Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen játszott pár meccset...és minden játszott kb 10 percet...tudod úgy elég nehéz bizonyítani...MR. TROMORT777 írta:Hleb eljátszotta a lehetőségeit, pár meccsen játszhatott, és nem mutatott semmit, kész ennyi, ezek után jóhogy nem rakja be egy komoly meccsre Pep, ha a "cserecsapatból" nem tud ki tünni, akkor majd nem lesz hirtelen nagyon jó egy komoly meccsen
azt elhiszem h nehéz átálni angol bajnokságból, spanyol bajnokságba, és Henry-nak is lassan ment, de Henry azért első szezonjába is néha-néha megvillant, de Hleb semmi jelét nem mutatja, h valaha még jó játékos lesz belőle a spanyol bajnokságba
Hányszor kapott lehetőséhet, és hány perceket, és milyen meccseken? Komoly tétmeccsen, ahol rendesen hajtott a csapat, alig...általában csak mikor a B csapattal nyomtuk, v. mikor már el volt dőlve meccs. Ennyi játékidő egy angliából érkező játékosnak nem elég a beilleszkedésre. Még egy olyan zseninek is, mint Henry rengeteg idő kellett, de a türelmet végülis is meghálálta.Nóbi írta:Hát szerinted kinek a hibájaLG írta:Én remélem marad, mert jó játékos. Az, h nem tud bizonyitani, nem az ő hibája.![]()
![]()
Ezt a teljesítményt már nem lehet megmagyarázni. Rögtön az idény elején megsérült, rendben, érthető, hogy a visszatérése után kellett (volna) idő, hogy játékba lendüljön. Utána ahányszor lehetőséget kapott, mindig csalódást okozott. Kupában gyakran megkapta a lehetőséget, EGYSZER SEM élt vele. Bíztam benne egészen a Mallorca elleni meccsig, reméltem csak idő kell neki. De amit művelt, azzal a reményt is elvette sokunktól. A reményt, hogy tud Ő még hasznos tagja is lenni ennek a csodálatos csapatnak.
én nem magasztalom az egekbe, csak megemlítem, hogy voltak szép megmozdulásai! nagy különbségFernando írta:Azért nem kell ennyire éltetni ezt a Thiagot. Nehogy nagyobb füstje legyen mint lángja, mert páran beharangozták mekkora játékos lesz. Játszott tegnap 15 percet, nem ájultam el. Nemis tudtam volna ennyi idő alatt. Majd ha egy meccset végigjátszik vagy kettőt esetleg tudok véleményt formálni.
Pontosan így gondoltam már a szezon elején, habár csak youtube-os vidiken láttam a "fiainkat". Nekik kell a rutin és annyira nyomják őket, akkor miért ne játszhatnának a nagyokkal? Azt meg kiváltképp nem akarom, hogy akár csak egy olyan barca nevelést is meglássak más klubban akinek fele olyan kvalitásai vannak mint Fabregas-nak. Max kölcsön adnék bárkiről legyen szó!palesz77 írta: inkább ő mint Hleb szerintem![]()
hát én eleinte örültem, de ma már látom, hogy nem jó vétel. tegnap végre ott játszott, ahol kéne, de még rosszabb volt, mint szokott. szerintem mindenkinek jobb lenne, ha menne.marci6p írta:Én sem örültem neki,amikor jött, sőt feleslegesnek és haszontalannak éreztem. De azt mondani, hogy nincs akkora tudása, ami ide elég lenne igencsak nagy túlzás! Bőven jobb és technikásabb labdarúgó ő annál, amit eddig itt mutatott!!! Eddig mindenhol kellett neki egy év a beilleszkedéshez, kérdés itt megkapja-e azt a plusz egy esztendőt.
hát igen. a saját nevelésről annyit, hogy nekem tatszett ez a Thiago gyerek, egész ügyesen mozgott, és volt 1-2 nagyon szép megoldása ismarci6p írta:Ha igen kíváncsi leszek, ha nem, akkor meg örülök, mert minden bizonnyal egy saját nevelés kapja azokat a játékperceket majd.
Hát szerinted kinek a hibájaLG írta:Én remélem marad, mert jó játékos. Az, h nem tud bizonyitani, nem az ő hibája.
