Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
albandytos
Barça C

2010.06.09. 09:23:18

Sziasztok.
Olvastam az elmult 1-2 nap írásait.Nekem annyi a véleményen nem kell hasonlítgatni egymáshoz Inités Cec.A pályán éles helyzetben kell bizonyítani játszon a jobb.Ininek sok mindent köszönhetünk nem vitatom.
Yayaról:szomorú vagyok hogy távozni akar(de ilyen helyzetben megértem)szerintem egy univerzális játékos minden poszton(nem csatár)bevethető ,magas szinten hozza a formát.Nem értem hogy lehet egy ilyen játékost padoztatni.Mindegy Pep tudja.(Busi szerintem még nincs vele egy szinten)
KÖszönünk mindent YAYA
Guardiola
Capitá del Barça

2010.06.09. 08:26:07

@MichaaBee a kérdés ennél összetettebb. Cesc érkezése esetén könnyen elképzelhető, hogy Ibra kapna kevesebb lehetőséget, mert lehet, hogy Pep Iniestára bal oldalon számít, így a 3 kp egyszerre lenne kezdő Villa pedig bent középen.
Emellett Cesc akár azt a szerepkört is el tudja látni amit Messi látott el idén sokszor középen a csatár mögött. Ezért véleményem szerint azt, hogy kezdő lenn-e vagy sem nem lehet arra egyszerűsíteni, hogy Xavi vagy Iniesta sérülése pihentetése esetén lehet kezdő. Ha Messi, Xavi, Iniesta, Ibra, Villa közül valaki nem tud játszani (mindegy az ok, sérülés, eltiltás, rosz forma) akkor kezdő és ehhez hozzájön még, hogy Ibra egyáltalán nem biztos, hogy előtte lenne (szerk. és nem biztos, hogy marad), a többiek nyilván igen.
Ha Pep nem így gondolkodna akkor nem hiszem, hogy a vezetőség padra, sérülések esetére egy ennyire drága játékosban gondolkodna.
csaba86
Barça B

2010.06.09. 07:42:52

Szánsájnos szépjóreggelt mindenkinek!!
Kicsit szemezgettem a mai sajtót és 2 db érdekes hírre bukkantam (sport.es)
- Yaya mégis a City-t választotta az Arsenallal szemben. Azt írják a jókora pénzt ígértek neki. Ilyen Tevez és Adebayor nagyságút. a City abban bízok , hogy 30 milla körül eltudja hozni tőlünk a 35 helyett.

- Ibra eladó! 51 milla az ára! "The club, ready to sell striker pointer to a club in Europe, has appraised its value at 51 million "
Valószínüleg Anglia a célálomás, bár a cikk konkrét csapatokat nem említ.

Na emészgessétek gyerekek! Peace :wink:
Ezt meg kell nézni!!!
http://www.youtube.com/watch?v=lUdQBI95Xw4

Visca el Barcelona!!
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.06.08. 22:03:11

Hunter91 írta:Istenem,ne féltsétek már annyira a Barca pénzét(van bőven :D )
Valóban kezdek eljutni erre a szintre... :) Csigrinszkij és Ibra után már csak a józan eszem diktálja azt, hogy ne szórjuk a pénzt, de lassan az se. Ez az egyetlen gátlásom van Fabregasszal kapcsolatban. (Thiago és JdS is idetartozna alapból, de remélem azért ők is megmutatják a tehetségüket vetélytársaktól függetlenül, ha már ekkora ígéretek.)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Hunter91
Capitá del Barça

2010.06.08. 21:56:36

Istenem,ne féltsétek már annyira a Barca pénzét(van bőven :D )
A Reál is Ronaldo megvételével jól járt már az első évben.
Ha jól tudom a reklámpénzekből lazán visszahozta az árát. Ez csak egy év volt. Hátra van még 8-10 év.
Nálunk is ez lenne a helyzet,simán behozná.
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2010.06.08. 21:41:37

Megmondom az őszintét már elegem van ebből a Fabregas gyerek körüli herce-hurcáról. Jöjjön, vagy ne jöjjön, de ennyi cirkuszt (mér ami a fórumot illeti) nem érdemel :D :D .. De félretéve a viccet, Pep majd eldönti, hova szánja. 1 év múlva kiderül, bejön e a húzása (feltéve ha le tudjuk igazolni) :roll:
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.06.08. 21:32:29

