Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.05.21. 14:47:35

Etoo egy kicsit sokat képzel magáról, régebben olyat is nyilatkozott h a Barca én vagyok stb...azért akar elmenni, mert cimeket akar nyerni, ugy gondolja, h egy ekkora játékos mint ő nem sinylődhet ebben a csapatban. Az érthető, h cimeket akar nyerni, de sztem nem olyan jó játékos, mint amilyennek hiszi magát. Ha már Benzema szóba került...nem biztos, h Etoo a Lyonban képes lenne annyi gólt rúgni, mint most Benzema.
gonosz
Jugador d'estrella

2008.05.21. 14:36:00

gekkodan írta:Kit zavar, ha a pénz motiválja? Nem saját nevelés, nem itt nőtt fel, focista és címeket akar nyerni. 10 emberből 8-at bármilyen munkáról van szó, az előrelépés és a pénz motivál. Ez a kapitalizmus velejárója. A maradék 2 orvos, vagy tudós. De a többiek ettől pörögnek fel. Semmi baj ezzel. Ettől még rengeteg sikert és szép pillanatot okozott nekünk és kummára nem szeretném ha elmenne, mert a legjobb csatárunk. Ennyi.
Nah mondjuk ezzel közel jársz az igazsághoz (benne vagyok a maradék 2 kategóriájában :lol: )....nem az a gond, hogy a pénz motiválja, hanem az, hogy csak az! Attól még lehet valaki szimpatikus, Eto'o is az volt nekem, mint ember eglszen addig, amíg el nem kezdett nyilatkozgatni a médiában. Ha már pénzt kap, üljön a seggén, vagy tekerje halálra magát a pályán (amit szerintem a sérülései ellenére meg is tett)! Nem a játékával van bajom, mert azt én is szeretem, csak ne beszéljenek hülyeségeket, hanem akkor inkább kussoljanak, azzal is segítik a csapatot. Ha meg valaki el akar igazolni, beballag Laportához vagy a technikai igazgatóhoz, aztán elmegy, ha elengedik...ha meg elviszik, örül (nyilván nem ilyen egyszerű, de nem ez a lényeg). Ennyi! Nem idény küzben fenyegetőzni, meg beszólogatni, amivel a csapatmorált is jól leépíti..annyit árt majdnem,mint amennyit használ a góljaival. Értitek mire gondolok?
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.21. 14:22:04

Kit zavar, ha a pénz motiválja? Nem saját nevelés, nem itt nőtt fel, focista és címeket akar nyerni. 10 emberből 8-at bármilyen munkáról van szó, az előrelépés és a pénz motivál. Ez a kapitalizmus velejárója. A maradék 2 orvos, vagy tudós. De a többiek ettől pörögnek fel. Semmi baj ezzel. Ettől még rengeteg sikert és szép pillanatot okozott nekünk és kummára nem szeretném ha elmenne, mert a legjobb csatárunk. Ennyi.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.05.21. 14:15:57

gonosz írta:Hát tudod mit? Akkor menjen!
Ha csak azok az emberek lennének itt, akiknek az életük a Barca, semilyen körülmények között nem hagynák el, akkor nem tudom hányan maradnának :roll:
gonosz
Jugador d'estrella

2008.05.21. 14:08:31

Hát tudod mit? Akkor menjen!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.05.21. 11:15:36

És mi van ha egy focistát a pénz motiválja? Ez a természetes. Én sem maradnék olyan helyen ahol nem látnak szívesen, ráadásul ha máshol még többet is fizetnének. Eto'onak nincs akkora kötödése a klubhoz, mint egy saját nevelésnek, ő csak a trófeákért és a pénzért van itt.
gonosz
Jugador d'estrella

2008.05.21. 09:19:24

Nem azért mondom, Eto'o tényleg nagy focista, sokmindent tett is a klubért, de itt látszik, hogy zsoldos! Nagyon szeretem a játékát, de már többször bebizonyosodott, hogy mennyire csak a pénz motiválja....ennyi.
Lesy
Capitá del Barça

2008.05.20. 17:39:52

orska írta:Nem meglepő hogy végetért a Tottenham-saga. Szerintem Samu végül marad, hacsak egy nagyon kiemelkedő ajánlat nem jön egy nagy klubtól.
Ennyi pénzt aligha fognak érte adni más csapatok. A Milan meg húzzon a pi...be az aprópénzeivel. Méghogy 20-25 millió Roniér, Samuér. Nevetséges...
orska
Jugador del Barça

2008.05.20. 17:35:58

Nem meglepő hogy végetért a Tottenham-saga. Szerintem Samu végül marad, hacsak egy nagyon kiemelkedő ajánlat nem jön egy nagy klubtól.
Capon
Llegenda del Barça

2008.05.20. 17:34:58

Igazad van, el kell kezdeniük. Chelsea is így kezdte viszont ök úgy értek révbe, hogy orrba szájba szorták a pénzeket. Minden játékosra áron felü licitáltak és marha nagy dohyányokat kináltak nekik fizetésként. Jól tudom, hogy közel-keleti milliárdos forma vette meg a klubot?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.20. 17:29:41

