Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
visca el barca
Presidente del Barça

2010.06.09. 14:11:40

ilyen videót bárkiről össze lhet végni...

(ettől függetlenül tényleg jó a srác, eléggé naprakész vagyok a ligue 1-ból...)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Initom
Entrenador del Barça

2010.06.09. 13:56:02

ez a capue srác nem ügyetlen...sőt.
ezek az 50 m es indítások :D nem semmi.
tudja valaki hogy mennyiért jöhet?
és hogy hány éves?
Abi & Tito
Rocky 05
Barça C

2010.06.09. 13:27:50

Megnéztem a Capoue gyerek videóját. Elég tetszetősen tolta! A videó alapján szerintem jó megoldás lenne az ő szerződtetése, elég technikás is!
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.06.09. 13:20:52

LM10 írta:
És ha Villa és Messi ott vannak a kezdőben ki lesz a 3. párjuk?? Bojan és Pedro még nem lesznek állandó emberek
Már az.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
barca99
Llegenda del Barça

2010.06.09. 13:16:58

Tegnap a spanyolokat elnézve (akikről ma mindkét katalán lap lehozta, hogy úgy játszanak, mint a Barca) tovább erősödött bennem, hogy nem életképtelen egy ballábas szélső bal oldalon. Iniesta gólpassza az első gól előtt, ha nem jobb külsővel jön be, akkor bal belsővel. Vagy Pedro gólpassza, amit szintén ballal adott balszélről. Szerintem lazán illeszkedne a rendszerbe, nem angolosan lehajtott fejjel vonalig futás és beadás, hanem okosan, pont mint ahogyan tegnap.

Nem vitaindótának szántam, múltkor már lefutottuk a köröket, csak megjegyzésképpen... még mindig nem látnám túl nagy tragédiának egy ballábas balszélső érkezését. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca99 2010.06.09. 17:51:58-kor.
LM10
Director del Fútbol

2010.06.09. 12:48:30

chonggy írta:
LM10 írta: Viszont ha elmenne, ki lenne a helyettese?

nem `tom feltűnt-e,de van egy David Villa nevű játékosunk is,aki oda tökéletes... 8) :lol:
És ha Villa és Messi ott vannak a kezdőben ki lesz a 3. párjuk?? Bojan és Pedro még nem lesznek állandó emberek, Jeffren meg pláne nem, szóval kell 1 játékos vagy balszélre vagy középcsatárnak.
chonggy
Capitá del Barça

2010.06.09. 12:38:38

LM10 írta: Viszont ha elmenne, ki lenne a helyettese?

nem `tom feltűnt-e,de van egy David Villa nevű játékosunk is,aki oda tökéletes... 8) :lol:
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
barca99
Llegenda del Barça

2010.06.09. 12:32:06

Szerintem is Diarra lenne a logikus döntés Touré helyére. Kellő tapasztalata van, nemzetközi rutinnal is rendelkezik (válogatott, BL), felépítése is "szikla". Cserébe kevésbé technikás, nem szerzett igazán sok gólt, vagy adott sok gólpasszt. Amit viszont fontosnak tartok, hogy nem lenne drága, az eddigi igazolásokból meg úgy tűnik, ezek mindig bevállnak. :) Viccen kívül, úgyis Sergi mögé jön, aki jön, akkor meg már olyan jöjjön, aki megelégszik a paddal, cserébe végre címeket nyerhet, az európai foci elitjébe tartozhat. És ha választanom kell, inkább egy rutinos játékos, mint egy fiatal tehetség. Arra itt van Sergi, addig meg inkább egy tapasztalt játékos játszon egy fontos mérkőzésen, már ha be kell ugrani.
menczel
Entrenador del Barça

2010.06.09. 12:32:01

Hunter91
Capitá del Barça

2010.06.09. 12:24:17

Fabre olyan célból is jó lenne,hogy Messit lehetne pihentetni egy kicsit.
Messi sem bírja évekig ezt a terhelést..
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.06.09. 12:09:07

madmax87 írta: legtechnikásabb angol játékos és a tökéletesen jól lát a pályán is. Remélem ez feltűnik a vezetésnek is, hiszen ingyen megszerezhető!!!

