Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De micsoda bőr volt az! Oda sem nézett, úgy adott a mellette kaparó Gerrardnak külsővel kötényt, utána a passz se volt semmi... a "meccs legjobbja"-aki remek, méterekről való odacsúszásaival érdemelte ki ezt a címet-fetrengett egy jót. Angol játékostól mikor is láttam hasonlót? várjunk csak...megvan! soha.grecki írta: Adott neki egy kötényt, és akkor mi van? Tehát ettől már jól játszott? Szerintem akkor játszik jól egy ilyen kaliberű játékos, ha vezérletével, de legalábbis adhatós közreműködésével behúzzák a meccset. Abban egyetértek, hogy erős túlzás volt a nagy 0, de nem játszott jól sem.
Alves pedig tényleg kritikán aluli volt, de ezt korábban már én is leírtam.
Pfff
Gondolkoztam is, hogy odaírjam-e, de most inkább nem piszkálom FrankitGame90 írta:Ezek a jelzők majdnem Rijkaardra is illenekZozzy 5 írta:A tegnapi meccsen egy szót nem szólt, végig elvolt magának a kis fülhallgatójával...Nagyszerű játékos volt, de nem edző. Szerintem...
Ezek a jelzők majdnem Rijkaardra is illenekZozzy 5 írta:A tegnapi meccsen egy szót nem szólt, végig elvolt magának a kis fülhallgatójával...Nagyszerű játékos volt, de nem edző. Szerintem...
Köszel fuero írta:Asszem 4 gólos, de biztos nem sokkal több.Game90 írta: Sobis hány gólos a bajnokságban?
Igen! Tudtam,hogy összekeveremel fuero írta:Csak a félreértések elkerülése végett ő a CSZKAA Moszkvában játszik és valóban nyert UEFA kupát.ozsimiki írta: Hát én már jóval Ronnie előtt is Brazil drukker voltamSzóval amellett is,h ott van Messi az örök riválisnál,számomra egyértelmű,hogy GO BRAZILIA! Csak nem Dungával kellene
ez a Love gyerek egyedül akkor nyomta jól,amikor aszhem a Szpartakkal megnyerte az Uefát...azóta sokat nem csinálhatott...és válogatott
Ronaldora nem számít mostanában DungaRaziel írta:De hiányzott pl:Fred,Adriano,Ronaldo,R.Sobis....Vagner Love simán pados ha ezek ottvannak.
Csak a félreértések elkerülése végett ő a CSZKAA Moszkvában játszik és valóban nyert UEFA kupát.ozsimiki írta: Hát én már jóval Ronnie előtt is Brazil drukker voltamSzóval amellett is,h ott van Messi az örök riválisnál,számomra egyértelmű,hogy GO BRAZILIA! Csak nem Dungával kellene
ez a Love gyerek egyedül akkor nyomta jól,amikor aszhem a Szpartakkal megnyerte az Uefát...azóta sokat nem csinálhatott...és válogatott
De hiányzott pl:Fred,Adriano,Ronaldo,R.Sobis....Vagner Love simán pados ha ezek ottvannak.ozsimiki írta:ez a Love gyerek egyedül akkor nyomta jól,amikor aszhem a Szpartakkal megnyerte az Uefát...azóta sokat nem csinálhatott...és válogatottlionelmessi19 írta:Őszintén szólva engem hidegenhagy a Brazil válogatott, ha nincs ott Ronaldinho. Copán ugyis az Argentínoknak szurkálok.
Hát én már jóval Ronnie előtt is Brazil drukker voltamlionelmessi19 írta:Őszintén szólva engem hidegenhagy a Brazil válogatott, ha nincs ott Ronaldinho. Copán ugyis az Argentínoknak szurkálok.
Az egész csapat egy kaki volt, valószínűleg úgy hiányzott nekik ez a meccs, mint púp a hátukra. Dunga meg egy vicc! Wágner Love... ráadásul végigjátszotta a 90 percet és egy értelmes megmozdulása sem volt. Engem Rijkaardra emlékeztet, ugyanúgy fogalma sem volt, hogy mi a fészkes jó fenét műveljen a csapattal, hogy vmi játékot is produkáljanak...barca99 írta:grecki, szted R10 kilógott negatív értelemben a brazilok közül? Sztem ő élt az egyik legjobban.Mondom, sztem sem volt jó, de tegnap a brazilok sem voltak vmi hű de jók, egyáltalán nem teljesített annyira gyengén.
Köszönöm!Los Banditos írta:A videó végefelé megtalálod.:lionelmessi19 írta:Na arról pl. jólesne egy video
http://www.youtube.com/watch?v=Vw_8RDHYcME
A videó végefelé megtalálod.:lionelmessi19 írta:Na arról pl. jólesne egy video