Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ilyen esetben a labda vonala a meghatározó. Henry a passz pillanatában a labda vonala mögött voltLionel85 írta:Puyol mélyebben volt, mint Henry, akkor les volt nem? Úgy tudom, hogy akkor nincs les, ha a passzoló játékos van előrébb.
Lionel85 írta:Puyol mélyebben volt, mint Henry, akkor les volt nem? Úgy tudom, hogy akkor nincs les, ha a passzoló játékos van előrébb.
LG írta:A kövi meccsen sztem lehetne Krkic Henry Etoo támadotrioval nyomulni. Most is össze hoztak egy szép golt.ZsottaFCB írta:Henry kezdi érezni a spanyol focit...![]()
De nem értem ha nincs kezdőben hogy a [auto_cenzúra] lőjje a gólokat???
Zsolti írta:Ezen a meccsen mutatott játékára már lehet alapozni..ebből kell kiindulnia,ez legyen a minimum..
a gólja meg sztem szabályos volt....
A kövi meccsen sztem lehetne Krkic Henry Etoo támadotrioval nyomulni. Most is össze hoztak egy szép golt.ZsottaFCB írta:Henry kezdi érezni a spanyol focit...![]()
De nem értem ha nincs kezdőben hogy a [auto_cenzúra] lőjje a gólokat???
Szerintem szabályos volt!!!!! Titi a labda előtt volt mikor Puyol passzolt...olyan idióták tudnak lenni a játékvezetők!!!M19 írta:Szerzett egyet, csak nem adták meg. Pedig szerintem szabályos volt, de cáfoljatok meg nyugodtan.okos666 írta:Szerintem tegnap nagyon jól játszott!!
Végre egy kis színt vitt a játékba(kár,hogy nem tudott gólt szerezni)!
Szerzett egyet, csak nem adták meg. Pedig szerintem szabályos volt, de cáfoljatok meg nyugodtan.okos666 írta:Szerintem tegnap nagyon jól játszott!!
Végre egy kis színt vitt a játékba(kár,hogy nem tudott gólt szerezni)!
szerintem ha egy larsson-szintet hoz, de azt stabilan, akkor az már jó.LG írta:Igaz, a Real ellen télleg nem volt könnyű a kispadrol betalálniAndrisveres írta:Szerintem ha megrázza magát még simán lehet gólkirály , a realról meg nem ő tehet![]()
Legyen golkirály, jo lenne, mert kellenének ezek a golok a Barcának. Csak az a baj, az eszem azt sugja, h már nem lex a régiPerxe boldog lennék, ha megcáfolna
Akár ma el is kezdhetné