Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tudtommal párszor említette már hogy haza akar térni. Ennél többet nem nagyon tehet, a sportszerűség határain belül. Ott cseszte el, hogy aláírta az új szerződését... Ha nem teszi, már be is mutatták volna nálunk.S.Agüero írta:Eddig nem sok mindent(semmit) tett azé', hogy idejöhessen úgyhogy ezt a kijelentést kétségbe vonnám.Joee777 írta: bármit megtenne a Barcáért ha idejöhetne.
Tudtommal nem tettünk hivatalosan ajánlatot, összegről pláne nem volt szó, úgyhogy egyelőre nem kell messzemenő következtetéseket levonni.Ronaldinho&Barca írta:Fabregas nem ér 30-t, de Torresért adnánk 70-t? Atya ég.. kezd ez a játékos politika eléggé rossz irányba elmenni..
jah, pláne HA tényleg 30ért engedjük el Yayát... ( ezek szerint mindössze 5 millával ér többet Touré a csodacsigánál... no comment )Ronaldinho&Barca írta:Fabregas nem ér 30-t, de Torresért adnánk 70-t? Atya ég.. kezd ez a játékos politika eléggé rossz irányba elmenni..
Nem ér 30 milliot? Picit gondolkodjunk már el,Csiga megért 25 milliot (márpedig megérte a vezetőség szemében mert kifizettük érte) aztán csak egy átlagos védő,Cesc a világ egyik legjobbja a posztján,simán TOP 5 ben van a jelenlegi mezőnyben a mutatott teljesitmények alapján. Az ő ára a fiatal korát,hosszú távú szerződését valamint a jelenlegi tudását,mutatott teljesitményét figyelembe véve 45-50 milla,és akkor még nem is mondtam sokat. Az már más kérdés,hogy a barcelonai multja miatt nem örülnénk ha ennyit kiadnánk érte,de a két dolgot válasszuk külön. A szerződése 2015-ben jár le,addig ő tuti nem marad ott,ha idén nem is de jövőre jönnie "kell",mert ha nem akkor el fog menni máshova. Persze most lehet mondani,hogy akkor menjen stb. csak nem nézném túl jó szemmel ha ellenünk rugdalná a gólokat,azt meg végképp nem ha a Real-ba menne,mert higgyétek el,van az a pénz amiért odamenne,jelenleg nem,meg talán még jövőre sem,de ha addig nem lépünk,akkor nem kizárt,mert ő is trófeákat akar nyerni,s ha ide nem tud jönni akkor nem fog a végtelenségig várni,hanem elmegy máshova.Lionel85 írta:Fabregas nem ér 30 milliót, ha lejár a szerződése az Arsenalnál, akkor visszajöhetne ingyen és akkor én sem bosszankodom sokadmagammal, hogy 15 évesen fillérért ment el és most minimum 30 millióért. Rajtunk röhögne a világ.
De tudtommal csak 4-5 év múlva jár le a szerződése, nem? Annyit meg senki nem akar várni, se Cesc, se a Barca...Lionel85 írta: Fabregas nem ér 30 milliót, ha lejár a szerződése az Arsenalnál, akkor visszajöhetne ingyen és akkor én sem bosszankodom sokadmagammal, hogy 15 évesen fillérért ment el és most minimum 30 millióért. Rajtunk röhögne a világ.
Tavaly már megvolt az a sokba került klasszis Ibrahimovics személyében, ha így nézzük, akkor megint várni kéne még egy nagyágyú megszerzésével. Fabregas nem ér 30 milliót, ha lejár a szerződése az Arsenalnál, akkor visszajöhetne ingyen és akkor én sem bosszankodom sokadmagammal, hogy 15 évesen fillérért ment el és most minimum 30 millióért. Rajtunk röhögne a világ.rivaldo90 írta:Néha kell venni egy-egy klasszist, ami sokba kerül.
mindorokke_barca írta:az itt vázolt gondolatmeneted alapján azt hittem, hogy kb két hete regisztráltál és még közel sem vagy nagykorú. Ki is osztottak, mint látom, rendesen.
... hozzáteszem, nagyon jogosan.
Mert ha te a fenti gondolatokat komolyan gondolod akkor nem nagyon érzed, hogy miről szól ez a sport. vagy legalábbis komolyan kevered a kis- és nagycsapatok szerepét, helyzetét és nem látod, hogy miben különböznek.
Nem. Semmi esély Lahmot elhozni, Abi megoldja amit kell sőőt...rivaldo90 írta: Visszakérdezek: Én például a jelenlegi német válogatottból Lahm-ot látnám a legszívesebben. El tudjátok képzelni Abidal helyett??