Nos ez az Étienne Capoue gyerek is kumma jónak tűnik, nagyon ideillene!!!
Technikás, csak aki rendszeresen nézi a Man City meccseit az láthatja hogy Adam Johnson a legtechnikásabb. Persze hogy nem vitte ki Capello...
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Puyol05
Entrenador del Barça

2010.06.09. 12:09:07

bali 15 írta:
madmax87 írta:Srácok most olvastam hogy Joe Cole elhagyja a cselszkijt, én még mindig azt mondom nála jobb igazolásunk padra nem is lehetne.....főleg hogy ki tudja mi lesz még cesc-el illetve robinhoval...tökéletes szélsönek irányitonak és messze a legtechnikásabb angol játékos és a tökéletesen jól lát a pályán is. Remélem ez feltűnik a vezetésnek is, hiszen ingyen megszerezhető!!!

Én díjaznám. Csakhát, úgy 10 perc múlva nézzél vissza erre a fórumra és sokan jönnek a "maradjon csak a favágó Chelsea-nél" meg a "angol játékos ide? Na ne viccelj" hsz-ek.
amúgy én is díjaznám, csak nem a bal szélre. ha úgy állnánk fel, hogy 2 csatár, és egy AMF mögötte, akkor tökéletes lenne, csak nem tudom, hogy mit tudna alkotni nálunk a bal szélen.
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
visca el barca
Presidente del Barça

2010.06.09. 12:05:46

a bayern is jó nagy hülye ha megveszi csigát... timoscsukkal is befürödtek, pedig ő tényleg jó spíler...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2010.06.09. 12:02:15

madmax87 írta:Srácok most olvastam hogy Joe Cole elhagyja a cselszkijt, én még mindig azt mondom nála jobb igazolásunk padra nem is lehetne.....főleg hogy ki tudja mi lesz még cesc-el illetve robinhoval...tökéletes szélsönek irányitonak és messze a legtechnikásabb angol játékos és a tökéletesen jól lát a pályán is. Remélem ez feltűnik a vezetésnek is, hiszen ingyen megszerezhető!!!

Én díjaznám. Csakhát, úgy 10 perc múlva nézzél vissza erre a fórumra és sokan jönnek a "maradjon csak a favágó Chelsea-nél" meg a "angol játékos ide? Na ne viccelj" hsz-ek.
madmax87
Jugador del Barça

2010.06.09. 11:50:07

Srácok most olvastam hogy Joe Cole elhagyja a cselszkijt, én még mindig azt mondom nála jobb igazolásunk padra nem is lehetne.....főleg hogy ki tudja mi lesz még cesc-el illetve robinhoval...tökéletes szélsönek irányitonak és messze a legtechnikásabb angol játékos és a tökéletesen jól lát a pályán is. Remélem ez feltűnik a vezetésnek is, hiszen ingyen megszerezhető!!!

Nos ez az Étienne Capoue gyerek is [auto_cenzúra] jónak tűnik, nagyon ideillene!!!
LM10
Director del Fútbol

2010.06.09. 11:48:50

Nemtudom ti hogy vagytok vele, de engem ez az Ibra kérdés idegesít a legjobban. Az nem kérdés, hogy Cesc jön majd, és, hogy Touré, és a többi felesleges játékos megy, de Ibráról minden nap más hír jelenik meg.
Én szeretném ha Ibra ITT is tudna klasszis lenni, de tény, hogy nem a spanyol liga a legjobb neki. Erre j példa a sok eset is, mikor Ibra ellen sokat fújtak a bírók, és ezt az olasz vagy az angol bajnokságban engedték volna. Ráadásul sok gólja felívelésekből született, nálunk pedig ez ritka dolog+a távoli lövéseit sem tudta itt kihasználni.
Viszont ha elmenne, ki lenne a helyettese? Középcsatárnak csak Torres jöhetne szóba.
Ha pedig szélsőt keresünk akkor vagy elfogadjuk Robinhot, Mata meg nekem nem annyira szimpatikus döntés. Lesz ami lesz, csak minél előbb.
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2010.06.09. 11:39:32

