Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
horybazs
Barça B

2009.07.29. 18:23:49

Szerintem a Barcelona idén iszonyatosan rossz átigazolási politikát követ! Elmegy Hleb, elmegy Cáceres. Őket nem lett volna szabad elengedni, mert mindketten még hasznára válhattak volna a Barcának. Vagy legalábbis igazolni kell még egy középpályást és Cáceres helyére középsővédőt, meg jobbhátvédet! Meg áén nem középcsatároakt vennék hanem szélsőcsatárt. Én Riberyt vagy Robbent ostromolnám Txiki helyében!! Mit gondoltok erről?
Sanama
Llegenda del Barça

2009.07.29. 18:19:53

Danka00792 írta:
Titinho írta:Fonseca (Martín ügynöke) azzal a szándékkal érkezett, hogy elcserélje ügyfelét Poulsenre, de Txiki ezt határozottan visszautasította, mivel nem tartanak a dánra igényt!
Most nagy kö esett le a szivemröl.
Poulsen-t nagyon nem birom.
Cáceres-nek pedig örülök, hogy a Juvéban folytatja, legalábbis a következö idényben, jó helye lesz ott neki.
Plusz én abban is biztos vagyok, hogy vissza a Barcába már nem fog jönni.
Én is így gondolom. Mondjuk az,hogy végül valóban elmegy-e, az szerintem nagyban fog Henrique idei teljesítményétől.
Viszont 2-3év múlva Muniesa is ott lesz,csak még tapasztalat kell neki,eléggé sok :)
A legjobbakat ! :wink:

ui: Viszont 1kp érkezését még biztosra veszem. Sergi-Ini-Xavi 3mas nem lesz elég az Afrika kupa idejére,főleg ha egyikük talán le is sérül.
Szóval Mascherano-t favorizálnám....
Danka00792
Director del Fútbol

2009.07.29. 18:14:24

Titinho írta:Fonseca (Martín ügynöke) azzal a szándékkal érkezett, hogy elcserélje ügyfelét Poulsenre, de Txiki ezt határozottan visszautasította, mivel nem tartanak a dánra igényt!
Most nagy kö esett le a szivemröl.
Poulsen-t nagyon nem birom.
Cáceres-nek pedig örülök, hogy a Juvéban folytatja, legalábbis a következö idényben, jó helye lesz ott neki.
Plusz én abban is biztos vagyok, hogy vissza a Barcába már nem fog jönni.
Titinho
Director del Fútbol

2009.07.29. 18:00:58

Úgy néz ki megvan az egyezség a Juvéval Cáceres ügyében!

Ma Cáceres ügynöke Barcelonában tárgyalt Txikivel akivel sikerült megállapodni, ami a következőről szól: 1 évig lesz kölcsönben Torinóban és a Juve 12 milliós opciós jogot kapott a következő évre.

Fonseca (Martín ügynöke) azzal a szándékkal érkezett, hogy elcserélje ügyfelét Poulsenre, de Txiki ezt határozottan visszautasította, mivel nem tartanak a dánra igényt!

Cáceres tehát 1 évig kölcsönben a Juvénál.

Forrás: RAC1 rádióállomás (El Mundo Deportivo)
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.07.29. 17:53:45

Figyeljetek: ha jön ez a védő srác akkor Martin megy. Nem örülnék a cserének, de elfogadom. Itt van ugye 6 ember, plusz Muniesa és/vagy Fontas. Én a védelmet hagynám ahogy van a védelem. A kp.-ra kell egy Keita-nál jobban játékot szervező, de munkás ember kéne. Plusz Jonathan/Thiago(tom, h nem megy Amerikába, de lehet, h még szabin van, mert most volt U21-en). Csatároknál max. Jeffren kéne, de Ő se feltétlen. Ini többet csatárkodna. Ez elég reális.
Capon
Llegenda del Barça

2009.07.29. 17:38:00

Gudi szimpi embernek tűnik nekem de mint játékos semmi extrát nem láttam tőle. Szerintem semmit sem tesz hozzá a játékunkhoz. Valahogy nekem mindig az ütemtelen, lassú játéka és az elrontott passzai maradnak meg pedig én pozitívan állok Gudihoz semmi bajom vele. Szerintem bárki más képes lenne azt a munkát elvégezni amit ő csinál nálunk.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2009.07.29. 17:13:39

