Varga Tamás írta:ozsimiki írta:Tamás! Hogy tetszett elmúlt 3 évben az Inter?
végülis mind1, jó lesz itt Ibra, és az is mind1,hogy hogy látod, aki 1kemény fordulót adott neki a bizonyításra.
az meg nem nagy kunszt leírni,hogy Pedro többet tett 10perc alatt,mert egyértelmű, a vak is látja, és igaz is erre a meccsre, ahogy többet tett mint Henry, vagy mint Xavi,talán csak Messinél és Alvesnél nem tett többet.
Miki!
Megint elfelejtesz egy alaptételt, amit Henry esetében is elmondtam anno! Hogy mit tett az Interben irreleváns abból a szempontból, hogy a Barcelonában mit csinál. Kutyát nem érdekli, engem nem!
Kérlek majd olvasd el még egyszer a kérdésem, mert úgy szólt,hogy az Inter hogy tetszett? azért tettem fel,mert ott sosem kellett szinte letámadnia,se annyit küzdenie, és így játszott az Interben, (hozzáteszem ma én láttam bőven letámadni sprinttel,és zavarni a playakat, ti tényleg nem?) ugyanaz a srác,mégis eredményes volt az Inter, ott is leírtad,hogy nincs helye Zlatannak? mert kedvencednek tartod az olasz együttest úgy tudom, ill azt is.
ezzel nem azt akarom írni,hogy itt benne lennék abban,hogy ne legyen alázatosabb mint ott,mert annak kell lennie,én ma láttam rajta, ti ezek szerint nem. és ha majd az alázatosabb játék, jó játékkal is párosul (most nem játszott jól, tény) akkor mindenkinek meg lesz az öröme. de mai meccs után azt a kritikát nem érzem jogosnak,hogy nem hajtott volna.
egyre tuti emlékszem, amikor hagyta,és nem támadott vissza, meg vagy 12re amikor nem hagyta,és sprintelt.
mégegyszer: ez magában alapnak kell itt lennie,nem írom,h ez frenetikus dolog tőle, csak azt írom,hogy ez az alap ma megvolt részéről szerintem. a jó játék nem.