Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Benga írta:Ekkora hülyeséget régen olvastam, mint most az Nemzeti Sportban.
A cikk lényege az, hogy Rijkaard valszeg vvégén a Chelsea-hez megy és hogy Ronaldinho is könnyen Londonba költözet mert Rijkaard lányával randizgat és, hogy ezért együtt költöznek :S:S:S
Úristen amikor megláttam leestem a székről.Benga írta:Ekkora hülyeséget régen olvastam, mint most az Nemzeti Sportban.
A cikk lényege az, hogy Rijkaard valszeg vvégén a Chelsea-hez megy és hogy Ronaldinho is könnyen Londonba költözet mert Rijkaard lányával randizgat és, hogy ezért együtt költöznek :S:S:S
Szerintem a lényeg észrevehető a hozzászólásomból! Az volt a vicc, hogy eladnám, de így talán be tudram mutatni milyen igazságtalan tud lenni egy szerényebb képeségű játékossal - aki pont ezért védő! - elég sok ember...Danka00792 írta:Rossz vicc..redmiller írta:Csak vicceltem...
Amikor olvastam 2x is megnéztem hogy nem e rossz topic-ba jöttem e.. oleguer vagy roni topic? mer ilyen fikázást még csak ott látttam![]()
Rossz vicc..redmiller írta:Csak vicceltem...
Csak győzzük kivárni. Senkinek sem végtelen a türelme. Saját magának tette magasra a lécet a cseleivel, a megindulásaival. Illik 10-ből 8-szor átugrani ezt a magasságot, de ő többször veri le, mint átugorja...redmiller írta: Tudom, hogy egyszer újra a régi lesz! Most gondoljátok ezt Oleguerre, aki mostanában alig hibázik mégis fikázzátok...
szerintem éppen ezt látjuk roni-tólRoniee21 írta:Folyamatosan kell visszatérnie ahhoza formához
Igen,jól láttadalbicelesteX írta:nem tudom jól láttam e de ronaldinho mosolygott?!
Én azt veszem észre hogy egyre jobb formába lendül... Ini jo! Jelenleg jobb is mint Roni.. de szerintem lesz még idö hogy nem Roni hasznosságárol kell vitázni, hanem arrol hogy Messi vagy Roni kapja az Aranylasztitbarcatom írta:A felsö nyilatkozat helyes roniról, az alsó nem! És roni nem is lesz az a régi! ez tuti, nálunk már nem!
Hát azt még rosszul bekellett lőni! Szép volt MESSI!!!!!!!!!!varga tamás írta:R10 is adott egyet - a 2. gól előtt ő passzolt Messinek.Lionel85 írta:Látva a játékát azt kell hogy mondjam, kezdi összeszedni magát, egy-két akcióval a régi önmagát idézte, a lecseréléskor meg is tapsolták szépen, én mondjuk most nem hoztam volna le, hanem hagyni egy kicsit hogy élvezze a győzelem minden ízét. Bár ha azt nézzük, hogy Giovani adott utána egy gólpasszt, nem bánom a cserét.
gajeraro írta:Nekem nem ez a véleményem Én még mindig 1 nagyon hasznos játékosnak tartom!Lehet jövőre Messi se lesz ilyen jó és mondjuk Dos Santos lesz ilyen jó ez csak 1 pl nem azt mondom így lesz!Szóval nem lenne nagy érvágás lenne a csapatnak ha Henry-t megvettük akkor Ö meg maradjon míg mondjuk Dos Santos nem lesz nála jobb(persze ha lesz)!G-Jay írta:Jol összefoglal mindent ez a cikk! Nem is elfogult, szóval jó, és igazából egyetértek vele.Scorpio írta:Ronaldinho hasznosságáról vitáznak Barcelonában
Iniesta most hasznosabb mint Ronaldinho, és tényleg nagyon sokat állitja meg a lendületes játékunkat, ám én nem igazán hinném h ez a rossz formájábol eredne!
