Sanama írta:Game90 írta:Azért a Tottenhamnek a több évnyi szenvedés ill. több százmillió font elköltése után már illett valamit mutatnia...
Arsenalnak is illene. Felkéne hagyni ezzel a hülye politikával.
Vagyis ez financiálisan remek,csak egy kumma kupa nem lesz a vitrinben így még 20-30-100évig sem.
Arshavint mikor megvették azt hittem már végre csapatot akarnak építeni,de nem. Még elférne oda 1-2 nem 25év alatti kimagasló játékos.
Mikor nyertek kik voltak ott?
Henry,Pires,Gilberto Silva,Campbell,Ljugnber,Bergkamp
egyik sem mai róka volt még akkor sem,de nyertek
Ez teljesen így van ahogy Sanama mondja

Nem 19-22 éves rutintalan játékosokkal kéne kiállni egy fontos (mert minden bajnoki meccs fontos lehet) bajnoki mérkőzésre.
Ezeket a fiatal játékosokat a kupákban kéne hasznosítani.
Na de azért jegyezzük meg, hogy amikor volt a Henry, Ljunberg, Pires, Vieira korszak, azért az ellenfélnél nem egy Tévez-Adebayor, Torres-Kuyt vagy egy Drogba-Anelka csatársor volt.

A Mnachesterieké volt egyedül erős a Nistelrooy-Forlán kettős.
A Támadósor és középpálya akkoriban talán a szezon legjobb sora volt. A védelemben és kapusposzton sem volt nagy hiba...de most

A kapusok elég gyengék/potyások, a védelem vagy sérült, vagy gyenge formában, vagy rutintalan "kicsik". a középpálya még talán-talán jó is Nasri-Arshavin-Fabregas bár Arshavin inkább csatár. Támadósor meg egyenlő a 0-val. Bendtner szerencsétlen. RvP most épül fel, kíváncsi vagyok milyen formában lesz, Eduardo nem játszik, Walcott pedig gyors de eléggé zavarba van a kapu előtt.
Nem tudom mit akar így az Arsenal de jelenleg nagyon kevéssel jobb a Tottenhamnál.
Ha így folytatódik sok évig még a Man. Utd.-Chelsea kettősből fog kikerülni a győztes