Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai
Most olvastam, hogy Lampardot megvette az Inter. Mit szóltok hozzá? Chelseanek nagy érvágás, nemde?

- Fernando
- Llegenda del Barça
Nálam ez sose volt kérdés. Crouch... Ugyanmár. De rühellem. Ennyi erővel ha mindenféleképp fejre akarunk játszani akkor vegyünk egy Kollert is nem? Vagy Villa vagy Berbatov az a két játékos aki tudná pótolni Eto'o-t sztem.Lionel85 írta:Sajna úgy néz ki, hogy Adebayor Milánóban köt ki, szerintem újból meg kéne keresni a Valenciát és Villa ügynökét...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 477527.stm
ezt lapszemlézétek ma nyilatkozta a bbcnek tvben is volt:D:D:D:D:D
ezt lapszemlézétek ma nyilatkozta a bbcnek tvben is volt:D:D:D:D:D
- Fernando
- Llegenda del Barça
Ezeket a lehetséges átigazolásokat tök fölösleges belinkelni a gportalról... sztem. Minden nap mással hozzák szoba a játékosokat.
Ami már biztos:
Marco Caneira
Valencia
Sporting Lisszabon
Stefan Radu
Steaua Bukarest
Lazio
Giandomenico Mesto
Udinese
Genoa
Andrea Dossena
Udinese
L'pool
Ami már biztos:
Marco Caneira
Valencia

Stefan Radu
Steaua Bukarest

Giandomenico Mesto
Udinese

Andrea Dossena
Udinese

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- matyi02
- Entrenador del Barça
Lehetséges átigazolások a nyáron 06.26.
Arda Turan (TUR,középp.) Galatasaray---Milan
Joey Barton (ENG,középp.) Newcastle United---Blackburn Rovers
Jago Del Piero (BRA-ITA,csatár) Treviso---Internazionale
Diego Milito (ARG,csatár) Real Zaragoza---Manchester City
Julio Baptista (BRA,középp.) Real Madrid---Atletico Madrid
Daniel Pranjic (CRO,védő) Herenveen---Juventus
Giampaolo Pazzini (ITA,csatár) Fiorentina---Sampdoria
Harry Kewell (AUT,középp.) Liverpool---Roma
Matteo Ferrari (ITA,védő) Roma---Milan,Fiorentina
Karim Benzema (FRA,csatár) Lyon---Arsenal
Nem semi arsenal akarja Benzemat
de ne a Milanhoz menjen adebayor hanem ide és 20gólt fejeljen nekünk
Arda Turan (TUR,középp.) Galatasaray---Milan
Joey Barton (ENG,középp.) Newcastle United---Blackburn Rovers
Jago Del Piero (BRA-ITA,csatár) Treviso---Internazionale
Diego Milito (ARG,csatár) Real Zaragoza---Manchester City
Julio Baptista (BRA,középp.) Real Madrid---Atletico Madrid
Daniel Pranjic (CRO,védő) Herenveen---Juventus
Giampaolo Pazzini (ITA,csatár) Fiorentina---Sampdoria
Harry Kewell (AUT,középp.) Liverpool---Roma
Matteo Ferrari (ITA,védő) Roma---Milan,Fiorentina
Karim Benzema (FRA,csatár) Lyon---Arsenal
Nem semi arsenal akarja Benzemat

de ne a Milanhoz menjen adebayor hanem ide és 20gólt fejeljen nekünk

'Ronaldo menni akar-Manchesterben nem téma' röviden-tömören.
Majd meglátjuk, ezt mondta a vak is. Mindenesetre a gyerekről nem nyilatkozok, mert 1x sem láttam játszani, összevágott [auto_cenzúra] meg nem adok 

-
- Llegenda del Barça
Én úgy tudom ezért a Hernanesért is 20-25öt akarnakLG írta:Viszont ő 20 milla volt.
Hearnes meg csak 10...kisebb az esélye, h be vállik, de kisebb a vesztenivaló

