Itt egyedül az a baj, hogy egyes emberek túl nagy ügyet csinálnak egy-egy meccsből! Én személy szerint nem láttam a madrid meccsét, de ha jól játszottak, akkor gratulálok! Ők votlak a jobbak, nyertek! Mi meg döntetlenre hoztuk a meccset Almeríaban. Több is veszett Mohácsnál...
Nagyon sok ember van, aki szenvedéllyel van belehülyülve a Barcába és nem bírja felfogni, hogy a foci nem mindig habostorta! Ez van! De ilyet, hogy már temetni a csapatot! Kieső helyen vagyunk? Szánalmas, komolyan, az ilyen drukker, nem drukker! Fogja be a száját az összes ilyen és nézzen mélyen magába és döntse, hogy mikor áll a csapat mellett! Aki csak a gálákat szereti nézni, az menjen a fenébe, de tényleg! Máris temetni a csapatot, csak mert egál a bajnokság! Szégyen, gyalázat!
Remélem, persze, hogy a végén mi nyerünk, de ha nem, így jártunk! Jobbak voltak, a Barca csak magát okolhatja, ha ilyen piti meccseken elmegy! Ennyi.
Ja és még valami skacok! Ne tegyétek meg azt a szívességet a real szurkolóknak, hogy lealacsonyodtok a szintjükre (tisztelet a kivéltelnek!)! Véletlenül se! Sok barom van azon az oldalon, mérhetetlenül sok szakmai zseni, aki a fától nem látja az erdőt, mert olyan mennyiségű tapasztalat és évek megfigyelései, elemzései állnak a háta mögött, hogy ha betérne ide, be kéne zárni a fórumot!
Ha ők ilyen piti, patkány szemétségekkel jönnek, ennyiben lelik az örömüket, hát ez legyen életük legnagyobb orgazmusa!
Szóval fel a fejjel ki a mejjel srácok! Semmi sincs veszve. Ellenkezőleg. Most jön a bugi!

A Barcának pedig tényleg itt lenne az ideje, hogy összekapja magát, mert ilyen tötymörgős játékkal nem tudom mit akar kezdeni.
Mindenki bevédekezi ellenünk a meccseket, Pepnek egyedül erre kéne megoldást találni, hogy kicsit kijebb húzzuk a védelmüket, vagy ha nem, indián parasztcsel, Ibra és Touré nyitja a sort, Andrés vagy Leo meg csavarint egy kövéret!
Nem nyargalni 80 métert kontrával, aztán megvárni, míg visszajönnek a többiek, azt elcseszni és megint ezzel próbálkozni, míg le nem fjják a meccset! Egyedül ezt unom a játékunkban, hogy sokat tökölünk! Minden képesség meglenne a távoli lövésekhez, csak alkalmazni kéne őket! Ibra, Messi, Alves, Keita az ellenfél szemét kitépné! Hajrá Pep, rajtad a világ szeme!