Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barca1615
Jugador d'estrella

2009.08.29. 00:03:58

Engem nem nagyon érdekel már ki mit ír ide. Ez már nagyon idegesítő nem ment neki ma se igazán akkor mi van? Mindig beírod de sz. meg ilyenek?

Menj el focizni valami klubba focizz 1-2évet és menj el máshova ahol más a felállás na egyből úgy fogsz játszani ahogy a régibe tetted? max 6-7meccs után

Én tapasztaltam ezt
SzygBoty
Barça C

2009.08.28. 23:59:47

Üdv Nektek!

Nem értem azokat akik miden egyes meccs után beírják hogy Ibra sz.r, mert nem az! Ők szerintem Etot siratják hogy elment és be akarják bizonyítani mindenkinek hogy neki volt igazuk és ők megmondták,hogy inkább ő maradjon. Akik ennyire Eto fanok és Ibra utálók azok miért nem szurkolnak az Internek?: :o
de lehet nekik van igazuk és tényleg sz.r, nem tud bizonyítani (már 3 meccs után se...:D húha) és küldjük el vagy tegyük a kispadra,de ezzel a lendülettel Ronaldot is elküldheti a Madrid mert sz.r és ő sem játszik úgy Madridban szeretnék.

nem tudjuk eldönteni hogy most megérte-e vagy nem!

várjunk már 1-2 hónapot... szerintem....
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.08.28. 23:58:17

barca1615 írta:Itt az lesz mindig! Ibra rossz meccs jön 5 ember és szídja! Persze mért ne szídná? Azt szidnak akit akarnak szíve joga!

Te saját csapatába lévő embert így utálni....
Ember, őszintén... miről beszélsz?

Komolyan nem értem, hogy miért ne lehetne kritikát megfogalmazni egy olyan játékos felé, aki köztudottan megosztja az embereket, viszont ettől függetlenül is idejött (irgalmatlan sok, a klub történelmében rekordnak számító összegért egy hihetetlen csapatba, ahol igazi, sajátnevelésű, küzdeni tudó, katalán és más nemzetiségű világklasszisok és jó munkások vannak), ami elméletben az ő elmondása szerint kivételes dolog, mégis nagy részben az látszódik rajta, hogy nincs kedve, nem akar.

Még jó, hogy meg nem dicsérjük, nonszensz. Én is imádtam Ronaldinhót, de azért amikor olyan volt, elmondtam, mert olyan volt. Attól, hogy elképesztő dolgokat mutatott, még a szimpla pályára lépésétől nem élveztem el.

Utálatról pedig szó se volt, baromságokat az én nevemben ne beszélj!
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Atlantis
Capitá del Barça

2009.08.28. 23:57:22

Az egész vitának ott veszik el az értelme, hogy mindenki túlságosan meg van győződve arról, hogy neki van igaza és néha annyira beleéli magát ebbe, hogy azt már rossz olvasni...

A mai meccsen tényleg nem látszott rajta az, hogy nagy kedvvel játszana, DE igenis megpróbált letámadni jópárszor és labdákért is visszalépett néha, volt 1-2 alkalom amikor még védekezni is hátrament.
Jelenleg tényleg mondhatnánk, hogy nem érte meg az árát, de nem értem miért kell minden egyes meccs után újra és újra szidni őt...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.08.28. 23:55:50

barca1615 írta:Itt az lesz mindig! Ibra rossz meccs jön 5 ember és szídja! Persze mért ne szídná? Azt szidnak akit akarnak szíve joga!

Egy játékost a teljesítménye alapján KRITIZÁLNI, mióta egyenlő az utálattal?
Én senkit se utálok, csupán a mai játékát elégtelenre értékelem!

Mi ezzel a baj?

Jóéjt!
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2009.08.28. 23:55:26

Utolsó mondattal teljesen egyetértek. A LÉNYEG ottvan. Peace! VISCA EL BARCA!
barca1615
Jugador d'estrella

2009.08.28. 23:53:46

Itt az lesz mindig! Ibra rossz meccs jön 5 ember és szídja! Persze mért ne szídná? Azt szidnak akit akarnak szíve joga!

mr.
Jugador d'estrella

2009.08.28. 23:51:18

Hát én nem értelek titeket. Miért kell valakit egy rossz meccs után szidni. Tény hogy önző volt és nem ment neki a játék de ő is csak ember!
Az látszik hogy szeretik a csapattársak(úgy tűnik Henry kivételével).
Majd Pep rendebe fogja rakni és hozni fogja nekünk a meccseket.
:wink:
abraka
Jugador del Barça

2009.08.28. 23:48:49

Varga Tamás írta:A pont Toninál van, helyzetelemzésével, értékelésével maximálisan egyetértek.