Fernando írta:és aztis reméle, hogy Gudjohnsen marad és nem megy el. Egyre jobban érzi a kombinatív játékot amellett, hogy agilitásából semmit sem vesztett. Az Al-Ahly ellen is, de főleg a Tottenham ellen egész jól játszott.
ááá hagyjátok már.. Gudjohnsennél egy Athletices játékos is jobb... nem akarok senkit megsérteni de az Al Ahly ellen Messivel egy kényszerítőt nem tudott megcsinálni hogy bepasszolja lyukba a labdát neki... hátrafelé még alap hgoy minden barcelonában játszó megoldja a passzokat... de azért valljuk be ennél több kell.. én kimondom az igazságot akár tetszik akár nem tetszik: GUDJOHNSEN NEM BARCELONA SZINÍTŰ JÁTÉKOS!!! én szívesebben néznék helyette egyfiatalt... higyjétek el azt ő is megcsinálja...
mégegyszer bocs ha vkit ezzel megsértettem
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2009.07.29. 16:21:28

Ticsi 23 írta:
vkinga írta:Egyetértek veled. kellenek a minőségi játékosok. Én sem hiszem, hogy PL: Pedro tudná Messit pótolni. Remélem, Messi megússza idén is a sérüléseket. Nem várhatjuk el, hogy 70 meccset egy játékos végig focizzon. Ez embertelen lenne. Augusztusban 8 meccsünk lesz, abból 4 komoly. Kemény lesz.
Az lehet! Pedro nem valószínű, hogy pótolni tudná Messit, de azért szeretnék pá nevet, akik pótolni tudnák. Elég kevés ember jöhetne szóba, akik mind sztárjátékosok. Pedro meg fogja oldani, nem Messi szintű játékos, de ha az lenne, akkor miért lenne Messi a legjobb? Gai-t még én is túl fiatalnak érzem. Di Maria viszont jó ötlet lenne Henry és talán Messi cseréjeként is.
Messit jelenleg senki sem pótolhatja tökéletesen, deszélső kell, mert Pedro nem elég!
Apropó! Nem tudjátok a mai Loki meccset hol lehetne nézni neten? nincs digi sportom, de érdekelne a meccs!
vkinga
Jugador d'estrella

2009.07.29. 15:46:29

Ticsi 23 írta:
vkinga írta:Egyetértek veled. kellenek a minőségi játékosok. Én sem hiszem, hogy PL: Pedro tudná Messit pótolni. Remélem, Messi megússza idén is a sérüléseket. Nem várhatjuk el, hogy 70 meccset egy játékos végig focizzon. Ez embertelen lenne. Augusztusban 8 meccsünk lesz, abból 4 komoly. Kemény lesz.
Az lehet! Pedro nem valószínű, hogy pótolni tudná Messit, de azért szeretnék pá nevet, akik pótolni tudnák. Elég kevés ember jöhetne szóba, akik mind sztárjátékosok. Pedro meg fogja oldani, nem Messi szintű játékos, de ha az lenne, akkor miért lenne Messi a legjobb? Gai-t még én is túl fiatalnak érzem. Di Maria viszont jó ötlet lenne Henry és talán Messi cseréjeként is.
Igazad van, hogy Messit kevesen tudnák pótolni, de Di Mariának talán menne. Korábban is eszembe juthatott volna. Sok még az olyan játékos, akiket nem lehetne bevetni.
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.07.29. 15:37:04

Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
alex27
Jugador del Barça

2009.07.29. 15:36:08

Fernando írta:Jézus. Hagyjuk már ezt a Csigrinszkijt...
Nagy igazságot mondtál, tényleg Jézus (Iszusz) a beceneve Csihrinszkijnek :D
Barca - Més que un club!
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.29. 15:36:04

