Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az szép. Én nem érek rá annyi zenét hallgatni mint te, bár így is elég sokat hallgatok.depth írta:A last.fm-en én is fent vagyok június óta, azóta 9300 szám ment le.
Aki a Top Artistjaim legalább kétharmadát ismeri, annak adok egy csokit(firebird és Zsolti nem ér)
http://www.last.fm/user/kristop
Boldog szülinapot Barca!messi1918 írta:Emberek! 1899-ben ezen a napon alapították az F.C. Barcelonát. Ha jól számolom, 109 éves ma a klub. Az nem is rossz
A last.fm-en én is fent vagyok június óta, azóta 9300 szám ment le.G-Jay írta: Én a last.fm nevű oldalon regelve vagyok, és az számolja nekem, tavaly november óta. Kivéve amikor nem volt épp netem, szal azért teljesen nem mérvadó, de kb. Jelenleg 8800 lejátszsom van (kb 25 naponta).
Itt van a top artist és top trackjeim:
http://img383.imageshack.us/img383/5254/topqr3.jpg
Hogy a közmondásoknál maradjunk:Későn jött vendégnek..elprat írta: Nekeeeeem ííííís
Nekeeeeem ííííísTim írta: Messziről jött ember,ugye...Nem semmi kollekció!
Most találtam egy válogatást az 500 legnépszerűbb Petőfi rádiós szám van benne.Majdnem 3 giga.
Nem gyenge.Kralo írta:Nekem 180-200 giga körül lehet...
Természetesen mostaniak. Privátban elküldtem az elérhetőséget!ozsimiki írta: Mostani petőfi rádiós számok, vagy még pár évvel ezelőtti![]()
mert nem mind1...bár lehet úgy álleszcuzámmen nézik...
Mert akkor érdekelne,h hol találtadKöszi!
Messzire is megyTim írta:Messziről jött ember,ugye...ozsimiki írta: Zene: kicsit több zeném van, de magyarázható,h mindenevő vagyok...laza 110gigaNem semmi kollekció!
Most találtam egy válogatást az 500 legnépszerűbb Petőfi rádiós szám van benne.Majdnem 3 giga.
Messziről jött ember,ugye...ozsimiki írta: Zene: kicsit több zeném van, de magyarázható,h mindenevő vagyok...laza 110giga
Te vagy az egyetlen aki már megint mondja.Varga Tamás írta:Nos, egy fél mondatot ezzel a képkirakós dologgal kapcsolattal.
Zozzy 5 ne emlékszem, hogy engedélyt kért volna arra, hogy kitegye az avatarjába a képemet. Szeretném tisztelettel megkérni, hogy vegye ki. Nem hatalmaztam fel rá, személyiségi jogaim nekem is vannak.
Köszönöm!
ozsimiki írta: laza 110giga
Értem köszi. Addig én is keresgélek...Tim írta: December 6.-ig. ........
Ez az akció december 20.-ig tart.Akkor jönnnek a karácsonyi képek.
Hát aki ide felteszi, az gondolhatja,h bárki lementheti...szerintem a fórum felülete nincs ily módon szabályozva, bár pontosan nem tudom,h van e erre törvény. lehet már csomó külföldi oldalon a te,vagy én, vagy bárki képe fent vanVarga Tamás írta:Nos, egy fél mondatot ezzel a képkirakós dologgal kapcsolattal.
Zozzy 5 ne emlékszem, hogy engedélyt kért volna arra, hogy kitegye az avatarjába a képemet. Szeretném tisztelettel megkérni, hogy vegye ki. Nem hatalmaztam fel rá, személyiségi jogaim nekem is vannak.
Köszönöm!
December 6.-ig. Akkor viszont mindenki lecseréli,valami olyanra ami kapcsolódik az adott időszakhoz. Én valami ilyesmit választok:szajko írta:és ez meddig fog tartani?
![]()
Na akkor én viszek mindent, 15 gb zenét csak úgy elhagytam, gondolkodás nélkül megosztottam a vinyómat és a szokásos kérdés után (biztos meg szeretné osztani..?) rányomtam, hogy igen és utánna elmerengtem, hogy szerintem minden cuccom a vinyóról odalettszajko írta:Én verlek a 24Gb-ommal.MessiFan írta: nekem 21 giga zeném van![]()
Olyanokat hallgatsz, mint én. Dr. Dre, Ice Cube, DMXG-Jay írta: Én a last.fm nevű oldalon regelve vagyok, és az számolja nekem, tavaly november óta. Kivéve amikor nem volt épp netem, szal azért teljesen nem mérvadó, de kb. Jelenleg 8800 lejátszsom van (kb 25 naponta).
Én verlek a 24Gb-ommal.MessiFan írta: nekem 21 giga zeném van
Bezzeg ki törődik a szerző jogaival akinek lenyúltad a szellemi termékét :/Varga Tamás írta:Nos, egy fél mondatot ezzel a képkirakós dologgal kapcsolattal.
Köszönöm!
Az szép! 2,474x hallgattál 2pac-et. Nem semmi.G-Jay írta:Én a last.fm nevű oldalon regelve vagyok, és az számolja nekem, tavaly november óta. Kivéve amikor nem volt épp netem, szal azért teljesen nem mérvadó, de kb. Jelenleg 8800 lejátszsom van (kb 25 naponta).Már sok 200on felül jár, ugye a Windows Media Player számolja
kösziEnrique írta:www.whatismyip.comlopakodo írta:honnan tudom az ipcímet lekérdezni?