Miki!

Ezek szerint nem ugyanazt a meccset néztük... :roll:
Letámadni egyszer sem láttam.
Jól passzolni dettó.
Hajtás, küzdés, akarás nulla.
Értékelhetetlen az eddigi teljesítménye.
Élőben is az volt, megnyugtatlak.

Persze, ettől még jó lehet, és eredményes. Az eddigiekről alkottam véleményt.

Én mindent elmondtam a témával kapcsolatban. :wink:
"Letámadni egyszer sem láttam." Azért az egyszer sem kifejezés elég ócska most. Értem én ki-mit akar, de azért valótlan állításokat ne állítsunk már. Ha meg tényleg nem láttál, akkor meg fordulj többször a tv felé :)) Nem kötekedni akartam, de ez az Ibrahimovic-fingreszelésed már kezd túlmenni pár reális dolgon.
barca1615
Jugador d'estrella

2009.08.28. 23:46:05

1
Az a baj ezzel az egésszel, hogy mindenki azt hiszi Zlatan ide jött egyből ő lesz az isten és lő 100-at.

2. Nem értem de új csapatba jött Zlatan és olyan mintha nem is lenne kedve játszani! Biztosan azért mert az Interbe őt tömték csak! Itt meg más a szisztéma!

3. Remélem hamar megjön a játékkedve mert ez így nem lesz jó! Hétfőn 1 gól jót tenne neki
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.08.28. 23:45:52

Ezek pedig nem tudom, hogy ironikus hangnemben, vagy hogy lettek írva ma és korábban, de elképesztőek:

"Ibrahimovics tett szívességet a Blaugranának" - ez talán no comment kategória.

"nem fog letámadni, nem kell, nem fog megváltozni" - mégis ki fizetett érte, ki adja a heti fizetését? Meg mi ez? Egy világhírű, professzionális klubról van szó, ahol mindenkinek 100%-ot kell nyújtani. Ilyen mondatok láttán foroghat a sírjában Gamper.

"idő kell neki" - ahhoz, hogy megpróbáljon bizonyítani, mint alapvetően bárki, s ambiciózus képet fessen magáról, valamint mindent beleadjon, megpróbáljon, ahhoz nem elég a heti fizetése? Azonban ez csak nyomokban felfedezhető.

"Eto'o így, meg úgy" - el kellene felejteni, még ha ég és föld sportemberként a két játékos.

"Henry így, meg úgy" - kérem, Henry nem kulcsjátékosnak érkezett, nem ennyiért. Számos hátráltató tényező mellett beállt a sorba, küzdött, hajtott, a fiatalok példaképe volt, s egy romokban heverő Blaugranában négy-öt hónap után kiemelkedő lett mind hozzáállásban, mind játékban.
Elég lenne csak annyit: az első perctől kezdve mindent beleadott.

Lenne még néhány, de minek.

Lassan már ott tartunk, hogy egész egyszerűen hálát adhatunk az égnek, hogy egyáltalán pályára lép, és nem csak mi, mindenki a világon, kezdve Xavitól, Pepig... Röhejes.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2009.08.28. 23:49:24-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
fcbarcelona10
Jugador del Barça

2009.08.28. 23:43:03

Varga Tamás írta:A pont Toninál van, helyzetelemzésével, értékelésével maximálisan egyetértek.

Miki!

Jól passzolni dettó.

Nem tom mit láttál te de sokszor letámadott!!!!!
Az első 40 percben hajtott mint az állat aztán visszavett de akkor is nem tom miért kell írni hogy nem támadott le mert ez nem igaz!
Meg szerintm igenis passzolt és néha igen jól!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.08.28. 23:39:35

A pont Toninál van, helyzetelemzésével, értékelésével maximálisan egyetértek.

Miki!

Jól passzolni dettó.

