Hamsik-ot és Lavezzit is szívesen elnézegetném nálunk

Előbbi kp.ra Xavi-Ini rotálására, Lave meg balszélre és Henryval rotálni, de lehetne Messivel is stb. sok lehetőség adódna, az a lényeg

Igazad van abban, hogy szűk a keret. Augusztusban 3 meccs Amerikában, plussz harc 3 kupáért. A fiatalokat még nem vetném be sok meccsen, mint például az ilyen fontos meccseken sem. Kellene Iniestának, Xavinak, Messinek, és Alvesnek helyettes. A törpét most már kerüljék el nagy ívben a sérülések. Eleget szenvedett szegény. Műtét, rehabilitáció. Ne is említsd a sérüléseket. A kulcsjátékosok nem fogják bírni a 70 meccset. Ráadásul Messi és Alves Dél - Amerikában is fognak játszani. Augusztusban Argentína az oroszok ellen fog játszani. Szeptemberben meg a Brazília lesz az ellenfele Argentínának. Komoly nagy meccs lesz. Biztos vagyok abban, hogy augusztusban még fog a Barca játékosokat venni.madmushroom írta:A paddal mit gondoltok mi lesz ? Elég mély ez a keret? Tényleg nincs már szükségünk igazolásokra ? Szerintem ez a keret egy ilyen fokozottan megterhelő szezon előtt kisebb idegeskedésre adhat okot.
Bal oldalon az Abidal, Maxwell duó megoldja, ettől nem félek. Jobb oldalon Alves egymaga kevés lehet, Puyol tudjuk, hogy az oldalvonal mellett is helyt tud állni bár szerintem rá a védelem tengelyében van szükség mindig. Ide kellene erősítés, hogy Alvesnek legyen minőségi helyettese.
A középső védőkkel semmi gondunk, Piqué,Marquez, Puyol és Henrique a célnak tökéletesen megfelel, aztán még ott van Milito is akiből még igenis lehet focista egy jól sikerült rehabilitációval.
Védekező középpályást én nem igazolnék szívem szerint. Yaya és Keita megoldja ezt a posztot aztán még Busquets is bizonyította, hogy minőségi kiegészítő ember lehet belőle a nagy csapatban. Ő rá szerintem lehet számítani abban az egy hónapban amikor Keita és Yaya az Africa Kupán fog szerepelni. Aztán kicsit sci-fi de ha minden gát szakad én ezen a poszton Piquét és Marquezt is be merném vetni pár meccsre, egyáltalán nem állt tőlük messze az a szerepkör, amit Yaya tölt be nálunk.
A középpálya közepén Iniesta és Xavi kivételével nincs igazán minőségi játékosunk aki tudná segíteni a támadásokat, Eidur úgy néz ki irány West Ham (remélem marad) tehát még ő is kiesne. Keita , Yaya, Busquets pedig elsősorban a szűrésben jeleskednek, Iniesta és Xavi szerepköre nem illik rájuk.
Messi és Henry a két szélen szuper, de nekik sincs Hleb kiválásával minőségi helyettesük. Henry már nem mai gyerek a törpét pedig sosem kerülték el messziről a sérülések, ez így megint csak nem életbiztosítás. Ezért nem értem, hogy miért kellett Hlebet kölcsönadni, ez számomra kissé érthetetlen. Ha jönne helyére más akkor azt mondom rendben, első ránézésre tényleg nem feküdt neki a rendszer de így meg nem lesz bevethető játékosunk, a fiatalokra nem alapozhatunk ennyire. Bal szélen Krkic egészen ügyesen mozog, őt Henry cseréjeként szívesen látom. De a jobb oldal még mindig hézagos, ezt igazából egy emberrel be lehetne tölteni, ez az ember pedig Andoni Iraola. Alveshez hasonlóan elsősorban a támadásokat támogatja de őt bátran lehet alkalmazni a pálya jobb szélén bárhol. Minőségi erősítés lenne szerintem, sajnos nem olyan régen írta alá a 3 évre szóló szerződését a Bilbaoval de szerintem mozdítható lenne. Róla mi a véleményetek?
Bocsánat a sok karakterért de muszáj volt elmondanom a véleményemet.
Ne gyalázzuk meg a Barca mezét, főleg ne egy leszállóágban lévő Gerával!cocisz írta:Azt én is támogatom, hogy magyar kerüljön a barcába! Dzsudzsák vagy akár még Gerát is szívesen látnám ott.
