Barca-Bayern:sszerintem behuzzuk a továbbjutást bár itt már nem lehet elvárni a csapattol hogy átgázoljon az ellenfelén.
Pool-Chelsea:ÉN a pool továbbjutásának örülnék mert sztem az utobbi években a Pool nélkül nem Bl a Bl!Itt egy gol fog dönteni,szoros meccset várok dei nkább taktikai csata lesz..
Mu-Porto:Hát igen!A Mu sztem megérdemelt ennyit,uyganis idén és tavaly is elég nehéz csapatokat kaptak a döntőig vezető uton.Lehet hogy a portonak lesznek fellángolásai de sztem a Mua azért hozni fogja a párharcot4Nem várok meglepetést..
Villarreal-Arsenal:Hajrá Villareal!!Ez az arsenal sztem simán verhető!
Általánosságban még annyit hogy tény, itt már nem lehet biztosra menni de én megteszem!sztem a Mu-t már elkönyvelhetjük a Bl egyik döntősének!És ez nem tulzás pusztán realitás!a másik ágon a barca ugye továbbjut

de nehéz dolga lezs bárki is jusson tovább az angolok közül!Én örülnék egy Mu-Barca döntőnek4Szenzácios lenne és az is biztos hogy a tavalyinál sokkal érdekesebb..

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***