Hát így, hogy Hleb távozik mindenféleképpen kell 1 középpályást igazolnunk. Nem hinném, hogy nagy név lesz (sztem Cesc alapból kilőve, de még Mascherano is). Gondolok egy hasonló húzásra, mint tavaly Keita esetében. Nem hinném, hogy 20-25-nél többet fogunk érte adni, és tudatában lesz azzal, hogy padon fog ülni míg Pep nem mondja, hogy fiam: Ugrás! Még egy ember föl fog jönni valószínűleg a B-kerettől is, és aztis reméle, hogy Gudjohnsen marad és nem megy el. Egyre jobban érzi a kombinatív játékot amellett, hogy agilitásából semmit sem vesztett. Az Al-Ahly ellen is, de főleg a Tottenham ellen egész jól játszott.

Cáceres helyére senkit se vennék. Muniesa tökéletes kiegészítő ember lehet, vagy akár ez a Fontás, de itt van Henrique is már, szóval értelmetlen. Még talán egy csere jobbhátvéd aki reális lehet meg egy bal szélső támadó/középpályás.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
vkinga
Jugador d'estrella

2009.07.29. 15:28:53

nagyatyesz írta:
norbinho77 írta:http://www.laferma.eu/NorbY_1060.html es ehez mit szoltok?? jo nagy baromsag .....azt irjak h ajanlatott tettunk rooneyert:))
Nem nagyon bővül a keretünk és jó lett volna már amcsiba teljes kerettel érkezni!
Én tavaly is attól tartottam, hogy rövid lesz a kispadunk, de szerencsére elkerültek minket a sérülések és csak a végére lett belőle "probléma", de abból is jól jöttünk ki (bl-döntő). Igazolni kell játékosokat, mert ez nem csikócsapat, nem az Mtk, itt komoly elvárások vannak a csapattal szemben, amit ne gondoljunk már, hogy fiatal titánok fognak megoldani! Az is nagy szó, ha évente kikerül egy Barca szintű játékos az utánpótlásból! Egyesek azt gondolják, hogy majd Pedro és Gai helyettesíti Messit és Henryt egy-két meccsre, csak az a baj, hogy rengeteg meccs lesz, és az egy-két meccses helyettesítés kevés! Nem beszélve arról, ha
valaki lesérül! Akkor mi lesz? Messitz majd míg fel nem épül Pedro helyettesíti? Azért ezt ti sem gondolhatjátok komolyan! Kellenek még minőségi játékosok ebbe a keretbe, mert nehéz év vár ránk!
Egyetértek veled. kellenek a minőségi játékosok. Én sem hiszem, hogy PL: Pedro tudná Messit pótolni. Remélem, Messi megússza idén is a sérüléseket. Nem várhatjuk el, hogy 70 meccset egy játékos végig focizzon. Ez embertelen lenne. Augusztusban 8 meccsünk lesz, abból 4 komoly. Kemény lesz.
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.07.29. 15:24:13

Hunter91 írta:Gudjohnsen-nel most mi lesz? Nem úgy volt hogy iránta is érdeklődnek angol csapatok? Vagy rosszul emlékszem?
Hát írtak érdeklődőkről, de szerintem csak tapogatóztak az ügyben. Remélem marad a derék izlandi, tavaly sem csalódtunk benne, legalábbis én nem, és az eddigi felkészülési meccseken is elég jól tolta. Ha el is adnánk, az árából biztosan nem futná ilyen képességű csereemberre mint ő. Ráadásul Ibrahimovicot is tuná helyetesíteni, ha szűkséges.
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
Hunter91
Capitá del Barça

2009.07.29. 15:20:48

Gudjohnsen-nel most mi lesz? Nem úgy volt hogy iránta is érdeklődnek angol csapatok? Vagy rosszul emlékszem?
matyi25
Capitá del Barça

2009.07.29. 15:19:59

palesz77 írta:Na, Hleb körül nagyon beindultak a dolgok. ezek szerint ma megy orvosi vizsgálatra is a Stuttgarthoz? :D nem értek tökéletesen angolul, valaki lefordíthatná. meg a Chygrynskiyről szóló cikket is.

