d írta:Hlebnek, Henriquenek, Tourénak, Cacáresnek és Csigának.
Közülük csak Csiga fog maradni jövőre, tehát 2 szabad EU-s hely lesz a keretben. Emiatt nem kell izgulni.
d írta:ha Robinhot vagy más nem EU-s játékost akarunk, akkor kettőt is.
Hála az égnek mi nem akarjuk Robinhot, csak a City küldené már el a francba.
LM10 írta:Az Elmundon Touré utódjait emlegetik: Alou Diarra (Bordeaux), Etienne Capoue (Toulouse), Momo Sissoko (Juventus), Wilson Palacios (Tottenham).
Palaciost én ki is zárnám, nekem személy szerint nagyon de nagyon nem tetszik a játéka. Egy romboló, 0 technikás, hülyegyerek fíling a srác, szerintem nem illene bele a mi taktikánkba. Maradjon csak az angol ligában, az való neki. Mellesleg kb. 3 hónapja nyilatkozta ezt:
„Boldog vagyok a Tottenhamnél, de azon dolgozom, hogy a jövőben egy nagyobb klubnál játszhassak. A Real Madridban szeretnék szerepelni"
Mellesleg az ára sem lenne piskóta, a Wigantől 12 millió fontért igazolták, 20 millió euró alatt el sem tudnánk hozni és a MD cikk szerint, olcsó megoldást keresünk Touré helyére, amivel én egyet is értek.
Alou Diarra már nem először merül fel mint Touré lehetséges utóda és szerintem nem is lenne vele gond. Őt sokkal jobban el tudnám képzelni a kp-nkon, igaz, hogy már nem fiatal, de tapasztalt és megbízható játékos, aki a padot is tűrné ha kell. Az ára kb. 8 millió euró lenne az MD szerint.
Viszont ez a másik francia gyerek
Étienne Capoue, na ő nekem nagyon tetszik, mint lehetséges alternatíva! Mivel mindig néztem a Francia bajnokság összefoglalóit (már évek óta), így már az ősszel feltűnt nekem a srác, csak nem tudtam a nevét. Aztán tavasszal egyre több szerepet kapott és nagyon tetszett a játéka. 21 éves, a francia U21-es válogatott csapatkapitánya és nagyon technikás kis középpályás. Ahhoz képest, hogy 189 cm magas és jó erőben lévő vkp, eszméletlen gyors a gyerek és baromira jók a hosszú labdái és nagyon jó labdaérzéke van.
Itt egy kép és videó a gyerekről:
http://www.youtube.com/watch?v=MwE4A7QrG3s
Kb. olyan 12 millió körül mozog az ára. Igaz, hogy eléggé ismeretlen játékos, de Tourét sem ismerte senki mielőtt hozzánk igazolt volna.
Momo Sissokoról nem tudok érdemben írni. Nekem eléggé úgymond "nyafis" játékosnak tűnik, összeveszett Benítezzel is, ezért elment a Juvéba. Ranierivel jól kijött, de már Ferrarával és Zacheronival nem, ezért már távozna a Juvéból is. Számomra ő olyan játékos aki nem tűrné a padot, hasonlóan Touréhoz. Viszont ő is még csak 25 éves és azt se felejdük el, hogy a Valenciában elég jól tolta, ergó feküdt neki a spanyol bajnokság. Nemtudom...
Mindenesetre szószerint családhoz igazolna Momo: Keitaval unokatestvérek!
Végszóként tehát annyit, hogy szerintem Diarra megfelelő lenne Touré pótlására, de én bevállalnám (nem úgy

) ezt a Capoue gyereket is, mert nagyon ígéretesnek tűnik és passzolna is a csapatba. Már csak azt sajnálom, hogy Miguel Veloso neve nem került szóba...
A többi hírről:
1. Ibra hír kacsa, Laporta tegnap nyilatkozta, hogy nem eladó és nem mennek bele semilyen csereüzletbe (Robinho).
2. Touré mostmár döntse el, hogy mit akar, mert ez, hogy egyik nap még sz*r a City és az Arsenalba menne, következő nap meg már odaigazolok, kezd egy kicsit fárasztó lenni. Gondolom Txikiék is hasonlóan vannak vele, hogy most akkor bele tudják-e vonni a Cesc ügyletbe vagy megy a Citybe és csak pénzt tudnak ajánlani. Jó lenne végre lezárni mindkét ügyet, mert már sok lesz belőle.
3. Csiga mehet. Agyőőő!
4. Van der Wiel ügynöke is nyilatkozott az MD-nek, ahol elmondja, hogy ügyfele szeretne a Barcához igazolni, mert ez lenne álmai klubja és VdW-nek is Dani Alves a példaképe akitől sokat tanulhatna. A védő ára 12 millió euró lenne, a Barca egy 5-6 milliós árral kezdene. Remélem jön srác, nagy spíler a kis puca.
Na ennyit akartam mára.

Peace.