Kiváncsi vagyok nagyon a vélesményetekre, h mit gondoltaok erröl:
Szerintem Ronaldinhonak alapjában véve ilyena játéka. Ez ugy most jutott eszembe ahogy azon gondolkodtam hogy milyen is volt régen. Szerintem régen is ugyanigy megállt, csak akkor elindult egymaga, és megalázott akár 3-4 védőt is, (amit most nem akar felvállalni, mert talán azt hiszi h megijednek majd tőle, csakhogy ez nem igy megy), vagy pedig jol ,megnézte hogy mi a szitu, és adott egy iszonyat nagy zsugát! Ma viszont nem akar cselezni egy az egyben! Egyetlen pozitivum talán hogy a passzai azok még megvannak, és még az is hogy sokkal jobban lövi a szabadokat!
Nekem nem ez a véleményem Én még mindig 1 nagyon hasznos játékosnak tartom!Lehet jövőre Messi se lesz ilyen jó és mondjuk Dos Santos lesz ilyen jó ez csak 1 pl nem azt mondom így lesz!Szóval nem lenne nagy érvágás lenne a csapatnak ha Henry-t megvettük akkor Ö meg maradjon míg mondjuk Dos Santos nem lesz nála jobb(persze ha lesz)!G-Jay írta:Jol összefoglal mindent ez a cikk! Nem is elfogult, szóval jó, és igazából egyetértek vele.Scorpio írta:Ronaldinho hasznosságáról vitáznak Barcelonában
Iniesta most hasznosabb mint Ronaldinho, és tényleg nagyon sokat állitja meg a lendületes játékunkat, ám én nem igazán hinném h ez a rossz formájábol eredne!
Kiváncsi vagyok nagyon a vélesményetekre, h mit gondoltaok erröl:
Szerintem Ronaldinhonak alapjában véve ilyena játéka. Ez ugy most jutott eszembe ahogy azon gondolkodtam hogy milyen is volt régen. Szerintem régen is ugyanigy megállt, csak akkor elindult egymaga, és megalázott akár 3-4 védőt is, (amit most nem akar felvállalni, mert talán azt hiszi h megijednek majd tőle, csakhogy ez nem igy megy), vagy pedig jol ,megnézte hogy mi a szitu, és adott egy iszonyat nagy zsugát! Ma viszont nem akar cselezni egy az egyben! Egyetlen pozitivum talán hogy a passzai azok még megvannak, és még az is hogy sokkal jobban lövi a szabadokat!
Jol összefoglal mindent ez a cikk! Nem is elfogult, szóval jó, és igazából egyetértek vele.Scorpio írta:Ronaldinho hasznosságáról vitáznak Barcelonában
R10 is adott egyet - a 2. gól előtt ő passzolt Messinek.Lionel85 írta:Látva a játékát azt kell hogy mondjam, kezdi összeszedni magát, egy-két akcióval a régi önmagát idézte, a lecseréléskor meg is tapsolták szépen, én mondjuk most nem hoztam volna le, hanem hagyni egy kicsit hogy élvezze a győzelem minden ízét. Bár ha azt nézzük, hogy Giovani adott utána egy gólpasszt, nem bánom a cserét.
barbigirl írta:Úgy terveztem, hogy én is számolni fogom, de mivel az első két passza hátrapassz volt, azonnal feladtam ezen tervemet. Ezek szerint a 2. perctől kezdve csak előre passzolt? Ennek örülök...
Nem minden konkrétan hátra passzt számoltam, sem pedig minden előre passzt számoltam! Ezt akartam leirni is, hogy előre és hátra passzon/cselen a játékot segitő avagy lassitó passzt értettem és számoltam! Szóval ennél többször passzolt előre is meg vissza is, de én a hasznosakat és nem hasznosakat számoltam!Zsolti írta:az,hogy előre passzol az nem feltétlenül jelenti azt,hogy nem lassítja a játékot..