Barça vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.08.02. 11:49:45

Lehet, hogy félreérthetően írtam. Ez a alapján a kép alapján nézném inkább hentesnek, mint focistának.
Drigo
Eurobarca Staff

2006.08.02. 11:48:35

grecki írta:
S T U P I D S H A R K írta:Gravesen-t sokkal inkább nézném hentesnek, mint focistának.
Láttad őt annak idején az Evertonban, meg a HSV-ban focizni?? Ha láttad volna, nem mondanál ilyet...
A HSV-ben nem láttam, de az Evertonban igen, ott nagyon nem is feigyeltem rá, de tény, hogy nem rítt ki ennyire a mezőnyből, mint aki mindenkit felrug, aki mozog sokkal technikásabb volt ott szerintem de amit a Realban művel,hát abban STUPIDSHARKnak van igaza.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2006.08.02. 11:44:30

S T U P I D S H A R K írta:Gravesen-t sokkal inkább nézném hentesnek, mint focistának.
Láttad őt annak idején az Evertonban, meg a HSV-ban focizni?? Ha láttad volna, nem mondanál ilyet...
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2006.08.02. 11:42:27

Gauchomester írta: Nem gondoltam volna hogy Te is tudsz hülyeségekert írni. Már bocs a kifejezésért, de ez azért télleg az. Szal Deco legalább olyan fontos láncszem, mint Eto'o vagy Puyol, vagy akár mint Ronnie. Term. Iniesta is nagyon sokat fejlődött, de elcserélni Deco-t Fabregasra :shock: :shock:

Ráadás úgy beszéltél róla, mintha öreg lenne, pedig csak 29 éve. Van még benne 6 év. Olyat én is el tudnék képzelni, hogy Iniesta a kezdőben legyen, de akkor más taktika kéne. Na mind1, hát nem gondolkozhat mindenki egyformán... :wink:
Először is örülök, hogy szted eddig nem hülyeségeket írtam, eddig... :)

Szóval, ezt akkor máshogy látjuk. Szerintem Deco nem futballozott tavaly olyan meggyőzően, mint az első Barcás isényében. Nem azt mondtam, hogy rosszul játszott, de láttam én már őt jobban villogni is. Igaz - amit már korábban is írtam -, hogy nem kizárólag támadó feladatai voltak, hanem a védekezésből is ki kellett vennie a részét. Szóval én összességében elégedett vagyok a teljesítményével, DE én mindig azt nézem, hogyan tudna fejlődni tovább a csapt. Ezért örülnék Vieira leigazolásának is, meg ezért örülnék Fabregasnak is. Másodsorban, mert én azt szeretném, ha minél több spanyol, és azon belül is minél több saját nevelésű focista játszana a csapatban. Ezeknek a kritériumoknak pedig Fabregas tökéletesen megfelel. Szóval ezek az indokaim, amiért én a fiatal ágyúst preferálnám, jóllehet Deco sokkal tapasztaltabb, és ezáltal komplettebb játékos...Még...De ki tudja, hogy meddig. Ha ilyen ütemben fejlődik tovább Londonban, akkor nem sokáig!!!
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.08.02. 11:31:38

Gravesen-t sokkal inkább nézném hentesnek, mint focistának.
Vito
Llegenda del Barça

2006.08.02. 11:21:17

CSAPATEGYSÉG BLANCO MÓDRA!:

KépKép

A tegnapi edzésen csúnyán összekapott egymással Thomas Gravesen és Robinho. Az eset olyannyira súlyosnak volt mondható, hogy a két renitenst csak a csapattársaknak sikerült szétválasztania. Capello a tréning során egy edzőmérkőzésre kerített sort, ami mindaddig a megszokott ütemben zajlott, amíg a dán csúnyán bele nem szállt Robinhóba, aki épp továbbjátszotta a játékszert.

Robinho némiképp érthető módon sérelmezte az esetet, és visszaszólt Gravesennek, aki ezt követően ököllel támadta meg a vékonydongájú brazilt, mi több, majdnem meg is ütötte. Robinho azonban nem hagyta magát, s ő is megpróbálta ezt viszonozni, még szerencse, hogy mindketten célt tévesztettek.

A feleket a csapattársak - főként Julio Baptista - választották szét, miután a vezetőedző, Fabio Capello azonnal a helyszínen tartózkodó Predrag Mijatovic irodájába zavarta a két vétkes játékost. Mindenesetre érthetetlen, hogy egy ilyen edzőmérkőzésen hogyan szabadulhatnak el ennyire az indulatok...

sergi1989
Capitá del Barça

2006.08.01. 22:36:51

ezen énnis meglepődtem bár megértem a robinhot mert nem hiszem hogy van olyan aki sokáig türné amit ez a dán csinál ,és gondolom egy idő után besokalt a durvaságoktól és nem birta tovább,amugy meg ugyis elküldik sztm gravesent vagyis nagyon remélem!
PCsabi
aka Game90

