Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barca99
Llegenda del Barça

2008.05.15. 18:05:41

Azért ismét vicces olvasni a sok vezetőséget szidó hozzászólást.

Tudtommal Eto'o is gondolkozik a távozáson, és a vezetőség nem eladni akarja, hanem nem akarja minden áron marasztalni.

Esetleg én maradtam le valamiről? :roll:
Guardiola
Capitá del Barça

2008.05.15. 17:55:08

Scumy írta:Könyörgöm, hogy lehet ennyi ember ennyire hányadék? Először Ronaldinho, Rijkaard, most meg Eto'o? Tömegesen látom, hogy jelennek meg a konspirácók az eladásával kapcsolatban, még véget sem ért az idény, de már el kell adni, mert van egy hatalmas tehetség, és nekünk feltétlen le kell rá csapnunk.
Mutass egy hozzaszolast amiben valaki azt irja hogy feltetlenul el kell adni...
A lehetosegrol beszelt mindenki tobbek kozott en is, es hiaba dugod a fejed homokba vagy hiaba szidjatok a vezetoseget, attol meg nem fognak megvaltozni a dolgok.
Szerintem mindenki szeretne ha Eto maradna de tuleljuk az esetleges tavozasat is...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.15. 17:54:48

Scumy!
Nem bárány-elv, hanem birka-szellem. Egyvalaki elkezdte, sokan pedig beálltak a sorba. Akkor adjuk el Messit is, mert Abramovics x millió fontot ajánlott érte, meg Iniestát is, mert érte is sok dellát lehet leakasztani. Sőt, oszlassuk fel a csapatot, és szórjuk be sóval a Camp Nou gyepszőnyegét.
Fájdalmas olvasni ennyi sületlenséget. :oops:
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.15. 17:53:55

Csak gratulálni tudok a csapatnak, ha eladjuk Eto'ot. Idén az egyik legjobb játékos volt.

Ebben a döntésben pedig ugye bár Guardiola keze is benne volt...:roll:
in to exile
kapitány
Jugador del Barça

2008.05.15. 17:52:50

nem szabad eladni etot!!!nem is értem, hogyan merült fel a neve?a világ legjobb középcsatárát hatalmas baromság lenne eladni!az nagyon gyenge kifogás, hogy azért, mert nem akart a classicon játszani.ezt a baromságot!!!!!!!!!!!!!!!!!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.15. 17:50:53

Guardiola!
Samu szinte az egyetlen játékos, aki amióta itt van meghal a pályán, az edzésen, és a szívén viseli a csapat dolgait. Ő az egyike azon kevás - mai - Barca-játékosnak, aki nem hagyta cserben a csapatát, aki minden meccsen küzdött, hajtott, és gólokat lőtt. Úgy tart 15 bajnoki gólnál, hogy játszott kb. húszon. Raúlt 3 gyenge idény után sem adták el, sőt! A vezetők fejében meg sem fordult, csak az újságok írtak ilyen hülyeséget. Pedig Raúl abban a 3 szezonban lőtt összesen 15 gólt. (lehet, hogy párral többet, csak érzékeltetésképp írtam)
Tehát, mi a konklúzió? El kellene adni, el lehet engedni, mert jó pénzt kapnánk érte. Ettől vagyunk több, mint egy klub? Kötve hiszem.
Kép
Scumy
Jugador del Barça

2008.05.15. 17:49:18

Könyörgöm, hogy lehet ennyi ember ennyire hányadék? Először Ronaldinho, Rijkaard, most meg Eto'o? Tömegesen látom, hogy jelennek meg a konspirácók az eladásával kapcsolatban, még véget sem ért az idény, de már el kell adni, mert van egy hatalmas tehetség, és nekünk feltétlen le kell rá csapnunk. Mert hatalmas vérátömlesztést kell végrehajtani a klubbon, és ez alól ő sem lehet kivétel. Mert be-beszólogat, sőőőt, alpári a stílusa? Persze mikor megmondta a frankót, hogy a Barca igenis fel fog támadni, hogy rommá verjük a népet, hogy Moszkvában fogunk mi még BL győzelmet ünnepelni, akkor tetszett a stílusa. DE most mi van egyes emberekkel? Alig hogy megjelenik egy pár cikk arról, hogy esetleg eladják, akkor már kész tényként, sőőőőt, szükséges rossz-ként hozzák fel. Ezt hívják azt hiszem bárány-elvnek. Mikor nem gondolkozik senki, csak követi a tömeget, és okoskodik hogy márpedig most ilyen időket élünk, és simán lecserélnének egy ilyen EMBERT, mint Eto'o. Már rögtön köddé váltak azok az emlékek, hogy hány szép gólt adott nekünk, hányszor állt ki csapattársai mellett, hány szép pillanatot adott nekünk, és még fog is...gusztustalan ami mentalitást itt egyesek felvesznek. Akinek nem inge, ne vegye magára.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.05.15. 17:46:07

