Martin Cáceres

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.01.04. 10:50:53

socio66 írta: Jah,úgy tűnik Victor egyenlőre nem üti meg a jelenlegi csapat szintjét. Talán van még benne potenciál,adjunk időt neki.Különben is, mindenki nem lehet sztár,még egy ilyen utánpótlás akadémián sem.. :roll:
OFF:Persze,van benne potenciál!De csakis a középpályán, egy kisebb csapat ellen lenne nálam kezdő,ha pihentetni kell Xaviékat!A védelemben katasztrófa:lassú,nehézkes és nem magabiztos... :?

ON:Szerintem Caceres kezd kedden,mert Pep rotálási elvében most ő jönne,remélem, így lesz [-o<
.
socio66

2009.01.04. 10:41:44

Etooka írta:
OFF:Megvan az új Oleguer-ünk V.Sánchez személyében :P
Jah,úgy tűnik Victor egyenlőre nem üti meg a jelenlegi csapat szintjét. Talán van még benne potenciál,adjunk időt neki.Különben is, mindenki nem lehet sztár,még egy ilyen utánpótlás akadémián sem.. :roll:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.01.04. 10:40:21

Etooka írta:Tamás :!:

Viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy az 5 játékos mind Guardiola külön kérésére érkezett, így Caceres is!Martin is többet játszott már V.Sáncheznél, szóval nem teljesen helyes véleményem szerint a megállapításod.Szerintem Caceres biztos, hogy játszani fog, sőt,ha bekerül, szerintem meg is fog ragadni és egyre több lehetőséget fog majd kapni!Türelem rózsát terem :lol:

Legyen igazad, azt kívánom.
Én csak elmélkedtem, és választ kerestem.
Lehet, hogy nem teljesen helyes a megállapításom, de ezért van a fórum: beszéljük meg! Kulturált emberek módján, ahogy Te is teszed! Én nyitott vagyok mindenre. :wink:
Kép
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.01.04. 10:35:37

Tamás :!:

Viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy az 5 játékos mind Guardiola külön kérésére érkezett, így Caceres is!Martin is többet játszott már V.Sáncheznél, szóval nem teljesen helyes véleményem szerint a megállapításod.Szerintem Caceres biztos, hogy játszani fog, sőt,ha bekerül, szerintem meg is fog ragadni és egyre több lehetőséget fog majd kapni!Türelem rózsát terem :lol:

.
TZS
Capitá del Barça

2009.01.04. 10:29:26

Varga Tamás írta:Mielőtt páran visszakérdeznének, előrebocsátom:
1. elégedett vagyok a csapat eredményeivel.
2. az eddigi eredmények igazolták Pep döntéseinek helyességét.
3. igen, boldoggá tesz az új Barca.

DE!

Én nem értem, egyáltalán nem értem, mi lehet az oka Martin Cáceres ilyen fokú mellőzésének. Milyen szakmai indokai lehetnek Guardiolának, hogy ennyire nem bízik Martin képességeiben, felkészültségében. Milyen okok vezethettek el addig, hogy már egy Victor Sánchezhez is előbb nyúl a Mester, mint a spanyol liga egyik legígéretesebb védőjéhez? Egyáltalán: minek igazoltuk le 16,5 millió euróért, ha meg a kispadra sem fér oda? Ez rossz pedagógia az Edző részéről - szerintem.
Keresem az okokat, és egyet találtam: nem KATALÁN, nem saját nevelés. És a túlzott bizalom a saját nevelésekben - szerintem - 100%-ig kivehető Pep döntéseiben. Itt persze nem Xaviékra gondolok, hanem a fiatalokra. Akik közül Busquets és Pedro iránti bizalmat megalapozottnak találom, és helyeslem. Viszont a két Victor esetében már nem.
Na mindegy. Mi, innen Magyarországról nem látunk bele a Barcelona öltözőjébe. Max. értetlenül állunk a dolog előtt, és kérdéseket teszünk fel: MIÉRT?
Köszönöm, ha elolvastátok.

Elolvastam, és maximálisan egyetértek!
A tehetsége, és furán hangozhat, de az amennyiért idehoztuk.... Elég kellene legyen ahhoz, hogy minimum az ilyen mérkőzéseken játszik. De még a keretben sincs. Számomra ez nagyon elszomorító. Remélem hogy nem fog a távozás gondolatával kacérkodni...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.01.04. 10:19:17

Mielőtt páran visszakérdeznének, előrebocsátom:
1. elégedett vagyok a csapat eredményeivel.
2. az eddigi eredmények igazolták Pep döntéseinek helyességét.
3. igen, boldoggá tesz az új Barca.