Én sem örültem neki,amikor jött, sőt feleslegesnek és haszontalannak éreztem. De azt mondani, hogy nincs akkora tudása, ami ide elég lenne igencsak nagy túlzás! Bőven jobb és technikásabb labdarúgó ő annál, amit eddig itt mutatott!!! Eddig mindenhol kellett neki egy év a beilleszkedéshez, kérdés itt megkapja-e azt a plusz egy esztendőt. Ha igen kíváncsi leszek, ha nem, akkor meg örülök, mert minden bizonnyal egy saját nevelés kapja azokat a játékperceket majd.lui1698 írta:Szerinem a nyár, sőt talán az utóbbi évek egyik legrosszabb igazolása.
Nem rendelkezik olyan tudással ami elég lenne egy Barca szintű csapatban.
Jobb lenne neki is, nekünk is ha menne.
tudomka958 írta:Az eddigi teljesitmenye szerint igenis jol jatszott.De ez OFF.noname írta:Hlebbye bye!
Örültem amikor idejött, kedveltem a játékát, de amit ma művelt az felháborító volt. Ennyit én is tudnék játszani. Ha jól emlékszem Etoo hozta 100%os ziccerbe-kihagyta, pedig nem állt rajta senki, de ezen kívül is:
-passzolni szinte csak hátrapasszolt, ha nincs a pályán ugyanott vagyunk.
-néha próbált cselezni, mindig labdavesztés lett belőle
- a meccs nagyrészén meg se próbált csinálni semmit. A 2.. féliidőben 10 se ért labdába, szándékosan kerülte a játékot
Most bőven lett volna alkalma bizonyítani, a hasonló helyzetben levő Guddy pl remekül játszott, ehhez képest Hleb mintha a pályán se lett volna.
Ő már lex@rja a Barcát. Sürgősen el kell küldeni![]()
no, ha guddy tegnap remekül játszott akkor elég alacsonyra tetted a mércét...
Szerintem ez nem így van. A foci csapatjáték. Mindenki, aki játszik, kiveszi a részét a sikerből. Ki többet, ki kevesebbet. Hleb a képességei alapján akár húzóember is lehetne, ehelyett gyakorlatilag egy kiegészítő ember lett a sok közül. Adott néhány gólpasszt, de ezek is ugyanúgy kellettek. A bajnokság a csapat összteljesítményének eredménye, akikbe ugyanúgy beletartozik Hleb, Pedrito vagy éppen Victor Sanchez is.Varga Tamás írta:No, ezért nem játszik a belorusz. Gyenge lövések, elesik a labdában, a kapussal szemben olyan megoldást választ, mint egy serdülő. Az összjátékban szinte nulla, semmi motiváció, csak lézeng a pályán. pedig erősen tartalékos csapattal nyomjuk, lenne honnan kitűnnie. De nem.
Mehet isten hírével4 Így is megajándékozták a csapattársak egy spanyol bajnoki és kupa arannyal. Köszönje meg nekik, mert semmit sem tett hozzá.
Ön a leggyengébb láncszem! Szervusz!"
Szerintem. ez az én véleményem.
noname írta:Hlebbye bye!
Örültem amikor idejött, kedveltem a játékát, de amit ma művelt az felháborító volt. Ennyit én is tudnék játszani. Ha jól emlékszem Etoo hozta 100%os ziccerbe-kihagyta, pedig nem állt rajta senki, de ezen kívül is:
-passzolni szinte csak hátrapasszolt, ha nincs a pályán ugyanott vagyunk.
-néha próbált cselezni, mindig labdavesztés lett belőle
- a meccs nagyrészén meg se próbált csinálni semmit. A 2.. féliidőben 10 se ért labdába, szándékosan kerülte a játékot
Most bőven lett volna alkalma bizonyítani, a hasonló helyzetben levő Guddy pl remekül játszott, ehhez képest Hleb mintha a pályán se lett volna.
Ő már lex@rja a Barcát. Sürgősen el kell küldeni
Halkan megjegyezném, hogy másfél éve sokkal többen követelték Henry távozását.gianni írta:Fél éve mondtam már,hogy ennyi ell kell mennie!
Slither írta:Sztem nincs értelme most már megtartani. Jövőre se játszana többet, márpedig neki állandó játéklehetőség kéne, hogy játékban legyen.
Még rosszabb lett.Fernando írta:Erősen látszik rajta a meccshiány. Remélem felfog javulni a második félidőre.