Premiership / The FA Cup

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.04.15. 21:44:48

Sanama írta:
Game90 írta:Azért a Tottenhamnek a több évnyi szenvedés ill. több százmillió font elköltése után már illett valamit mutatnia...
Arsenalnak is illene. Felkéne hagyni ezzel a hülye politikával.
Vagyis ez financiálisan remek,csak egy kumma kupa nem lesz a vitrinben így még 20-30-100évig sem.
Arshavint mikor megvették azt hittem már végre csapatot akarnak építeni,de nem. Még elférne oda 1-2 nem 25év alatti kimagasló játékos.

Mikor nyertek kik voltak ott?
Henry,Pires,Gilberto Silva,Campbell,Ljugnber,Bergkamp
egyik sem mai róka volt még akkor sem,de nyertek

Ez teljesen így van ahogy Sanama mondja :wink: Nem 19-22 éves rutintalan játékosokkal kéne kiállni egy fontos (mert minden bajnoki meccs fontos lehet) bajnoki mérkőzésre.
Ezeket a fiatal játékosokat a kupákban kéne hasznosítani.
Na de azért jegyezzük meg, hogy amikor volt a Henry, Ljunberg, Pires, Vieira korszak, azért az ellenfélnél nem egy Tévez-Adebayor, Torres-Kuyt vagy egy Drogba-Anelka csatársor volt. :D A Mnachesterieké volt egyedül erős a Nistelrooy-Forlán kettős.
A Támadósor és középpálya akkoriban talán a szezon legjobb sora volt. A védelemben és kapusposzton sem volt nagy hiba...de most :shock: A kapusok elég gyengék/potyások, a védelem vagy sérült, vagy gyenge formában, vagy rutintalan "kicsik". a középpálya még talán-talán jó is Nasri-Arshavin-Fabregas bár Arshavin inkább csatár. Támadósor meg egyenlő a 0-val. Bendtner szerencsétlen. RvP most épül fel, kíváncsi vagyok milyen formában lesz, Eduardo nem játszik, Walcott pedig gyors de eléggé zavarba van a kapu előtt.
Nem tudom mit akar így az Arsenal de jelenleg nagyon kevéssel jobb a Tottenhamnál.
Ha így folytatódik sok évig még a Man. Utd.-Chelsea kettősből fog kikerülni a győztes
:?
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
levproff
Director del Fútbol

2010.04.15. 21:43:08

Éreztem, hogy ezt a mondatod fogod kiragadni.
De szerintem Te is nagyon jól tudod, hogy teljesen más a két eset. :wink:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Sanama
Llegenda del Barça

2010.04.15. 21:34:55

Game90 írta:Azért a Tottenhamnek a több évnyi szenvedés ill. több százmillió font elköltése után már illett valamit mutatnia...
Arsenalnak is illene. Felkéne hagyni ezzel a hülye politikával.
Vagyis ez financiálisan remek,csak egy kumma kupa nem lesz a vitrinben így még 20-30-100évig sem.
Arshavint mikor megvették azt hittem már végre csapatot akarnak építeni,de nem. Még elférne oda 1-2 nem 25év alatti kimagasló játékos.

Mikor nyertek kik voltak ott?
Henry,Pires,Gilberto Silva,Campbell,Ljugnber,Bergkamp
egyik sem mai róka volt még akkor sem,de nyertek
Varatrix
Director del Fútbol

2010.04.15. 21:31:13

levproff írta::lol: Ez lett volna az egyetlen, amit nyerhettek volna.
Ne haragudj, de nem érzem, hogy túl sok okod lenne a mosolygásra.
Az Arsenal melyik kupát gyűjti be? :wink:
Ráadásul az utóbbi 4 évben nem gyűjtöttek kupát az ágyúsok.
Én ezt látom. :roll:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
PCsabi
aka Game90

2010.04.15. 21:28:00

Azért a Tottenhamnek a több évnyi szenvedés ill. több százmillió font elköltése után már illett valamit mutatnia...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
levproff
Director del Fútbol

2010.04.15. 21:20:19

Amelyik meccseket én láttam azon a Sp*rs 0 volt.
Az kb. 10 meccs. Néhol-néhol azért már látszott valami, de nekem ez a csapat semmi. Nem fognak a 4. helynél előrébb végezni jó pár évig.
Meg most is kiesni a kupából nem is tudom ki ellen. :lol: Ez lett volna az egyetlen, amit nyerhettek volna.

