Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Titinho
Director del Fútbol

2007.10.10. 10:01:30

Benga írta:Ekkora hülyeséget régen olvastam, mint most az Nemzeti Sportban.
A cikk lényege az, hogy Rijkaard valszeg vvégén a Chelsea-hez megy és hogy Ronaldinho is könnyen Londonba költözet mert Rijkaard lányával randizgat és, hogy ezért együtt költöznek :S:S:S
:lol: Ez nagyon jó!!! Ekkora marhaságot... :lol: Törne el a keze aki ilyet le mer írni! Még egy üveg whisky után se írnék ilyeneket. :lol: Ez kész...
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.10.10. 09:47:46

Benga írta:Ekkora hülyeséget régen olvastam, mint most az Nemzeti Sportban.
A cikk lényege az, hogy Rijkaard valszeg vvégén a Chelsea-hez megy és hogy Ronaldinho is könnyen Londonba költözet mert Rijkaard lányával randizgat és, hogy ezért együtt költöznek :S:S:S
Úristen amikor megláttam leestem a székről.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Benga
Entrenador del Barça

2007.10.10. 09:34:57

Ekkora hülyeséget régen olvastam, mint most az Nemzeti Sportban.
barca99
Llegenda del Barça

2007.10.10. 00:30:22

Nem áll össze - vki azért védő, mert szerényebb képességű? :D A hátsó alakzat az a hely, ahol nem lehet szerényebb képességű ember, mert egy hiba is végzetes lehet!

Szerk.: Sergio Ramos fiatal és nincs messze a világklasszis szinttől. Vagy Dani Alves...
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.10.10. 00:25:02

Danka00792 írta:
redmiller írta:Csak vicceltem...
Rossz vicc..
Amikor olvastam 2x is megnéztem hogy nem e rossz topic-ba jöttem e.. oleguer vagy roni topic? mer ilyen fikázást még csak ott látttam :lol: :?
Szerintem a lényeg észrevehető a hozzászólásomból! Az volt a vicc, hogy eladnám, de így talán be tudram mutatni milyen igazságtalan tud lenni egy szerényebb képeségű játékossal - aki pont ezért védő! - elég sok ember...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Danka00792
Director del Fútbol

2007.10.09. 18:02:40

redmiller írta:Csak vicceltem...
Rossz vicc..
Amikor olvastam 2x is megnéztem hogy nem e rossz topic-ba jöttem e.. oleguer vagy roni topic? mer ilyen fikázást még csak ott látttam :lol: :?
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.10.08. 23:24:13

redmiller írta: Tudom, hogy egyszer újra a régi lesz! Most gondoljátok ezt Oleguerre, aki mostanában alig hibázik mégis fikázzátok...
Csak győzzük kivárni. Senkinek sem végtelen a türelme. Saját magának tette magasra a lécet a cseleivel, a megindulásaival. Illik 10-ből 8-szor átugrani ezt a magasságot, de ő többször veri le, mint átugorja... :roll:
Benne is bízom és Oleguerben is.
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.10.08. 23:17:48

Bakker! Rohadt [auto_cenzúra] játékos! Körülményes, lassú, elcseszi a támadásokat! Tavaly óta csak húzza vissza a Barcát! rosszul játszik, dobálja magát, pofázik... Adjuk el! Ilyen játékos csak a csapat hátrányára van, főleg, hogy az elvesztett labdáiból sok a kontra!

Csak vicceltem... Tudom, hogy egyszer újra a régi lesz! Most gondoljátok ezt Oleguerre, aki mostanában alig hibázik mégis fikázzátok...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Gidi
Barça C

2007.10.08. 22:04:01

Még nem a régi de már alakul Szeretjük amit és ahogy csinál jól játszik és remélem eszébe se jut a Chalsea-ba igazolni.

Hajrá Barca! Hajrá Roni!

http://s1.hu.darkpirates.com/c.php?uid=16154
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.10.08. 21:23:40