Sanama írta:
Ha nem a padra igazolnánk 55 méterért, akkor maximálisan egyetértenék az okfejtéseddel. :)
2 max 3évig lesz padon. szerinted 3évre jön?
ezen nem tudtok elgondolkodni?
Azon is el lehet gondolkodni, hogy 2-3 év múlva Thiago/JdS simán lehet kezdő. :) Ne vedd ezt most rossznéven, de ugyanúgy lehet mindkét vélemény mellé érveket felsorakoztatni. Már számtalanszor leírtam: jöjjön felőlem, de ne ennyiért.
Rezi Torres írta:!!ÉS NEM PADRA JÖN!!!ILYEN NINCS HOGY EGY FABREGAS SZINTŰ JÁTÉKOS PADRA JÖN!!!VAN HULLÁMVÖLGY FÁRADSÁG SÉRÜLÉS!!!
Pont ezekről az esetekről beszélek, ilyenek miatt szokás cserejátékost venni. :) Ha hullámvölgy, fáradtság vagy sérülés mindig jelen van, akkor lehet azt mondani, hogy Fabregas a kezdőbe jön.
d írta:
MichaaBee írta:P.S. Nem vagyok kíváncsi senkinek a rotáljuk őket ezerrel szövegére, ha Xaviról, Iniestáról és Fabregasról van szó, akkor egyértelmű, hogy melyik padozik alapesetben.
Ha nem vagy kiváncsi mások szövegére ne olvass fórumot. Ne legyél arrogáns! :o
Elsőre lehet, hogy arrogáns, de amikor naponta 3-4 alkalommal is ezt olvasom ebben a topicban, akkor már inkább fárasztó...
H a t t r i c k
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.06.08. 21:28:51

MichaaBee írta:
Attika 25 írta:...
Ha nem a padra igazolnánk 55 méterért, akkor maximálisan egyetértenék az okfejtéseddel. :)

P.S. Nem vagyok kíváncsi senkinek a rotáljuk őket ezerrel szövegére, ha Xaviról, Iniestáról és Fabregasról van szó, akkor egyértelmű, hogy melyik padozik alapesetben.
Milyen alapesetben? Nincs olyan, h alapeset. Majd aki jobban teljesít, az játszik. De ezt majd Pep megoldja, gondolom ő sem cserének szánja Cescet.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.06.08. 21:21:53

Ha nem a padra igazolnánk 55 méterért, akkor maximálisan egyetértenék az okfejtéseddel. Smile

P.S. Nem vagyok kíváncsi senkinek a rotáljuk őket ezerrel szövegére, ha Xaviról, Iniestáról és Fabregasról van szó, akkor egyértelmű, hogy melyik padozik alapesetben.
2 max 3évig lesz padon. szerinted 3évre jön?
ezen nem tudtok elgondolkodni?
Initom
Entrenador del Barça

2010.06.08. 21:18:34

fabre nem vkp.
akkor gondolom xavi,ini,fabre rotálva lesz.
busi lesz akkor a szűrő és keita mögötte...
hááát...lehet nem ártana egy vkp.
de adja isten hogy ne mascheranot!
Abi & Tito
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2010.06.08. 21:17:58

könyörgöm értsétek már meg hogy cesc 10évre jön nem kiegészítő embernek 2-3évre!!!de kell most is!láthattuk idén hogy mér!!
gondoljatok bele kpra mindenképp kell valaki vennénk egy zsoldost 25-30misiér azt 2év múlva azt mondaná hogy nem érzem jól magam elmegyek!és egyből igazolhatunk megint!most megvesszük cesct és ő itt lesz amíg vissza nem vonul!!ÉS NEM PADRA JÖN!!!ILYEN NINCS HOGY EGY FABREGAS SZINTŰ JÁTÉKOS PADRA JÖN!!!VAN HULLÁMVÖLGY FÁRADSÁG SÉRÜLÉS!!!
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
d
Entrenador del Barça

2010.06.08. 21:12:54

MichaaBee írta:P.S. Nem vagyok kíváncsi senkinek a rotáljuk őket ezerrel szövegére, ha Xaviról, Iniestáról és Fabregasról van szó, akkor egyértelmű, hogy melyik padozik alapesetben.
Ha nem vagy kiváncsi mások szövegére ne olvass fórumot. Ne legyél arrogáns! :o
isti010
Jugador del Barça

