Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már az.LM10 írta:
És ha Villa és Messi ott vannak a kezdőben ki lesz a 3. párjuk?? Bojan és Pedro még nem lesznek állandó emberek
És ha Villa és Messi ott vannak a kezdőben ki lesz a 3. párjuk?? Bojan és Pedro még nem lesznek állandó emberek, Jeffren meg pláne nem, szóval kell 1 játékos vagy balszélre vagy középcsatárnak.chonggy írta:LM10 írta: Viszont ha elmenne, ki lenne a helyettese?
nem `tom feltűnt-e,de van egy David Villa nevű játékosunk is,aki oda tökéletes...![]()
LM10 írta: Viszont ha elmenne, ki lenne a helyettese?
Technikás, csak aki rendszeresen nézi a Man City meccseit az láthatja hogy Adam Johnson a legtechnikásabb. Persze hogy nem vitte ki Capello...madmax87 írta: legtechnikásabb angol játékos és a tökéletesen jól lát a pályán is. Remélem ez feltűnik a vezetésnek is, hiszen ingyen megszerezhető!!!
Nos ez az Étienne Capoue gyerek is kumma jónak tűnik, nagyon ideillene!!!
amúgy én is díjaznám, csak nem a bal szélre. ha úgy állnánk fel, hogy 2 csatár, és egy AMF mögötte, akkor tökéletes lenne, csak nem tudom, hogy mit tudna alkotni nálunk a bal szélen.bali 15 írta:Én díjaznám. Csakhát, úgy 10 perc múlva nézzél vissza erre a fórumra és sokan jönnek a "maradjon csak a favágó Chelsea-nél" meg a "angol játékos ide? Na ne viccelj" hsz-ek.madmax87 írta:Srácok most olvastam hogy Joe Cole elhagyja a cselszkijt, én még mindig azt mondom nála jobb igazolásunk padra nem is lehetne.....főleg hogy ki tudja mi lesz még cesc-el illetve robinhoval...tökéletes szélsönek irányitonak és messze a legtechnikásabb angol játékos és a tökéletesen jól lát a pályán is. Remélem ez feltűnik a vezetésnek is, hiszen ingyen megszerezhető!!!
Én díjaznám. Csakhát, úgy 10 perc múlva nézzél vissza erre a fórumra és sokan jönnek a "maradjon csak a favágó Chelsea-nél" meg a "angol játékos ide? Na ne viccelj" hsz-ek.madmax87 írta:Srácok most olvastam hogy Joe Cole elhagyja a cselszkijt, én még mindig azt mondom nála jobb igazolásunk padra nem is lehetne.....főleg hogy ki tudja mi lesz még cesc-el illetve robinhoval...tökéletes szélsönek irányitonak és messze a legtechnikásabb angol játékos és a tökéletesen jól lát a pályán is. Remélem ez feltűnik a vezetésnek is, hiszen ingyen megszerezhető!!!
a keretben lehet több is 3-nál, de bajnokira(valószínű a kupában is) csak 3-at lehet egyszerre nevezni, a többi a lelátón csücsülhet, ahogy anno Rafa is néhad írta:Arra mindenképp oda kell figyelni, hogy a keretben csak 3 EU-s útlevél nélküli játékos lehet.
Jelenlegi keretben (kölcsönjátékosokkal együtt) nincs Hlebnek, Henriquenek, Tourénak, Cacáresnek és Csigának. Touré szinte biztosan távozik, egyet még le kell faragni a létszámból, ha Robinhot vagy más nem EU-s játékost akarunk, akkor kettőt is.
(LM10: egyébként Palaciosnak sincs EU útlevele.)
A vkp-kkal egyetértek, nekem is ők ketten a legszimpatikusabbak. Palacios sajnos tényleg egy "hülyegyerek", amellett, hogy -szerintem- nagyon jó adottságai vannak.Titinho írta: Diarra, Capoue...
+
A többi hírről:
1. Ibra hír kacsa, Laporta tegnap nyilatkozta, hogy nem eladó és nem mennek bele semilyen csereüzletbe (Robinho).
2. Touré mostmár döntse el, hogy mit akar, mert ez, hogy egyik nap még sz*r a City és az Arsenalba menne, következő nap meg már odaigazolok, kezd egy kicsit fárasztó lenni.
3. Csiga mehet. Agyőőő!
4. Van der Wiel
Közülük csak Csiga fog maradni jövőre, tehát 2 szabad EU-s hely lesz a keretben. Emiatt nem kell izgulni.d írta:Hlebnek, Henriquenek, Tourénak, Cacáresnek és Csigának.
Hála az égnek mi nem akarjuk Robinhot, csak a City küldené már el a francba.d írta:ha Robinhot vagy más nem EU-s játékost akarunk, akkor kettőt is.
Palaciost én ki is zárnám, nekem személy szerint nagyon de nagyon nem tetszik a játéka. Egy romboló, 0 technikás, hülyegyerek fíling a srác, szerintem nem illene bele a mi taktikánkba. Maradjon csak az angol ligában, az való neki. Mellesleg kb. 3 hónapja nyilatkozta ezt:LM10 írta:Az Elmundon Touré utódjait emlegetik: Alou Diarra (Bordeaux), Etienne Capoue (Toulouse), Momo Sissoko (Juventus), Wilson Palacios (Tottenham).
Hmm, eltérőek az információink.LM10 írta:Robinhonak van spanyol útlevele
Robinhonak van spanyol útleveled írta:Arra mindenképp oda kell figyelni, hogy a keretben csak 3 EU-s útlevél nélküli játékos lehet.
Jelenlegi keretben (kölcsönjátékosokkal együtt) nincs Hlebnek, Henriquenek, Tourénak, Cacáresnek és Csigának. Touré szinte biztosan távozik, egyet még le kell faragni a létszámból, ha Robinhot vagy más nem EU-s játékost akarunk, akkor kettőt is.
(LM10: egyébként Palaciosnak sincs EU útlevele.)