Az igazat megvallva el kell ismernem, hogy még így, saját magához képest halvány teljesítményt nyújtva is valami hihetetlen, hogy milyen passzokra, átadásokra képes, folyton amilyen labdákat osztogat Messinek és a többieknek, nekem megáll az eszem. Egyszerűen ilyenre se Kak, sem senki más nem képes, és lehet, hogy hasznosabb ez, mintha folyton leállna cselezgetni, minek nekünk ugye két "Ronaldinho" a csapatba? (Ugye most Messi a villogó sztárcselkirály, akit a közvélemény istenít) Úgy látom Ronaldinho kezd alkalmazkodni ehhez az új, kényelmesebb szerepkörhöz,de akkor lesz igazán kiegyensúlyozott és félelmetes a csapatunk, hogyha ezek mellé a forintos labdák mellé majd érkeznek a váratlan cselek és remek lövések (ugye szabadrúgásokból egyre jobb), valamint Eto'o és Henry nem duma- hanem gólpárbajjal vitatkoznak a kezdő tagságot illetően! Úgy vélem a tavaszi szezonra ismét világverő csapat kovácsolódhat nálunk össze! Csak ne törjön meg a csapat a fejlődésében és ne veszítsünk buta pontokat :!:

Sry a hosszú hszért.
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Danka00792
Director del Fútbol

2007.10.08. 20:29:57

Roniee21 írta:Folyamatosan kell visszatérnie ahhoza formához
szerintem éppen ezt látjuk roni-tól
Gaba
Jugador del Barça

2007.10.08. 20:29:54

kezd feltámadni. és ha a régi lesz, akkor jajj a világnak!
Roniee21
Capitá del Barça

2007.10.08. 20:27:27

albicelesteX írta:nem tudom jól láttam e de ronaldinho mosolygott?! :lol:
Igen,jól láttad :D De szerintem ez még nem jelent semmit,olyan téren hogy jajjj újra régi vagy valami :wink: Folyamatosan kell visszatérnie ahhoza formához,Soha rosszabb meccset az Atléticóétól :wink:

Go Roniee :!:
albicelesteX
A Vadász

2007.10.08. 20:09:10

nem tudom jól láttam e de ronaldinho mosolygott?! :lol:
Kép
Danka00792
Director del Fútbol

2007.10.08. 17:19:46

ja... és hozzátenném.. hogy amilyen ollozást be mert vállalni tegnap az nem semmi :D
Danka00792
Director del Fútbol

2007.10.08. 17:16:02

barcatom írta:A felsö nyilatkozat helyes roniról, az alsó nem! És roni nem is lesz az a régi! ez tuti, nálunk már nem!
Én azt veszem észre hogy egyre jobb formába lendül... Ini jo! Jelenleg jobb is mint Roni.. de szerintem lesz még idö hogy nem Roni hasznosságárol kell vitázni, hanem arrol hogy Messi vagy Roni kapja az Aranylasztit :)
barcatom
Jugador del Barça

2007.10.08. 00:15:58

varga tamás írta:
Lionel85 írta:Látva a játékát azt kell hogy mondjam, kezdi összeszedni magát, egy-két akcióval a régi önmagát idézte, a lecseréléskor meg is tapsolták szépen, én mondjuk most nem hoztam volna le, hanem hagyni egy kicsit hogy élvezze a győzelem minden ízét. Bár ha azt nézzük, hogy Giovani adott utána egy gólpasszt, nem bánom a cserét.
R10 is adott egyet - a 2. gól előtt ő passzolt Messinek.
Hát azt még rosszul bekellett lőni! Szép volt MESSI!!!!!!!!!!
csak is a barca!!!!!!!!!!!
barcatom
Jugador del Barça

2007.10.08. 00:12:35

A felsö nyilatkozat helyes roniról, az alsó nem! És roni nem is lesz az a régi! ez tuti, nálunk már nem! Messi meg a következö aranylabdás legalábbis lessz ő olyan jelenleg ő a foci legnagyobb játékosa, MINDENKI IRIGYLI tölünk! Ronit meg lejátszotta iniesta a posztján, ez az igazság aki látta tudja miröl beszélek és elárulom továbbra is lejátszaná!!!!! Újra lendület , játék, és támadó volt a bal oldalunk!
gajeraro írta:
G-Jay írta:
Jol összefoglal mindent ez a cikk! Nem is elfogult, szóval jó, és igazából egyetértek vele.
Iniesta most hasznosabb mint Ronaldinho, és tényleg nagyon sokat állitja meg a lendületes játékunkat, ám én nem igazán hinném h ez a rossz formájábol eredne!