d írta:Arra mindenképp oda kell figyelni, hogy a keretben csak 3 EU-s útlevél nélküli játékos lehet.
Jelenlegi keretben (kölcsönjátékosokkal együtt) nincs Hlebnek, Henriquenek, Tourénak, Cacáresnek és Csigának. Touré szinte biztosan távozik, egyet még le kell faragni a létszámból, ha Robinhot vagy más nem EU-s játékost akarunk, akkor kettőt is.
(LM10: egyébként Palaciosnak sincs EU útlevele.)
a keretben lehet több is 3-nál, de bajnokira(valószínű a kupában is) csak 3-at lehet egyszerre nevezni, a többi a lelátón csücsülhet, ahogy anno Rafa is néha
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
Mikaos
Director del Fútbol

2010.06.09. 11:20:45

Titinho írta: Diarra, Capoue...
+
A többi hírről:
1. Ibra hír kacsa, Laporta tegnap nyilatkozta, hogy nem eladó és nem mennek bele semilyen csereüzletbe (Robinho).
2. Touré mostmár döntse el, hogy mit akar, mert ez, hogy egyik nap még sz*r a City és az Arsenalba menne, következő nap meg már odaigazolok, kezd egy kicsit fárasztó lenni.
3. Csiga mehet. Agyőőő!
4. Van der Wiel
A vkp-kkal egyetértek, nekem is ők ketten a legszimpatikusabbak. Palacios sajnos tényleg egy "hülyegyerek", amellett, hogy -szerintem- nagyon jó adottságai vannak.
Többi hír:
1. Ahhoz mit szólsz, hogy a Sport.es meg azt hozta le ma, hogy Pep nem számít jövőre Ibrára? Végül is Laporta már mindegy, hogy mit mond...augusztus 1-től már simán el lehetne adni Ibrát, tehát Laporta már nem tényező ilyen szempontból.
Én bírom Ibrát, de napról-napra nő a kétségem afelől, hogy hol tudna neki helyet adni Guardiola. Villa-n látni, hogy milyen jól összejátszik Xaviékkal...kár lenne őt elpocsékolni a bal szélre. Meg Ibrát is... és akkor még Bojan helyzetéről nem is beszéltem.

2. Nem Touré húzza a madzagot, hanem -szokás szerint- a bunkó ügynöke. Valszeg több pénzt akar kicsikarni a City-től, ezért játssza magát. (De tényleg nagyon unalmas már) Menjenek tőlem, ahova akarnak, csak döntsék már el...de azért hiányozni fog Touré.
3. Csiga maradjon :) Szerintem még 1 évet lehetne hagyni neki.
4. Van der Wiel-t várom szeretettel.
De a madridi sajtó most is kavarja azt a bizonyost, valamiért minden áron azok a játékosok kellenek nekik, akiket velünk már szóba hoztak régebben (Di Maria, Fabregas, Van der Wiel...)
Hunter91
Capitá del Barça

2010.06.09. 11:17:23

Étienne Capoue

:shock: :shock:
Nagyon nagy spíler,valamint ha tényleg kiegyensúlyozottan tud játszani,mint ahogy írtad akkor jöjjön csak :) Ráadásul fiatal is,ez plusz pontot ér.
Tetszenek azok a hosszú passzok, Messit,Villát milyen szépen tudná indítani.
De szép is lenne.
LM10
Director del Fútbol

2010.06.09. 11:12:02

Titinho híreire:

VKP:

Én a 2 francia közül Diarrát támogatnám. Azért mert, mivel Busquets lesz az állandó játékos, a fiatal francia csak kipados lenne és keveset játszana, míg Diarra tűrné a padot, és tapasztaltabb játékos is.

Ibra: Mivel megjelent ez a cikk, hogy 50 körül mehetne, nekem is biztosabbá vált, hogy a Robinho féle üzletből nem kérünk.Én nem lennék Robinho ellen, de Pep tudja :wink: Ha meg maradna Ibra, és jól teljesítene jövőre, az nagyon boldoggá tenne :wink:

Csiga szerintem maradni fog, bár ha a Bayern jó ajánlatot dobna lehet elfogadnánk, bár 25 milláért jött és 2014-ig van szerződése.

