Sajnos nem játszunk jól, de lényeg, hogy vezetünk.

Eddig volt Valdes-nek 2-3 fontos,és jó kijövetele,amivel tisztázott a csatár elől! Nagy helyzetünk csak 1 volt eddig,az elakadt Guddyban...barcelonaforever írta:hi!mi a helyzet a meccsen írjon valaki lécci!!!
lionelmessi19 írta:Lesérült, Oleguert kellett a helyére hozni.Atesz írta:lionelmessi19 írta:Nem tudja vki, h mi van Marquezzel?
Miért mi van vele??? lesérült, vagy alapból se játszik???
MInt már említettem nem látom csak olvasom a meccset és az alapján nem játszik túl jól a csapat.Silvanus írta:Ja, persze... IGAZAD VAN! És tudod mit? Szerintem a Spanyol Királyi Kupáról is lemondhatunk, mert a harmadosztályú Badalonának nem lőttünk 48 gólt...lionelmessi19 írta:Hát ha egy összetört levszkinek nem tudunk gólt rugni, akkor készülhetünk az uefa kupára...
Rugni kéne mégegyet...Na jól van, ez nekem már sok mára...
Szerintem nem erről van szó, de kétségtelenül igaz, hogy a Werder erős csapat, már legalábbis a Szófiához képest, azt nem mondom, hogy a Cselszkinél is jobb, mert ez a meccs szerintem bunda...Silvanus írta:Ja, persze... IGAZAD VAN! És tudod mit? Szerintem a Spanyol Királyi Kupáról is lemondhatunk, mert a harmadosztályú Badalonának nem lőttünk 48 gólt...lionelmessi19 írta:Hát ha egy összetört levszkinek nem tudunk gólt rugni, akkor készülhetünk az uefa kupára...
Rugni kéne mégegyet...Na jól van, ez nekem már sok mára...
Lesérült, Oleguert kellett a helyére hozni.Atesz írta:lionelmessi19 írta:Nem tudja vki, h mi van Marquezzel?
Miért mi van vele??? lesérült, vagy alapból se játszik???
Ja, persze... IGAZAD VAN! És tudod mit? Szerintem a Spanyol Királyi Kupáról is lemondhatunk, mert a harmadosztályú Badalonának nem lőttünk 48 gólt...lionelmessi19 írta:Hát ha egy összetört levszkinek nem tudunk gólt rugni, akkor készülhetünk az uefa kupára...
Rugni kéne mégegyet...