(Lehet, hogy hülye dolog volt "pár" meccs alapján ítélkeznem, de nézzétek el egy Arsenal fannak, hogy nem dícséri az ősi riválist. Elnézést, ha ezzel a "gyenge" kifejezéssel megbántottam valakit is.Én így látom, Ti úgy. Nincs ezzel semmi probléma. Nekem marad ez a véleményem, Nektek meg az..)
Kép
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
gekkodan
Director del Fútbol

2010.04.15. 20:27:57

levproff írta:
A Sp*rs már külön mondatba volt.
De így is tök jó, ahogy Te értelmezted. :wink:
Egyébként látszik, hogy gyengék és semmit nem fognak elérni, ha otthon egy 1000 sebből vérző Arsenalt épphogy eltudnak verni.
Jobb is, hogy ott vannak ahol. Nem is érdemelnek többet.

Láthattuk mi volt akkor, amikor úgymond egészséges volt az Arsenal a Tottenham ellen. :wink:
De mindegy. Nem ezen a meccsen ment el az Arsenalnak a bajnoki címe.
Ennél sokkal több kell tőlük. :roll:
Kedves levproff kolléga! Milyen gyengék? Hát nemtom melyik bajnokságot nézed öreg, de a Tottenhamnél az volt a durva, ami tavaly volt a helyzet. Bevásároltak rendesen év elején, de Ramos nagyon nem bírta az angol stílust és kieső helyen álltak a szezon felénél. Aztán jött Redknapp, aki simán az egyik legjobb angol edző jelenleg, és felhozta őket a tabella első harmadáig, a ligakupában is villogtak. Szép, konzekvens és szakmailag megalapozott csapatépítés folyik, sok olyan játékossal, akiknek még nagy jövőhe van. Ilyen Palacios, Huddlestone, Dawson, Bale. Mellette ott van az egyik legjobb angol csatárpáros: Defoe-Crouch. De még Gudjohnsen is nagyot alkotott tegnap, simán megtalálta a helyét, hogy visszakerült Angliába. És akkor még nem beszéltem Modricról, Kranjcarról és a többiekről. Durva dolog így lehúzni egy jól teljesítő, nagyon erős csapatatot, aki szerintem simán kiegyensúlyozottabb idén, mint a Manchester City, csak ott egyszerűen vannak olyan tízmilliókat érő klasszisok, mint Tevez, akinek simán a szereplésük felét köszönhetik.

A Spurs egy nagyon jó csapat és meg merem kockáztatni, hogy bölcs költekezéssel jövőre még erősebbek lehetnek, mert minden adott: jó keret, nagyon jó edző, nyugodt és szakmai vezetés. Nem véletlen, hogy a Spurs évek óta komoly játékosokat ad a nagy csapatoknak és a nemzeti csapatnak is.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Varatrix
Director del Fútbol

2010.04.15. 20:19:53

levproff írta:A Sp*rs már külön mondatba volt.
Egyébként látszik, hogy gyengék és semmit nem fognak elérni, ha otthon egy 1000 sebből vérző Arsenalt épphogy eltudnak verni.

Láthattuk mi volt akkor, amikor úgymond egészséges volt az Arsenal a Tottenham ellen. :wink:
Egy másik bajnokságot nézel?
A Tottenham tavalyi önmagához képest, vagy 200%-ot fejlődött.
Harcban vannak a 4. helyért.
Bár szerintem nem lesz meg.
És mindezt milyen kerettel teljesítik.
Össze sem hasonlítható az Arsenal, az MU, a Chelsea, a ManCity, és Liverpool keretével.
Mégis ott vannak.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
levproff
Director del Fútbol

2010.04.15. 19:05:44

Varatrix írta:...
A Sp*rs már külön mondatba volt.

Kép
LM10
Director del Fútbol

2010.04.15. 18:58:03

Az év játékosa: Rooney
Az év fiatal játékosa: Fabregas.

Úgyis megoldják, hogy ne 1 játékos kapja mindkettőt. Így lenne a legésszerűbb szvsz.
PCsabi
aka Game90

2010.04.15. 18:55:44

Az év játékosa:
Wayne Rooney
Carlos Tévez
Cesc Fabregas
Didier Drogba
Az év fiatal játékosa:
Cesc Fabregas
James Milner
Joe Hart
Wayne Rooney

Szerintem: Rooney és Milner/Fabregas.

