Ronaldinho Gaúcho #3
- Danka00792
- Director del Fútbol
szerintem a bajnokságban már nem lesz gond ronival....
- vaLe5
- Jugador d'estrella
Akik szidják R10 , már a suliban visszaszolnak az osztálytársakinak , tanáraiknak , szüleiknek , ahogy énis. Pedig SENKIK vagytok ronihoz képest , velem együtt , SENKIK , akkor ő miért ne szolhatna vissza egyszer crujfnak ha az hónapok ota kritizálja?

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Így van, Johan sztem sem gec.izésből mondta amit mondott, hanem hogy felspannolja Ronit, nem volt benne rosszakaró dolog... megint a média fújta csak fel sztem... Cruyff, meg szerintem amior aranylabdákat nyerte, egyedül Gerd Móllerrel, Beckenbaueral és Georg Best-el kellett versenyeznie, de George Best már nem volt akkor a csúcson mint '68-ba, Gerd Müllernek is leáldozott a csillagja, a 75ös szavazáson asszem (fater szerint) nem volt egyértelmű a szavazás, és hogy Cruyff nem volt annyira kimagaslóan jó mint -1-2 éve Roni, kijött neki a lépés, ennyi... csak faterom visszaemlékezéseLG írta:Cruyffnak meg pont az a dolga h beleüsse mindenbe az orrát, és igy tanácsokkal segitse a csapatot. És szinte mindig igaza is van. Amugy meg alap, h egy játékosnak a klubbja élő legendáját tisztelni kell.
Én most ezért nagyon megharagudtam Ronaldinhora

Hát azért Cruyff 3x-s Aranylabdás, Ronaldinho pedig csak 1x-s. Igaz, Cruyffnak abban benne van az Ajaxos évei is, +a válogatott sikerek + Ronaldinho is lehet 3x Aranylabdás elméletileg.
Amugy meg szügség van a kemény szavakra, mert gyakran az vezet eredményhez, és lehet most is az fog, ha Ronaldinho játékával akar visszavágni Cruyffnak, akkor már el is érte a nagy Johan, amit akart.
Amugy meg szügség van a kemény szavakra, mert gyakran az vezet eredményhez, és lehet most is az fog, ha Ronaldinho játékával akar visszavágni Cruyffnak, akkor már el is érte a nagy Johan, amit akart.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Tisztelni kell, de egyet érteni Vele - nem. Nem hinném, hogy R10 nem tiszteli Cruyff-ot, csupán egy picit helyre tette. És különben is: kívülről mindig könnyebb. Attól, hogy Barcelonában él, kinn vann a meccseken, a klubhoz közel van, nem biztos, hogy tudja mi folyik az öltözőben.LG írta:Cruyffnak meg pont az a dolga h beleüsse mindenbe az orrát, és igy tanácsokkal segitse a csapatot. És szinte mindig igaza is van. Amugy meg alap, h egy játékosnak a klubbja élő legendáját tisztelni kell.
A tanácsokat pedig lehet adni, de nem kötelező elfogadni. Mert voltak neki is tragikus eredményei - pl. 1992/1993-ban, mikor a BL egyenes kieséses szakaszában a Moszkvával szemben kizuhantunk, és nem jutottunk el a csoportkörbe. Címvédőként ez elég nagy égés volt.

- Andris
- Adminisztrátor
Szerintem a tisztelet hiánya bőven BŐVEN Cruyffnál kezdődött...LG írta:Cruyffnak meg pont az a dolga h beleüsse mindenbe az orrát, és igy tanácsokkal segitse a csapatot. És szinte mindig igaza is van. Amugy meg alap, h egy játékosnak a klubbja élő legendáját tisztelni kell.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nagy Johan kiváló játékos, és nagy edző - volt. Játékosként eltöltött öt éve alatt nem tudja überelni R10 eredményeit.
És számomra van a pályafutásának egy-két elfogadhatatlan döntése. Leginkább az, amikor 1978-ban megtagadta a holland nemzeti tizenegyben hazája képviseletét az argentinai labdarúgó világbajnokságon. Csupán azért, mert Argentínában akkor katonai junta, azaz diktatúra volt. Én értem, hogy ez elvei ellen való volt, viszont nem az argentin katonai juntával babrált ki, hanem Hollandiával, nem Argentínát hagyta cserben, hanem Hollandiát, ill. csapattársait. Ott és akkor neki nem az éppen regnáló rendszer legitimálása lett volna a feladata, hanem egy estleges VB-aranyérem megszerzése.
Ezzel együtt tisztelem, becsülöm, a Barcelona egyik legnagyobb alakjának tartom, és véleményére adok. Ha mindig nem is értek vele egyet.
És számomra van a pályafutásának egy-két elfogadhatatlan döntése. Leginkább az, amikor 1978-ban megtagadta a holland nemzeti tizenegyben hazája képviseletét az argentinai labdarúgó világbajnokságon. Csupán azért, mert Argentínában akkor katonai junta, azaz diktatúra volt. Én értem, hogy ez elvei ellen való volt, viszont nem az argentin katonai juntával babrált ki, hanem Hollandiával, nem Argentínát hagyta cserben, hanem Hollandiát, ill. csapattársait. Ott és akkor neki nem az éppen regnáló rendszer legitimálása lett volna a feladata, hanem egy estleges VB-aranyérem megszerzése.
Ezzel együtt tisztelem, becsülöm, a Barcelona egyik legnagyobb alakjának tartom, és véleményére adok. Ha mindig nem is értek vele egyet.

