Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nah mondjuk ezzel közel jársz az igazsághoz (benne vagyok a maradék 2 kategóriájábangekkodan írta:Kit zavar, ha a pénz motiválja? Nem saját nevelés, nem itt nőtt fel, focista és címeket akar nyerni. 10 emberből 8-at bármilyen munkáról van szó, az előrelépés és a pénz motivál. Ez a kapitalizmus velejárója. A maradék 2 orvos, vagy tudós. De a többiek ettől pörögnek fel. Semmi baj ezzel. Ettől még rengeteg sikert és szép pillanatot okozott nekünk és kummára nem szeretném ha elmenne, mert a legjobb csatárunk. Ennyi.
Ha csak azok az emberek lennének itt, akiknek az életük a Barca, semilyen körülmények között nem hagynák el, akkor nem tudom hányan maradnánakgonosz írta:Hát tudod mit? Akkor menjen!
Ennyi pénzt aligha fognak érte adni más csapatok. A Milan meg húzzon a pi...be az aprópénzeivel. Méghogy 20-25 millió Roniér, Samuér. Nevetséges...orska írta:Nem meglepő hogy végetért a Tottenham-saga. Szerintem Samu végül marad, hacsak egy nagyon kiemelkedő ajánlat nem jön egy nagy klubtól.
Jó valahol el kell kezdeni. A Chelsea is hasonlóan csinálta, meg is nyerte a bajnokságot. Nem gondolom, hogy a Tottenham rosszul csinálná, van egy nagyon komoly anyagi háttere, a világ egyik legjobb edzője és felfelé törekednek. Más csapatok még a 7 millát sem tudnák kifizetni. Nekik már az is valami, hogy ennyit ajánlanak.Capon írta:Eto'o Tottenham-be való igazolására annyi sansz volt hogy csak na. Majd pont oda fog menni mikor címeket akar nyerni. Tottenham kicsit magasabb szinten probálkozik mint amin kéne neki. Nem Eto'o-kal kéne nekik foglalkozniuk. (mi sem topmodelekkel probálunk randizni, sajnos)
Akkor viszont egyről beszélünk. Nem érdemelte meg amit kapott és ocsmány dolog volt a szurkolók viselkedése. Ezek után megértem, ha gondolkodik a távozáson és félek, hogy holnap kitalál valamelyik újság egy pletykát Puyolról és megkapja ő is ugyanezt.Varga Tamás írta: Nem hiszem, hogy szándékosan sárgult be. Ebben egyet értünk!
Nem hiszem, hogy szándékosan sárgult be. Ebben egyet értünk!gekkodan írta:Ez teljesen világos. De ehhez az kell, hogy elhiggyem, tényleg direkt sárgult be és nem csak pletyka az egész. Ha belegondolsz, ebben a szezonban már mindent kitaláltak az újságírók, ahogy most is naponta irreálisnál irreálisabb nevek repülnek minden oldalon.Varga Tamás írta:Ott sem teheted meg, hogyha ferdén néz rád a főnököd, vagy az egyik munkatársad azt, hogy fogod magadat, és hazamész. Ill. megteheted, de másnap már csak leszámolni kell bemenned a munkahelyre. Samunak a Barcelona a kenyéradója, és a Nou Camp a munkahelye. Kutya kötelessége mindent megtenni a csapatért, és szolgálni a társait és a közönséget.
Tamás! Te elhinnéd róla, hogy besárgította magát direkt?
Ez teljesen világos. De ehhez az kell, hogy elhiggyem, tényleg direkt sárgult be és nem csak pletyka az egész. Ha belegondolsz, ebben a szezonban már mindent kitaláltak az újságírók, ahogy most is naponta irreálisnál irreálisabb nevek repülnek minden oldalon.Varga Tamás írta:Ott sem teheted meg, hogyha ferdén néz rád a főnököd, vagy az egyik munkatársad azt, hogy fogod magadat, és hazamész. Ill. megteheted, de másnap már csak leszámolni kell bemenned a munkahelyre. Samunak a Barcelona a kenyéradója, és a Nou Camp a munkahelye. Kutya kötelessége mindent megtenni a csapatért, és szolgálni a társait és a közönséget.
Üdv!hau30 írta:Sziasztok!
Jó pár éve olvasom az Eurobarca-t,de most vettem magam rá,hogy regisztráljak. Véleményem az egész Eto'o ügyben,hogy az év legnagyobb hibája lenne,ha a vezetőség elengedné. Ilyen munkabírású támadó,és ilyen alázattal küzdő játékos nagyon kevés a világon. Lehet,hogy egyes játékosok a Liga-ban vagy PL-ben eredményesebbek,(bár hozzá kell tenni a fél szezont simán kihagyta),de én úgy gondolom ezek egy szezonos,esetleg két szezonos sikerek. Hosszú távon azok a játékosok tudnak kimagaslóan teljesíteni akiknek a kivételes képességei mellé párosul a futball és klub iránti alázat. Eto'o ilyen játékos. Ilyen volt Henry az Arsenalban,ilyen Raul a Madridban,ilyen Gerrard A Pool-nál.