Azért már bocs, hogy beleszólok a vitába, de R10 és Eto'o hozzáállása egészen más.. Eto'o a végsőkig küzd mindig, hihetetlen nagy akarat van benne, és hihetetlenül gól erős. Ő sose hagy ki egy edzést, meccset, bármit ami a csapattal kapcsolatos. Lehet ami a szívén az a száján, de.. őt nem ezért kell szeretni, hanem azért amit a pályán mutat. Samu eladása hihetetlenül nagy hiba lenne, az egyik legjobb támadónk adjuk el... ha valakit elkéne az Titi mert ebben az évben nem nagyon mutatott semmit, ha ő és Eto'o közül kéne választani.

Megint jó sok oldal írhat a vezetőség baromságairól... mi lesz még itt...
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Guardiola
Capitá del Barça

2008.05.15. 17:28:58

Varga Tamás írta:A teljes szakmai hozzá nem értés Chimborazója lenne, ha a legjobb játékosaink egyikét eladnánk. Ennyre nem lehetnek dilettáns vezetőink. Ez olyan kaliberű hiba lenne, mint Rivaldo elüldözése. Ennyire hülye nem lehet a vezetőség. Okés, hogy változtatásra van szükség, meg frissítésre, de nehogy már az elmúlt 4 év legeredményesebb gólvágójától szabaduljunk meg.
Nincs igazad ami Eto-t illeti. Gondold el ha tavaly nyaron eladtuk volna Ronaldinhot az a "teljes szakmai hozzá nem értés Chimborazója" lett volna?
Ugye hogy nem...?
O is jobban jart volna a klubb is es a szurkolok is. Nem ismerjuk hogy mik jatszodnak le a hatterben de Eto egy ket nyilatkozatatol eddig is felalt a szor a hatamon, az oltozoben hogy miket mond a csapattarsakhoz hogy viszonyul azt meg nem ismerjuk.
De ne erts felre evel nem azt akarom mondani hogy el kell adni sot jo volna ha maradna viszont lehet olyan helyzet es nem is nehezen elkepzelheto amikor mind a ket fel szamara ez a megfelelo dontes meg ha millio golt termelt akkor is.
Léfe
Entrenador del Barça

2008.05.15. 17:25:53

A gyenge francia bajnoság felemlitése elég zokni érv, gondoljuk végig az olasz, angol, spanyol csapatokban mennyi a francia menő. Elmennek otthonról--ennyi.
Fecó
robben
Jugador del Barça

2008.05.15. 17:19:57

Varga Tamás írta:
robben írta:Benzema közepes labdarugó, te hol élsz??Gyenge francia bajnokság???hát nem tudom, hogy mennyivel lenne gyengébb, mint a mostani spanyol.
Eto amikor a Barcához került egyszer sem érte el a 19 gólt, ha jól emlékszem.Majd az EB-n eldől, hogy mit tud a srác, véleményem szerint sokra fogja és remélem nem a madridban...
Sorold fel nekem az elmúlt 10 év francia klubcspaatinak nemzetközi kupasikereit, légyszíves!
A francia bajnokság színvonala a német bajnokság szintjét közelíti alulról. Meg szoktam nézni a francia bajnokikat. Hát, sokszor elsírom magam, mert a színvonal valami mérhetetlen módon alacsony.
Akkor már inkább Huntelaar.
Huntelaar? ha már a gyenge bajnokságoknál tartunk, akkor hanyadik a holland?arról nem is szólva, hogy Ronaldinho is a francia bajnokságból jött, de ide sorolhatnám Henry-t, Zidant, Vierát.... ők is abból a harmatgyenge bajnokságból jöttek....
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.15. 17:13:59

robben írta:Benzema közepes labdarugó, te hol élsz??Gyenge francia bajnokság???hát nem tudom, hogy mennyivel lenne gyengébb, mint a mostani spanyol.
Eto amikor a Barcához került egyszer sem érte el a 19 gólt, ha jól emlékszem.Majd az EB-n eldől, hogy mit tud a srác, véleményem szerint sokra fogja és remélem nem a madridban...
Sorold fel nekem az elmúlt 10 év francia klubcspaatinak nemzetközi kupasikereit, légyszíves!
A francia bajnokság színvonala a német bajnokság szintjét közelíti alulról. Meg szoktam nézni a francia bajnokikat. Hát, sokszor elsírom magam, mert a színvonal valami mérhetetlen módon alacsony.
Akkor már inkább Huntelaar.
Kép
robben
Jugador del Barça

