2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mutass egy hozzaszolast amiben valaki azt irja hogy feltetlenul el kell adni...Scumy írta:Könyörgöm, hogy lehet ennyi ember ennyire hányadék? Először Ronaldinho, Rijkaard, most meg Eto'o? Tömegesen látom, hogy jelennek meg a konspirácók az eladásával kapcsolatban, még véget sem ért az idény, de már el kell adni, mert van egy hatalmas tehetség, és nekünk feltétlen le kell rá csapnunk.
Nincs igazad ami Eto-t illeti. Gondold el ha tavaly nyaron eladtuk volna Ronaldinhot az a "teljes szakmai hozzá nem értés Chimborazója" lett volna?Varga Tamás írta:A teljes szakmai hozzá nem értés Chimborazója lenne, ha a legjobb játékosaink egyikét eladnánk. Ennyre nem lehetnek dilettáns vezetőink. Ez olyan kaliberű hiba lenne, mint Rivaldo elüldözése. Ennyire hülye nem lehet a vezetőség. Okés, hogy változtatásra van szükség, meg frissítésre, de nehogy már az elmúlt 4 év legeredményesebb gólvágójától szabaduljunk meg.
Huntelaar? ha már a gyenge bajnokságoknál tartunk, akkor hanyadik a holland?arról nem is szólva, hogy Ronaldinho is a francia bajnokságból jött, de ide sorolhatnám Henry-t, Zidant, Vierát.... ők is abból a harmatgyenge bajnokságból jöttek....Varga Tamás írta:Sorold fel nekem az elmúlt 10 év francia klubcspaatinak nemzetközi kupasikereit, légyszíves!robben írta:Benzema közepes labdarugó, te hol élsz??Gyenge francia bajnokság???hát nem tudom, hogy mennyivel lenne gyengébb, mint a mostani spanyol.
Eto amikor a Barcához került egyszer sem érte el a 19 gólt, ha jól emlékszem.Majd az EB-n eldől, hogy mit tud a srác, véleményem szerint sokra fogja és remélem nem a madridban...
A francia bajnokság színvonala a német bajnokság szintjét közelíti alulról. Meg szoktam nézni a francia bajnokikat. Hát, sokszor elsírom magam, mert a színvonal valami mérhetetlen módon alacsony.
Akkor már inkább Huntelaar.
Sorold fel nekem az elmúlt 10 év francia klubcspaatinak nemzetközi kupasikereit, légyszíves!robben írta:Benzema közepes labdarugó, te hol élsz??Gyenge francia bajnokság???hát nem tudom, hogy mennyivel lenne gyengébb, mint a mostani spanyol.
Eto amikor a Barcához került egyszer sem érte el a 19 gólt, ha jól emlékszem.Majd az EB-n eldől, hogy mit tud a srác, véleményem szerint sokra fogja és remélem nem a madridban...
és honnan veszed hogy benzemanak feküdne a spanyol foci?Léfe írta:Itt szinte mindenki Etoo párti és Benzemát leszólják. De az senki eszébe nem jut, hogy a nemzetközi piacon Benzema többet ér mint Samu? Vajon miért? Magam nem örülnék,ha menne, de nem is tartom tragédiának. Elég balhés fickó és az nem igaz, hogy csak a pályán nyujtott teljestmény számit. Aztán vitathatatlan, hogy sok golt rug, de sok helyzetet ki is hagy.
Hát egyetértek. Kérdés, hogy ő mit akar, illetve tényleg megromlott-e a viszonya a vezetőkkel.Rivaldo11 írta:De mondom, remélem ez csak vmi agyrém.
Mi kéne még? Ha nem lett volna ANK, meg sérülése, ezzel a teljesítménnyel gólkirály lehetne, és még ki tudja hová röpíthette volna a csapatot, ha ezek elkerül, és egyre jobban belejön a játékba! Akar, küzd, ontja a gólokat, ahogy Te is mondtad. Ha még neadjisten egy riválist idehozunk neki, akkor is inkább tegyük padra, fejemet rá hogy az ő hozzáállásával és mentalitásával sec perc alatt visszaküzdi magát a kezdőbe...tartom magam az álláspontomhoz, és óriásit csalódnék abban ha eladnák!OvaMind írta:Szerintem meg jó döntés őt eladni. Piacképes játékos, és bár nem öreg, azért évről évre kopni fog a gyorsasága, + szerintem játékban idén már nem mutatott sokat, igaz, sok gólt lőtt. Természetes, hogy kiváló játékos, de nem a jövő embere, és jó ajánlatok érkeznek érte. Egy korszak lezárult, és ennek a korszaknak volt meghatározó embere. Viszont ha tényleg érdemi változásokat szeretne a vezetőség, ahhoz el kell adni néhány piacképes focistát is, ez van.Scumy írta:Nem, nem nem és NEM!!! Eto'o-t egyszerűen NEM SZABAD ELENGEDNI!!! Mindennek el lehet mondani, de az biztos, hogy ha egyszer begorombul, akkor annak van is oka, és meg is bosszulja, ám igen hálás játékos is! Ha a klubvezetés egy kicsit is megértőbb lenne iránta, ha az kell, akkor nyaljunk neki, de nem szabad elengedni. Rtka nagy szerencsénk van vele, hogy ilyen kvalitású játékosunk van, ha ezt a lapot Laportáék eljátszák, a szurkolók szerintem felgyújták a házát!
Másrészt elég sokat volt sérült. Egyébként nem értem, hogy ezen a fórumon ha radikális változtatásokról, meg megújításról beszélnek, akkor miért hördül fel mindenki egy ilyen hír hallatán.
Az szerintem nem egy nagy változtatás, hogy eladjuk, a sokat sérült, vagy csereembereket, akik idén alig játszottak(ebbe beleértem a Ronnie, Deco párost is), akkor a kezdőcsapat ugyanaz maradna.
Maximum az igazolások miatt klasszisok koptatnák a padot, hogy ez aztán rombolja az amúgy is ingatag egységet. Szerintem jó döntés az eladása, függetlenül, attól h egyik kedvence játékosom. A csapat érdeke a fontos.