Igen, elkéri, megakasztja a támadást. Ennyi köbö.csababarca írta:ti mennyire bolondok vagytok...legalább ő kéri a labdát...inkább henry gyenge ma és nem ronnie...persze magához képest gyenge,de egyáltalán nem játszik rosszul...csak ő van bent a sűrűjében,onnan meg elég nehéz.
Ronaldinho Gaúcho #3
-
- Llegenda del Barça
- Fernando
- Llegenda del Barça
Most ne izélj márhaze71 írta:Ketten vagytok, fényezzétek hát egymásnak ezt a teljesítményt. A másodikban bizonyíthat. Ha csak le nem cserélik. Megérdemelné...

Mert nem enged oda mást a szabikhoz...Fernando írta:Figyeljétek ki h lő egy gólt mostis ::P
Ketten vagytok, fényezzétek hát egymásnak ezt a teljesítményt. A másodikban bizonyíthat. Ha csak le nem cserélik. Megérdemelné...
- Fernando
- Llegenda del Barça
Sztem maximum magához kéepst játszik gyengén, De gyengén nem játszik. Teljesen másZozzy 5 írta:Csakhogy eddig ő a leggyengébb. Amikor meg eljátsza a szűzkurvát a bírónak akkor falnak tudok menniFernando írta: Sztem más kérdés h valaki rosszul játszik és hogy valaki nem játszik jobban mint mki más.
- Kicsi Messi
- Barça B
Fiúk Bizzunk benne!!
Forca BARCA

BARCA FOREVER
- Fernando
- Llegenda del Barça
Végre valakicsababarca írta:ti mennyire bolondok vagytok...legalább ő kéri a labdát...inkább henry gyenge ma és nem ronnie...persze magához képest gyenge,de egyáltalán nem játszik rosszul...csak ő van bent a sűrűjében,onnan meg elég nehéz.

-
- Llegenda del Barça
Csakhogy eddig ő a leggyengébb. Amikor meg eljátsza a szűzkurvát a bírónak akkor falnak tudok menniFernando írta: Sztem más kérdés h valaki rosszul játszik és hogy valaki nem játszik jobban mint mki más.

Szerintem ha Varga Tamás azt mondja, hogy gyenge, akkor biztosak lehettek benne, hogy az!!!
Alibizik, nem vállalja be az egy-egyet a bal szélen mint Henry...
Igaz terület is kéne, mint Messinek de mindezek nem mentik fel azalól hogy hullagyenge.
Igaz terület is kéne, mint Messinek de mindezek nem mentik fel azalól hogy hullagyenge.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
ti mennyire bolondok vagytok...legalább ő kéri a labdát...inkább henry gyenge ma és nem ronnie...persze magához képest gyenge,de egyáltalán nem játszik rosszul...csak ő van bent a sűrűjében,onnan meg elég nehéz.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Fernando
- Llegenda del Barça
Sztem más kérdés h valaki rosszul játszik és hogy valaki nem játszik jobban mint mki más.Zozzy 5 írta:Te mit nézel?Fernando írta:Szerintem egyáltalán nem játszik rosszulhaze71 írta:Ú de gyenge... Én nem is értem, miért várunk a csodára. Mert hogy viszont láthatssuk a régi Ronnit, az maga lenne a csoda...
Cselt nem láttam tőle, egy értékelhető szabit ami szép volt. A többi mind röhögőgörcs, egy lövés amit blokkoltak az ismétlésnél meg összetéveszhetnénk Oleguerrel.
Félelmetes... Krkics simán jöhet helyette. Bár lehet h nem meri bedobni a skótok közé Frank.
Félelmetes... Krkics simán jöhet helyette. Bár lehet h nem meri bedobni a skótok közé Frank.
-
- Llegenda del Barça
Te mit nézel?Fernando írta:Szerintem egyáltalán nem játszik rosszulhaze71 írta:Ú de gyenge... Én nem is értem, miért várunk a csodára. Mert hogy viszont láthatssuk a régi Ronnit, az maga lenne a csoda...

Ú de gyenge... Én nem is értem, miért várunk a csodára. Mert hogy viszont láthatssuk a régi Ronnit, az maga lenne a csoda...
-
- Llegenda del Barça
Hát nem!Aprieto írta:Az a copfos manyus ki ott 10-esben?
Mert nem Ronaldinho az biztos...
Minek játszik ez bazz? Azért nem kell felmenni, hogy hátrapasszoljon, elvegye mások elől a szabit, meg, hogy megigazítsa a fejkendőjét!
- takivini
- Capitá del Barça
Nem mondtam h baj van Messivel, sőt! Csak a kritikusoknak jót tenne egy kicsit ha látnák h nem csak Messi miatt vagyunk képesek nyerni egyrészt, másrészt pedig jó lenne látni Ronniet a régi formájához közel. ( Vagy a régi formájában
de ilyet azért nem kívánok)