2008.05.15. 17:09:14

Benzema közepes labdarugó, te hol élsz??Gyenge francia bajnokság???hát nem tudom, hogy mennyivel lenne gyengébb, mint a mostani spanyol.
Xavinho
Capitá del Barça

2008.05.15. 17:05:42

Eto'-val kb úgy fogunk járni,mint annó Ronaldoval. Ő a legjobb góllövő Európában(a Barcához kerülése óta biztos,de már az előtt is klasszis vt) nekünk meg nem kell,m jön egy edző ,aki nem tart rá igényt,a vezetőség meg rábólint.
Eto'o:Sí
Laporta:No
:roll:
robben
Jugador del Barça

2008.05.15. 17:05:11

25-30 millió, ugyan már, ennyiért inkább ne adjuk el.A chelsea simán magadna érte akár 50-55 millát.Tottenham?pphhh, oda biztos nem menne, maradjunk ennyiben...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.15. 17:04:35

A teljes szakmai hozzá nem értés Chimborazója lenne, ha a legjobb játékosaink egyikét eladnánk. Ennyre nem lehetnek dilettáns vezetőink. Ez olyan kaliberű hiba lenne, mint Rivaldo elüldözése. Ennyire hülye nem lehet a vezetőség. Okés, hogy változtatásra van szükség, meg frissítésre, de nehogy már az elmúlt 4 év legeredményesebb gólvágójától szabaduljunk meg. Benzemát meg felejtsétek már el, semmit sem tett még le az asztalra. Abban aharmatgyenge francia bajnokságban lőtt 19 gólt - közepes labdarúgó, közepes képességekkel. S, ha elküldik Samut, nem olyan kell a pótlására, aki majd 2-3 éven belül belerázódik a spanyol bajnokságba, hanem olyas valaki, aki már az első idényben is 20-25 gólt tud produkálni.
Kép
Guardiola
Capitá del Barça

2008.05.15. 17:00:29

Benzema-rol barmit is mondani szerintem tul korai lenne lehet hogy jo lehet hogy nem de egy adag kockazattal jar, na meg olyan magas arert amiket olvashatunk mar tul nagy kockazattal.
Viszont en nem gondolom ugy hogy Eto potolhatatlan, rengeteg jo csatar van rajta kivul, evel egyutt szeretnem ha maradna de neki is el kell fogadni bizonyos normakat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Guardiola 2008.05.15. 17:07:25-kor.
punki5
Barça C

2008.05.15. 16:59:27

Azt azért megkérdezném Eto'o-tól,ha Angliában érezné jól magát,és a Tottenhambe menne,mennyi trófeát nyerne?Talán kevesebb esélye van mint jövőre a Barcánál! :roll: Nem fog elmenni!!!!!
Deus
Boixos Nois

2008.05.15. 16:52:56

b+...
R10, Deco, Eto'o, Frank... Mintha most eladnánk az egész klubbot vazze.... :? Ez már nekem túl sok... Még jó, hogy Messit nem adjuk el...

ETO'O MARADJON!!! ekkora hibát már nem követhet el a vezetőség vazze :S

Benzema? ammeg ki? ...
KépKép
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2008.05.15. 16:32:07

Halkan jegyzem meg: aki Laportát szidja amiatt, hogy van rá esély, hogy elmegy Eto'o, az gondoljon bele, hogy ha nem Laporta lenne az elnök, akkor jelen esetben Rosell lenne a legesélyesebb, aki sztem első nap hajítaná ki Eto'ot.
Félreértés ne essék, nem akarom, hogy elmenjen, de akarata ellenére marasztalni se kell. Hitetelen képességekkel bír, viszont aggasztóak a sérülései. Sok gólt rúg, nagyon sokat, de azt gondolom egy Barcában vannak még olyan játékosok bőven akik tudnának e körül lőni.
Benzema pedig sztem 99%, hogy beválna, de majd kiderül nyárra.
Én annyit kérnék, hogy ha esetleg elmegy, akkor megfelelően legyen pótolva, nehogy pl Palaciot képzeljék el a helyére!
ZsottaFCB
Jugador del Barça

2008.05.15. 16:23:18

Léfe írta:Itt szinte mindenki Etoo párti és Benzemát leszólják. De az senki eszébe nem jut, hogy a nemzetközi piacon Benzema többet ér mint Samu? Vajon miért? Magam nem örülnék,ha menne, de nem is tartom tragédiának. Elég balhés fickó és az nem igaz, hogy csak a pályán nyujtott teljestmény számit. Aztán vitathatatlan, hogy sok golt rug, de sok helyzetet ki is hagy.
és honnan veszed hogy benzemanak feküdne a spanyol foci?
Drum and Bass makes my heart beat...