Kiváncsi vagyok nagyon a vélesményetekre, h mit gondoltaok erröl:

Szerintem Ronaldinhonak alapjában véve ilyena játéka. Ez ugy most jutott eszembe ahogy azon gondolkodtam hogy milyen is volt régen. Szerintem régen is ugyanigy megállt, csak akkor elindult egymaga, és megalázott akár 3-4 védőt is, (amit most nem akar felvállalni, mert talán azt hiszi h megijednek majd tőle, csakhogy ez nem igy megy), vagy pedig jol ,megnézte hogy mi a szitu, és adott egy iszonyat nagy zsugát! Ma viszont nem akar cselezni egy az egyben! Egyetlen pozitivum talán hogy a passzai azok még megvannak, és még az is hogy sokkal jobban lövi a szabadokat!
Nekem nem ez a véleményem Én még mindig 1 nagyon hasznos játékosnak tartom!Lehet jövőre Messi se lesz ilyen jó és mondjuk Dos Santos lesz ilyen jó ez csak 1 pl nem azt mondom így lesz!Szóval nem lenne nagy érvágás lenne a csapatnak ha Henry-t megvettük akkor Ö meg maradjon míg mondjuk Dos Santos nem lesz nála jobb(persze ha lesz)!
csak is a barca!!!!!!!!!!!
gajeraro
Jugador d'estrella

2007.10.07. 21:50:26

G-Jay írta:
Jol összefoglal mindent ez a cikk! Nem is elfogult, szóval jó, és igazából egyetértek vele.
Iniesta most hasznosabb mint Ronaldinho, és tényleg nagyon sokat állitja meg a lendületes játékunkat, ám én nem igazán hinném h ez a rossz formájábol eredne!

Szerintem Ronaldinhonak alapjában véve ilyena játéka. Ez ugy most jutott eszembe ahogy azon gondolkodtam hogy milyen is volt régen. Szerintem régen is ugyanigy megállt, csak akkor elindult egymaga, és megalázott akár 3-4 védőt is, (amit most nem akar felvállalni, mert talán azt hiszi h megijednek majd tőle, csakhogy ez nem igy megy), vagy pedig jol ,megnézte hogy mi a szitu, és adott egy iszonyat nagy zsugát! Ma viszont nem akar cselezni egy az egyben! Egyetlen pozitivum talán hogy a passzai azok még megvannak, és még az is hogy sokkal jobban lövi a szabadokat!
Nekem nem ez a véleményem Én még mindig 1 nagyon hasznos játékosnak tartom!Lehet jövőre Messi se lesz ilyen jó és mondjuk Dos Santos lesz ilyen jó ez csak 1 pl nem azt mondom így lesz!Szóval nem lenne nagy érvágás lenne a csapatnak ha Henry-t megvettük akkor Ö meg maradjon míg mondjuk Dos Santos nem lesz nála jobb(persze ha lesz)!
Köszönöm kilibarca!!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.07. 21:05:28

¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.10.07. 20:06:17

Lionel85 írta:Látva a játékát azt kell hogy mondjam, kezdi összeszedni magát, egy-két akcióval a régi önmagát idézte, a lecseréléskor meg is tapsolták szépen, én mondjuk most nem hoztam volna le, hanem hagyni egy kicsit hogy élvezze a győzelem minden ízét. Bár ha azt nézzük, hogy Giovani adott utána egy gólpasszt, nem bánom a cserét.
R10 is adott egyet - a 2. gól előtt ő passzolt Messinek.
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.10.07. 20:05:10

Látva a játékát azt kell hogy mondjam, kezdi összeszedni magát, egy-két akcióval a régi önmagát idézte, a lecseréléskor meg is tapsolták szépen, én mondjuk most nem hoztam volna le, hanem hagyni egy kicsit hogy élvezze a győzelem minden ízét. Bár ha azt nézzük, hogy Giovani adott utána egy gólpasszt, nem bánom a cserét.
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.07. 20:04:43

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.10.07. 19:43:33

Ez kell, ha ezt tudná folyamatosan nyújtani, akkor lehet kezdő. Innen meg már csak javulhat, legalábbis remélem. Viszont ha visszajön Eto'o, akkor valaki ki fog maradni...
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.07. 19:24:40

barbigirl írta:Úgy terveztem, hogy én is számolni fogom, de mivel az első két passza hátrapassz volt, azonnal feladtam ezen tervemet. Ezek szerint a 2. perctől kezdve csak előre passzolt? Ennek örülök...
Zsolti írta:az,hogy előre passzol az nem feltétlenül jelenti azt,hogy nem lassítja a játékot..
Nem minden konkrétan hátra passzt számoltam, sem pedig minden előre passzt számoltam! Ezt akartam leirni is, hogy előre és hátra passzon/cselen a játékot segitő avagy lassitó passzt értettem és számoltam! Szóval ennél többször passzolt előre is meg vissza is, de én a hasznosakat és nem hasznosakat számoltam!
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Lezárt