Vermaelen-nek lábszársérülése van, 2-3 hetet fog kihagyni, Denilson játéka is kérdéses a Wigan ellen. RvP visszatért, de megsérült két játékos, remek. Bajnokság már úgyis elment, innentől már lehetne játszatni a fiatalokat (a még fiatalabbakat :) ).
sjd
Llegenda del Barça

2010.04.15. 16:28:35

Tegnap néztem az Arsenal első félidejét, hát elég bénák voltak.

Gyakorlatilag a mozgás, egyérintős játék, védelem mögé ívelt labdák teljes hiánya volt jellemző rájuk, amiből az lett, h a 16os körül ment körbe a labda és nem történt semmi

Ilyen játékkal nem is érdemelnek jobbat a bronzéremnél
szbalint88
Jugador del Barça

2010.04.15. 16:14:25

messideco írta:Sziasztok! Főleg a United-drukkerekhez szól ez a kérdés. Miért jár a nagyobbik manchesteri csapat szurkolói közül sok öltözik zöld-sárga mezben/sálba?
nem vok MU-szurker, de a választ tudom:
a zöl-sárga szín régen jellemezte a MU-t, most azért vesznek ilyen sálakat a szurkolók, hogy így fejezzék ki nemtetszésüket a tulajdonosok felé.
Glazer-ék hatalmas adósságba sodorták a MU-t...ellenük tiltakoznak.
messideco
Presidente del Barça

2010.04.15. 15:49:07

Sziasztok! Főleg a United-drukkerekhez szól ez a kérdés. Miért jár a nagyobbik manchesteri csapat szurkolói közül sok öltözik zöld-sárga mezben/sálba?
Kép
"And my heart will leave you never."
Varatrix
Director del Fútbol

2010.04.15. 15:49:05

levproff írta:Vicc.Ez a Sp*rs.. :x
És ilyen gyenge csapattal is végig az Arsenal irányított idegenben..
De persze a Sp*rs nyer..ááh.Legalább RvP. visszatért.

Innentől Chelsea a bajnok.
Vicc?
Miért vicc?
Nyertek, akkor kinek a teljesítménye vicces? :wink:
Az Arsenal tartotta a labdát, ez még nem elég az irányításhoz.
A Spurs viszont kihasználta a helyzeteit, és teljesen megérdemelten nyertek.

11 év!
Come one you spurs!
:twisted:
Mikaos
Director del Fútbol

2010.04.15. 12:02:38

Az esetek 90%-ban megmondom egy bevédekező csapatról a véleményemet.
DE
a tegnapi meccsen láttam az első félidőt, és nem a Tottenham betömörülése volt a probléma, hanem az, hogy az Arsenal játékosai nem segítették ki egymást. Egy olyan csapatnak, mint az Arsenal (amely hasonlóan a Barcához: a rövidpasszos játékot favorizálja, feltolt védelemmel, tili-tolival, stb.), sokkal többet kell mozognia elől (és hamarabb elmozognia!), mint az ellenfél védőinek. Ehhez képest azt lehetett látni tegnap, hogy megkapja a labdát az egyik Arsenalos a szélen, és kb.5 másodperc, míg odaér valaki segíteni...de ez már régen rossz, mert ilyenkor normál esetben a harmadik embernek kéne már ott lennie, hogy sikerülhessen a "háromszögezés".
Nem láttam a második félidőt, de az első félidőt ezen bukták el. Pont úgy játszottak, mint a Barca tegnap a második félidő első 10 percében. A csomó eladott labda nem egy játékos rossz képességét mutatja, hanem tanácstalanságát - a kevés mozgás hiányában ugyanis nincs kinek passzolni.

Ezzel mondjuk lehetett kalkulálni, hogy az Arsenal vagy a Tottenham, vagy a City elleni meccset bukni fogja. Hozniuk kell a Cityt, meg a többi egyértelműt, és akkor esélyük lehet a 2.helyre: 12 pont elég lehet. A Chelsea innen már csak elveszítheti.
PCsabi
aka Game90

2010.04.14. 23:09:14

ozsimiki írta:nah most lett biztos a Chelsea bajnoki címe (rem elkiabáltam a M.U.javára,de nem hiszem :S )
Ha valami nagy csoda nem történik, akkor már behúzzák, ManUnited 2., Arsenal 3.

