Világbajnokság 2014

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Alfa
Entrenador del Barça

2014.07.05. 22:45:26

Danka00792 írta:Di Maria vébéjének annyi. Most olvasom, hogy izomszakadása lett. Jobbulást neki!
Argentin válogatottból kiesik az az ember, aki Messin kívül megtudja bontani a védelmet. Jó kilátások.
Lehet , hogy ott fent valaki Nemet -holland döntőt akar ( bár remelem , hogy a hollandok nem jutnak el az elődöntőig :D :D )
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Danka00792
Director del Fútbol

2014.07.05. 22:30:53

Di Maria vébéjének annyi. Most olvasom, hogy izomszakadása lett. Jobbulást neki!
Argentin válogatottból kiesik az az ember, aki Messin kívül megtudja bontani a védelmet. Jó kilátások.
mess2009
Director del Fútbol

2014.07.05. 22:02:38

Alfa írta:
Barcaman1993 írta:
Martin12 írta:kezdd ez a forum is kesz rohej lenni... jonnek a szokasos beszolasok "Messi seta". komolyan mondom divat lett szidni... szerintem ma se jatszott rosszul, csak elvarjatok a meccsenkenti 3 golt tole. a 94. percben vezetesnel nem halalos tragedia kihagyni egy ziccert. de hat "regen beszokta rugni" osztjatok itt az eszt... gratulalni tudok csak. [-o<
1 dolgot várunk tőle: hajtson! :wink: Az ember csak az akarást lássa és kész. Ez Messinél már halmozottan jelenlévő jelenség, de az egész argentin válogatottra jellemző volt ez a mai napon (is). A Messi-Lavezzi-Higuain trió végig ácsorogta az egész meccset, majd bejött Palacio, akit inkább nem is kommentálnék. Ha egy kicsit hajtottak volna, akkor itt 3-4 góllal hazaküldik ezt a belga csapatot, akkora volt a 2 csapat közt a különbség. Lassan már sikerül megemésztenem, hogy Messi egyáltalán nem védekezik, de hogy már a támadásoknál se fut egyáltalán, csak a minimumra törekszik, na az teszi az igazi szálkát az ember szemébe. Érdekelne a mai futási statisztika.

Pár észrevétel: 1. Lavezzi igenis hátrajött védekezni egy csomószor szerelt a saját 16-osának vonalában
2.Azt azért elég merész kijelenteni , hogy a támadásoknál nem fut előre messi , nem ugyanaz ha valaki nem fut előre és ha valaki várja , hogy befuthasson üres területre , és igen elindul egy támadás akkor Messi nem kezd el sprintelni hanem megy a támadással ( értsd kocog) és amikor meglátja az üres területet akkor hirtelen elkezd sprintelni . eddig is ezt csinálta . A kettő rohadt messze áll egymástól

Összegezve, tényleg divat lett Messit szidni ami kicsit nonszensz mert ha megnézitek a csatárok soha nem futnak vissza az a szélsők dolga ezért szerintem Agüero kiesésével és Lavezzi beállításával a védelmül erősödött mivel a Messi-Kun-higany hármas a klubjaikban nem védekeznek és ez meg is látszik rajtuk

De vitatkozás helyett inkább röhögjünk egy jót :mrgreen: :mrgreen: https://www.youtube.com/watch?v=PuVPbG7 ... e=youtu.be
én meg úgy látom divat lett "divatozni" :lol:
nálam nem kell nagyobb Messi fan, de ha sétálni látom akkor nem kezdem el méltatni az eddigi pályafutását, hanem azt írom hogy sétál mert sétál! nem .."halálos tragédia a 94 percben vezetésnél kihagyni egy ziccert..." ilyen hülyeséget senki nem mondott itt rajtad kívül!(Martin 12) viszont elég nagy blama - különösen Messitől!
amúgy ami engem illet kifejezetten a második félidőbeli sétáit említettem, mivel van szemem és láttam, hogy az elsőben jól nyomta.
amit a bemozdulásairól írsz az ok. és jól is van ha akarja és ha csinálja!! de ha jól megfigyeled amikor beüt nála a krakk, akkor elbújik a labdák elől,nem mutatja magát senki nem képes így futtatni, bemozdítani. én azt is elhiszem, sőt látom is, hogy "válogat" és csak arra mozdul ami szerinte tuti... ez addig rendben is van ha jönnek, vagy legalább jön az a bizonyos gól....végül is eddig összejött nekik az is tény de bizony elég nyögve nyelősen.
crixus
Entrenador del Barça

2014.07.05. 21:41:07

Azok akik Messi-t védik érzelmi alapon teszik ezt. Minden Barca-szurkoló szereti, én is a világ legjobbjának tartottam és örülök, hogy nálunk játszik(játszott), de ettől még nem vagyok vak, mint akik védik.