előre is kösz. na most. mivel megy Hleb, és Guddy sem életbiztosítás sérülések esetére, akárcsak Keita, venni KELL egy középpályást! tőlem lehet vkp, mint Mascherano(bár én Cescet választanám) és akkor Touré lép előre. nekem mindegy, de tényleg kell egy minőségi középpályás. lássuk be, hogy amikor akár Ini, akár Xavi hiányzott, az megfogta a csapatot. és mivel idén még sokkal több meccsünk lesz elvileg, kétlem, hogy megússzuk a szezontt egy nagy sérülés nélkül... :? ne legyen igazam, de fontos a hosszú kispad! én a középpályára Fabregast hoznám(nem padzna itt több évig... persze, ő mondta, hogyha hívnánk, ő ugrana, szóval ezt hagyjuk). tud vkp-t is játszani ha kell, és első osztályú irányító. emellett még ismeri is a Barca játékstílusát, ami nagyon nagy előny! szélső kérdés már érdekesebb. ezt totálisan a vezetőségre bízom(kicsit hülyén hangzik, mintha beleszólásom lenne :D ). meg leszek elégedve, ha jön valaki, meg ha nem akkor is. bízom Pedroban, de lehet, hogy ő kevés... majd meglátjuk.
és köszi annak mégegyszer, aki lefordítja nekem a cikkeket
A cikk arról szól, hogy a Shaktar ma játszik első fordulót a BL-ben. Ha ma játszik Chygrinskyij akkor a Barcába igazolása szinte kizárható. Ellenben ha nem játszik nagyon közel lesz hozzánk. Az ügynöke azt mondja, hogy nem fog játszani és a Barcának van még két hete leigazolni őt. 25 milliót kérnek érte, mi ezt persze sokalljuk.
Ez a cikk lényege

Egyébként az eszmefuttatásoddal egyetértek.Keel egy kp nekem mindegy, hogy Masche vagy Cesc. Pedroban pedig én bízok de egy olyan kp-t vennék aki tud szélsőt is játszani. Ezzel én még plusz két kp-t vennék.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára matyi25 2009.07.29. 15:23:46-kor.
Kép
Visca el Barca

6 KUPA - 2008-2009 történelem
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.29. 15:17:18

Jézus. Hagyjuk már ezt a Csigrinszkijt. Minek ő ide? Én biztos vagyok benne, hogy 95%-ban kacsa az egész, vagy csak nagyon minimális érdeklődést mutatunk iránta. Nekem egyáltalán nem kéne. Ő sem játszana többet, mint Cáceres.

Hleb a Stuttgartban? Hát az érdekes lesz. De akkor már sztem nem kölcsönszerződésről lesz szó. Mondjuk abból a szempontból érthető, hogy nem akar az Interbe igazolni, hogy ott sem játszana túl sokat. Ott bivaly középpálya van. Cambiasso, Zanetti, Muntari, Vieira, Stankovic, Motta, Quaresma stb...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.07.29. 15:11:07

Na, Hleb körül nagyon beindultak a dolgok. ezek szerint ma megy orvosi vizsgálatra is a Stuttgarthoz? :D nem értek tökéletesen angolul, valaki lefordíthatná. meg a Chygrynskiyről szóló cikket is.

előre is kösz. na most. mivel megy Hleb, és Guddy sem életbiztosítás sérülések esetére, akárcsak Keita, venni KELL egy középpályást! tőlem lehet vkp, mint Mascherano(bár én Cescet választanám) és akkor Touré lép előre. nekem mindegy, de tényleg kell egy minőségi középpályás. lássuk be, hogy amikor akár Ini, akár Xavi hiányzott, az megfogta a csapatot. és mivel idén még sokkal több meccsünk lesz elvileg, kétlem, hogy megússzuk a szezontt egy nagy sérülés nélkül... :? ne legyen igazam, de fontos a hosszú kispad! én a középpályára Fabregast hoznám(nem padzna itt több évig... persze, ő mondta, hogyha hívnánk, ő ugrana, szóval ezt hagyjuk). tud vkp-t is játszani ha kell, és első osztályú irányító. emellett még ismeri is a Barca játékstílusát, ami nagyon nagy előny! szélső kérdés már érdekesebb. ezt totálisan a vezetőségre bízom(kicsit hülyén hangzik, mintha beleszólásom lenne :D ). meg leszek elégedve, ha jön valaki, meg ha nem akkor is. bízom Pedroban, de lehet, hogy ő kevés... majd meglátjuk.
és köszi annak mégegyszer, aki lefordítja nekem a cikkeket
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2009.07.29. 14:49:24

