technikásabb volt ott szerintem de amit a Realban művel,hát abban STUPIDSHARKnak van igaza.grecki írta:Láttad őt annak idején az Evertonban, meg a HSV-ban focizni?? Ha láttad volna, nem mondanál ilyet...S T U P I D S H A R K írta:Gravesen-t sokkal inkább nézném hentesnek, mint focistának.
Láttad őt annak idején az Evertonban, meg a HSV-ban focizni?? Ha láttad volna, nem mondanál ilyet...S T U P I D S H A R K írta:Gravesen-t sokkal inkább nézném hentesnek, mint focistának.
Először is örülök, hogy szted eddig nem hülyeségeket írtam, eddig...Gauchomester írta: Nem gondoltam volna hogy Te is tudsz hülyeségekert írni. Már bocs a kifejezésért, de ez azért télleg az. Szal Deco legalább olyan fontos láncszem, mint Eto'o vagy Puyol, vagy akár mint Ronnie. Term. Iniesta is nagyon sokat fejlődött, de elcserélni Deco-t Fabregasra![]()
![]()
Ráadás úgy beszéltél róla, mintha öreg lenne, pedig csak 29 éve. Van még benne 6 év. Olyat én is el tudnék képzelni, hogy Iniesta a kezdőben legyen, de akkor más taktika kéne. Na mind1, hát nem gondolkozhat mindenki egyformán...
Nem katalán, Albaceteben is született, ami Kasztíliában van! Személyszerint egyik kedvencem, és ez sem von le értékéből számomra....valamint ugyanúgy megszerezhetetlen lesz számotokra!!sergi1989 írta:de katalán?én ugy tudom hogy ő nem vérbeli katalán,vagyis mikor a realnál az egyik elnökjelölt vele kapányolt...akor azt mondták azért van esély mert nem katalán
Rosszul tudod,mert az Albacápától igazoltuk.sergi1989 írta:mert ha jol tudom a satenderből hoztátok,az pedig bilbao mellet van..
Nem gondoltam volna hogy Te is tudsz hülyeségekert írni. Már bocs a kifejezésért, de ez azért télleg az. Szal Deco legalább olyan fontos láncszem, mint Eto'o vagy Puyol, vagy akár mint Ronnie. Term. Iniesta is nagyon sokat fejlődött, de elcserélni Deco-t Fabregasragrecki írta:Én nem azt mondtam, hogy jobb Iniestánál, én csak azt mondtam, ha lenne rá esélyünk, meg pénzünk, én megvenném...Sztem Deco tavaly nem nyújtott olyan kiemelkedő teljesítményt, igaz voltak nagyon jó meccsei, de soxor beleszürkült a mezőnybe. De pl. a Zaragoza elleni kupameccsen, ahol Dinhot kiállította az a vérparaszt bíró, akkor 1értelműen Deco cipelte a hátán a csapatot, hajtott, futott, szerelt, indított, veszélyeztetett...De már lassan Iniestának szavaznék bizalmat Deco helyett. Ő rendkívül sokat fejlődött tavaly. Mindenestre én benne lennék egy Fabregas Deco swapban...Előtte még ott a jövő, még mindig nagyon fiatal, és azt el kell ismerni, hogy Fabregas jobb 18 évesen, mint Iniesta volt ugyanennyi idős korában...Legalábbis én így látom.
Meglincsellekgrecki írta:Igen, én megadnám...Már csak azért is mert, 18 éves, Iniesta meg 22, ha jól tudom. Én Deco helyére simán idehoznám...Ezért most lehet meglincseltek...Vito írta: ne viccelj már! 30 milliót?!
sem Deco, sem Ronnie, sem Eto'o nem került ennyibe...
Fabrit annyival tartom jobb játékosnak Iniesta-nal, hogy ő állandóan kezdő Inivel ellentétben és nagyobb a meccsrutinja.
egy fikarcnyival sem képzetebb és jobb játékos a mi spanyolunknál.
30 millió...
Igen, én megadnám...Már csak azért is mert, 18 éves, Iniesta meg 22, ha jól tudom. Én Deco helyére simán idehoznám...Ezért most lehet meglincseltek...Vito írta: ne viccelj már! 30 milliót?!
sem Deco, sem Ronnie, sem Eto'o nem került ennyibe...
Fabrit annyival tartom jobb játékosnak Iniesta-nal, hogy ő állandóan kezdő Inivel ellentétben és nagyobb a meccsrutinja.
egy fikarcnyival sem képzetebb és jobb játékos a mi spanyolunknál.
30 millió...
70 millióértGame90 írta:Állítólag 70 millióért veszi meg a Real Kakát (madridista). És nem akarja megszerezni Diarrátőt a Milan akarja.
Sztem Diarrára nagyobb szüksége lenne a Madridnak. De hát ők tudják. Cannavaro és Emerson nem elég erősítés a védekezésre. A Real megint ész nélkül igazol
ne viccelj már! 30 milliót?!grecki írta:Én Fabregasért is megadnám a 30 misit, és visszahoznám. Már "csak" az okozna fejtörést, hogy hová rakjam.
Roberto Carlos meg csak több pénzt és új szerződést akar kierőszakolni magának az utolsó pár évében. Először kitalálta a Chelseat, pedig a portugál gennyedék végig Ashley Cole-t akarta, aztán azt mondta, hogy inkább maradni akar. Most jön a Fenerrel, és amikor már arról szólnak az álhírek, hogy már át kellett volna esnie az orvosin, akkor megint azt mondja, hogy maradni akar. Szóval csak egy utolsó bőrt is le akar rántani a blancókról...Csak nem tom mi történne vele, ha tényleg Törökországban találná magát, mondjuk az Ankaragücü pályáján....Akkor már lehet nem vigyorognia telipofával, akkor már lehet 2x is meggondolná, hogy miket beszél.Los Banditos írta:Egyébként nagyon pofára eshet a margit ha az a gerinctelen carlos eltávozik és nem kapnak balhátvédet mert Raul Bravp nem megoldás,Messi szivatná őket rendesen a klasszikuson.