Cruyffnak meg pont az a dolga h beleüsse mindenbe az orrát, és igy tanácsokkal segitse a csapatot. És szinte mindig igaza is van. Amugy meg alap, h egy játékosnak a klubbja élő legendáját tisztelni kell.

- Andris
- Adminisztrátor
Szerintem meg Cruyff megérdemelte ezt a választ. Attól függetlenül h érti amit csinál... és mond... nem kell hogy mindenbe bele üsse az orrát...hogy mindig ő mondja meg a frankót. Nekem ez sose volt szimpatikus benne...
És egyébként sem szívlelte soha Dinhot, még a 05-06os idényben sem..max elismerte h jól játszik.
És egyébként sem szívlelte soha Dinhot, még a 05-06os idényben sem..max elismerte h jól játszik.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Hát nincs igazatakivini írta:Hát sztem Ronnie is a klub egyik nagy alakja szóval...
Másrészt meg igaza van...

És Cruyff is ugy értette, h egy aktiv futbalista nem lehet csak azért mindig kezdő, meg nem kaphat akármennyi türelmet, csak azért, mert előtte jol teljesitett, hanem állandoan mutatni kell vmit

-
- Eurobarca Staff
Én is jót mosolyogtam, amikor elolvastam, de azért ez mégis csak sok! Cruyff nem akárki, Ronaldinhonak még sokat kell letenni az asztalra, hogy ilyeneket mondhasson, sőt azt akkor sem illik, ha mondjuk viccesen mondja és utána kiegészítí, hogy de.... vagy valami hasonló, de így...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Jamypeter írta:"Johan Cruyff azt mondta, hogy egy futballista nem tud megélni a múltjából, hanem a jelenéből kell.
Ő még most is a múltjából él."
Bravó Dinho!!!!!!!!!!!!!! Szép válasz![]()
![]()
![]()

Az első félidőben egész jó volt de a másodikban leült! Azt meg nem lehet felfogni hogy miért nem csinál cselt!!!
RIVALDO egy LEGENDA!!!
MESSI egy STAR aki LEGENDA lesz!!!
KRKIC egy kisgyerek amiből STAR lesz majd pedig egy óriási LEGENDA!
MESSI egy STAR aki LEGENDA lesz!!!
KRKIC egy kisgyerek amiből STAR lesz majd pedig egy óriási LEGENDA!
Összefoglaló alapján jól mozgott (szép labdákat osztott), Rijkaard is elégedett volt vele.
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Én is. pont jo volt a kameraállás. Mondta is a kommentátor ( csak a hosszú összefoglalot tudtam megnézni) , hogy milyen fura kamállás. Mondom pont jo, mert elindulhat. ÉSNEMFCB_gábor írta: Én akkor akdtam ki rajta amikor a félpályánkról kapott egy indítást amit szépen le is vett, de aztán megállt. 1 védő volt vele szemben, őt kicselezve szabad lett volna az út a kapuig, de nem csinált semmit, megállt és bevárta Abidalt.
fejem fogtam

"Johan Cruyff azt mondta, hogy egy futballista nem tud megélni a múltjából, hanem a jelenéből kell.
Bravó Dinho!!!!!!!!!!!!!! Szép válasz
Bravó Dinho!!!!!!!!!!!!!! Szép válasz

