grecki írta:Én nem azt mondtam, hogy jobb Iniestánál, én csak azt mondtam, ha lenne rá esélyünk, meg pénzünk, én megvenném...Sztem Deco tavaly nem nyújtott olyan kiemelkedő teljesítményt, igaz voltak nagyon jó meccsei, de soxor beleszürkült a mezőnybe. De pl. a Zaragoza elleni kupameccsen, ahol Dinhot kiállította az a vérparaszt bíró, akkor 1értelműen Deco cipelte a hátán a csapatot, hajtott, futott, szerelt, indított, veszélyeztetett...De már lassan Iniestának szavaznék bizalmat Deco helyett. Ő rendkívül sokat fejlődött tavaly. Mindenestre én benne lennék egy Fabregas Deco swapban...Előtte még ott a jövő, még mindig nagyon fiatal, és azt el kell ismerni, hogy Fabregas jobb 18 évesen, mint Iniesta volt ugyanennyi idős korában...Legalábbis én így látom.
Nem gondoltam volna hogy Te is tudsz hülyeségekert írni. Már bocs a kifejezésért, de ez azért télleg az. Szal Deco legalább olyan fontos láncszem, mint Eto'o vagy Puyol, vagy akár mint Ronnie. Term. Iniesta is nagyon sokat fejlődött, de elcserélni Deco-t Fabregasra
Ráadás úgy beszéltél róla, mintha öreg lenne, pedig csak 29 éve. Van még benne 6 év. Olyat én is el tudnék képzelni, hogy Iniesta a kezdőben legyen, de akkor más taktika kéne. Na mind1, hát nem gondolkozhat mindenki egyformán...