Az biztos, hogy nagyon melós nyár lesz ez még Laportának+az új elnöknek is.

Még megvehetjük van der Wielt,Diarrát,és Fabregast, még Laportával.
Viszont a sok játékos közül mehet akár Márquez,Henrique,Caceres,Touré,Henry,Hleb és közülük lehet, hogy az új elnöknek kell befejezni majd a tisztogatást.

Lényeg, hogy Fabreags legyen meg a VB előtt, és még talán Wiel is belefér, Diarrát pedig a VB alatt.
Titinho
Director del Fútbol

2010.06.09. 10:59:26

d írta:Hlebnek, Henriquenek, Tourénak, Cacáresnek és Csigának.
Közülük csak Csiga fog maradni jövőre, tehát 2 szabad EU-s hely lesz a keretben. Emiatt nem kell izgulni.
d írta:ha Robinhot vagy más nem EU-s játékost akarunk, akkor kettőt is.
Hála az égnek mi nem akarjuk Robinhot, csak a City küldené már el a francba.
LM10 írta:Az Elmundon Touré utódjait emlegetik: Alou Diarra (Bordeaux), Etienne Capoue (Toulouse), Momo Sissoko (Juventus), Wilson Palacios (Tottenham).
Palaciost én ki is zárnám, nekem személy szerint nagyon de nagyon nem tetszik a játéka. Egy romboló, 0 technikás, hülyegyerek fíling a srác, szerintem nem illene bele a mi taktikánkba. Maradjon csak az angol ligában, az való neki. Mellesleg kb. 3 hónapja nyilatkozta ezt:

„Boldog vagyok a Tottenhamnél, de azon dolgozom, hogy a jövőben egy nagyobb klubnál játszhassak. A Real Madridban szeretnék szerepelni"

Mellesleg az ára sem lenne piskóta, a Wigantől 12 millió fontért igazolták, 20 millió euró alatt el sem tudnánk hozni és a MD cikk szerint, olcsó megoldást keresünk Touré helyére, amivel én egyet is értek.

Alou Diarra már nem először merül fel mint Touré lehetséges utóda és szerintem nem is lenne vele gond. Őt sokkal jobban el tudnám képzelni a kp-nkon, igaz, hogy már nem fiatal, de tapasztalt és megbízható játékos, aki a padot is tűrné ha kell. Az ára kb. 8 millió euró lenne az MD szerint.

Viszont ez a másik francia gyerek Étienne Capoue, na ő nekem nagyon tetszik, mint lehetséges alternatíva! Mivel mindig néztem a Francia bajnokság összefoglalóit (már évek óta), így már az ősszel feltűnt nekem a srác, csak nem tudtam a nevét. Aztán tavasszal egyre több szerepet kapott és nagyon tetszett a játéka. 21 éves, a francia U21-es válogatott csapatkapitánya és nagyon technikás kis középpályás. Ahhoz képest, hogy 189 cm magas és jó erőben lévő vkp, eszméletlen gyors a gyerek és baromira jók a hosszú labdái és nagyon jó labdaérzéke van.

Itt egy kép és videó a gyerekről:

Kép

http://www.youtube.com/watch?v=MwE4A7QrG3s

Kb. olyan 12 millió körül mozog az ára. Igaz, hogy eléggé ismeretlen játékos, de Tourét sem ismerte senki mielőtt hozzánk igazolt volna. :wink:

Momo Sissokoról nem tudok érdemben írni. Nekem eléggé úgymond "nyafis" játékosnak tűnik, összeveszett Benítezzel is, ezért elment a Juvéba. Ranierivel jól kijött, de már Ferrarával és Zacheronival nem, ezért már távozna a Juvéból is. Számomra ő olyan játékos aki nem tűrné a padot, hasonlóan Touréhoz. Viszont ő is még csak 25 éves és azt se felejdük el, hogy a Valenciában elég jól tolta, ergó feküdt neki a spanyol bajnokság. Nemtudom... :?