Messi ezen a meccsen, főleg az első félidőben hajtott, úgy-ahogy próbált letámadni. Ettől függetlenül viszont a gyorsasága nagyon visszaesett. Úgy tűnik mintha nem akarna, de szerintem jelenleg nem is tud olyan gyorsan futni, megindulni, mint kb. 1 éve. Ugyanazt látom nála, mint R10-nél régebben: labdával tud még varázsolni, de labda nélkül szinte egy lépést nem tesz, labdával is lényegesen lassabb, mint korábban volt. A brazilnak voltak még szép mozdulatai, jó meccsei miután elment a Barca-ból, de egyértelmű, hogy már bőven nem azt a szintet tudja hozni, amit azelőtt. Messi-nél ez dettó. Az okok lehetnek mások, de az eredmény ugyanaz, a jelenség nagyon hasonló: nemtörődöm, lassú játék. Messi felnőtt pálya futását végig láthattam, de soha nem játszott huzamosan ennyire rosszul, fizikálisan sem volt még ennyire rossz állapotban (nem kövér, de testesebb, így lassabb is).

Az rendben van, hogy másokhoz képest így is jó, de ha már nem a legjobb, akkor nem jár neki akkora gázsi sem, nem ő az, akire építeni kellene a csapatot. Ha pedig ez nem tetszik, akkor mehet pénzt keresni az arabok által pénzelt csapatok egyikébe. Nagyon remélem, hogy új pozíciót, feladatkört talál neki Lucho, mert hamis 9-kén többet nem akarom látni.
Alfa
Entrenador del Barça

2014.07.05. 21:04:06

Barcaman1993 írta:
Martin12 írta:kezdd ez a forum is kesz rohej lenni... jonnek a szokasos beszolasok "Messi seta". komolyan mondom divat lett szidni... szerintem ma se jatszott rosszul, csak elvarjatok a meccsenkenti 3 golt tole. a 94. percben vezetesnel nem halalos tragedia kihagyni egy ziccert. de hat "regen beszokta rugni" osztjatok itt az eszt... gratulalni tudok csak. [-o<
1 dolgot várunk tőle: hajtson! :wink: Az ember csak az akarást lássa és kész. Ez Messinél már halmozottan jelenlévő jelenség, de az egész argentin válogatottra jellemző volt ez a mai napon (is). A Messi-Lavezzi-Higuain trió végig ácsorogta az egész meccset, majd bejött Palacio, akit inkább nem is kommentálnék. Ha egy kicsit hajtottak volna, akkor itt 3-4 góllal hazaküldik ezt a belga csapatot, akkora volt a 2 csapat közt a különbség. Lassan már sikerül megemésztenem, hogy Messi egyáltalán nem védekezik, de hogy már a támadásoknál se fut egyáltalán, csak a minimumra törekszik, na az teszi az igazi szálkát az ember szemébe. Érdekelne a mai futási statisztika.
Pár észrevétel: 1. Lavezzi igenis hátrajött védekezni egy csomószor szerelt a saját 16-osának vonalában
2.Azt azért elég merész kijelenteni , hogy a támadásoknál nem fut előre messi , nem ugyanaz ha valaki nem fut előre és ha valaki várja , hogy befuthasson üres területre , és igen elindul egy támadás akkor Messi nem kezd el sprintelni hanem megy a támadással ( értsd kocog) és amikor meglátja az üres területet akkor hirtelen elkezd sprintelni . eddig is ezt csinálta . A kettő rohadt messze áll egymástól

Összegezve, tényleg divat lett Messit szidni ami kicsit nonszensz mert ha megnézitek a csatárok soha nem futnak vissza az a szélsők dolga ezért szerintem Agüero kiesésével és Lavezzi beállításával a védelmül erősödött mivel a Messi-Kun-higany hármas a klubjaikban nem védekeznek és ez meg is látszik rajtuk

De vitatkozás helyett inkább röhögjünk egy jót :mrgreen: :mrgreen: https://www.youtube.com/watch?v=PuVPbG7 ... e=youtu.be
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Alfa
Entrenador del Barça

2014.07.05. 20:55:12

Erxy írta:
Barcaman1993 írta:Érdekelne a mai futási statisztika.
8415 méter. Ez mondjuk nem annyira kevés, pláne ahhoz képest, hogy Nigéria ellen még a 7km-et sem érte el..
Ma szerintem nem volt különösebb baj Messi munkájával, voltak labdaszerzsei, kapust is letámadta , sőt! Egyszer még egy szöglet után sprintelt!! hátrafelé!!!. :mrgreen:
Azt én is láttam azt hittem rosszul látok :mrgreen: de ma tényleg nem játszott rosszul
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
visca el barca
Presidente del Barça

2014.07.05. 20:54:51

Dave87 írta:Ha ma kaptak volna két fejesgolt, akkor Messihez imàdkozott volna?
igen, mert láthatólag nulla csapatot csinált.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
na0421
Barça B

2014.07.05. 20:48:53

Amúgy annyit még leírnék Messi ügyben, hogy aki azt várja, hogy olyan legyen mint régen, az csak csalódni fog ezentúl, ezért ha nem tud a régi időktől elvonatkoztatni, javaslom, hogy ne nézzen meccset ahol játszik, vagy fogja be a szemét és a fülét, ha nála van a labda. :wink: soha nem lesz olyan mint fénykorában, ez egyszerűen törvényszerű egy játékosnál, aki mindent elért, és túl is van élete formájának csúcsán. attól még elképesztő dolgokat képes leművelni. nem kell Leót sem mentegetni, vagy kendőzni a problémákat, de nem is kell átesni a ló túloldalára. :)