- DavidsNeD
- Jugador del Barça
Sztem fizikailag még most sincs olyan állapotban, mint ANNO, biztos vmivel kevesebbet gyúr, egy picivel többet eszik, vagy nemtom, de a mozgása még mindig nem 'olyan'.
A bíztatások, meg a meccshiány (jó értelemben véve) vmennyire megtették hatásukat, hiszen tényleg jobban játszott, mint az elmúlt meccseken, azonban messze nem úgy mint fénykorában.
Akárhogy is, sztem egyikünk sem tudja milyen érzés ilyen 'körülmények' között játszani... amikor már mindened megvan, mindent megnyertél, rengeteget mutattál tudásodból, amit mindenki élvezettel nézett. Az emberek viszont nyilván telhetetlenek és még tovább, még többet akarnak látni. Te pedig keresed a motivációt, de most már nagyon nehezen találod.
Nem tudhatjuk, mekkora 'kitartás', hit, lelkesedés kell a folytatáshoz ezek után, de valószínűleg rengeteg, hiszen emlékezhetünk, mialatt Ronnie eljutott idáig, hogy ezekkel a tulajdonságokkal bőven fel volt ruházva.
A bíztatások, meg a meccshiány (jó értelemben véve) vmennyire megtették hatásukat, hiszen tényleg jobban játszott, mint az elmúlt meccseken, azonban messze nem úgy mint fénykorában.
Akárhogy is, sztem egyikünk sem tudja milyen érzés ilyen 'körülmények' között játszani... amikor már mindened megvan, mindent megnyertél, rengeteget mutattál tudásodból, amit mindenki élvezettel nézett. Az emberek viszont nyilván telhetetlenek és még tovább, még többet akarnak látni. Te pedig keresed a motivációt, de most már nagyon nehezen találod.
Nem tudhatjuk, mekkora 'kitartás', hit, lelkesedés kell a folytatáshoz ezek után, de valószínűleg rengeteg, hiszen emlékezhetünk, mialatt Ronnie eljutott idáig, hogy ezekkel a tulajdonságokkal bőven fel volt ruházva.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Első félidőben sok szép lasztit osztott szét,amiből nem lett gól,ez legkevésbé az Ő hibája..másodikban leült vmennyivel,de ez nem csak rá mondható el,szal nem volt ezzel gond...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Ettől a produkciótól csak jobb lehet...Rivaldo11 írta:Kezdetnek.-a pihenője után-ez nem volt rossz. Kiváncsoi vagyok, mit mutat a hétvégén. Bízom benne, hogy tovább javul.

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Én akkor akdtam ki rajta amikor a félpályánkról kapott egy indítást amit szépen le is vett, de aztán megállt. 1 védő volt vele szemben, őt kicselezve szabad lett volna az út a kapuig, de nem csinált semmit, megállt és bevárta Abidalt.
fejem fogtam
fejem fogtam

- Attya
- Jugador d'estrella
Ha Eto'o vissza tér akkor remélem Ronni ott fogja magát a padon találni, mert én már nem bírom a szenvedését nézni a pályán!!!
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
DECO
-
- Llegenda del Barça
Pedig a második félidőben annyit csinált, mint amennyit Attya mondott. Most azért mert mindenki bízik és reménykedik benne, a seggét se kell kinyalni, és minden kis apróságért áradozni róla.takivini írta:Hát nemtom te hovanéztél előző szezonban ha ez neked új...Attya írta:Az első félidőt nem láttam végig, szóval, arrol nem nyilatkozom. De amit a második félidőben csinált az = a 0-val!!! én nem tom mi van vele, de, h 10 passzábol 8 hátrafelé megy az már sok, és a legdurvább az, h 1 az 1ben szinte már senkit nem tud +verni!!!! +sem próbál cselezni, inkább jön 1 alibi passz vmerre, de leginkább hátra felé!! Soha nem lesz már a régi:((( mintha nem is ő lenne:((((
De azért peace
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2007.10.02. 23:05:35-kor.
- takivini
- Capitá del Barça
Hát nemtom te hovanéztél előző szezonban ha ez neked új...Attya írta:Az első félidőt nem láttam végig, szóval, arrol nem nyilatkozom. De amit a második félidőben csinált az = a 0-val!!! én nem tom mi van vele, de, h 10 passzábol 8 hátrafelé megy az már sok, és a legdurvább az, h 1 az 1ben szinte már senkit nem tud +verni!!!! +sem próbál cselezni, inkább jön 1 alibi passz vmerre, de leginkább hátra felé!! Soha nem lesz már a régi:((( mintha nem is ő lenne:((((
De azért peace