DE!

Én nem értem, egyáltalán nem értem, mi lehet az oka Martin Cáceres ilyen fokú mellőzésének. Milyen szakmai indokai lehetnek Guardiolának, hogy ennyire nem bízik Martin képességeiben, felkészültségében. Milyen okok vezethettek el addig, hogy már egy Victor Sánchezhez is előbb nyúl a Mester, mint a spanyol liga egyik legígéretesebb védőjéhez? Egyáltalán: minek igazoltuk le 16,5 millió euróért, ha meg a kispadra sem fér oda? Ez rossz pedagógia az Edző részéről - szerintem.
Keresem az okokat, és egyet találtam: nem KATALÁN, nem saját nevelés. És a túlzott bizalom a saját nevelésekben - szerintem - 100%-ig kivehető Pep döntéseiben. Itt persze nem Xaviékra gondolok, hanem a fiatalokra. Akik közül Busquets és Pedro iránti bizalmat megalapozottnak találom, és helyeslem. Viszont a két Victor esetében már nem.
Na mindegy. Mi, innen Magyarországról nem látunk bele a Barcelona öltözőjébe. Max. értetlenül állunk a dolog előtt, és kérdéseket teszünk fel: MIÉRT?
Köszönöm, ha elolvastátok.
Kép
TZS
Capitá del Barça

2009.01.04. 09:41:33

Vki nem tudja hogy sérülés miatt, vagy Pep döntése miatt maradt ki még a keretből is?

Mert az igen-igen elszomorító ha csupán Pep hagyta ki, és inkább felforgatott védelemmel Victor Sanchez mellett döntött inkább, nem kommentálnám... :?
FCBarca88
Capitá del Barça

2009.01.03. 22:11:07

Cáceres fanok, szerintem ma nyugodtan hangot emelhetnek. Bevallom őszintén, én a kezdőbe vártam, ehhez képest még a keretbe se fért be...
Nem tudom hogy mi állhat a háttérben, talán sérülés?? Nem volt róla semmi hír. Még a szabadságáról is hamarabb visszatért, ez is csak jó pont lehet, azt meg nagyon nem hinném hogy edzésen nem teljesít jól.
Fel lehet tenni a kérdést: "ha most nem játszott akkor mikor fog?"

Remélem türelmes lesz a srác, nagyobb jövője van a csapatban, mint V. Sáncheznek.
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
westerngom
Entrenador del Barça

2009.01.03. 13:30:06

mrmonster írta:Marquez nálam jobb védő, mint Milito.
Azt nem mondtam, hogy a két fiatal jobb Militonál, de ők még nagyon fiatalok, és emellett kellően jó is pl. Pique ahhoz, hogy akár kezdők is lehessenek rotációnál, sérüléseknél. És egy idő után igen, úgy gondolom, hogy pl. Pique jobb lesz, mint Milito. Cacerest pedig meg mondom őszintén, még nem is láttam játszani éles meccsen a Betis elleni meccset kivéve.
Nekem személy szerint Rafa a kedvenc védőm több hibája, forma hanyatlásai és emberi gyarlóságai ellenére is (mielőtt megkérdezi valaki: - felesleges durvaságok, sunyi törlesztések, stb..),
Puyi az etalon a lelkesedése, a munkabírása és profizmusa miatt.
Milito aki mindig megbízható pontja volt a védelemnek kiváló helyezkedésének és rutinjának köszönhetően.
Pique a hát nem is tudom........., kicsit tank szerű. Szerintem!!, nagyon mások az erényei mint a többieknek, talán ezért egyes helyzetekben előnyt élvezhet (:nagyon magas, pl. kapu előtti beíveléseknél Ő a király), de a jelent tekintve több hátrányát (lassú, nehézkes) látom a többiekkel szemben.
Cacares valahogy könnyed, jó mozgású, gyors technikás, kicsit Marquezre hasonlít a stílusa.
Az, hogy Pique jobb lesz-e mint Milito?? -az idő majd eldönti, remélem igazad lesz, mert akkor egy jó időre megoldódnak a védő problémák.:wink:
mrmonster
Entrenador del Barça