Ebben a szezonban ez volt a legfájóbb vereség, gyalázat, amit a játékosok csináltak, adtunk 80 perc előnyt a Spursnek. Clichy, Campbell és az 5 hónap után visszatérő RvP előtt le a kalappal, a többiek elbújhatnak, lélektelenül játszottak. Hiába lőtte az egyetlen gólt Bendtner, észrevehető a különbség közte és egy klasszis csatár (RvP) között...

Remélem Wenger nyáron észbekap és megválik a "Fantasztikus Négyestől": Almunia, Silvestre, Eboué, Denilson.

Ja, ezt a Tottenhamet a Chelsea és a ManUnited SIMÁN megfogja verni.

És amit Hajdú B. is mondott: mi van akkor, ha ez az ember (érdemes megnézni a videókat) nem sérül meg...
gergo9
Director del Fútbol

2010.04.14. 23:05:05

ozsimiki írta:20meccs után Spurs siker végre 8)

Spurs-Arsenal 2-1

nah most lett biztos a Chelsea bajnoki címe (rem elkiabáltam a M.U.javára,de nem hiszem :S )
Hát igen, 2 pontvesztés kellene az oroszoktól egyik a Pool,Spurs ellen még benne is lehet. De nekünk is lesz Spurs meg az arabok ellen egy meccs szval az sem biztos hogy azokat behúzzuk.
Mintha most jönne ki az elmúlt 3 év minden fáradtsága a csapaton, főleg fejben.
levproff
Director del Fútbol

2010.04.14. 23:04:16

Vicc.Ez a Sp*rs.. :x
És ilyen gyenge csapattal is végig az Arsenal irányított idegenben..
De persze a Sp*rs nyer..ááh.Legalább RvP. visszatért.

Innentől Chelsea a bajnok.
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2010.04.14. 22:58:30

Szerintem is eldőlt a PL. Innen már behúzzák Drogba-ék.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.04.14. 22:55:50

20meccs után Spurs siker végre 8)

Spurs-Arsenal 2-1

nah most lett biztos a Chelsea bajnoki címe (rem elkiabáltam a M.U.javára,de nem hiszem :S )
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
PCsabi
aka Game90

2010.04.14. 22:01:51

Komolyan, mi ez a szrfs?

Tottenham 3 helyzetből 1 gól, természetesen a legkisebb helyzetből született a Tottenham gól. Amúgy nagyon jól védekeznek.

Arsenal meg katasztrófa, körülményesek és pontatlanok a játékosok. Távolról meg felesleges lőni, sokkal jobb 18 méterre a kaputól passzolgatni. Walcottot a szünetben, RvP-t a 60-70. perc környékén hoznám. Remélem Wenger elbeszélget a játékosokkal a szünetben, mert ilyen játékkal bukó van, és viszlát bajnoki cím.

Clichyről pedig mindenki példát vehetne, fantasztikus amit mostanában játszik.

Köszi, 2-0.
Varatrix
Director del Fútbol

2010.04.14. 21:41:51

Jujj de jó.
Jó lenne, ha ma Spurs behúzná a meccset, aztán meg a Barca.
Come one you Spurs! :twisted:

Az Arsenalra elég keményen rájár a rúd sérülések tekintetében.
Valamit kezdeniük kéne ezzel.
PCsabi
aka Game90

2010.04.14. 21:22:09

Bombagóllal vezet a Tottenham, a 19 éves Rose volt a gólszerző.

Komolyan már csak nevetni tudok, Vermaelen is megsérült, Silvestre állt be a helyére, Silvestre - Campbell kettős középen :lol: Most már 6 tuti kezdő sérült...
gianni
Entrenador del Barça

2010.04.14. 20:58:06

lui1698 írta:Na van Persie visszatérhet hosszú idő után. Szüksége is lesz rá az Arsenal-nak.

MU-sok: Hargreaves-szel mi van? Már 100 éve nem hallottam felőle semmit. Ennyi volt? Sajnálnám, mert jó játékos.
Van persire a holland válogatottnak is nagy szüksége lenne.Remélem formába lendül.
Lezárt