Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet , hogy ott fent valaki Nemet -holland döntőt akar ( bár remelem , hogy a hollandok nem jutnak el az elődöntőigDanka00792 írta:Di Maria vébéjének annyi. Most olvasom, hogy izomszakadása lett. Jobbulást neki!
Argentin válogatottból kiesik az az ember, aki Messin kívül megtudja bontani a védelmet. Jó kilátások.
én meg úgy látom divat lett "divatozni"Alfa írta:Barcaman1993 írta:1 dolgot várunk tőle: hajtson!Martin12 írta:kezdd ez a forum is kesz rohej lenni... jonnek a szokasos beszolasok "Messi seta". komolyan mondom divat lett szidni... szerintem ma se jatszott rosszul, csak elvarjatok a meccsenkenti 3 golt tole. a 94. percben vezetesnel nem halalos tragedia kihagyni egy ziccert. de hat "regen beszokta rugni" osztjatok itt az eszt... gratulalni tudok csak.Az ember csak az akarást lássa és kész. Ez Messinél már halmozottan jelenlévő jelenség, de az egész argentin válogatottra jellemző volt ez a mai napon (is). A Messi-Lavezzi-Higuain trió végig ácsorogta az egész meccset, majd bejött Palacio, akit inkább nem is kommentálnék. Ha egy kicsit hajtottak volna, akkor itt 3-4 góllal hazaküldik ezt a belga csapatot, akkora volt a 2 csapat közt a különbség. Lassan már sikerül megemésztenem, hogy Messi egyáltalán nem védekezik, de hogy már a támadásoknál se fut egyáltalán, csak a minimumra törekszik, na az teszi az igazi szálkát az ember szemébe. Érdekelne a mai futási statisztika.
Pár észrevétel: 1. Lavezzi igenis hátrajött védekezni egy csomószor szerelt a saját 16-osának vonalában
2.Azt azért elég merész kijelenteni , hogy a támadásoknál nem fut előre messi , nem ugyanaz ha valaki nem fut előre és ha valaki várja , hogy befuthasson üres területre , és igen elindul egy támadás akkor Messi nem kezd el sprintelni hanem megy a támadással ( értsd kocog) és amikor meglátja az üres területet akkor hirtelen elkezd sprintelni . eddig is ezt csinálta . A kettő rohadt messze áll egymástól
Összegezve, tényleg divat lett Messit szidni ami kicsit nonszensz mert ha megnézitek a csatárok soha nem futnak vissza az a szélsők dolga ezért szerintem Agüero kiesésével és Lavezzi beállításával a védelmül erősödött mivel a Messi-Kun-higany hármas a klubjaikban nem védekeznek és ez meg is látszik rajtuk
De vitatkozás helyett inkább röhögjünk egy jót![]()
https://www.youtube.com/watch?v=PuVPbG7 ... e=youtu.be
Pár észrevétel: 1. Lavezzi igenis hátrajött védekezni egy csomószor szerelt a saját 16-osának vonalábanBarcaman1993 írta:1 dolgot várunk tőle: hajtson!Martin12 írta:kezdd ez a forum is kesz rohej lenni... jonnek a szokasos beszolasok "Messi seta". komolyan mondom divat lett szidni... szerintem ma se jatszott rosszul, csak elvarjatok a meccsenkenti 3 golt tole. a 94. percben vezetesnel nem halalos tragedia kihagyni egy ziccert. de hat "regen beszokta rugni" osztjatok itt az eszt... gratulalni tudok csak.Az ember csak az akarást lássa és kész. Ez Messinél már halmozottan jelenlévő jelenség, de az egész argentin válogatottra jellemző volt ez a mai napon (is). A Messi-Lavezzi-Higuain trió végig ácsorogta az egész meccset, majd bejött Palacio, akit inkább nem is kommentálnék. Ha egy kicsit hajtottak volna, akkor itt 3-4 góllal hazaküldik ezt a belga csapatot, akkora volt a 2 csapat közt a különbség. Lassan már sikerül megemésztenem, hogy Messi egyáltalán nem védekezik, de hogy már a támadásoknál se fut egyáltalán, csak a minimumra törekszik, na az teszi az igazi szálkát az ember szemébe. Érdekelne a mai futási statisztika.
Azt én is láttam azt hittem rosszul látokErxy írta:8415 méter. Ez mondjuk nem annyira kevés, pláne ahhoz képest, hogy Nigéria ellen még a 7km-et sem érte el..Barcaman1993 írta:Érdekelne a mai futási statisztika.
Ma szerintem nem volt különösebb baj Messi munkájával, voltak labdaszerzsei, kapust is letámadta , sőt! Egyszer még egy szöglet után sprintelt!! hátrafelé!!!.
igen, mert láthatólag nulla csapatot csinált.Dave87 írta:Ha ma kaptak volna két fejesgolt, akkor Messihez imàdkozott volna?
8415 méter. Ez mondjuk nem annyira kevés, pláne ahhoz képest, hogy Nigéria ellen még a 7km-et sem érte el..Barcaman1993 írta:Érdekelne a mai futási statisztika.
1 dolgot várunk tőle: hajtson!Martin12 írta:kezdd ez a forum is kesz rohej lenni... jonnek a szokasos beszolasok "Messi seta". komolyan mondom divat lett szidni... szerintem ma se jatszott rosszul, csak elvarjatok a meccsenkenti 3 golt tole. a 94. percben vezetesnel nem halalos tragedia kihagyni egy ziccert. de hat "regen beszokta rugni" osztjatok itt az eszt... gratulalni tudok csak.
Én csak próbáltam megvédeni, hogy ne csak ezzel az esettel legyen tele a topik.ferninho írta:simán 1v1 volt, sétálhatott a kapussal szembe... nem is értem, amit írsz...ZBarca írta:Hát nem tudom...PCsabi írta:Azért Messi az ilyeneket régen simán berúgta...Courtois elég jól jött ki.
ilyet meg kell oldani, jöhet akár kézen állva is a kapus....
és ezt úgy általánosan az 1v1es szitukra írom...
De úgye azt tessem gondoltad komolyan hogy majd pont egy costa rica ellen fognak kizúgni.visca el barca írta: este is beérem egy ilyennel csak a hollandok essenek ki![]()
simán 1v1 volt, sétálhatott a kapussal szembe... nem is értem, amit írsz...ZBarca írta:Hát nem tudom...PCsabi írta:Azért Messi az ilyeneket régen simán berúgta...Courtois elég jól jött ki.
nem, végül is csak utána Lukakunak nem maga az üresség van az agya helyén lazán 1-1, de fel se nézett és rúgta be a labdát középrea 94. percben vezetesnel nem halalos tragedia kihagyni egy ziccert
Egyetértek, tegyük fel, hogy Leo ezt 100-ból 99-szer berúgja. Na ez volt az az 1.Martin12 írta:kezdd ez a forum is kesz rohej lenni... jonnek a szokasos beszolasok "Messi seta". komolyan mondom divat lett szidni... szerintem ma se jatszott rosszul, csak elvarjatok a meccsenkenti 3 golt tole. a 94. percben vezetesnel nem halalos tragedia kihagyni egy ziccert. de hat "regen beszokta rugni" osztjatok itt az eszt... gratulalni tudok csak.
Hát nem tudom...PCsabi írta:Azért Messi az ilyeneket régen simán berúgta...
nem csak ez a baj, de az a fájó, hogy szinte Messihez kell lassítani néha a játékot...PCsabi írta:Azért Messi az ilyeneket régen simán berúgta...