2009.01.03. 13:04:28

Marquez nálam jobb védő, mint Milito.
Azt nem mondtam, hogy a két fiatal jobb Militonál, de ők még nagyon fiatalok, és emellett kellően jó is pl. Pique ahhoz, hogy akár kezdők is lehessenek rotációnál, sérüléseknél. És egy idő után igen, úgy gondolom, hogy pl. Pique jobb lesz, mint Milito. Cacerest pedig meg mondom őszintén, még nem is láttam játszani éles meccsen a Betis elleni meccset kivéve.
Előre a TITOlusokért!
westerngom
Entrenador del Barça

2009.01.03. 12:59:17

mrmonster írta: A kiszavazóshowban én Milito-ra szavaznék, de ennek semmi köze ahhoz, hogy sérült nagyon hosszú ideje és kiszorult a csapatból. Egyszerűen nem passzol a csapatba annyira, mint a többiek.
- háááát szerintem, ez egy kicsit így meredek....., "nem passzol a csapatba annyira, mint a többiek."??? Mármint pl. Pique v. Cacares szerinted meghatározóbb pontja a védelemnek, mint Gabi Milito volt a sérülése előtt.
Az borítékolható, hogy Milito-nak sok idő (játék lehetőség) fog kelleni, hogy a sérülése előtti formáját hozza, de nagyon rutinos és technikás védőről van szó, aki Rafát is könnyedén kiszorította a kezdőből a sérülése előtt. (: oké, Rafának cefet [auto_cenzúra] éve volt akkor!)
Remélem, Pep nem tékozolja el Militót és segít neki a formába lendülésben avval, hogy több játéklehetőséget ad..........
mrmonster
Entrenador del Barça

2009.01.03. 11:07:17

Nóbi írta:Hát én nem gondolnám, hogy valóban távozni fog. Nem azért adtunk érte annyit, hogy egy múlva eladjuk :wink: Szerintem az öregek (főleg Rafa és Milito) egyre kevesebbet játszanak majd, helyükre pedig FOKOZATOSAN be tudnak épülni a fiatal tehetségek.
Marquez 30 lesz, Milito 29. Ez minden, csak nem öreg, épp hogy ideális a köz.védő posztra. Puyol meg 31 lesz és ő sztem 35-36 éves koráig is tudja ugyanezt a (nagyon magas) szintet produkálni, amit eddig. Az igaz viszont, hogy sérülékeny Marquez és Milito is, de ettől még nincs szükség 5 olyan köz. védőre, akik tudásuk alapján a kezdőben is lehetnének. Ezért fog elmenni valaki, mert játszani akar majd.
A kiszavazóshowban én Milito-ra szavaznék, de ennek semmi köze ahhoz, hogy sérült nagyon hosszú ideje és kiszorult a csapatból. Egyszerűen nem passzol a csapatba annyira, mint a többiek.
Off: mikor Marquez utoljára szinte alig volt sérült egy szezonban, BL-t és bajnokságot nyertünk (05-06) :lol:
Előre a TITOlusokért!
van Bommel
Capitá del Barça

2009.01.02. 21:10:20

remélem kezd holnap. megérdemelné.
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.01.02. 17:12:47

Sanama írta:
lluisllach89 írta:
Piqué szerinted ez az év előtt mennyi meccset játszott a Barca felnőtt csapatában hogy szokja a stílust? :) Mindenesetre engem nagyon zavar az amikor Martinnál van a labda, vhogy nem érzem nála biztonságban, van hogy hezitál, és utána a legközelebbi embernek passzol és iszkol hátra izomból. Nem mondtam hogy sokkal több feladatot meg kell hogy oldjon, de vmi kis kreativitás, passzolás, indítás, támadás kezdeményezés során hiányzik még belőle ( de az is lehet hogy csak én hiányolom). Egyezzünk meg abban: Reméljük javulni fog, és kellő önbizalommal meggyőző teljesítményt fog nyújtani!
ÉRdekes. Amit írtál,én Piquénél érzem ezt. meccsenként 25ször adja haza a labdát. 19szer próbál ívelgetni,amiből 2-3 megy a mi emberünkhöz,és elég sok bakit csinál.