2006.08.01. 22:22:53

Úgylátszik Robinho mégsem olyan gyámoltalan gyerek ha összecsapott Gravesennel. :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.08.01. 22:03:49

gravesen egy gusztustalan "ember".Múltkor Baptistával,most meg Robinhóval :roll: Ennyit arról hogy a reklámba mekkora a csapategység :P
in to exile
Mental_Theo
Capitá del Barça

2006.08.01. 21:53:44

"19:07 - Gravesen és Robinho csúnyán összeugrott a mai edzőmérkőzésen. A dánt és a brazilt a játékostársak választották szét."

u.i.: Robinho elsodorta 42 kilójával a pihekönnyű gyámoltalan Gravesent,aki kicsit pityergett is,mikor Robinho ütésre emelte kezét.szerencsére 8 ember le tudta fogni Robinhot.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Mardel
Jugador d'estrella

2006.08.01. 21:44:06

sergi1989 írta:de katalán?én ugy tudom hogy ő nem vérbeli katalán,vagyis mikor a realnál az egyik elnökjelölt vele kapányolt...akor azt mondták azért van esély mert nem katalán
Nem katalán, Albaceteben is született, ami Kasztíliában van! Személyszerint egyik kedvencem, és ez sem von le értékéből számomra....valamint ugyanúgy megszerezhetetlen lesz számotokra!! :wink: :P
Andres Iniesta FAN
Kép
Visça el Barça
sergi1989
Capitá del Barça

2006.08.01. 21:36:37

de katalán?én ugy tudom hogy ő nem vérbeli katalán,vagyis mikor a realnál az egyik elnökjelölt vele kapányolt...akor azt mondták azért van esély mert nem katalán
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.08.01. 21:18:49

sergi1989 írta:mert ha jol tudom a satenderből hoztátok,az pedig bilbao mellet van.. 8)
Rosszul tudod,mert az Albacápától igazoltuk. 8)
in to exile
sergi1989
Capitá del Barça

2006.08.01. 21:11:27

nem beszolásból de iniesta sehogy se katalán,ot nevelkedet a suliba lehet,de ő még inkább baszk mert ha jol tudom a satenderből hoztátok,az pedig bilbao mellet van.. 8)
Richi
Jugador d'estrella

2006.08.01. 19:40:37

én grecki gondolatmenetével részben egyetértek!de majd csak olyan 2év múlva venném meg :D!addig jó Deco de utána lehet Deco megkopik vagy Fabregas jobb lesz tőle és akkor visszahoznám a Barcába!Xavi-Iniesta-Fabregas!ellennénk velük egy ideig!méghozzá mind katalán! :roll:
Gauchomester
Entrenador del Barça

2006.08.01. 18:51:19

grecki írta:Én nem azt mondtam, hogy jobb Iniestánál, én csak azt mondtam, ha lenne rá esélyünk, meg pénzünk, én megvenném...Sztem Deco tavaly nem nyújtott olyan kiemelkedő teljesítményt, igaz voltak nagyon jó meccsei, de soxor beleszürkült a mezőnybe. De pl. a Zaragoza elleni kupameccsen, ahol Dinhot kiállította az a vérparaszt bíró, akkor 1értelműen Deco cipelte a hátán a csapatot, hajtott, futott, szerelt, indított, veszélyeztetett...De már lassan Iniestának szavaznék bizalmat Deco helyett. Ő rendkívül sokat fejlődött tavaly. Mindenestre én benne lennék egy Fabregas Deco swapban...Előtte még ott a jövő, még mindig nagyon fiatal, és azt el kell ismerni, hogy Fabregas jobb 18 évesen, mint Iniesta volt ugyanennyi idős korában...Legalábbis én így látom.
Nem gondoltam volna hogy Te is tudsz hülyeségekert írni. Már bocs a kifejezésért, de ez azért télleg az. Szal Deco legalább olyan fontos láncszem, mint Eto'o vagy Puyol, vagy akár mint Ronnie. Term. Iniesta is nagyon sokat fejlődött, de elcserélni Deco-t Fabregasra :shock: :shock:

Ráadás úgy beszéltél róla, mintha öreg lenne, pedig csak 29 éve. Van még benne 6 év. Olyat én is el tudnék képzelni, hogy Iniesta a kezdőben legyen, de akkor más taktika kéne. Na mind1, hát nem gondolkozhat mindenki egyformán... :wink:
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.08.01. 18:46:01

Most már télleg meglincsellek :!: :x :wink:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2006.08.01. 13:17:11

