Eddig nem úgy tűnik,hogy bejön...Del Bosque ennyire nem akar EB-t nyerni?Subinho írta:Negredo???ezt sem értem igazából... Torres jó volt az Írek ellen, mégsem játszott legutóbb sem csak perceket. Llorrente meg végig üli a padot az EB-n... nem értem én ezt... azért pár percet kaphatott volna...
elég merész húzás Negredo, de remélem bejön!!! 2-1 -et tippelek a spanyoloknak!!!
Labdarúgó-Európa-bajnokság 2012
- albicelesteX
- A Vadász

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
David Silva 3 olyan labdát adott el....Kezdte mikor 2-1 volt a szélen erre hosszan adta Coentrao megszerezte, majd labdaszerzésből az ellenfél térdelén berúgta 3 portugál közé, s nem rég is "sikeresen" megakasztott egy spanyol ellentámadást
Jó eddig a meccs pörgős feszült, igazi elődöntő.
Meireles nagyot focizik eddig a luzitánoknál
Nem szóltam eddig semmit a kommentátorokról ma Knézy csak portugálul nem szólalt még meg, mert azonkívül iszonyat hallatszik rajta ő bizony borzasztóan örülne ma s a szomorú hogy leginkább egy spanyol kiesésnek mintsem egy portugál továbbjutásnak.....

Nem szóltam eddig semmit a kommentátorokról ma Knézy csak portugálul nem szólalt még meg, mert azonkívül iszonyat hallatszik rajta ő bizony borzasztóan örülne ma s a szomorú hogy leginkább egy spanyol kiesésnek mintsem egy portugál továbbjutásnak.....

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.06.27. 21:30:05-kor.

- Subinho
- Director del Fútbol
Negredo???
ezt sem értem igazából... Torres jó volt az Írek ellen, mégsem játszott legutóbb sem csak perceket. Llorrente meg végig üli a padot az EB-n... nem értem én ezt... azért pár percet kaphatott volna...
elég merész húzás Negredo, de remélem bejön!!! 2-1 -et tippelek a spanyoloknak!!!

-
- aka Game90
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/arch ... ortugalia/
Az korrekt, Negredo kezdő. Llorente meghúzta VdB lányát vagy miért előzi őt a sorban Torres, de még Negredo is? Érthetetlen.
1 gólos spanyol győzelmet tippelek, azon sem lepődnék meg, ha Negredo betalálna. De legjobban CR-re leszek ma kíváncsi.
Az korrekt, Negredo kezdő. Llorente meghúzta VdB lányát vagy miért előzi őt a sorban Torres, de még Negredo is? Érthetetlen.
1 gólos spanyol győzelmet tippelek, azon sem lepődnék meg, ha Negredo betalálna. De legjobban CR-re leszek ma kíváncsi.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Kíváncsi vagyok Negredora, de nem ezen múlik, a spanyoloknak meg van az alap játéka, azt kell játszani, klasszikus középcsatár nem is kell, most azért ott van Negredo remélem egyet befejel, s oksoan lelehet hozni a meccset.
Nagy csatára számítok "jót tenne" az izgalmaknak ha Portugália szerezne vezetést, de a spanyolok bivaly erősek, s szerintem meg is oldják ezt a feladatot s tudják kontrollálni a játékot, elől meg valaki "belebotlik"
Tippem 1:0
Amúgy meg a portugálok jó focit nyomnak s nem szabad leírni őket, illetve Pepet azért én kiemelném a torna egyik legjobb bekkje.Ha már annyit van elővéve ezt is illik megjegyezni.
Nagy csatára számítok "jót tenne" az izgalmaknak ha Portugália szerezne vezetést, de a spanyolok bivaly erősek, s szerintem meg is oldják ezt a feladatot s tudják kontrollálni a játékot, elől meg valaki "belebotlik"
Tippem 1:0
Amúgy meg a portugálok jó focit nyomnak s nem szabad leírni őket, illetve Pepet azért én kiemelném a torna egyik legjobb bekkje.Ha már annyit van elővéve ezt is illik megjegyezni.