Kép
rivaldo23
Barça B

2009.08.28. 23:38:33

Engem egyenlőre a rossz formában lévő Ronaldinho-ra emlékeztett, statikus játék, hátrafelé cselezés, lassítja az egész csapat játékát és ehhez még sokszor rossz helyezkedés is párosul a labdaéhsége miatt... Nagyon remélem, hogy lesz jobb is, persze két meccs alatt énsem vártam csodát tőle.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.08.28. 23:33:57

Kifogás mindig, mindenre van. Az érte kiadott milliókra, a minimális küzdelemre, erre-arra, itt azonban bizonyítani illene.

Eddig két nulla meccs, egy közepes (úgy, hogy minden tényezőt figyelembe veszek, s jóváírom).

Az a gond, hogy a Gamperen is, a Bilbao ellen és most is nem egysze az unottság, a nemtörődömség látszódott rajta. Ma volt két olyan pillanat, maikor letámadott. Egyébként nem csodálkoznék, ha Henryval nem jönne ki jól. A francia még egyszer-kétszer meg is próbálta megjátszani, ezzel szemben Zlatan egyáltalán nem. Mellesleg az edzésen is megbombázta, érthetetlen.

Ez Pepnek is kevés, el is mondta, most is látszott rajta, nem értem miért kell folyamatosan kifogásokat keresni, s védeni, miközben az, hogy egy ilyen klubban küzdeni kell, az a minimum. Ennyi pénzért ideje lenne megpróbálnia bizonyítani.

Minden esetre a hozzáállásával van nagy gond nekem, mert a többi tényezőben benne van az, hogy most került ide. Három-négy ilyen mérkőzés még, s egyértelműen Bojan kapná nálam a kezdőcsapatba a jegyeket.

Ezzel sem írtam le, csupán egy helyzetjelentés realista módon.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.28. 23:33:37

Varga Tamás írta:
ozsimiki írta:Tamás! Hogy tetszett elmúlt 3 évben az Inter?

végülis mind1, jó lesz itt Ibra, és az is mind1,hogy hogy látod, aki 1kemény fordulót adott neki a bizonyításra.

az meg nem nagy kunszt leírni,hogy Pedro többet tett 10perc alatt,mert egyértelmű, a vak is látja, és igaz is erre a meccsre, ahogy többet tett mint Henry, vagy mint Xavi,talán csak Messinél és Alvesnél nem tett többet.
Miki!

Megint elfelejtesz egy alaptételt, amit Henry esetében is elmondtam anno! Hogy mit tett az Interben irreleváns abból a szempontból, hogy a Barcelonában mit csinál. Kutyát nem érdekli, engem nem!
Kérlek majd olvasd el még egyszer a kérdésem, mert úgy szólt,hogy az Inter hogy tetszett? azért tettem fel,mert ott sosem kellett szinte letámadnia,se annyit küzdenie, és így játszott az Interben, (hozzáteszem ma én láttam bőven letámadni sprinttel,és zavarni a playakat, ti tényleg nem?) ugyanaz a srác,mégis eredményes volt az Inter, ott is leírtad,hogy nincs helye Zlatannak? mert kedvencednek tartod az olasz együttest úgy tudom, ill azt is.

ezzel nem azt akarom írni,hogy itt benne lennék abban,hogy ne legyen alázatosabb mint ott,mert annak kell lennie,én ma láttam rajta, ti ezek szerint nem. és ha majd az alázatosabb játék, jó játékkal is párosul (most nem játszott jól, tény) akkor mindenkinek meg lesz az öröme. de mai meccs után azt a kritikát nem érzem jogosnak,hogy nem hajtott volna.

egyre tuti emlékszem, amikor hagyta,és nem támadott vissza, meg vagy 12re amikor nem hagyta,és sprintelt.

mégegyszer: ez magában alapnak kell itt lennie,nem írom,h ez frenetikus dolog tőle, csak azt írom,hogy ez az alap ma megvolt részéről szerintem. a jó játék nem.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Primitive
Entrenador del Barça

2009.08.28. 23:31:32

Jó helyre jöttél barátom :lol: 2/2 kupa :oops: 8)

Távol attól, hogy elégedett vagyok a teljesítményével, DE tényleg ne várjunk csodát 2 lejátszott tétmeccs után. Én október/november környékére várom az áttörést.

