Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most nem azért de te mindenkibe belefogsz kötni? Már pedig igazuk van, de ezaz elvakultság, hogy csak mi nyerhetünk azért sok. Nagy lehet a pofáraesés. Egyébként igenis küzdenünk kellett volna és nem hátul passzolgatni a hosszabitásában.Messiaskii írta:persze, hogyne szerintem ki is esünk a bajnokságból sőt szerintem guardiolát is rugjúk ki meg valdest amiért öngólt kapott ... mindíg ezek a tetves találgatások nem birtok a seggeteken ülni mi ?MichaaBee írta:Még jól játszunk, de néhány kötelezőt leikszelünk, a Real meg a végefelé egyre jobb...[/color]
ja csúnya kontrás meccs volt ez is, mint a többi madridi.Jelenleg sokkal jobb formában vannak ,mint a Barca, és lehet nem fociznak szépen,de nyernek...
mióta nyer a 2.?te meg nem verted magad amíg kettővel égtetek na mennyél szépen alukálni jelenleg mi nyernénk a bajnokságot
te meg nem verted magad amíg kettővel égtetek na mennyél szépen alukálni jelenleg mi nyernénk a bajnokságotmarci. írta:
Jahogyja...Vedd le a szemcsit.Ma focinap volt.
Igen nekem is a Madrid-Espanyol ugrott be. az mennyire sziven ütött..MichaaBee írta:![]()
![]()
Jövök ki a mosdóból, benyomom a meccset, hogy na mennyi van, erre azt hallom, hogy örjöng a lökött kommentátor valamelyik barom meg veri a mellét ezerrel a 92. percben... 3 másodperc úgy fel....ta az agyamat, hogy - ne is részletezzük... (Inkább mentem volna aludni abban a hitben, hogy kihúzott a Sevilla egy döntetlent, akkor legalább csak a vasárnapom lenne elcseszve, az alvásom nem...)
Nem mellesleg, nem akarok most vészmadárkodni, de nagyon 2007 fílingje van az egésznek.Még jól játszunk, de néhány kötelezőt leikszelünk, a Real meg a végefelé egyre jobb...
![]()
persze, hogyne szerintem ki is esünk a bajnokságból sőt szerintem guardiolát is rugjúk ki meg valdest amiért öngólt kapott ... mindíg ezek a tetves találgatások nem birtok a seggeteken ülni mi ?MichaaBee írta:Még jól játszunk, de néhány kötelezőt leikszelünk, a Real meg a végefelé egyre jobb...[/color]
MR. TROMORT777 írta:Ezvan. Lesz még itt El Classico. Nem kell félni.
pff ez a hozzászólásod viccesebb mint amit a sevilla csináltszajko írta: Mi miért nem vagyunk képesek küzdeni ennyireM
ozsimiki írta:ha ezt megússza a Sevilla az kemény lenne, a Real meg teljesen megérdemelten nyerné meg a meccset,amennyi helyzetet eddig kihagytak,és nem is csúnya akciók voltak.
Szerintem ezt senki sem vitatja...Getti2 írta: A sevilla talált két gólt, de hatalmas a különbség a két csapat között. Megérdemelt real győzelem lenne...