De amennyit Martin játszott,nem nagyon lehetett annyi hibája amennyit írtál :D
Labdaszerzés/labdavesztés mutatója: PD: 8/7 Bl: 14/11 Kupa: 12/13. Hasonlítsd össze Piqué arányával, Etooka cikkében :wink:
De a klub hivatalos oldala szerint ue mmutató ui sorrendben Piqué-t figyelembe véve: 91/29 52/15 7/3...
Nem mintha a cikkben más szerepelne :D
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.01.02. 15:56:24

lluisllach89 írta: Tisztában vagyok vele ne aggódj. Csak elméletben szerzett tudás mit sem ér valódi tapasztalat szerzés szintjén :wink: Mindenesetre drukkoljunk Martinnak h elkapja a fonalat! :)
Nem úgy értettem, hogy az iskolákban tanítják nekik,hanem hogy már az utánpótláscsapatok is ebben a stílusban játszanak :lol:

Nade, ez már elégg OFF, úgyhogy részemről befejeztem! A lényeg, hogy mindketten nagyon tehetségesek!
.
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.01.02. 15:52:42

Etooka írta:
lluisllach89 írta: Piqué szerinted ez az év előtt mennyi meccset játszott a Barca felnőtt csapatában hogy szokja a stílust? :)
Pique a Barca akadémiájában nevelkedett, ahol a felnőttcsapat stílusát oktatják a srácoknak és nevelik beléjük már egész pici koruktól kezdve :wink:

:arrow: Épp most fordítottam egy Laporta-interjút- ami remélem majd megjelenik itt :) -amiben ezt mondja az elnök, hogy az akadémián már megtanulják a srácok, mi is az a stílus :!:
Tisztában vagyok vele ne aggódj. Csak elméletben szerzett tudás mit sem ér valódi tapasztalat szerzés szintjén :wink: Mindenesetre drukkoljunk Martinnak h elkapja a fonalat! :)
Kép
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.01.02. 15:47:03

lluisllach89 írta: Piqué szerinted ez az év előtt mennyi meccset játszott a Barca felnőtt csapatában hogy szokja a stílust? :)
Pique a Barca akadémiájában nevelkedett, ahol a felnőttcsapat stílusát oktatják a srácoknak és nevelik beléjük már egész pici koruktól kezdve :wink:

:arrow: Épp most fordítottam egy Laporta-interjút- ami remélem majd megjelenik itt :) -amiben ezt mondja az elnök, hogy az akadémián már megtanulják a srácok, mi is az a stílus :!:
.
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.01.02. 15:44:28

Sanama írta:
lluisllach89 írta:
Piqué szerinted ez az év előtt mennyi meccset játszott a Barca felnőtt csapatában hogy szokja a stílust? :) Mindenesetre engem nagyon zavar az amikor Martinnál van a labda, vhogy nem érzem nála biztonságban, van hogy hezitál, és utána a legközelebbi embernek passzol és iszkol hátra izomból. Nem mondtam hogy sokkal több feladatot meg kell hogy oldjon, de vmi kis kreativitás, passzolás, indítás, támadás kezdeményezés során hiányzik még belőle ( de az is lehet hogy csak én hiányolom). Egyezzünk meg abban: Reméljük javulni fog, és kellő önbizalommal meggyőző teljesítményt fog nyújtani!
ÉRdekes. Amit írtál,én Piquénél érzem ezt. meccsenként 25ször adja haza a labdát. 19szer próbál ívelgetni,amiből 2-3 megy a mi emberünkhöz,és elég sok bakit csinál.

Hát azért hosszú labdái közül a legtöbbnek szeme van. Akkor máshogy látjuk a meccseket. A másik, amit említettem a támadás kezdeményezés. 1 ilyen szintű csapatban ez megengedhetetlen. Javulnia kell. Mindenesetre ez az én véleményem, nem akartam senkit se meggyőzni. De nem kérdés h kettejük közül ki lesz tovább Barca játékos. Természetesen várom h javuljon meg kell adni neki is a lehetőséget. Viszont Piqué engem eddig meggyőzött, ennyi.
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2009.01.02. 15:36:25

lluisllach89 írta:

lluisllach89
Director del Fútbol

2009.01.02. 15:28:22

Etooka írta:
lluisllach89 írta: Pedig ő PD-ben tolta, Piqué pedig PL-ben már ha megkapta nagy ritkán a lehetőséget. Nyilván Barcában mutatott játéka bebizonyította hogy ő nem gyengébb mint Piqué...
Itt nem a bajnokság stílusára gondoltam, hanem a Barcáéra... :wink:

Amit köztudottan Pique nagyon jól ismer, míg Caceres abból a Huelvaból jött, ahol nem volt stílusa a csapatának,hisz egy olyan kiscsapatnak nem marad más, mint a nagycsapatok ellen védekezni, a kicsik ellen meg hajtani...
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2009.01.02. 15:25:15