Szerintem nem rossz kis játékos, de kb. egyidős Fabregassal és nem említhető egy lapon a két játékos. Az ilyen játékosokkal, mint pl. ő vagy Mata az a problémám, ha az árukhoz kb. 10-15 millát hozzá teszünk, abból már lehetne venni egy Silva-t. És ha Csigáért adtunk 25-öt akkor ez a 10 m. nem oszt nem szoroz.mezenga írta:Hi!
Kb fél éve kezdtem el figyelni a brémás Özilnek a játékát és nekem nagyon tetszik. Gyors kiváló az összjátékban, hihetetlen amit fut. Tegnap is igen nagyot játszott. Sztem 20 körül el lehetne hozni. Csak az a kár h szóba sem került a neve. Ja és csak 22 éves.
Ti hogy látjátok őt?
Hova férne be? Mert innen senkit nem tudna kiszorítani, legalábbis szerintem...mezenga írta:Hi!
Kb fél éve kezdtem el figyelni a brémás Özilnek a játékát és nekem nagyon tetszik. Gyors kiváló az összjátékban, hihetetlen amit fut. Tegnap is igen nagyot játszott. Sztem 20 körül el lehetne hozni. Csak az a kár h szóba sem került a neve. Ja és csak 22 éves.
Ti hogy látjátok őt?
szerinted?barca6 írta:visca vagy viscla el Barca?![]()
Én is erről beszélek. Felesleges venni drágán " ócska kacatokat". Vagy vegyünk egy kiváló játékost, vagy ha kiegészítő ember kell építsük be a fiatalokat. De ez már a múlt, már csak apró változtatások kellenek és kész a csapat + Fabi.visca el barca írta:néha a nem klasszisok is kumma sokba kerülnek.rivaldo90 írta:Néha kell venni egy-egy klasszist, ami sokba kerül.
csak az elmúlt két évben kidobtunk feleslegesen egy nagy rakás pénzt.
hleb - 15 M - semmit nem csinált itt , és már nem is fog
caceres - 16,5 M - úgyszintén
henrique - 8 M - úgyszintén
keirisson - 14 M - úgyszintén
csigrinszkij - 25 M - hagyjuk
ibra - 69,5 M - rúgott pár gólt, jövőre még ennyit sem fog, nem ide való
ez ibra nélkül 78,5 M, vele együtt
148 M euró
és játékos eladásból szinte semmi nem jött
ezt a fajta pénzköltést nagyon gyorsan abba kell hagyni, mert teljesen érelmetlen.
néha a nem klasszisok is kumma sokba kerülnek.rivaldo90 írta:Néha kell venni egy-egy klasszist, ami sokba kerül.
Már megint temetitek Xaviékat. Ez legyen az Arsenal politikája. Nekünk meg ne kelljen már CESC 50 meg 60 milláért!!!rivaldo90 írta:De remélem azért nem leszünk olyan csórók mint pl. az Arsenal, hogy 20-25 milla felett nem veszünk játékost, csak eladunk. Néha kell venni egy-egy klasszist, ami sokba kerül. Hosszútávon gondolkozva(5-6 év múlva) ha meglesz Cecs, akkor már megvan Xavi utódja. A következő években igazából már nincs szükség magas költségű igazolásokra, szinte már tökéletes a csapat. Néhány év múlva Puyol és Abidal helyett esetleg lehetne venni klasszis védőket.kristop írta:„Érdekes volt az a felmérés, ami szerint nem szabad 30 milliónál többet fizetni Cesc-ért, ami igazolta, hogy sokan nagyon is jól értenek a focihoz. Erről a témáról fogunk beszélni Laportával is, amikor találkozunk. Ha a technikai vezetés kéri a megszerzését, meg fogjuk próbálni leigazolni.” - Sandro Rosell
ez tetszik, tényleg jó lenne, ha a földön maradnánk és nem akarna egyből bizonyítani egy magas összeggel.
De remélem azért nem leszünk olyan csórók mint pl. az Arsenal, hogy 20-25 milla felett nem veszünk játékost, csak eladunk. Néha kell venni egy-egy klasszist, ami sokba kerül. Hosszútávon gondolkozva(5-6 év múlva) ha meglesz Cecs, akkor már megvan Xavi utódja. A következő években igazából már nincs szükség magas költségű igazolásokra, szinte már tökéletes a csapat. Néhány év múlva Puyol és Abidal helyett esetleg lehetne venni klasszis védőket.kristop írta:„Érdekes volt az a felmérés, ami szerint nem szabad 30 milliónál többet fizetni Cesc-ért, ami igazolta, hogy sokan nagyon is jól értenek a focihoz. Erről a témáról fogunk beszélni Laportával is, amikor találkozunk. Ha a technikai vezetés kéri a megszerzését, meg fogjuk próbálni leigazolni.” - Sandro Rosell
ez tetszik, tényleg jó lenne, ha a földön maradnánk és nem akarna egyből bizonyítani egy magas összeggel.