Capon írta:Eto'o Tottenham-be való igazolására annyi sansz volt hogy csak na. Majd pont oda fog menni mikor címeket akar nyerni. Tottenham kicsit magasabb szinten probálkozik mint amin kéne neki. Nem Eto'o-kal kéne nekik foglalkozniuk. (mi sem topmodelekkel probálunk randizni, sajnos :) )
Jó valahol el kell kezdeni. A Chelsea is hasonlóan csinálta, meg is nyerte a bajnokságot. Nem gondolom, hogy a Tottenham rosszul csinálná, van egy nagyon komoly anyagi háttere, a világ egyik legjobb edzője és felfelé törekednek. Más csapatok még a 7 millát sem tudnák kifizetni. Nekik már az is valami, hogy ennyit ajánlanak.

Yaya Touré - a szikla.

Capon
Llegenda del Barça

2008.05.20. 17:26:50

Eto'o Tottenham-be való igazolására annyi sansz volt hogy csak na. Majd pont oda fog menni mikor címeket akar nyerni. Tottenham kicsit magasabb szinten probálkozik mint amin kéne neki. Nem Eto'o-kal kéne nekik foglalkozniuk. (mi sem topmodelekkel probálunk randizni, sajnos :) )
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.20. 17:25:53

Nem a klubbokon múlik szerintem, hogy elmegy-e. Csak rajta. Vannak csapatok (chelsea, inter, stb), akik lazán kifizetnek 40 milliót és elétolnak évi 9-10 milliót is. A kérdés csak az, hogy akar-e távozni.

Yaya Touré - a szikla.

kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.20. 17:21:31

miihii írta: Samu, kellesz nekünk!!!!!!!

Ebben igazad van :!:
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
miihii
KHAL

2008.05.20. 17:19:05

Remélem igaz a hír és leszáll róla a Tottenham.Ha egy kis szerencsével kidrukkoljuk,h más ne akarjon lecsapni rá,az egyik legfontosabb embert máris megszereztük a csapatnak! :wink: [-o< [-o< [-o<
Samu, kellesz nekünk!!!!!!!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Replay
Director del Fútbol

2008.05.20. 10:55:50

Állitólag nem tudott megegyezni a Tottenham képviselőivel.
buksiabarcás
Barça C

2008.05.20. 09:55:23

samy is nagy játékos,igaz ő nem akkora extraklasszis mint ronnie!sokat tett a barcáért mindig szívvel-lélekkel küzdött!nem szerette a realt(mondjuk ez érthető,nem kapott ott bizalmat,amiért nemegyszer a pályán büntetett!)NEM ÉRDEMELTE MEG HOGY KIFÜTTYÜLJÉK,DE EZÉRT NEM KÉNE ELMENNI,AVÉGÉRE AZÉRT Ő IS BELESZÜRKÜLT CSAPATBA! :? kicsit húzza a száját de szerintem marad a következő szezonra,főleg ha pepnek szüksége van rá?!
Léfe
Entrenador del Barça

2008.05.20. 09:05:04

Pedig megérdemelte amit kapott. Érdekes amikor tapsolták azt nem vette zokon. Mindig ugy gondoltam, hogy aki nem akar a Barcába játszani az menjen ahova akar. Ugyanez vontkozik rá is. A balhéi meg a tul okos megnyiltkaozásai nem hiányoznak. Megint valakinek a védelmére kel a forum, holott mindig a multra történik hivatkozás, ami amugy elismert.
Fecó
ricko17
Barça C

2008.05.19. 21:39:46

az a baj hogy ETO'O fontolgatta a távozását ha a csapat nem képes JÖVŐRE sem nyerni semmit. Ezt még meg is értem. Viszont én nem olvastam sehol sem hogy már idén menne (javítsatok ki ha tévedek). Viszont ma már mindenki tényként közli hogy el fog menni. Laportát nem kell kommentálnon sztem mindenki tudja mennyi sütnivalója van :?
ETO'O ha eddig nem is de most már szinte biztosan el fog menni amit nagyon sajnálok hiszen számomra mindig istöbbet ért mint Roni vagy bárki más
miihii
KHAL

2008.05.19. 20:34:37

Ezzel az Eto'o sárgulással kapcsiban én úgy gondolom,h hihetően hangzik a direkt eltiltatás,ismerve a 2 fél korábbi előéletét/villongásait.Ezért is rághattak be rá sokan.Én azonban nem akarom ezt elhinni...Sztem a sorfal miatt nem tiltatta volna el magát,annál nagyobb elégtételt jelentett volna számára,ha a góljaival megütjük a realt.
Gekkodan,tökéletesen egyet értek a véleményeddel!Jó a szó,Tesó! :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.19. 20:31:24

Varga Tamás írta: Nem hiszem, hogy szándékosan sárgult be. Ebben egyet értünk! :wink:
Akkor viszont egyről beszélünk. Nem érdemelte meg amit kapott és ocsmány dolog volt a szurkolók viselkedése. Ezek után megértem, ha gondolkodik a távozáson és félek, hogy holnap kitalál valamelyik újság egy pletykát Puyolról és megkapja ő is ugyanezt.

