Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sanama írta:Arsenalnak is illene. Felkéne hagyni ezzel a hülye politikával.Game90 írta:Azért a Tottenhamnek a több évnyi szenvedés ill. több százmillió font elköltése után már illett valamit mutatnia...
Vagyis ez financiálisan remek,csak egy kumma kupa nem lesz a vitrinben így még 20-30-100évig sem.
Arshavint mikor megvették azt hittem már végre csapatot akarnak építeni,de nem. Még elférne oda 1-2 nem 25év alatti kimagasló játékos.
Mikor nyertek kik voltak ott?
Henry,Pires,Gilberto Silva,Campbell,Ljugnber,Bergkamp
egyik sem mai róka volt még akkor sem,de nyertek
Arsenalnak is illene. Felkéne hagyni ezzel a hülye politikával.Game90 írta:Azért a Tottenhamnek a több évnyi szenvedés ill. több százmillió font elköltése után már illett valamit mutatnia...
Ne haragudj, de nem érzem, hogy túl sok okod lenne a mosolygásra.levproff írta:Ez lett volna az egyetlen, amit nyerhettek volna.
Kedves levproff kolléga! Milyen gyengék? Hát nemtom melyik bajnokságot nézed öreg, de a Tottenhamnél az volt a durva, ami tavaly volt a helyzet. Bevásároltak rendesen év elején, de Ramos nagyon nem bírta az angol stílust és kieső helyen álltak a szezon felénél. Aztán jött Redknapp, aki simán az egyik legjobb angol edző jelenleg, és felhozta őket a tabella első harmadáig, a ligakupában is villogtak. Szép, konzekvens és szakmailag megalapozott csapatépítés folyik, sok olyan játékossal, akiknek még nagy jövőhe van. Ilyen Palacios, Huddlestone, Dawson, Bale. Mellette ott van az egyik legjobb angol csatárpáros: Defoe-Crouch. De még Gudjohnsen is nagyot alkotott tegnap, simán megtalálta a helyét, hogy visszakerült Angliába. És akkor még nem beszéltem Modricról, Kranjcarról és a többiekről. Durva dolog így lehúzni egy jól teljesítő, nagyon erős csapatatot, aki szerintem simán kiegyensúlyozottabb idén, mint a Manchester City, csak ott egyszerűen vannak olyan tízmilliókat érő klasszisok, mint Tevez, akinek simán a szereplésük felét köszönhetik.levproff írta:
A Sp*rs már külön mondatba volt.
De így is tök jó, ahogy Te értelmezted.![]()
Egyébként látszik, hogy gyengék és semmit nem fognak elérni, ha otthon egy 1000 sebből vérző Arsenalt épphogy eltudnak verni.
Jobb is, hogy ott vannak ahol. Nem is érdemelnek többet.
Láthattuk mi volt akkor, amikor úgymond egészséges volt az Arsenal a Tottenham ellen.![]()
De mindegy. Nem ezen a meccsen ment el az Arsenalnak a bajnoki címe.
Ennél sokkal több kell tőlük.
Egy másik bajnokságot nézel?levproff írta:A Sp*rs már külön mondatba volt.
De így is tök jó, ahogy Te értelmezted.![]()
Egyébként látszik, hogy gyengék és semmit nem fognak elérni, ha otthon egy 1000 sebből vérző Arsenalt épphogy eltudnak verni.
Jobb is, hogy ott vannak ahol. Nem is érdemelnek többet.
Láthattuk mi volt akkor, amikor úgymond egészséges volt az Arsenal a Tottenham ellen.![]()
De mindegy. Nem ezen a meccsen ment el az Arsenalnak a bajnoki címe.
Ennél sokkal több kell tőlük.
A Sp*rs már külön mondatba volt.Varatrix írta:...
nem vok MU-szurker, de a választ tudom:messideco írta:Sziasztok! Főleg a United-drukkerekhez szól ez a kérdés. Miért jár a nagyobbik manchesteri csapat szurkolói közül sok öltözik zöld-sárga mezben/sálba?
Vicc?levproff írta:Vicc.Ez a Sp*rs..![]()
És ilyen gyenge csapattal is végig az Arsenal irányított idegenben..
De persze a Sp*rs nyer..ááh.Legalább RvP. visszatért.
Innentől Chelsea a bajnok.
Ha valami nagy csoda nem történik, akkor már behúzzák, ManUnited 2., Arsenal 3.ozsimiki írta:nah most lett biztos a Chelsea bajnoki címe (rem elkiabáltam a M.U.javára,de nem hiszem :S )
Hát igen, 2 pontvesztés kellene az oroszoktól egyik a Pool,Spurs ellen még benne is lehet. De nekünk is lesz Spurs meg az arabok ellen egy meccs szval az sem biztos hogy azokat behúzzuk.ozsimiki írta:20meccs után Spurs siker végre![]()
Spurs-Arsenal 2-1
nah most lett biztos a Chelsea bajnoki címe (rem elkiabáltam a M.U.javára,de nem hiszem :S )
Van persire a holland válogatottnak is nagy szüksége lenne.Remélem formába lendül.lui1698 írta:Na van Persie visszatérhet hosszú idő után. Szüksége is lesz rá az Arsenal-nak.
MU-sok: Hargreaves-szel mi van? Már 100 éve nem hallottam felőle semmit. Ennyi volt? Sajnálnám, mert jó játékos.