Mind2 zsákbamacska, Nasrinak annyi előnye van, h ő európában játszott eddig is, nagyobb tehetségnek is tartják. Viszont ő 20 milla volt.Xavinho írta:Nasrit megvette 20 milliáért az Arsenal.(Nemzetisport.hu-n meg lehet nézni)
Gratulálok a vezetőségnek.
Azért vicces,h akármikor szóba hozta itt a fórumon vki,h akár jöhetne ide is,akkor jól ki lett osztva,h "Nasri hosszabbított..."
Ezek után az lesz a vicces,ha mi veszünk egy Hernanest...
Hearnes meg csak 10...kisebb az esélye, h be vállik, de kisebb a vesztenivaló

Nasrit megvette 20 milliáért az Arsenal.(Nemzetisport.hu-n meg lehet nézni)
Azért vicces,h akármikor szóba hozta itt a fórumon vki,h akár jöhetne ide is,akkor jól ki lett osztva,h "Nasri hosszabbított..."
hát sztem Leo Franco sem olyan rossz kapus, nem hiszem hogy coupét miatt lesz olyan hűű de erős az atlético...ocsi60 írta:Jövőre nem lesz gyenge az Atletico Madrid elég dúrván erősít: www.stopli.hu/modules/news/article.php?storyid=3328
Jövőre nem lesz gyenge az Atletico Madrid elég dúrván erősít: www.stopli.hu/modules/news/article.php?storyid=3328 

megis érdemeljük, ha megvesszük azt az idiótát.ráadásul robinho káráraMichaaBee írta:a madrid HAT játékost akar eladni, h finanszírozni tudják céronáldót! Negredo, de la Red, Javi García, Granero, Robinho és RvN/Sneijder! ennek nagyon örülnék! lényegesen meggyengülne a madrid, elvesztenének két sztárt és 4 nagy-nagy reménységet egy játékosért, aki érzésem szerint már elérte pályája csúcsát!![]()
azt is írja a goal.com, hogy a madridnak akár 400 milliós is lehet a tartozása, s CSAK €90 milliót szánnának a játékosra

hogy mennyire igazad van! ezt én sem szeretném, minek megint a nagy nevek? jó az a keret ami mostvan...kis korrigálással akár bejuthatunk a BL-ben a 8 közéMr. Master írta:Én akkor egyből lecsapnék Sneijderre, de még Ronaldinhot is bevonnám az üzletbe, ha annyira akarják már ismét a nagy neveket. A végén még ugyanaz lesz Calderon jó kezdése után, mint Perez bácsival.

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Én akkor egyből lecsapnék Sneijderre, de még Ronaldinhot is bevonnám az üzletbe, ha annyira akarják már ismét a nagy neveket. A végén még ugyanaz lesz Calderon jó kezdése után, mint Perez bácsival.MichaaBee írta:a madrid HAT játékost akar eladni, h finanszírozni tudják céronáldót! Negredo, de la Red, Javi García, Granero, Robinho és RvN/Sneijder! ennek nagyon örülnék! lényegesen meggyengülne a madrid, elvesztenének két sztárt és 4 nagy-nagy reménységet egy játékosért, aki érzésem szerint már elérte pályája csúcsát!![]()
azt is írja a goal.com, hogy a madridnak akár 400 milliós is lehet a tartozása, s CSAK €90 milliót szánnának a játékosra
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
a madrid HAT játékost akar eladni, h finanszírozni tudják céronáldót! Negredo, de la Red, Javi García, Granero, Robinho és RvN/Sneijder! ennek nagyon örülnék! lényegesen meggyengülne a madrid, elvesztenének két sztárt és 4 nagy-nagy reménységet egy játékosért, aki érzésem szerint már elérte pályája csúcsát!

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
valóban, mostanában tényleg ő volt.nem rossz kapus, bár mást is eltudnék képzelni
stekelenburg, sztem elég jó portás, de az ajax nem valószínű hogy eladja...

eddig is ő volt