Én nem azt mondtam, hogy jobb Iniestánál, én csak azt mondtam, ha lenne rá esélyünk, meg pénzünk, én megvenném...Sztem Deco tavaly nem nyújtott olyan kiemelkedő teljesítményt, igaz voltak nagyon jó meccsei, de soxor beleszürkült a mezőnybe. De pl. a Zaragoza elleni kupameccsen, ahol Dinhot kiállította az a vérparaszt bíró, akkor 1értelműen Deco cipelte a hátán a csapatot, hajtott, futott, szerelt, indított, veszélyeztetett...De már lassan Iniestának szavaznék bizalmat Deco helyett. Ő rendkívül sokat fejlődött tavaly. Mindenestre én benne lennék egy Fabregas Deco swapban...Előtte még ott a jövő, még mindig nagyon fiatal, és azt el kell ismerni, hogy Fabregas jobb 18 évesen, mint Iniesta volt ugyanennyi idős korában...Legalábbis én így látom.
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.08.01. 11:48:26

grecki írta:
Vito írta: ne viccelj már! 30 milliót?!
sem Deco, sem Ronnie, sem Eto'o nem került ennyibe...
Fabrit annyival tartom jobb játékosnak Iniesta-nal, hogy ő állandóan kezdő Inivel ellentétben és nagyobb a meccsrutinja.
egy fikarcnyival sem képzetebb és jobb játékos a mi spanyolunknál.

30 millió...
Igen, én megadnám...Már csak azért is mert, 18 éves, Iniesta meg 22, ha jól tudom. Én Deco helyére simán idehoznám...Ezért most lehet meglincseltek...
Meglincsellek :D Fabregas nem jobb semmivel sem Iniestánál, nem is lex, az Arsenalban nem nehéz nagy sztárnak lenni, nálunk esélye sem lenne a kezdőbe kerülésre.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2006.08.01. 10:03:39

Vito írta: ne viccelj már! 30 milliót?!
Fabrit annyival tartom jobb játékosnak Iniesta-nal, hogy ő állandóan kezdő Inivel ellentétben és nagyobb a meccsrutinja.

30 millió...
Igen, én megadnám...Már csak azért is mert, 18 éves, Iniesta meg 22, ha jól tudom. Én Deco helyére simán idehoznám...Ezért most lehet meglincseltek...
Asys
Entrenador del Barça

2006.08.01. 10:00:14

Game90 írta:Állítólag 70 millióért veszi meg a Real Kakát (madridista). És nem akarja megszerezni Diarrát :arrow: őt a Milan akarja.
Sztem Diarrára nagyobb szüksége lenne a Madridnak. De hát ők tudják. Cannavaro és Emerson nem elég erősítés a védekezésre. A Real megint ész nélkül igazol :)
70 millióért :shock: !!! Amikor az Orosz 100 millát adna érte Hülye lenne a Milan a Real-nak annyiért eladni Főleg hogy utálják ezeket a szerencsétleneket!!! Tény Diarra nagyfogás lenne nekik de hát tudjuk milyenek egy ember védekezzen, lépjen föl a támadásokhoz rohangáljon a pályán a támadók meg csak sétálgatnak elől várják a labdát ugyan ettől az embertől/Emerson/ Ez a Real alapjátéka pontosabban az egész játéka mert mást nem ismernek!!! Hú :lol:
Vito
Llegenda del Barça

2006.08.01. 09:54:19

grecki írta:Én Fabregasért is megadnám a 30 misit, és visszahoznám. Már "csak" az okozna fejtörést, hogy hová rakjam.
ne viccelj már! 30 milliót?!

30 millió...
Boixos
Llegenda del Barça

2006.08.01. 09:31:25

én azért örülnék, ha maradna rcarlos. sok vidám percet okozott már amikor láthattam, hogyan [auto_cenzúra] őt, a világlegjobbbalhátvédjét a samu a bernabeu tapsolós közönsége előtt. nem szívesen hagynám ki ezt az élményt.
PUYOL-XAVI-INIESTA
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2006.08.01. 09:17:57

Los Banditos írta:Egyébként nagyon pofára eshet a margit ha az a gerinctelen carlos eltávozik és nem kapnak balhátvédet mert Raul Bravp nem megoldás,Messi szivatná őket rendesen a klasszikuson. :lol:
Roberto Carlos meg csak több pénzt és új szerződést akar kierőszakolni magának az utolsó pár évében. Először kitalálta a Chelseat, pedig a portugál gennyedék végig Ashley Cole-t akarta, aztán azt mondta, hogy inkább maradni akar. Most jön a Fenerrel, és amikor már arról szólnak az álhírek, hogy már át kellett volna esnie az orvosin, akkor megint azt mondja, hogy maradni akar. Szóval csak egy utolsó bőrt is le akar rántani a blancókról...Csak nem tom mi történne vele, ha tényleg Törökországban találná magát, mondjuk az Ankaragücü pályáján....Akkor már lehet nem vigyorognia telipofával, akkor már lehet 2x is meggondolná, hogy miket beszél.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2006.08.01. 09:14:21

Én Fabregasért is megadnám a 30 misit, és visszahoznám. Már "csak" az okozna fejtörést, hogy hová rakjam. Egyébként, ha spanyol csapat akarná visszahozni, akkor opciós jogunk van, tehát, ha az Arsernal úgy dönt, hogy eladja (ahogyan nem fog szvsz), akkor is jogunk van megadni ugyanannyit. Végülis egy saját nevelésű focistáról van szó, akit bagóért vitt el az Arsenal, asszem Gio leigazolásakor került Londonba.
Lezárt