2010.06.08. 21:11:52

Van egy érzésem hogy holnap a mienk lesz Fabregas. :D Amúgy én örülnék neki Pep tudja h hova igazolja.
neobarca
Director del Fútbol

2010.06.08. 21:10:12

Azért idén nagyon sokat volt sérült Iniesta... Sosem baj, ha van egy Fabregasunk... 8)
Attika 25
Capitá del Barça

2010.06.08. 21:07:59

MichaaBee írta: P.S. Nem vagyok kíváncsi senkinek a rotáljuk őket ezerrel szövegére, ha Xaviról, Iniestáról és Fabregasról van szó, akkor egyértelmű, hogy melyik padozik alapesetben.[/color]
te ezt igy gondolod,amihez minden jogod megvan,de ha Pep nem igy fogja gondolni,s mégis rotálja őket akkor már nem mondhatjuk,hogy a padra jött :wink:
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.06.08. 20:57:19

Attika 25 írta:...

H a t t r i c k
Attika 25
Capitá del Barça

2010.06.08. 20:48:14

Én abban bizom még,hogy nem fogunk belemenni semmiféle eszement transferbe.Persze tudom mindenkinek más az eszement.

Szóval én úgy vagyok Cesc-el,hogy jelenleg Xavi és Iniesta még egyértelműen jobb nála,de rajtuk kivül kevés irányitót tudok mondani akit kilehet jelenteni hogy jobb nála. Lampard,Gerrard nem egyértelmű,hogy jobb (szerintem nem is),Diego,van der Vaart,Gourcuff szintén nem. Talán a Milan-os Kaka jobb volt,de mostanság más nem nagyon. Tekintettel,hogy mennyire fiatal,valamint milyen hosszú szerződés köti még az ágyusokhoz,valamint az figyelembe véve,hogy mennyire felszöktek az árak,szerintem egy 50-55 milla reális ár Fabregas-nak.Nyilván nekünk soknak tűnik,mert mégiscsak Barca nevelés......de ha ettől eltekintünk (persze tudom hogy nehéz) akkor ez az ár reális.

Yaya esete. Ez közhely,de mindenki annyit ér amennyit megadnának érte (Samu ezért nem ért szinte semmit az Ibra transfer-ben,mert senki nem adott volna érte semmit,mert lejár a szerződése.....) s mivel Yaya-nak élő szerződése van stb. na meg a City 25 milát adna is érte,igy én azt mondom,hogy minimum 25 millával (én többre tartom,de többel úgysem fogják) be kell hogy számolja az Arsenal,tehát ha Yaya + 25 max. 30 millánál többet adunk érte akkor onnantól nálam már eszement transfernek minősül.

Tudom,hogy az 55 milla értéket is nehéz elfogadni,de reálisan nézve ennyi az ára szerintem,s ha Pep-nek annyira kell akkor ha ennyiért jön még nem szidalmazhatunk senkit,azonban ha ennél is többet adunk érte akkor már nagyon elszalad velünk a ló,s az már teljesen felrúgja a mi politikánkat.

Én ezt igy látom,de tudom,hogy lesz aki "belémköt" majd ezzel az 55 millával :)
fcb4ever
Jugador d'estrella

2010.06.08. 19:11:23

Attika 25 írta:
d írta:....
Amen :) A csapat érdekeit kell szemelött tartani,s ahogy látom Pep szem elött is tartja nagyjából,mert Ibra-t is simán leültette amikor úgy állt a helyzet,hogy Bojan-al jobbak vagyunk.
Kár, hogy túl későn. De végül jól döntött.
Ini pedig nem fog padozni Fabregas miatt, mert a támadók joga bonitoja nélküle soha nem lesz teljes, mint ahogy Alves-Messi-Xavi nélkül sem pl.
Més que un club.
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2010.06.08. 19:05:12