Sanama írta: Viszont nem fog se ő,se Piqué távozni,ahogy Etooka mondta,mivel Puyol,Milito,Marquez-mindhárman közel vannak a harmadik X-hez.
Konkrétan Puyol 31. lesz, Marquez 30, Milito 29. És azért Puyol 2éven belül már nem fog bírni annyi meccset,mint most,és sokkal több lehetőséget fog kapni mind2 ifju védő szerintem.
Plusz tegyük hozzá, h mind Márquez, mind Milito sérülékenyek !
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.01.02. 15:19:40

lluisllach89 írta: Pedig ő PD-ben tolta, Piqué pedig PL-ben már ha megkapta nagy ritkán a lehetőséget. Nyilván Barcában mutatott játéka bebizonyította hogy ő nem gyengébb mint Piqué...
Itt nem a bajnokság stílusára gondoltam, hanem a Barcáéra... :wink:

Amit köztudottan Pique nagyon jól ismer, míg Caceres abból a Huelvaból jött, ahol nem volt stílusa a csapatának,hisz egy olyan kiscsapatnak nem marad más, mint a nagycsapatok ellen védekezni, a kicsik ellen meg hajtani...
.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.01.02. 15:13:36

Én láttam a meccseket,ahol Martin játszott. Engem sokkal jobban meggyőzött,mint Piqué,akit eleinte még védtem,de aztán olyan bakikat csinált,hogy téptem a hajam.
Cáceres viszont azon a pár meccsen amin játszott,jól tolta ,biztos volt és a stílusa it tetszik, nekem.

Viszont nem fog se ő,se Piqué távozni,ahogy Etooka mondta,mivel Puyol,Milito,Marquez-mindhárman közel vannak a harmadik X-hez.
Konkrétan Puyol 31. lesz, Marquez 30, Milito 29. És azért Puyol 2éven belül már nem fog bírni annyi meccset,mint most,és sokkal több lehetőséget fog kapni mind2 ifju védő szerintem.

UI: Viszont az tetszik,hogy ő is a munkát választotta a pihenés helyett!!
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.01.02. 15:10:07

Etooka írta:
lluisllach89 írta: Unitedban azért nem apró párost alkot Ferdinand és Vidic. Cáceres pedig milyen csapatban játszott? Fantasztikus csapattársai voltak. Attól még jó játékos, csak nekem amit eddig mutatott az gyenge volt. Nyilván más igényeink vannak/lehetnek. Jah és Pep se olyan hülye a focihoz, meg kell nézni ki játszott többet.
Itt kell megemlítenem, hogy Caceres nem azért nem játszik,mert gyengébb lenne mint Gerard, hanem azért, mert nem tudott még beilleszkedni :arrow: Egy interjúban mondta, hogy már egyre jobb és Pep sokat segít neki, de nehéz beilleszkedni ebbe a stílusba,mert ő teljesen máshogy játszott eddig :wink:

Távozni szvsz nem fog, annak ellenére sem, hogy Milito visszatér. Lesz ugyan 5 középső védőnk, de ebből 3 30-on feletti lesz, ők egyre kevesebb meccset tudnak majd lejátszani teljes koncentráltsággal és hiba nélkül :!:
Pedig ő PD-ben tolta, Piqué pedig PL-ben már ha megkapta nagy ritkán a lehetőséget. Nyilván Barcában mutatott játéka bebizonyította hogy ő nem gyengébb mint Piqué...
Kép
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.01.02. 14:56:48

lluisllach89 írta: Unitedban azért nem apró párost alkot Ferdinand és Vidic. Cáceres pedig milyen csapatban játszott? Fantasztikus csapattársai voltak. Attól még jó játékos, csak nekem amit eddig mutatott az gyenge volt. Nyilván más igényeink vannak/lehetnek. Jah és Pep se olyan hülye a focihoz, meg kell nézni ki játszott többet.
Itt kell megemlítenem, hogy Caceres nem azért nem játszik,mert gyengébb lenne mint Gerard, hanem azért, mert nem tudott még beilleszkedni :arrow: Egy interjúban mondta, hogy már egyre jobb és Pep sokat segít neki, de nehéz beilleszkedni ebbe a stílusba,mert ő teljesen máshogy játszott eddig :wink:

Távozni szvsz nem fog, annak ellenére sem, hogy Milito visszatér. Lesz ugyan 5 középső védőnk, de ebből 3 30-on feletti lesz, ők egyre kevesebb meccset tudnak majd lejátszani teljes koncentráltsággal és hiba nélkül :!:
.
Lezárt