- lui1698
- Llegenda del Barça
Euro 2012 Soccer Championship, part one: The fans
http://www.boston.com/bigpicture/2012/0 ... hip_1.html
Euro 2012 Soccer Championship, Part 2: The action
Spanyol kezdőben az ott egy csatár, ha csak szemem nem csalja bűvölet.
Euro 2012 Soccer Championship, Part 2: The action
Spanyol kezdőben az ott egy csatár, ha csak szemem nem csalja bűvölet.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Elképesztő, hogy mennyit kavarja a csapatot. Kíváncsi leszek, Negredo eddig, ha jól emlékszem egy percet sem játszott.Firefox írta:Itt a spanyol kezdő! Se Torres, se Fábregas, de ott van Negredo. Még egyszer: NEGREDO! Szóval:
Casillas – Arbeloa, Piqué, Ramos, J. Alba – Xabi Alonso, Busquets – Silva, Xavi, Iniesta – Negredo.
Itt van VdB meglepetése. Negredo ma gólt fog szerezni! (méghozzá 4-et, amivel a torna gólirálya lesz)
Meglátjuk.
Hajrá!

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Itt a spanyol kezdő! Se Torres, se Fábregas, de ott van Negredo. Még egyszer: NEGREDO! Szóval:
Casillas – Arbeloa, Piqué, Ramos, J. Alba – Xabi Alonso, Busquets – Silva, Xavi, Iniesta – Negredo.
Itt van VdB meglepetése. Negredo ma gólt fog szerezni! (méghozzá 4-et, amivel a torna gólirálya lesz
)
Itt van VdB meglepetése. Negredo ma gólt fog szerezni! (méghozzá 4-et, amivel a torna gólirálya lesz

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
- ab1daL
- Director del Fútbol
Abba a csoportba tartoztam, amit daffy leírt, ugyanis meg voltam róla győződve, hogy a csoportból sem jutnak tovább a portugálok. Helyettük a hollandok vették át ezt a szerepet. De én is elismerem, hogy erős ez a portugál csapat, nagy együtt vannak, szervezettek. Hiába van ott számomra több unszimpatikus játékos (és nem csak a madridi alakulat) elismerem, hogy nagyon jól szerepelnek, de remélem ma kiesnek.
Van bennem egy kis félsz viszont a meccsel kapcsolatban...

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Capon
- Llegenda del Barça
Nem hiszem, hogy égésnek lenne beállítva az esetleges portugál vereség, ha csak nem úgy játszanak.daffy írta:én meg azt,hogy nem. sokkal inkább el tudom képzelni a címlapokat és az itt telehányt forumot úgy,hogy leégtek(mert ugye ha a 4be kiesnek,az égőLG írta:Én úgy érzem, ma CR nagy meccse lesz. Egy bombagólt várok tőle, amivel a döntőbe lövi Portugáliát.arra senki nem gondol majd,hogy "tovább sem kellett volna jutniuk a csoportból")
Kárörvendés biztos lenne, de az egész más tészta.
Ami a meccset illeti egy kontrákra játszó portugál csapatot várok és egy 1 gólos spanyol sikert, és miután ez megvan jön egy eszét vesztett Pepe.(aki a meccs után a spanyol szurkolók közé hajt a csapatbusszal)
Olvasd el Ibrahimovic könyvétK900 írta:Amikor valaki a kamerába mutogat (és feltehetően káromkodik is), majd egész meccsen "gúnyos" vigyorral úgymond lekezelően figyel az ellenfeleire,akkor szerintem az nem a tisztelet adása másoknak.daffy írta: egy kis tisztelet nem ártana feléjük,mert most nem kéne őket szidni,max holnap

Van az a videó róla,hogy az IGAZI Ronaldot nézi, mint akit lenéz. De elmondja többször is,hogy a példaképe .
tehát lehet hogy tiszteletadás

én meg azt,hogy nem. sokkal inkább el tudom képzelni a címlapokat és az itt telehányt forumot úgy,hogy leégtek(mert ugye ha a 4be kiesnek,az égőLG írta:Én úgy érzem, ma CR nagy meccse lesz. Egy bombagólt várok tőle, amivel a döntőbe lövi Portugáliát.

- MessiFan91
- Jugador d'estrella
Ne legyen igazadLG írta:Én úgy érzem, ma CR nagy meccse lesz. Egy bombagólt várok tőle, amivel a döntőbe lövi Portugáliát.

Én úgy érzem, ma CR nagy meccse lesz. Egy bombagólt várok tőle, amivel a döntőbe lövi Portugáliát.
- K900
- Jugador d'estrella
Ma is nagy szinház lesz.Ez csak az intro.S.Agüero írta:Cuni durcizik:
![]()