Laportáról még egy szó: nem azt kell mondani, hogy Eto'o menjen ha akar, de tisztességesen, hanem Eto'o-t marasztalni kéne, leülni vele stb. A szurkolókat intelligensen helyre kellett volna tenni és azt mondani: "nyugodjatok meg, mindent megteszünk Samu maradásáért, nem engedhetjük el, mert csapatunk ékköve". Nem pedig makogni, hogy tisztességgel távozzon, stb.

Asszem nem tudja az elnök a legegyszerűbb dolgokat sem.

Yaya Touré - a szikla.

Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.19. 20:26:42

gekkodan írta:
Varga Tamás írta:Ott sem teheted meg, hogyha ferdén néz rád a főnököd, vagy az egyik munkatársad azt, hogy fogod magadat, és hazamész. Ill. megteheted, de másnap már csak leszámolni kell bemenned a munkahelyre. Samunak a Barcelona a kenyéradója, és a Nou Camp a munkahelye. Kutya kötelessége mindent megtenni a csapatért, és szolgálni a társait és a közönséget.
Ez teljesen világos. De ehhez az kell, hogy elhiggyem, tényleg direkt sárgult be és nem csak pletyka az egész. Ha belegondolsz, ebben a szezonban már mindent kitaláltak az újságírók, ahogy most is naponta irreálisnál irreálisabb nevek repülnek minden oldalon.

Tamás! Te elhinnéd róla, hogy besárgította magát direkt?
Nem hiszem, hogy szándékosan sárgult be. Ebben egyet értünk! :wink:
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.19. 20:25:19

Varga Tamás írta:Ott sem teheted meg, hogyha ferdén néz rád a főnököd, vagy az egyik munkatársad azt, hogy fogod magadat, és hazamész. Ill. megteheted, de másnap már csak leszámolni kell bemenned a munkahelyre. Samunak a Barcelona a kenyéradója, és a Nou Camp a munkahelye. Kutya kötelessége mindent megtenni a csapatért, és szolgálni a társait és a közönséget.
Ez teljesen világos. De ehhez az kell, hogy elhiggyem, tényleg direkt sárgult be és nem csak pletyka az egész. Ha belegondolsz, ebben a szezonban már mindent kitaláltak az újságírók, ahogy most is naponta irreálisnál irreálisabb nevek repülnek minden oldalon.

Tamás! Te elhinnéd róla, hogy besárgította magát direkt?

Yaya Touré - a szikla.

Theo
Jugador d'estrella

2008.05.19. 20:17:08

hau30 írta:Sziasztok!

Jó pár éve olvasom az Eurobarca-t,de most vettem magam rá,hogy regisztráljak. Véleményem az egész Eto'o ügyben,hogy az év legnagyobb hibája lenne,ha a vezetőség elengedné. Ilyen munkabírású támadó,és ilyen alázattal küzdő játékos nagyon kevés a világon. Lehet,hogy egyes játékosok a Liga-ban vagy PL-ben eredményesebbek,(bár hozzá kell tenni a fél szezont simán kihagyta),de én úgy gondolom ezek egy szezonos,esetleg két szezonos sikerek. Hosszú távon azok a játékosok tudnak kimagaslóan teljesíteni akiknek a kivételes képességei mellé párosul a futball és klub iránti alázat. Eto'o ilyen játékos. Ilyen volt Henry az Arsenalban,ilyen Raul a Madridban,ilyen Gerrard A Pool-nál.
Üdv!
Egyetértünk ebben, Eto'o nagyon jó szezont futott, bajnokságban azthiszem majdnem annyi gólt rúgott ahányszor játszott. TILOS lenne eladni.
Pótolni sem lehetne igazán, Benzema idén még akar a Lyonban maradni, és még annyira nem is nagy játékos, még be kell érnie, jövőre jöhet :)

u.i.: Látom te is pécsi vagy :)
hau30
Capitá del Barça

2008.05.19. 20:07:59

Sziasztok!

Jó pár éve olvasom az Eurobarca-t,de most vettem magam rá,hogy regisztráljak. Véleményem az egész Eto'o ügyben,hogy az év legnagyobb hibája lenne,ha a vezetőség elengedné. Ilyen munkabírású támadó,és ilyen alázattal küzdő játékos nagyon kevés a világon. Lehet,hogy egyes játékosok a Liga-ban vagy PL-ben eredményesebbek,(bár hozzá kell tenni a fél szezont simán kihagyta),de én úgy gondolom ezek egy szezonos,esetleg két szezonos sikerek. Hosszú távon azok a játékosok tudnak kimagaslóan teljesíteni akiknek a kivételes képességei mellé párosul a futball és klub iránti alázat. Eto'o ilyen játékos. Ilyen volt Henry az Arsenalban,ilyen Raul a Madridban,ilyen Gerrard A Pool-nál.
Lezárt