Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Nálam ez sose volt kérdés. Crouch... Ugyanmár. De rühellem. Ennyi erővel ha mindenféleképp fejre akarunk játszani akkor vegyünk egy Kollert is nem? Vagy Villa vagy Berbatov az a két játékos aki tudná pótolni Eto'o-t sztem.Lionel85 írta:Sajna úgy néz ki, hogy Adebayor Milánóban köt ki, szerintem újból meg kéne keresni a Valenciát és Villa ügynökét...
'Ronaldo menni akar-Manchesterben nem téma' röviden-tömören.
Én úgy tudom ezért a Hernanesért is 20-25öt akarnakLG írta:Viszont ő 20 milla volt.
Hearnes meg csak 10...kisebb az esélye, h be vállik, de kisebb a vesztenivaló
Mind2 zsákbamacska, Nasrinak annyi előnye van, h ő európában játszott eddig is, nagyobb tehetségnek is tartják. Viszont ő 20 milla volt.Xavinho írta:Nasrit megvette 20 milliáért az Arsenal.(Nemzetisport.hu-n meg lehet nézni)
Gratulálok a vezetőségnek.
Azért vicces,h akármikor szóba hozta itt a fórumon vki,h akár jöhetne ide is,akkor jól ki lett osztva,h "Nasri hosszabbított..."
Ezek után az lesz a vicces,ha mi veszünk egy Hernanest...
hát sztem Leo Franco sem olyan rossz kapus, nem hiszem hogy coupét miatt lesz olyan hűű de erős az atlético...ocsi60 írta:Jövőre nem lesz gyenge az Atletico Madrid elég dúrván erősít: www.stopli.hu/modules/news/article.php?storyid=3328
megis érdemeljük, ha megvesszük azt az idiótát.ráadásul robinho káráraMichaaBee írta:a madrid HAT játékost akar eladni, h finanszírozni tudják céronáldót! Negredo, de la Red, Javi García, Granero, Robinho és RvN/Sneijder! ennek nagyon örülnék! lényegesen meggyengülne a madrid, elvesztenének két sztárt és 4 nagy-nagy reménységet egy játékosért, aki érzésem szerint már elérte pályája csúcsát!![]()
azt is írja a goal.com, hogy a madridnak akár 400 milliós is lehet a tartozása, s CSAK €90 milliót szánnának a játékosra
hogy mennyire igazad van! ezt én sem szeretném, minek megint a nagy nevek? jó az a keret ami mostvan...kis korrigálással akár bejuthatunk a BL-ben a 8 közéMr. Master írta:Én akkor egyből lecsapnék Sneijderre, de még Ronaldinhot is bevonnám az üzletbe, ha annyira akarják már ismét a nagy neveket. A végén még ugyanaz lesz Calderon jó kezdése után, mint Perez bácsival.
Én akkor egyből lecsapnék Sneijderre, de még Ronaldinhot is bevonnám az üzletbe, ha annyira akarják már ismét a nagy neveket. A végén még ugyanaz lesz Calderon jó kezdése után, mint Perez bácsival.MichaaBee írta:a madrid HAT játékost akar eladni, h finanszírozni tudják céronáldót! Negredo, de la Red, Javi García, Granero, Robinho és RvN/Sneijder! ennek nagyon örülnék! lényegesen meggyengülne a madrid, elvesztenének két sztárt és 4 nagy-nagy reménységet egy játékosért, aki érzésem szerint már elérte pályája csúcsát!![]()
azt is írja a goal.com, hogy a madridnak akár 400 milliós is lehet a tartozása, s CSAK €90 milliót szánnának a játékosra