Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csongor, könyörgöm, neeeeeeeeeeeeee keverj be...Perrero írta:nah
1 kérdés
annak a pár nőnek aki igényelt polót nem lehet női fazont kérniazért kérdem mert ha 50et rendelünk akkor nélkülözhetik azt a pár száz HUF-t...
Jól! Én írtam el...ozsimiki írta:Ne csináljuk már.
A baloldali első a FEKETE,vagy rosszul látom
Szerk: Csaba nem neked szólt
megtörténtcsababarca írta:az 1 szám nem a feketét jelöli?![]()
Valaki megtenné nekem h átírja a feliratban a nevem Xaba-ról XABA-ra?
grecki írta:Hali!
Mindenki szabadon válogathatja meg a felirat (név) színét és típusát! Ez csak a vállon lévő név feliratot jelenti. A képek, a HBU és a Més... feliratok maradjanak szerintem egységesek.
Nem tudom, hogy mi lenne a legmegfelelőbb megoldás ennek az összegyűjtésére... Most kezdjünk egy új listát gyártani?![]()
Mindenesetre bárhogyan gyűjtsük is össze az adatokat, akkor mindenki úgy írja le a kívánt nevet, ahogyan azt a pólón szeretné látni (kis betű - nagy betű), írja le milyen típusú és színű legyen. VLAMINT, MIVEL LEHET VASTAG ÉS DŐLT BETŰT IS KÉRNI, EZÉRT KÉREK MINDENKIT, ENNEK MEGFELELŐEN ÍRJA BE A NEVET.
Ilyen formában legyen:
username (póló színe, mérete, kívánt felirat, felirat típusa, felirat színe, átvétel típusa)
Illetve, ha valaki postai utánvéttel szeretné megkapni, és még nem küldött privát üzenetet az elérhetőségeiről, akkor az kérem tegye meg.
A feliratok színével kapcsolatos félreértések elkerülése végett, ismét konkretizáljuk őket. Most nem nevezem el őket, mert nehezen beazonosíthatók, hanem inkább számozzuk őket balról jobbra haladva. (amint vége a sornak, természetesen lefelé és ismét balról jobbra)
Mindenesetre elkezdek egy újat, aztán ha valakinek van jobb ötlete, akkor szóljon bátran.
1. grecki (narancssárga, XL, GRECKI, Memorandum, 1, személyes)