Néha kicsit haszontalan dolgokat tud csinálni.. :roll:

Gyerünk Ibra, bízunk Benned :wink:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
barca1615
Jugador d'estrella

2009.08.28. 23:28:46

2 tétmeccse volt neki elsőn nagyon szépen focizott és jól is mozgott!

Ma nem ment neki többet,kéne gürizni meg a kondi nincs még nagyon ott!

Én bízok benne nagyon!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.08.28. 23:28:01

Mai meccsből nehéz valamit is leszűrni, mert bűn rosszul játszott a bagázs, az ellenfél pedig nem szeretett volna futballozni. Voltak lehetőségei, rossz megoldásokat választott, 3x pedig szerintem önző volt, elég ígéretes helyzetekben.. Elég sok meccs kell még, hogy megszokja ez a légkört, elég sok.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.08.28. 23:26:25

Varga Tamás írta: hahaha...
Csak Piqué akkor is hajtott, futott, robotolt. Ibra meg nem.
Az pedig érdekes felfogás, hogy ne is várjunk tőle hajtást...ahogy írtad! Akkor komoly ízlésbeli gondokkal küzdesz. Ha nem vársz tőle hajtást, küzdést, akkor ne is nézz meccset.
Én várok! Dögöljön meg a pályán, ahogy Dani Alvés, vagy tavaly Samu! Különben nincs itt helye!
Sztem ne Te döntsd el,h mikor nézzek meccset.Ízlés dolgában meg ne vitázzunk sztem...hülyeség(vagy h van a mondás,nem illik?).

Azt meg szerencsére nem Te döntöd el,h kinek hol a helye...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
recrea
Llegenda del Barça

2009.08.28. 23:25:23

végülis mind1, jó lesz itt Ibra, és az is mind1,hogy hogy látod, aki 1kemény fordulót adott neki a bizonyításra.

az meg nem nagy kunszt leírni,hogy Pedro többet tett 10perc alatt,mert egyértelmű, a vak is látja, és igaz is erre a meccsre, ahogy többet tett mint Henry, vagy mint Xavi,talán csak Messinél és Alvesnél nem tett többet.
egyetértek. zlatan 3 kupadöntőn lépett pályára, nem hoki gijon ellen...hagyjuk a kritikát későbbre.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.08.28. 23:25:00

Miki!

Megint elfelejtesz egy alaptételt, amit Henry esetében is elmondtam anno! Hogy mit tett az Interben irreleváns abból a szempontból, hogy a Barcelonában mit csinál. Kutyát nem érdekli, engem nem!

De, hogy érdemben is feleljek: ott is elég sokszor illettem kritikával, ott sem volt a szívem csücske, sem a kedvencem. Ennyi.

A vélemény szabad!
Kép
barca1615
Jugador d'estrella

2009.08.28. 23:23:43

Hát nekem a mai játékából semmi pozitívumot nem lehet kiemelni:(

2x-er lehetett volna előkészítő!

Ugye Henrynak ha leteszi ő beveri 1-1be de nem adta elönzőzte:(

Alig hajtott valamit!

De a társak se nagyon tudják megjátszani mert nem mozog sokat!

Érdekesen várom a hétfői meccset!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.28. 23:22:12

Tamás! Hogy tetszett elmúlt 3 évben az Inter?

Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.08.28. 23:09:25

Bányász írta:
negatívan ítélem meg az eddig itt töltött idejét, ti máshogy gondoljátok,
Attól,h most védem nem jelenti azt,h pl a mai meccsen elégedett vagyok vele.Mert nem mert sz*r volt.Csak a vádpontok nem tetszenek amiket ellene felhoztatok. :)

Csak azt ne felejtse el senki,h nem 2-3 meccsre vettük hanem kicsit hosszabb távra.

Egyébként addig nem zavar ha leírják sokan amíg ugyan azok írják le akik tavaly Pepet meg Piquét sőt az egész csapatot... :)
hahaha...
Csak Piqué akkor is hajtott, futott, robotolt. Ibra meg nem.
Az pedig érdekes felfogás, hogy ne is várjunk tőle hajtást...ahogy írtad! Akkor komoly ízlésbeli gondokkal küzdesz. Ha nem vársz tőle hajtást, küzdést, akkor ne is nézz meccset.
Én várok! Dögöljön meg a pályán, ahogy Dani Alvés, vagy tavaly Samu! Különben nincs itt helye!
Kép
Lezárt