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára K900 2012.06.27. 15:00:29-kor.
Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
- Capon
- Llegenda del Barça
Azért én nem ájultam el Cuncika teljesítményétől.
Egy hulla gyenge szétesett holland csapat ellen és egy világverő cseh csapat ellen villogott csak.
Ezen kívül meg minden 1 trilliomodik lövéséből lett gól.
Egy hulla gyenge szétesett holland csapat ellen és egy világverő cseh csapat ellen villogott csak.
Ezen kívül meg minden 1 trilliomodik lövéséből lett gól.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
nagyon fel van fújva ez a Ronaldo dolog,mint mindig. volt egy jó meccse,a hollandok ellen,ott tényleg jól ment neki. A csehek ellen is jól mozgott,de igazából mindent kihagyott szinte.
Dánok ellen betli,németek ellen sem mutatott semmit.
Nálam van pár játékos akik jobbak nála az EB-n,(Özil pl,ha már madridis) de remélem ha hazaküldik a spanyolok Cé-t,mert csúnya lenne ha ez a portugál csapat döntőzne.
Dánok ellen betli,németek ellen sem mutatott semmit.
Nálam van pár játékos akik jobbak nála az EB-n,(Özil pl,ha már madridis) de remélem ha hazaküldik a spanyolok Cé-t,mert csúnya lenne ha ez a portugál csapat döntőzne.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- K900
- Jugador d'estrella
Akkor ezt a remek teljesitményt, a mai nap sztem meg is koronázhatnák(ha tudják,de sztem nem fogják). A cseh csapat és a gyenge védelemel játszó hollandok, azok nem a spanyolok hála istennek.Ma minden eldől.a teljesítményről volt szó,amelyet nem sikerült elismerni. nem baj,csak írtam,hogy most éppenséggel pepe és cé is rászolgált arra,hogy ha elismerni nem is,de szidni nem nagyon lehet őket

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára K900 2012.06.27. 11:42:18-kor.
Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
nem beszélt senki a viselkedésről. a teljesítményről volt szó,amelyet nem sikerült elismerni. nem baj,csak írtam,hogy most éppenséggel pepe és cé is rászolgált arra,hogy ha elismerni nem is,de szidni nem nagyon lehet őketK900 írta:Nem ugrok utána nyilván.De megértheted hogy szerintem sokunk számára, ez a viselkedés az nem szimpatikus.Bocsánat érte, ha félreérthető voltam.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Azért na.. Ronaldo a szülinapos kisfiának üzent akkor, mire egy újságíró kitalálta hogy F.ck off Messizett - vagy valami hasonló hülyeséget. Plusz ezen az Eb-n szerintem Ronaldo elég jól játszik, küzd hajt, ha hisztizik is csak azért mert valami nem ött össze.. Nagyon akar bizonyítani a válogatottban most - én legalábbis így látom. Aki meg csak kiröhögi Ronaldot, azt emlékeztetném erre: http://www.youtube.com/watch?v=doBLYLC-_Z8 (mielőtt azt hinnétek nem vagyok Ronaldo fan, de a tudását azért elismerem)K900 írta:Amikor valaki a kamerába mutogat és feltehetően káromkodik is bele, majd egész meccsen gúnyos vigyorral úgymond lekezelően néz az ellenfeleire,akkor szerintem az nem a tiszeletett adása másoknak.
Tudom hogy barátságos meccs volt, de azért itt senki se tudta hol áll a feje. Nem kéne ennyire leírni a Portugálokat. Én is esélyesebbnek tartom a Spanyolokat, de azért némi tiszteletet az ellenfélnek kéne adni - tisztára mint még a Barca-Real előtt komolyan, hogy leszólták egy csomóan a Madridot, hogy esélyük sincs, és csak azért lesznek ők a bajnokok, mert a kicsiket megverték, aztán meg kikaptunk tőlük.. Ez nem kifejezetten neked szólt, csak már régóta kikívánkozott.
Amúgy én egy küzdős, nem sok gólos de eseménydús meccset várok estére, remélem a Spanyolok mennek tovább - meg azt is, hogy Llorente végre játszik majd!!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2012.06.27. 11:27:43-kor.
Ronaldo-t most pont nem kéne elővenni abból a portugál csapatból, mert ami keveset csináltak, az gyakorlatilag mind neki köszönhető. Ettől függetlenül meglepődnék, ha a spanyolok ellen sikerülne neki vagy a a csapatának bármi is.
- K900
- Jugador d'estrella
Nem ugrok utána nyilván.daffy írta:és ha valaki a kútba ugrik,akkor te is. értemK900 írta:Amikor valaki a kamerába mutogat (és feltehetően káromkodik is), majd egész meccsen gúnyos vigyorral úgymond lekezelően figyel az ellenfeleire,akkor szerintem az nem a tisztelet adása másoknak.daffy írta: egy kis tisztelet nem ártana feléjük,mert most nem kéne őket szidni,max holnap

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára K900 2012.06.27. 11:24:12-kor.