Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valóban kezdek eljutni erre a szintre...Hunter91 írta:Istenem,ne féltsétek már annyira a Barca pénzét(van bőven)
Azon is el lehet gondolkodni, hogy 2-3 év múlva Thiago/JdS simán lehet kezdő.Sanama írta:2 max 3évig lesz padon. szerinted 3évre jön?Ha nem a padra igazolnánk 55 méterért, akkor maximálisan egyetértenék az okfejtéseddel.
ezen nem tudtok elgondolkodni?
Pont ezekről az esetekről beszélek, ilyenek miatt szokás cserejátékost venni.Rezi Torres írta:!!ÉS NEM PADRA JÖN!!!ILYEN NINCS HOGY EGY FABREGAS SZINTŰ JÁTÉKOS PADRA JÖN!!!VAN HULLÁMVÖLGY FÁRADSÁG SÉRÜLÉS!!!
Elsőre lehet, hogy arrogáns, de amikor naponta 3-4 alkalommal is ezt olvasom ebben a topicban, akkor már inkább fárasztó...d írta:Ha nem vagy kiváncsi mások szövegére ne olvass fórumot. Ne legyél arrogáns!MichaaBee írta:P.S. Nem vagyok kíváncsi senkinek a rotáljuk őket ezerrel szövegére, ha Xaviról, Iniestáról és Fabregasról van szó, akkor egyértelmű, hogy melyik padozik alapesetben.
Milyen alapesetben? Nincs olyan, h alapeset. Majd aki jobban teljesít, az játszik. De ezt majd Pep megoldja, gondolom ő sem cserének szánja Cescet.MichaaBee írta:Ha nem a padra igazolnánk 55 méterért, akkor maximálisan egyetértenék az okfejtéseddel.Attika 25 írta:...![]()
P.S. Nem vagyok kíváncsi senkinek a rotáljuk őket ezerrel szövegére, ha Xaviról, Iniestáról és Fabregasról van szó, akkor egyértelmű, hogy melyik padozik alapesetben.
2 max 3évig lesz padon. szerinted 3évre jön?Ha nem a padra igazolnánk 55 méterért, akkor maximálisan egyetértenék az okfejtéseddel. Smile
P.S. Nem vagyok kíváncsi senkinek a rotáljuk őket ezerrel szövegére, ha Xaviról, Iniestáról és Fabregasról van szó, akkor egyértelmű, hogy melyik padozik alapesetben.
Ha nem vagy kiváncsi mások szövegére ne olvass fórumot. Ne legyél arrogáns!MichaaBee írta:P.S. Nem vagyok kíváncsi senkinek a rotáljuk őket ezerrel szövegére, ha Xaviról, Iniestáról és Fabregasról van szó, akkor egyértelmű, hogy melyik padozik alapesetben.
te ezt igy gondolod,amihez minden jogod megvan,de ha Pep nem igy fogja gondolni,s mégis rotálja őket akkor már nem mondhatjuk,hogy a padra jöttMichaaBee írta: P.S. Nem vagyok kíváncsi senkinek a rotáljuk őket ezerrel szövegére, ha Xaviról, Iniestáról és Fabregasról van szó, akkor egyértelmű, hogy melyik padozik alapesetben.[/color]
Ha nem a padra igazolnánk 55 méterért, akkor maximálisan egyetértenék az okfejtéseddel.Attika 25 írta:...
Kár, hogy túl későn. De végül jól döntött.Attika 25 írta:Amend írta:....A csapat érdekeit kell szemelött tartani,s ahogy látom Pep szem elött is tartja nagyjából,mert Ibra-t is simán leültette amikor úgy állt a helyzet,hogy Bojan-al jobbak vagyunk.