Mert nem szeretünk Fifázni.Cáceres14 írta:mért nem probáljuk meg leigazolni Aquilanit?
mert Aquilani a Poolba megyCáceres14 írta:mért nem probáljuk meg leigazolni Aquilanit?
És balszélre Dzsudzsi?lui1698 írta:pont azért, amiért nem próbáljuk meg Rósa DénestCáceres14 írta:mért nem probáljuk meg leigazolni Aquilanit?
pont azért, amiért nem próbáljuk meg Rósa DénestCáceres14 írta:mért nem probáljuk meg leigazolni Aquilanit?
Sajnos én is úgy látom,hogy ez lesz és nem lesz már csak 1 igazolásunk a kp-ra és passz. Ettől függetlenül én nem nyilatkoznék még ilyen konkrétan egyik fiatalról sem... alig láttuk őket játszani, az első osztályban meg mind újonc lenne (jó,volt aki szezon végén már játszott,de azok már nem igazi tétmeccsek voltak,m a zsebünkben volt a bajnokság). Márpedig az esetleges sérülések nem válogatják a meccseket,h kisebb csapatok ellen legyen sérült mondjuk Márquez,Messi vagy Henry,hogy csak 1-2 sérülékenyebb játékost mondjak. Márpedig nem szívesen ülnék le egy Classico-t vagy Valencia elleni meccset úgy megnézni,hogy Pedro van Messi helyén,vagy Muniesa középen. A tavaszi BL meccsekről meg nem is beszélve.ElBartimaeus írta: Hát pedig úgy néz ki, hogy ezt kell majd tenned.Busquets-re rábíztál volna eg tétmeccset tavaly év elején? (Nem voltam még regisztrálva, így nem tudom, de ebből a hsz-ből következtetve nem) Ő bl döntőt hozott le. Piqué szintén nagyon sokat fejlődött, alapember lett.
Muniesa elképesztő ütemérzékkel rendelkezik, nagyon jól lép oda, egy fél év a nagy csapat edzésein és meg lesz a megfelelő erőléte is, sebessége, így nem fog késve érkezni távolabbról. Fontásról nem tudok nyilatkozni.Thiago (ha lehetőséget kap) szintén jól mozog, csak kéne a gyorsulnia, amit szintén a nagy csapatnál tud megtenni. Jonathan az új Xavi, neki is jót tenne egy felnőtt csapatos év, valszeg hatalmas fejlődésen menne keresztül, szintén gyorsulnia kell ugye. Pedro rendkívül jól játszott most, ezt nem kell részleteznem, már most rábíznék egy meccset. Jeffren szintén ügyesnek tűnik, bár én benne bízok talán a legkevésbé, mert ő már gyors, egész technikás, de sztem nem lát annyira jól a pályán, vagy csak be kell illeszkednie, hogy csapatjátékos legyen, érezze a jó helyezkedést.
Szóval ezek mind olyanok, amik könnyedén megszerezhető hiányosságok, aminek az a következménye, hogy gyorsan lesznek jó játékosok, gyorsan rájuk lehet bízni a tétmeccseket és gyorsan meg lesz a bővebb keret is ezáltal.
Hát pedig úgy néz ki, hogy ezt kell majd tenned.Xavinho írta:Én őszintén szólva nem nézném nyugalommal az olyan meccseket,ahol Muniesa-nak kell helyt állnia a védelem közepén vagy Ibra helyett Jeffren-nek kellene gólt lőni, nem is beszélve,ha Messit Pedro-nak kellene helyettesíteni. Nem azt mondom,hogy ezek a játékosok rosszak,vagy nem tehetségesek,de lássuk be,nem lesz minden saját nevelés sztárjátékos... én nem bíznék MÉG rájuk tétmeccset (max 4-5 percet meccs végén,h szokják a légkört..)
Egyetértek a gondolataiddal nagyrészt (hogy kell még igazolni). De most őszintén...összeszámoltad, hogy ez a 4 játékos mennyibe kerülne? Bár 3-at nem neveztél meg konkrétan, de azért azt feltételezem, hogy nem 3.osztályú játékosokra gondoltál.Xavinho írta:szóval szerintem úgy lenne az ideális,ha jönne még 1 védő (jobb oldalra vagy középre) ,2 kp és Di María,ezzel kész keretünk lenne,bővebb,mint tavaly.