d írta: Ha Fabregas jobb lesz, mint Iniesta, vagy akár Xavi, akkor helye van a kezdőben akár ezeknek a helyén is. Ne az döntsön az összeállításról, hogy ki mióta van a csapatnál. Tudjuk mindhármójukról, hogy VILÁGSZINVONALÚ teljesítményre képesek, úgyhogy itt már csak az van hátra, hogy meg is mutassák a pályán. Ha Ini vagy Xavi ilyen-olyan okokból gyenge lesz, Fabregas viszont csúcsformában, akkor meg játszon inkább ő.
Bérelt helye ne legyen senkinek. Tudjuk mire képesek, azt nem kell bizonyítgatni.
Persze, de én nem is azt írtam, szerintem félreértettél. Hanem eljátszva csak a gondolattal, hogy itt fog játsazni (ami persze azért még biztosra nem vehető). Azon méláztam csak, hogy a Barca filozófiája szerint, nem feltétlenül az fog számítani, hogy ki mennyiért jött, illetve jött vissza. Hanem a pályán kívül tanusított magatartása is szerepet játszik abban, hogy ki alkotja a kezdőt. És ez szerintem normális! Csak ennyit írtam, nem többet. ha természetesen Cesc barátunk meghaladja iniesta szintjét, kezdjen ő. Mert valóban, ez azt jelenti hogy über-giga extra klasszis szinten teljesít, ami nekünk szurkolóknak és a csapatnak is jó. De addig ne helyezze senki sem Iniesta elég Cesc-et (Mert volt 1-2 emebr aki oda tette, és nekik írtam a véleméynem!) amíg egyrészt meg sem vettük, másrészt jelenleg Iniesta jobb játékos, harmadrészt, emberileg sem közelíti meg őt. Ennyit írtam, slussz. Nem többet! :wink:
Attika 25
Capitá del Barça

2010.06.08. 18:58:11

d írta:....
Amen :) A csapat érdekeit kell szemelött tartani,s ahogy látom Pep szem elött is tartja nagyjából,mert Ibra-t is simán leültette amikor úgy állt a helyzet,hogy Bojan-al jobbak vagyunk.
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.06.08. 18:55:33

Szerintem senki sem nézte le Iniestát vagy felejtett el neki dolgokat. Én azokat a véleményeket szóltam le, akik azt mondják hogy ne jöjjön Cesc minek ide, vagy max 35ért majd a padra jó lesz, vagy hogy Cesc maximum a csukáját tisztogathatná Ininek... Látni kell hogy nincs olyan hogy Xavi és Ini játszik egymás mellett 60-65 meccset egy szezonban és olyan sem lesz hogy Cesc kiszorítja Init(végleg). Amiért nagy szükségünk van rá szvsz az az hogy más játékelemekben villognak rendre és valószínüleg a 3 királyból kettő bármilyen összetételben meccseket tud majd lehozni nekünk. Mi sokféle csapat ellen játszunk sok sorozatban nagyon sok meccset. Nem az lesz hogy szerdán te játszottál most padozni fogsz, hanem különféle csapatok ellen különféle taktikai felálláshoz más és más játékosokra lesz jobban szükség ill. vehetjük több hasznát egy adott playanak, így mindenkinek a pihenésére is kicsit több idő jut majd a szezonban. Ezt a döntést hagyjuk meg Pepnek, biztosan a fejében sőt már papírokon (vagy mágnestáblán :D) már elég rég óta ott van a megoldás és Iniestát senki sem írta le nem kell emiatt aggódni, erről szó sincs csak sokan szeretnék már letudni ezt a transzfert és várják nagyon már az új szezont köztük természetesen én is.

És pontosan úgy van ahogy d mondja. Ha mégis előfordul majd hogy Cesc rendre többet játszik mint Ini az csak azért lehet majd mert kiérdemli és az a csapatnak is az érdeke lesz tehát nekünk is.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára SuperMessi 2010.06.08. 19:03:34-kor.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.06.08. 18:54:47

