Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eddig nem úgy tűnik,hogy bejön...Del Bosque ennyire nem akar EB-t nyerni?Subinho írta:Negredo???ezt sem értem igazából... Torres jó volt az Írek ellen, mégsem játszott legutóbb sem csak perceket. Llorrente meg végig üli a padot az EB-n... nem értem én ezt... azért pár percet kaphatott volna...
elég merész húzás Negredo, de remélem bejön!!! 2-1 -et tippelek a spanyoloknak!!!
Elképesztő, hogy mennyit kavarja a csapatot. Kíváncsi leszek, Negredo eddig, ha jól emlékszem egy percet sem játszott.Firefox írta:Itt a spanyol kezdő! Se Torres, se Fábregas, de ott van Negredo. Még egyszer: NEGREDO! Szóval:
Casillas – Arbeloa, Piqué, Ramos, J. Alba – Xabi Alonso, Busquets – Silva, Xavi, Iniesta – Negredo.
Itt van VdB meglepetése. Negredo ma gólt fog szerezni! (méghozzá 4-et, amivel a torna gólirálya lesz)
Nem hiszem, hogy égésnek lenne beállítva az esetleges portugál vereség, ha csak nem úgy játszanak.daffy írta:én meg azt,hogy nem. sokkal inkább el tudom képzelni a címlapokat és az itt telehányt forumot úgy,hogy leégtek(mert ugye ha a 4be kiesnek,az égőLG írta:Én úgy érzem, ma CR nagy meccse lesz. Egy bombagólt várok tőle, amivel a döntőbe lövi Portugáliát.arra senki nem gondol majd,hogy "tovább sem kellett volna jutniuk a csoportból")
Olvasd el Ibrahimovic könyvétK900 írta:Amikor valaki a kamerába mutogat (és feltehetően káromkodik is), majd egész meccsen "gúnyos" vigyorral úgymond lekezelően figyel az ellenfeleire,akkor szerintem az nem a tisztelet adása másoknak.daffy írta: egy kis tisztelet nem ártana feléjük,mert most nem kéne őket szidni,max holnap
én meg azt,hogy nem. sokkal inkább el tudom képzelni a címlapokat és az itt telehányt forumot úgy,hogy leégtek(mert ugye ha a 4be kiesnek,az égőLG írta:Én úgy érzem, ma CR nagy meccse lesz. Egy bombagólt várok tőle, amivel a döntőbe lövi Portugáliát.
Ne legyen igazadLG írta:Én úgy érzem, ma CR nagy meccse lesz. Egy bombagólt várok tőle, amivel a döntőbe lövi Portugáliát.
Ma is nagy szinház lesz.Ez csak az intro.S.Agüero írta:Cuni durcizik:
![]()
Akkor ezt a remek teljesitményt, a mai nap sztem meg is koronázhatnák(ha tudják,de sztem nem fogják). A cseh csapat és a gyenge védelemel játszó hollandok, azok nem a spanyolok hála istennek.Ma minden eldől.a teljesítményről volt szó,amelyet nem sikerült elismerni. nem baj,csak írtam,hogy most éppenséggel pepe és cé is rászolgált arra,hogy ha elismerni nem is,de szidni nem nagyon lehet őket
nem beszélt senki a viselkedésről. a teljesítményről volt szó,amelyet nem sikerült elismerni. nem baj,csak írtam,hogy most éppenséggel pepe és cé is rászolgált arra,hogy ha elismerni nem is,de szidni nem nagyon lehet őketK900 írta:Nem ugrok utána nyilván.De megértheted hogy szerintem sokunk számára, ez a viselkedés az nem szimpatikus.Bocsánat érte, ha félreérthető voltam.
Azért na.. Ronaldo a szülinapos kisfiának üzent akkor, mire egy újságíró kitalálta hogy F.ck off Messizett - vagy valami hasonló hülyeséget. Plusz ezen az Eb-n szerintem Ronaldo elég jól játszik, küzd hajt, ha hisztizik is csak azért mert valami nem ött össze.. Nagyon akar bizonyítani a válogatottban most - én legalábbis így látom. Aki meg csak kiröhögi Ronaldot, azt emlékeztetném erre: http://www.youtube.com/watch?v=doBLYLC-_Z8 (mielőtt azt hinnétek nem vagyok Ronaldo fan, de a tudását azért elismerem)K900 írta:Amikor valaki a kamerába mutogat és feltehetően káromkodik is bele, majd egész meccsen gúnyos vigyorral úgymond lekezelően néz az ellenfeleire,akkor szerintem az nem a tiszeletett adása másoknak.
Nem ugrok utána nyilván.daffy írta:és ha valaki a kútba ugrik,akkor te is. értemK900 írta:Amikor valaki a kamerába mutogat (és feltehetően káromkodik is), majd egész meccsen gúnyos vigyorral úgymond lekezelően figyel az ellenfeleire,akkor szerintem az nem a tisztelet adása másoknak.daffy írta: egy kis tisztelet nem ártana feléjük,mert most nem kéne őket szidni,max holnap