Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek Fernando-val, azért már legyürtek egy INTER-t! Most szerencséjük volt. Remélem mi meg kinyirjuk a Bayern-t, bár amennyi gólt rugtak....Fernando írta:Teljes joggal "sunyulnak" be a döntőbe, ha be"sunyulnak". És ezt nem cska azért mondom mert a második kedvenc csapatom.bali 15 írta:A rohadt Manchester befog sunyulni a döntőbe.![]()
Mi pedig a Bayern és valszeg a Pool-t kapjuk meg.
Szerinted az Arsenal a gyengébbek között van?MichaaBee írta:Azért érdekesebb lenne, ha a Chelsean és a Liverpoolon keresztül vezetne a MU újta, mint hogy egy Porto és Villarreal/Arsenal pároson. Sikeresen kifogták a 3 leggyengébb csapatot.![]()
Sztem nem jutnak be teljes joggal...elismerem, h nagyon jók, de azért 1 Pool v Chelsea bármikor megállíthatja őket főleg, h BL-ről van szó!!!!Fernando írta:Teljes joggal "sunyulnak" be a döntőbe, ha be"sunyulnak". És ezt nem cska azért mondom mert a második kedvenc csapatom.bali 15 írta:A rohadt Manchester befog sunyulni a döntőbe.![]()
Teljes joggal "sunyulnak" be a döntőbe, ha be"sunyulnak". És ezt nem cska azért mondom mert a második kedvenc csapatom.bali 15 írta:A rohadt Manchester befog sunyulni a döntőbe.![]()
Ennél jobban nem tudtam volna mellélőni.Fernando írta:Aludj rá még egyetRivaldo11 írta:Nahátakkorkéremszépen![]()
Ime a holnapi párosítások. Megálmodtam:
M.U.-Chelsea
Liverpool-Porto
Arsenal-Barca
Bayern-Villarreal
Aludj rá még egyetRivaldo11 írta:Nahátakkorkéremszépen![]()
Ime a holnapi párosítások. Megálmodtam:
M.U.-Chelsea
Liverpool-Porto
Arsenal-Barca
Bayern-Villarreal
Jól ahngzik, de jelenleg totál alkalmatlen a stadion a BL döntőre. Csak jobban leégetnénk megunkat. Előbb csináljuk meg, aztán jöjjenek a BL finalisták.bali 15 írta:Szerintetek a Puskás Ferenc stadion alkalmas lenne egy BL döntőre?
Ez onnan jutott eszembe hogy mostanában a magyarok túl nagy fába vágták,vágják a fejszét. (EB2012, OLIMPIA 2020). Mindnyájan tudjuk hogy ezen nagy események megrendezésére totálisan alkalmatlanok vagyunk.
Csak egy BL döntő jöhetne szóba. Ahoz pedig csak fölkellene újítani azt a stadiont. Bár a csak az idézőjeles mert állítólag még a római Colosseum is jobb állapotban van mint az "exnépstadion" és állítólag több milliárd forint a felújítása.
BL döntő Budapeten, (szerintem rohadt jól hangzik)![]()
bali 15 írta:Szerintetek a Puskás Ferenc stadion alkalmas lenne egy BL döntőre?
Ez onnan jutott eszembe hogy mostanában a magyarok túl nagy fába vágták,vágják a fejszét. (EB2012, OLIMPIA 2020). Mindnyájan tudjuk hogy ezen nagy események megrendezésére totálisan alkalmatlanok vagyunk.
Csak egy BL döntő jöhetne szóba. Ahoz pedig csak fölkellene újítani azt a stadiont. Bár a csak az idézőjeles mert állítólag még a római Colosseum is jobb állapotban van mint az "exnépstadion" és állítólag több milliárd forint a felújítása.
BL döntő Budapeten, (szerintem rohadt jól hangzik)![]()