norbinho77 írta:http://www.laferma.eu/NorbY_1060.html es ehez mit szoltok?? jo nagy baromsag .....azt irjak h ajanlatott tettunk rooneyert:))
Nem nagyon bővül a keretünk és jó lett volna már amcsiba teljes kerettel érkezni!
Én tavaly is attól tartottam, hogy rövid lesz a kispadunk, de szerencsére elkerültek minket a sérülések és csak a végére lett belőle "probléma", de abból is jól jöttünk ki (bl-döntő). Igazolni kell játékosokat, mert ez nem csikócsapat, nem az Mtk, itt komoly elvárások vannak a csapattal szemben, amit ne gondoljunk már, hogy fiatal titánok fognak megoldani! Az is nagy szó, ha évente kikerül egy Barca szintű játékos az utánpótlásból! Egyesek azt gondolják, hogy majd Pedro és Gai helyettesíti Messit és Henryt egy-két meccsre, csak az a baj, hogy rengeteg meccs lesz, és az egy-két meccses helyettesítés kevés! Nem beszélve arról, ha valaki lesérül! Akkor mi lesz? Messitz majd míg fel nem épül Pedro helyettesíti? Azért ezt ti sem gondolhatjátok komolyan! Kellenek még minőségi játékosok ebbe a keretbe, mert nehéz év vár ránk!
kurdt
Megmentő :)

2009.07.29. 14:13:06

Hleb 15+2 millió
Cáceres 16,5 millió
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
csabimo
Capitá del Barça

2009.07.29. 14:08:05

Valaki irja le please hogy mennyi fájt tavaly Hleb és Cáceres pontosan. Cáceres ugy emlékszem 16,5. és Hleb kb 20 körül lehetett? egyikben sem vagyok biztos.
MESSI,BENCE
Barça C

2009.07.29. 13:35:31

Én nagyon örülnék egy balszélső középpályásnak vagy egy balszélső csatárnak!Szerintem a David Silva,Juan Mata,Robinho hármasból kellene egyet megszerezni!Én személy szerint Matának örülnék a legjobban!
Akkor Lehetne egy ilyen kezdőnk:
Valdés-Alves-Piqué-Puyol-Maxwell-Touré-Xavi,Iniesta-Mata,Ibrahimovic-Messi 8) 8)
noname
Llegenda del Barça

2009.07.29. 13:32:32

Katt
A goal.com-ról egy hír, mely szerint Caceres nem kölcsönbe, hanemm végleg, 12 milláért megy a Juvéba.
Felőlem mehet. Őszintén szólva, nem tudom h Caceres képes lesz-e összeszedni magát fejben. 1 éve volt, mégse lett egy cseppel se jobb mint az első meccsein.
A Fifa egy szégyen
LM10
Director del Fútbol

2009.07.29. 13:09:01

Most Guddy akkor marad? Mert úgy volt, h többet akar játszani és eligazol+a szerződése lejár a jövőnyáron. Vagy marad a Barcánál?
kovacs.g10
Barça C

2009.07.29. 12:55:20

http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/ko ... 48777.html

Ezek után szerintem Fabregast is el lehet hozni és nem is biztos hogy horibilis összegért!
Adebayort se adták el olyan nagyon áron felül és ha ez a hír igaz akkor szerintem Fabregas leigazolása is előtérbe helyezhető!
Nem hiszem hogy ha azt nyilatkozza hogy erősítenie kellene az Arsenálnak hogy versenybe legyen a kupákért akkor ő ezt ölbetett kézzel nézi ahogy szétvásárolják a csapatot és maradni akar "ha tudja és igaz az a hír" hogy a Barca szívesen leigazolná!!!!!!!
Lezárt