Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ember, őszintén... miről beszélsz?barca1615 írta:Itt az lesz mindig! Ibra rossz meccs jön 5 ember és szídja! Persze mért ne szídná? Azt szidnak akit akarnak szíve joga!
Te saját csapatába lévő embert így utálni....
Egy játékost a teljesítménye alapján KRITIZÁLNI, mióta egyenlő az utálattal?barca1615 írta:Itt az lesz mindig! Ibra rossz meccs jön 5 ember és szídja! Persze mért ne szídná? Azt szidnak akit akarnak szíve joga!
Utolsó mondattal teljesen egyetértek. A LÉNYEG ottvan. Peace! VISCA EL BARCA!barca1615 írta:Itt az lesz mindig! Ibra rossz meccs jön 5 ember és szídja! Persze mért ne szídná? Azt szidnak akit akarnak szíve joga!
"Letámadni egyszer sem láttam." Azért az egyszer sem kifejezés elég ócska most. Értem én ki-mit akar, de azért valótlan állításokat ne állítsunk már. Ha meg tényleg nem láttál, akkor meg fordulj többször a tv feléVarga Tamás írta:A pont Toninál van, helyzetelemzésével, értékelésével maximálisan egyetértek.
Miki!
Ezek szerint nem ugyanazt a meccset néztük...![]()
Letámadni egyszer sem láttam.
Jól passzolni dettó.
Hajtás, küzdés, akarás nulla.
Értékelhetetlen az eddigi teljesítménye.
Élőben is az volt, megnyugtatlak.
Persze, ettől még jó lehet, és eredményes. Az eddigiekről alkottam véleményt.
Én mindent elmondtam a témával kapcsolatban.
Nem tom mit láttál te de sokszor letámadott!!!!!Varga Tamás írta:A pont Toninál van, helyzetelemzésével, értékelésével maximálisan egyetértek.
Miki!
Ezek szerint nem ugyanazt a meccset néztük...![]()
Letámadni egyszer sem láttam.
Jól passzolni dettó.
Hajtás, küzdés, akarás nulla.
Értékelhetetlen az eddigi teljesítménye.
Élőben is az volt, megnyugtatlak.
Persze, ettől még jó lehet, és eredményes. Az eddigiekről alkottam véleményt.
Én mindent elmondtam a témával kapcsolatban.
Kérlek majd olvasd el még egyszer a kérdésem, mert úgy szólt,hogy az Inter hogy tetszett? azért tettem fel,mert ott sosem kellett szinte letámadnia,se annyit küzdenie, és így játszott az Interben, (hozzáteszem ma én láttam bőven letámadni sprinttel,és zavarni a playakat, ti tényleg nem?) ugyanaz a srác,mégis eredményes volt az Inter, ott is leírtad,hogy nincs helye Zlatannak? mert kedvencednek tartod az olasz együttest úgy tudom, ill azt is.Varga Tamás írta:Miki!ozsimiki írta:Tamás! Hogy tetszett elmúlt 3 évben az Inter?
végülis mind1, jó lesz itt Ibra, és az is mind1,hogy hogy látod, aki 1kemény fordulót adott neki a bizonyításra.
az meg nem nagy kunszt leírni,hogy Pedro többet tett 10perc alatt,mert egyértelmű, a vak is látja, és igaz is erre a meccsre, ahogy többet tett mint Henry, vagy mint Xavi,talán csak Messinél és Alvesnél nem tett többet.
Megint elfelejtesz egy alaptételt, amit Henry esetében is elmondtam anno! Hogy mit tett az Interben irreleváns abból a szempontból, hogy a Barcelonában mit csinál. Kutyát nem érdekli, engem nem!
Sztem ne Te döntsd el,h mikor nézzek meccset.Ízlés dolgában meg ne vitázzunk sztem...hülyeség(vagy h van a mondás,nem illik?).Varga Tamás írta: hahaha...
Csak Piqué akkor is hajtott, futott, robotolt. Ibra meg nem.
Az pedig érdekes felfogás, hogy ne is várjunk tőle hajtást...ahogy írtad! Akkor komoly ízlésbeli gondokkal küzdesz. Ha nem vársz tőle hajtást, küzdést, akkor ne is nézz meccset.
Én várok! Dögöljön meg a pályán, ahogy Dani Alvés, vagy tavaly Samu! Különben nincs itt helye!
egyetértek. zlatan 3 kupadöntőn lépett pályára, nem hoki gijon ellen...hagyjuk a kritikát későbbre.ozsimiki írta:Tamás! Hogy tetszett elmúlt 3 évben az Inter?
végülis mind1, jó lesz itt Ibra, és az is mind1,hogy hogy látod, aki 1kemény fordulót adott neki a bizonyításra.
az meg nem nagy kunszt leírni,hogy Pedro többet tett 10perc alatt,mert egyértelmű, a vak is látja, és igaz is erre a meccsre, ahogy többet tett mint Henry, vagy mint Xavi,talán csak Messinél és Alvesnél nem tett többet.
Miki!ozsimiki írta:Tamás! Hogy tetszett elmúlt 3 évben az Inter?
hahaha...Bányász írta:Attól,h most védem nem jelenti azt,h pl a mai meccsen elégedett vagyok vele.Mert nem mert sz*r volt.Csak a vádpontok nem tetszenek amiket ellene felhoztatok.negatívan ítélem meg az eddig itt töltött idejét, ti máshogy gondoljátok,
Csak azt ne felejtse el senki,h nem 2-3 meccsre vettük hanem kicsit hosszabb távra.
Egyébként addig nem zavar ha leírják sokan amíg ugyan azok írják le akik tavaly Pepet meg Piquét sőt az egész csapatot...