Mindenesetre szószerint családhoz igazolna Momo: Keitaval unokatestvérek! :wink:

Végszóként tehát annyit, hogy szerintem Diarra megfelelő lenne Touré pótlására, de én bevállalnám (nem úgy :) ) ezt a Capoue gyereket is, mert nagyon ígéretesnek tűnik és passzolna is a csapatba. Már csak azt sajnálom, hogy Miguel Veloso neve nem került szóba... :wink:

A többi hírről:

1. Ibra hír kacsa, Laporta tegnap nyilatkozta, hogy nem eladó és nem mennek bele semilyen csereüzletbe (Robinho).

2. Touré mostmár döntse el, hogy mit akar, mert ez, hogy egyik nap még sz*r a City és az Arsenalba menne, következő nap meg már odaigazolok, kezd egy kicsit fárasztó lenni. Gondolom Txikiék is hasonlóan vannak vele, hogy most akkor bele tudják-e vonni a Cesc ügyletbe vagy megy a Citybe és csak pénzt tudnak ajánlani. Jó lenne végre lezárni mindkét ügyet, mert már sok lesz belőle.

3. Csiga mehet. Agyőőő!

4. Van der Wiel ügynöke is nyilatkozott az MD-nek, ahol elmondja, hogy ügyfele szeretne a Barcához igazolni, mert ez lenne álmai klubja és VdW-nek is Dani Alves a példaképe akitől sokat tanulhatna. A védő ára 12 millió euró lenne, a Barca egy 5-6 milliós árral kezdene. Remélem jön srác, nagy spíler a kis puca.

Na ennyit akartam mára. :wink:
Peace.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
d
Entrenador del Barça

2010.06.09. 10:12:53

LM10 írta:Robinhonak van spanyol útlevele :wink:
Hmm, eltérőek az információink.
LM10
Director del Fútbol

2010.06.09. 10:10:29

d írta:Arra mindenképp oda kell figyelni, hogy a keretben csak 3 EU-s útlevél nélküli játékos lehet.
Jelenlegi keretben (kölcsönjátékosokkal együtt) nincs Hlebnek, Henriquenek, Tourénak, Cacáresnek és Csigának. Touré szinte biztosan távozik, egyet még le kell faragni a létszámból, ha Robinhot vagy más nem EU-s játékost akarunk, akkor kettőt is.
Robinhonak van spanyol útlevele :wink:
d
Entrenador del Barça

2010.06.09. 10:07:45

Arra mindenképp oda kell figyelni, hogy a keretben csak 3 EU-s útlevél nélküli játékos lehet.
LM10
Director del Fútbol

2010.06.09. 09:57:27

Mai hírek:

A SPORT szerint Touré mégis a Citybe menne, az Arsenal helyett. A City 25 millát ajánlott érte, és állítólag még ma vagy holnap lezárulhat az ügylet.

Ugyan ez igaz lehet Fabregasra is. Hisz az első 35 millás ajánlatot kipótolnánk a Toure által bejött pénzel, és így olyan 45-50 közötti ajánlat várható, amit az Arsenal már el is fogadhat.

Ibrahimovicról annyit írnak, hogy 50 millió körüli ajánlat esetén távozhat. Érdekes, hogy Hristo Stoichkov még tavaly el volt ájulva Ibra leigazolásától, viszont most ő is azon van, hogy hiba volt az igazolás, és a City jobban bejönne a svédnek.

Valamint a már naponta hallott Csiga ügy, hogy a Bayernben köt ki. Védőt bizhtos nem fogunk venni, szóval Pepnek át kell gondolnia, hogy a Puyol,Milito,Piqué 3-as mellett ki legyen a 4. védő Márquez,Csiga,Caceres,Henrique közül. Ha megvan a 4., akkor a többit el kell adni.

Az Elmundon Touré utódjait emlegetik: Alou Diarra (Bordeaux), Etienne Capoue (Toulouse), Momo Sissoko (Juventus), Wilson Palacios (Tottenham).

Ha már vennénk egy vkp-t akkor már olyat kellene , amelyik hajlandó padozni, ha játszik pedig lelkes.

SZERK:
Nekem Palacios a megfelelő személy a csere vkp posztra.

http://www.youtube.com/watch?v=3gFORni77D8
Lezárt