Barcelona! Mindenek felett!

Köszönöm,Köszönöm hogy Culénak születtem!
ZsottaFCB
Jugador del Barça

2008.05.15. 16:21:41

NA JÓ EBBŐL ELÉG! :evil:

MENJEN ETO'O ?????????

MOST Ő EGY ALAPEMBERÜNK !!!!
LAPORTA:ITT HATALMAS GONDOK LESZNEK!KI LESZ A KÖVETKEZŐ?MESSI?EZT NEM LEHETÖLBETET KÉZELL NÉZNI
Drum and Bass makes my heart beat...

Barcelona! Mindenek felett!

Köszönöm,Köszönöm hogy Culénak születtem!
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.05.15. 16:12:52

Eddig tíz körömmel védtem Laportát és a vezetőséget, de ha el merik adni Eto'o-t: Eto'o sí, Laporta no!
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Replay
Director del Fútbol

2008.05.15. 16:08:00

Rivaldo11 írta:De mondom, remélem ez csak vmi agyrém.
Hát egyetértek. Kérdés, hogy ő mit akar, illetve tényleg megromlott-e a viszonya a vezetőkkel.
Hozhatunk akárkit, akárhonnan, Samu-tól úgysem találunk jobbat.
Scumy
Jugador del Barça

2008.05.15. 16:07:13

OvaMind írta:
Scumy írta:Nem, nem nem és NEM!!! Eto'o-t egyszerűen NEM SZABAD ELENGEDNI!!! Mindennek el lehet mondani, de az biztos, hogy ha egyszer begorombul, akkor annak van is oka, és meg is bosszulja, ám igen hálás játékos is! Ha a klubvezetés egy kicsit is megértőbb lenne iránta, ha az kell, akkor nyaljunk neki, de nem szabad elengedni. Rtka nagy szerencsénk van vele, hogy ilyen kvalitású játékosunk van, ha ezt a lapot Laportáék eljátszák, a szurkolók szerintem felgyújták a házát!
Szerintem meg jó döntés őt eladni. Piacképes játékos, és bár nem öreg, azért évről évre kopni fog a gyorsasága, + szerintem játékban idén már nem mutatott sokat, igaz, sok gólt lőtt. Természetes, hogy kiváló játékos, de nem a jövő embere, és jó ajánlatok érkeznek érte. Egy korszak lezárult, és ennek a korszaknak volt meghatározó embere. Viszont ha tényleg érdemi változásokat szeretne a vezetőség, ahhoz el kell adni néhány piacképes focistát is, ez van.

Másrészt elég sokat volt sérült. Egyébként nem értem, hogy ezen a fórumon ha radikális változtatásokról, meg megújításról beszélnek, akkor miért hördül fel mindenki egy ilyen hír hallatán.

Az szerintem nem egy nagy változtatás, hogy eladjuk, a sokat sérült, vagy csereembereket, akik idén alig játszottak(ebbe beleértem a Ronnie, Deco párost is), akkor a kezdőcsapat ugyanaz maradna.

Maximum az igazolások miatt klasszisok koptatnák a padot, hogy ez aztán rombolja az amúgy is ingatag egységet. Szerintem jó döntés az eladása, függetlenül, attól h egyik kedvence játékosom. A csapat érdeke a fontos.
Mi kéne még? Ha nem lett volna ANK, meg sérülése, ezzel a teljesítménnyel gólkirály lehetne, és még ki tudja hová röpíthette volna a csapatot, ha ezek elkerül, és egyre jobban belejön a játékba! Akar, küzd, ontja a gólokat, ahogy Te is mondtad. Ha még neadjisten egy riválist idehozunk neki, akkor is inkább tegyük padra, fejemet rá hogy az ő hozzáállásával és mentalitásával sec perc alatt visszaküzdi magát a kezdőbe...tartom magam az álláspontomhoz, és óriásit csalódnék abban ha eladnák!
Lezárt