Persze, de én nem is azt írtam, szerintem félreértettél. Hanem eljátszva csak a gondolattal, hogy itt fog játsazni (ami persze azért még biztosra nem vehető). Azon méláztam csak, hogy a Barca filozófiája szerint, nem feltétlenül az fog számítani, hogy ki mennyiért jött, illetve jött vissza. Hanem a pályán kívül tanusított magatartása is szerepet játszik abban, hogy ki alkotja a kezdőt. És ez szerintem normális! Csak ennyit írtam, nem többet. ha természetesen Cesc barátunk meghaladja iniesta szintjét, kezdjen ő. Mert valóban, ez azt jelenti hogy über-giga extra klasszis szinten teljesít, ami nekünk szurkolóknak és a csapatnak is jó. De addig ne helyezze senki sem Iniesta elég Cesc-et (Mert volt 1-2 emebr aki oda tette, és nekik írtam a véleméynem!) amíg egyrészt meg sem vettük, másrészt jelenleg Iniesta jobb játékos, harmadrészt, emberileg sem közelíti meg őt. Ennyit írtam, slussz. Nem többet!d írta: Ha Fabregas jobb lesz, mint Iniesta, vagy akár Xavi, akkor helye van a kezdőben akár ezeknek a helyén is. Ne az döntsön az összeállításról, hogy ki mióta van a csapatnál. Tudjuk mindhármójukról, hogy VILÁGSZINVONALÚ teljesítményre képesek, úgyhogy itt már csak az van hátra, hogy meg is mutassák a pályán. Ha Ini vagy Xavi ilyen-olyan okokból gyenge lesz, Fabregas viszont csúcsformában, akkor meg játszon inkább ő.
Bérelt helye ne legyen senkinek. Tudjuk mire képesek, azt nem kell bizonyítgatni.
Amend írta:....
Na, akkor egyetértünk. Ha Init neadj isten kiszorítja, mert jobb nála, akkor még boldog is leszek, mert akkor valami eszméletlenül oltárian hatalmasat kell nyújtania, ami meg ugye jó a csapatnak... Csak azt mondtam, hogy nehogymár a szezon kezdete előtt már Cesc legyen Xavi irányítópárja, amikor még Barcamezt sem viselt profi szinten... Azért tiszteljük ennyire Andrest ha kérhetem...d írta: Ha Fabregas jobb lesz, mint Iniesta, vagy akár Xavi, akkor helye van a kezdőben akár ezeknek a helyén is. Ne az döntsön az összeállításról, hogy ki mióta van a csapatnál. Tudjuk mindhármójukról, hogy VILÁGSZINVONALÚ teljesítményre képesek, úgyhogy itt már csak az van hátra, hogy meg is mutassák a pályán. Ha Ini vagy Xavi ilyen-olyan okokból gyenge lesz, Fabregas viszont csúcsformában, akkor meg játszon inkább ő.
Bérelt helye ne legyen senkinek. Tudjuk mire képesek, azt nem kell bizonyítgatni.
Köszi, amúgy egyébként egyetértek, egy egészséges, felpörgött Iniesta nálam is simán Fabregas előtt van a rangsorban...palesz77 írta:Ez nem konkrétan neked fog szólni, de ez inspirálta...
Ez így mind teljesen igaz is, Yaya amikor játszott a csapat legjobbjai között volt, még akkor is simán a kezdőben van a helye ha mindenki egészséges...Agypiercing írta:.....
Sportszakmai okból sem indokolt, hogy Ini helyett kezdjen, mivel Fabregas inkább Xavi-jellegű játékos, Iniestának egész más a feladata, amit egyébként sztem csak ő tud megoldani.Rivaldinho írta:Azt még hozzá tenném, hogy nálam Iniesta, jelenleg még klasszisokkal jobb mint Cesc!!
DE![]()
Ha nem is így lenne, vagy egy szinten lennének, vagy akár cesc egy árnyalatnyival jobb is lenne... Akkor is Iniestanak van a kezdőben a helye, nem pedig neki. Erős túlzásnak tartom, mikor 1-2 ember itt a fórumon olyan felállásokat részesít előnyben hogy Fabregast Iniesta helyett, vagy akár mellett.. vagy akár egy lapon említeni a két játékost!
Mert NE FELEJTSÜK el, hogy annak idején ő hagyta itt ingyen a csapatot, a pénzt keresve. Félre értés ne essék, lehet, hogy sokan az ő helyében ugyanezt tettük volna. De azt azért ne gondoljuk, hogy most máris "Iniesta szintre" lépett.. Közel sincs még ő ott ahol. Én Xavi, Ini cseréjének szánom, illetve enyhe rotálásba belemennék. De hogy ő egész szezon során, masszív kezdő legyen.. Én nem látom esélyét.