Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az nem baj hogy eligazol csak az h hova...Scorpio írta:Saviola sokat tett a csapatért! Sajnos kevés volt, hogy maradjon! Vezetőséget lehet szidni, de sok értelme nincs!
Ez a lényeg. Mondjuk annyit hozzátennék, hogy vannak, akiknek nincs mit felejteniük, mert nem is látták annak idején a Nyulat játszani.Boixos írta:samu minden meccsen játszik/játszott, a nyúl viszont nem.
amikor a nyúl is folyamatosan nyomta, akkor semmivel sem volt kevesebb a samunál.
gyorsan felejtetek.
Teljesen más volt akkor a játék, kár összehasonlítani a kettőt. Azóta nagyot fordult a világ, még a real is bunker focit játszik.Mr. Master írta:Legyél az egyik legjobb Overmars, Luis Garcia és Kluivert mellett vagy legyél a legjobb Messi, Eto'o és Ronaldinho mellet. Ugye, hogy már nem is megy olyan könnyen...
Nekem teljesen ugyanez a véleményem szerettem Saviolát de pont a realba??? A másik, hogy mit gondol a nyúl a realban majd kezdő lesz???mrlevy írta:Én is szerettem a nyúlat de ha a majmokhoz igazol márpedig sztem igen![]()
finoman fogalmazva sem fogom szeretni!!!!és ne gyertek nekem azzal hogy mégis játszott nálunk és hogy az Ő döntése,AZ MEG HOGY "LEÁRULÓZOM"AZ ÉN DÖNTÉSEM!!!!!!!!!
FIGOT IS IMÁDTAM AZ EGYIK KEDVENCEM VOLT,DE CSAK VOLT!!!!!!!!!!!
Legyél az egyik legjobb Overmars, Luis Garcia és Kluivert mellett vagy legyél a legjobb Messi, Eto'o és Ronaldinho mellet. Ugye, hogy már nem is megy olyan könnyen...lionelmessi19 írta:Szerintem pont fordítva.Boixos írta:az tény, h egy szaar barcelonából, amelyik a helyezésekért kűzd, nehezebb kitűnni, mint egy olyanból, ami bl-döntőt játszik, és 30 pont fórral nyeri a bajnokságot. hiába rúg az ember hasonló mennyiségű gólt.
Egy [auto_cenzúra] kevésbé nehéz kitűnni...
Szerintem pont fordítva.Boixos írta:az tény, h egy szaar barcelonából, amelyik a helyezésekért kűzd, nehezebb kitűnni, mint egy olyanból, ami bl-döntőt játszik, és 30 pont fórral nyeri a bajnokságot. hiába rúg az ember hasonló mennyiségű gólt.
Mihuval teljesen egyetértek!Guardiola írta:Mas elcsapat nem erdeklodott utanna...Mihu írta:De még1x mondom mindenkinek aki jön itt azzal hogy jó csapatban akar játszani ahol trófeákat nyerhet...KÖNYÖRGÖM...BÁNJA A GÖRCS HOGY HA EGY MU-BA VAGY EGY MILANBA VAGY AKÁRMELYIK MÁSIK ÉLCSAPATBA MEGY EL....DE NE A LEGNAGYOBB RIVÁLISHOZ
Nem Milito?Guardiola írta: Jo csatar de soha nem volt a legjobb a Barcaban emellett fizetess es transzferrel egyutt majdnem annyiba kerult mint a most igazolt 3 jatekos meg Motta is ha jon 18 korul szoval nagyon sokba.
Mas elcsapat nem erdeklodott utanna...Mihu írta:De még1x mondom mindenkinek aki jön itt azzal hogy jó csapatban akar játszani ahol trófeákat nyerhet...KÖNYÖRGÖM...BÁNJA A GÖRCS HOGY HA EGY MU-BA VAGY EGY MILANBA VAGY AKÁRMELYIK MÁSIK ÉLCSAPATBA MEGY EL....DE NE A LEGNAGYOBB RIVÁLISHOZ
Hát én behalok egyeseken....bakker ez odakint nem így megy...h jéé itt játszhatok és címeket nyerhetek,akkor csak úgy lekoccolok a legősibb riválishozGauchomester írta:Igen, biztos kereshetett volna máshol is ennyit, de azt hiszem, a döntés joga az övé. És ha ő a Madridot választotta, azt tiszteletben kell tartani. Nincs ebben semmi meglepő, ha a BL-rekorder csapatot választja ha egyszer hívták. Na mind1. Én kifejtettem véleményem párszor, azért remélem sokan vagyunk még, aki átérzi Savigól helyzetét...s nem szidja, mint a bokrot.
Viszlát Javier.