d írta: Ha Fabregas jobb lesz, mint Iniesta, vagy akár Xavi, akkor helye van a kezdőben akár ezeknek a helyén is. Ne az döntsön az összeállításról, hogy ki mióta van a csapatnál. Tudjuk mindhármójukról, hogy VILÁGSZINVONALÚ teljesítményre képesek, úgyhogy itt már csak az van hátra, hogy meg is mutassák a pályán. Ha Ini vagy Xavi ilyen-olyan okokból gyenge lesz, Fabregas viszont csúcsformában, akkor meg játszon inkább ő.
Bérelt helye ne legyen senkinek. Tudjuk mire képesek, azt nem kell bizonyítgatni.
Na, akkor egyetértünk. Ha Init neadj isten kiszorítja, mert jobb nála, akkor még boldog is leszek, mert akkor valami eszméletlenül oltárian hatalmasat kell nyújtania, ami meg ugye jó a csapatnak... Csak azt mondtam, hogy nehogymár a szezon kezdete előtt már Cesc legyen Xavi irányítópárja, amikor még Barcamezt sem viselt profi szinten... Azért tiszteljük ennyire Andrest ha kérhetem... :wink: De ha szezon közben szorul ki a kezdőből, mert rosszabb Fabrénál, akkor az úgy "oké"... :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2010.06.08. 18:55:52-kor.
d
Entrenador del Barça

2010.06.08. 18:49:04

palesz77 írta:Ez nem konkrétan neked fog szólni, de ez inspirálta...
Köszi, amúgy egyébként egyetértek, egy egészséges, felpörgött Iniesta nálam is simán Fabregas előtt van a rangsorban...

Csak ne személyes érzelmek vezéreljenek senkit a sorrendben. Fabregas nem azért nem olyan jó játékos, mint Iniesta, mert elment innen.
És abban a pillanatban, hogy a Barcelona meze rajta van, kötelessége az edzőnek egyenlőnek tekinteni a többiekkel - és nekünk is ha kritizákunk, összeállításokat rajzolgatunk.

Ha Fabregas jobb lesz, mint Iniesta, vagy akár Xavi, akkor helye van a kezdőben akár ezeknek a helyén is. Ne az döntsön az összeállításról, hogy ki mióta van a csapatnál. Tudjuk mindhármójukról, hogy VILÁGSZINVONALÚ teljesítményre képesek, úgyhogy itt már csak az van hátra, hogy meg is mutassák a pályán. Ha Ini vagy Xavi ilyen-olyan okokból gyenge lesz, Fabregas viszont csúcsformában, akkor meg játszon inkább ő.
vale
Capitá del Barça

2010.06.08. 18:48:15

Agypiercing írta:.....
Ez így mind teljesen igaz is, Yaya amikor játszott a csapat legjobbjai között volt, még akkor is simán a kezdőben van a helye ha mindenki egészséges...
DE mivel Pep valamiért nem játszatja és valószínüleg nem is fogja ezért el fog menni. A legjobb lehetőség pedig ha már mennie kell az ez a Fabregasos csere ügyletes dolog, amivel nem biztos hogy jól járnuk de ez a kissebbik rossz, mert ha ő elmegy és Fabre nem jön akkor viszon tényleg meg vagyunk lőve Keitával aki valószinüleg csak azért játszik mert az uniceffel kötött szerződésben van valami esély egyenlőségi rész vagy Guardiola szerelmes belé.
Kép
OvaMind
Jugador d'estrella

2010.06.08. 18:46:05

Rivaldinho írta:Azt még hozzá tenném, hogy nálam Iniesta, jelenleg még klasszisokkal jobb mint Cesc!!
DE :!:
Ha nem is így lenne, vagy egy szinten lennének, vagy akár cesc egy árnyalatnyival jobb is lenne... Akkor is Iniestanak van a kezdőben a helye, nem pedig neki. Erős túlzásnak tartom, mikor 1-2 ember itt a fórumon olyan felállásokat részesít előnyben hogy Fabregast Iniesta helyett, vagy akár mellett.. vagy akár egy lapon említeni a két játékost!
Mert NE FELEJTSÜK el, hogy annak idején ő hagyta itt ingyen a csapatot, a pénzt keresve. Félre értés ne essék, lehet, hogy sokan az ő helyében ugyanezt tettük volna. De azt azért ne gondoljuk, hogy most máris "Iniesta szintre" lépett.. Közel sincs még ő ott ahol. Én Xavi, Ini cseréjének szánom, illetve enyhe rotálásba belemennék. De hogy ő egész szezon során, masszív kezdő legyen.. Én nem látom esélyét.
Sportszakmai okból sem indokolt, hogy Ini helyett kezdjen, mivel Fabregas inkább Xavi-jellegű játékos, Iniestának egész más a feladata, amit egyébként sztem csak ő tud megoldani.
Lezárt