Thierry Henry
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Ezen vitatkoztunk mi is. Ez hátrafelé passz volt, olyankor meg nem lehet les...
Mármint előre ment a labda, de egy hátrébb lévő játékoshoz jutott el.
Mármint előre ment a labda, de egy hátrébb lévő játékoshoz jutott el.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ilyen esetben a labda vonala a meghatározó. Henry a passz pillanatában a labda vonala mögött voltLionel85 írta:Puyol mélyebben volt, mint Henry, akkor les volt nem? Úgy tudom, hogy akkor nincs les, ha a passzoló játékos van előrébb.

Rivaldo-A Legnagyobb.
- ZsottaFCB
- Jugador del Barça
Lionel85 írta:Puyol mélyebben volt, mint Henry, akkor les volt nem? Úgy tudom, hogy akkor nincs les, ha a passzoló játékos van előrébb.
én is úgy tudom hogy akkor nem les...
De a bírok nem így tudják

Drum and Bass makes my heart beat...
Barcelona! Mindenek felett!
Köszönöm,Köszönöm hogy Culénak születtem!
-
- Barça B
- Kapcsolat:
LG írta:A kövi meccsen sztem lehetne Krkic Henry Etoo támadotrioval nyomulni. Most is össze hoztak egy szép golt.ZsottaFCB írta:Henry kezdi érezni a spanyol focit...![]()
De nem értem ha nincs kezdőben hogy a [auto_cenzúra] lőjje a gólokat???
Ez a Krkic Henry Eto'o trio nekem is tetszene
- ZsottaFCB
- Jugador del Barça
Zsolti írta:Ezen a meccsen mutatott játékára már lehet alapozni..ebből kell kiindulnia,ez legyen a minimum..
a gólja meg sztem szabályos volt....
ezt a szintet szerintem minden meccsen hozni fogja de én szorítok neki
HAJRÁ TITI
- barca0417
- Entrenador del Barça
sztem ő az a játékos Dinho mellett, aki ha hozza igazi formáját, képes kihúzni a szekeret a gödörből, a tegnapi szerepléséből még nem lehet messzemenő következtetésket levonni, de így tovább, bízunk benned Titi....

Tegnap meglepett. Hozta azt, amit elvárnék tőle a meccsek nagyrészén. Csak így tovább!
-
- Jugador d'estrella
Nyugalom srácok, minden komolyabb szakember elmondta már hogy még a klasszisjátékosoknak is kell egy fél szezon a beilleszkedésre, hát még ha sérült az illető+ most vált el+ sok év után váltott csapatot.
Ne aggodjatok, tavasszal Henry már igazi terhelést fog kapni Franktől....
Ne aggodjatok, tavasszal Henry már igazi terhelést fog kapni Franktől....
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
hát az biztos hogy henrynek több helyet kellene adni támadásban, mert ő nem szeret a védőkkel harcolni egész meccsen. szerintem az eto, henry, messi hármast kellene játszatni. ők talán jól kiegészítenék egymást.
Én nem tudom,hogy mit szóltok a tegnapi meccshez,de az valami borzalom volt...Miután beállt Henry,azért jobban játszottunk. Komolyan mondom,ha Henry továbbra sem lesz kezdő,akkor Rijkaardnak hatalmas gond van a fejével.Egy ilyen játékos a kispadon...Meg azt sem értem miért nem lőheti ő is a szabadrúgásokat?Meg kellene próbálni szerintem.Nem tudom mi a véleményetek... 

-
- Jugador d'estrella
Amugy remélem a mentalitásával mindenki elégedett , senki sem gondolja nagy pofájunak: pl mikro elveszítette a labdát h visszasprintelt a meg nem adott gólnál is leszegte a fejét és ment tovább.
Szerintem úgy a legjobb ha Henry és Eto is játszik bár most Etoo nem volt nagy szám , de így Henry is többet indulhatna bal szélről , vagy legalábbis váltogatják a helyüket mint most a meccsen!!! Titi [auto_cenzúra] jól passzol
Henry játékintelligenciája többet ér minth háttal álljon a védőknek és küzdjöün a túlerővel m várja a kiugratást , arra ott van Eto'o.
H
Szerintem úgy a legjobb ha Henry és Eto is játszik bár most Etoo nem volt nagy szám , de így Henry is többet indulhatna bal szélről , vagy legalábbis váltogatják a helyüket mint most a meccsen!!! Titi [auto_cenzúra] jól passzol
Henry játékintelligenciája többet ér minth háttal álljon a védőknek és küzdjöün a túlerővel m várja a kiugratást , arra ott van Eto'o.
H
Krkic helyett Innyeszta, Deco meg Guddy helyén.
Ha mostantól minimum így játszana, mint tegnap, és nem vennék el les címén az érvényes góljait, akkor egyáltalán nem lehet rá azt mondani, hogy rosszabb vétel volt, mint odaát RvN. Tavaly félévig Nisty se sok mindent csinált, utánna lendült csak bele. Remélem Henrynál is ez lesz. Főleg, hogy lesz egy nagyon szr 3 hetünk Samu nélkül.

Ha mostantól minimum így játszana, mint tegnap, és nem vennék el les címén az érvényes góljait, akkor egyáltalán nem lehet rá azt mondani, hogy rosszabb vétel volt, mint odaát RvN. Tavaly félévig Nisty se sok mindent csinált, utánna lendült csak bele. Remélem Henrynál is ez lesz. Főleg, hogy lesz egy nagyon szr 3 hetünk Samu nélkül.

A kövi meccsen sztem lehetne Krkic Henry Etoo támadotrioval nyomulni. Most is össze hoztak egy szép golt.ZsottaFCB írta:Henry kezdi érezni a spanyol focit...![]()
- ZsottaFCB
- Jugador del Barça
Henry kezdi érezni a spanyol focit...

- okos666
- Jugador del Barça
Szerintem szabályos volt!!!!! Titi a labda előtt volt mikor Puyol passzolt...olyan idióták tudnak lenni a játékvezetők!!!M19 írta:Szerzett egyet, csak nem adták meg. Pedig szerintem szabályos volt, de cáfoljatok meg nyugodtan.okos666 írta:Szerintem tegnap nagyon jól játszott!!
Végre egy kis színt vitt a játékba(kár,hogy nem tudott gólt szerezni)!
De Titi jól játszott!!
Imádlak BARCA!!!
- M19
- Barça B
Szerzett egyet, csak nem adták meg. Pedig szerintem szabályos volt, de cáfoljatok meg nyugodtan.okos666 írta:Szerintem tegnap nagyon jól játszott!!
Végre egy kis színt vitt a játékba(kár,hogy nem tudott gólt szerezni)!
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Csak larsson ingyen volt, Henry meg 25 misiért...
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
szerintem ha egy larsson-szintet hoz, de azt stabilan, akkor az már jó.LG írta:Igaz, a Real ellen télleg nem volt könnyű a kispadrol betalálniAndrisveres írta:Szerintem ha megrázza magát még simán lehet gólkirály , a realról meg nem ő tehet![]()
Legyen golkirály, jo lenne, mert kellenének ezek a golok a Barcának. Csak az a baj, az eszem azt sugja, h már nem lex a régiPerxe boldog lennék, ha megcáfolna
Akár ma el is kezdhetné