barca99 írta:grecki, szted R10 kilógott negatív értelemben a brazilok közül? Sztem ő élt az egyik legjobban.

Mondom, sztem sem volt jó, de tegnap a brazilok sem voltak vmi hű de jók, egyáltalán nem teljesített annyira gyengén.

Az egész csapat egy kaki volt, valószínűleg úgy hiányzott nekik ez a meccs, mint púp a hátukra. Dunga meg egy vicc! Wágner Love... ráadásul végigjátszotta a 90 percet és egy értelmes megmozdulása sem volt. Engem Rijkaardra emlékeztet, ugyanúgy fogalma sem volt, hogy mi a fészkes jó fenét műveljen a csapattal, hogy vmi játékot is produkáljanak...
Szóval nem lógott ki, de ha ez a produkció benneteket elismerésre sarkall, akkor nektek elég alacsonyak az elvárásaitok vele és a brazil focival szemben. Sosem szerettem a brazilokat, de mindig elismertem a tudásukat és a játékukat, de ebből tegnap vajmi keveset mutattak.
Engem továbbra is az frusztrál, de iszonyatosan, hogy egyszerűen nem képes megemelni a seggét, és futni három métert. Tegnap ismét bebizonyította, hogy rendkívül [auto_cenzúra] a fizikuma, és motiválatlan... Volt pár olyan kontraakció, amikor - ha kicsit is üresbe mozgott volna - simán meglett volna a ziccer...
Hozzáteszem, lehet azért is kritikus vagyok, mert elbuktam miattuk a fogadásomat... (2,5 gól felett tipppeltem)
Gerrard pedig, akit Ronaldinho egyszer "szétszopatott" /Rivaldo 11/ az egész meccsen megette a brazil támadójátékot, és nem hiába választották meg (Ricsi ezt mondta) a meccs legjobbjának...