Amúgy tudja valaki mi lett/lehet a Neymar ügyből? Lesz következménye?
na0421
Barça B

2014.07.05. 20:40:47

Abban teljesen egyet értek, hogy Messit "divat lett szidni". Ezt meg leírni, hogy Messi-Higuain-Lavezzi tró végigácsorogta a meccset.. ezt tényleg nem kommentálom, mert úgy kitiltanak innen, mint a huzat. mondjuk megfigyelhető a fórumon, hogy mindig ugyanazok jönnek ide fanyalogni, és maradnak távol, amikor dicsérni kéne, de már korábban talán említettem, hogy ezen fórumozók véleményén a legtöbbször simán átsiklok, vagy csak nevetek egy jót, nevetni kell valamin az életben :wink:
Amúgy ez a meccs nem volt megint rossz meccs a részéről, ha csak nálunk lett volna ekkora harci szellem benne, sztem simán bajnokok vagyunk. amúgy ő abszolút nem volt soha egy futóbolond, ahhoz képest sokat tett meg ma, az első félidőben nagy passzokat adott, a gól is abból indult, hogy labdát szerzett! és lefordult három emberről, majd passz Di Mariának. azért a végén azt a ziccert illett volna beverni, ennél csak bonyolultabb szituációkból szerzett gólt ezen a vébén eddig. :D Mondjuk Higu ziccere sokkal nagyobb volt szerintem, ott Courtois matthelyzetben volt. A kapufa nagyot védett, és végül nem lett probléma abból, hogy kihagyták a ziccereket :)

Ezzel a célfocival én nem tudok megbarátkozni. Gyakorlatilag az egész második félidő az argentinok részéről be lett áldozva a győzelem oltárán. Más kérdés, hogy ez abszolút kifizetődő volt, az a belga csapat, amely gyak minden meccsén ziccerek garmadáját dolgozta ki, 1-2 igazán veszélyes helyzetet tudott kialakítani egy egyébként gagyi argentin védelemmel szemben.

amúgy kidolgoztam egy új összeesküvés elméletet: ez a mikrofonfejű belga gyerek durván jól fejel. nem lehet, hogy a haja csak paróka, és alatta valami szuper robotsapka van, ami érintésre mindig jó irányba tereli a labdát? :D
Dave87
Capitá del Barça

2014.07.05. 20:35:28

Ebben az argentin csapatban - pàr jàtékos kivételével - semmi tüz nincs. Csoda, hogy még versenyben vannak, teszem hozzà kizàrolag egyéni megoldàsokkal és nem csapatként.
Messi / Messi-séta ügy:
Eddig nem szolaltam meg ez ügyben, de aki még mindig nem làtja, hogy ennél a jàtékosnàl valahol probléma van, az nem akarja làtni.
Az, hogy most kihagyott egy ziccert a végén, csak egy dolog. Bàrki hozhat rossz döntést, nem erröl van szo. Sokkal mélyebben gyökerezik a probléma és nem tudom, vissza lehet-e forditani ezt a folyamatot. Messi a tehetségének és teljesitményének köszönhetöen mostanra tulnött mindenen és mindenkin.
Sabella 2 héten keresztül Messit ajnàrozza, akàrmikor kérdezik a VBröl? Milyen hatàssal van ez vajon az öltözöre, és a többi csapattàrsra?? Ha ma kaptak volna két fejesgolt, akkor Messihez imàdkozott volna? Mert az ma a 35. perctöl nem sokat ért.
A mult meccs utàn aztàn - miutàn ez valoszinuleg masnak is szemet szurt - kiemelte Palaciot, aki labdàt szerzett Di Maria golja utàn. Ilyen személyeskedés egyetlen komoly edzö vagy csapat részéröl sincs. Nem véletlenül.
Mivel nagy argentin fan vagyok, remélem, hogy ràm càfolnak és vilàgbajnokok lesznek.
Messi egy zseni, de hatalmas hiba egy ilyen jàtékosnak adni a karszalagot (hol van ö Zanettihez, Simeonehoz, Batigolhoz vagy akàr Sensinihez képest ilyen téren????).
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
Erxy
Entrenador del Barça

2014.07.05. 20:32:22

Barcaman1993 írta:Érdekelne a mai futási statisztika.
8415 méter. Ez mondjuk nem annyira kevés, pláne ahhoz képest, hogy Nigéria ellen még a 7km-et sem érte el..
Ma szerintem nem volt különösebb baj Messi munkájával, voltak labdaszerzsei, kapust is letámadta , sőt! Egyszer még egy szöglet után sprintelt!! hátrafelé!!!. :mrgreen:
Kép
Isti8
Barça B

2014.07.05. 20:25:35

Látom, vannak akik már elődöntőben látják a hollandokat, pedig ők is csak akkor nagyon jók, ha van területük (pl. spanyolok ellen), Costa Rica pedig eléggé jól zárja a területeket. Szerintem szoros meccs lesz, és remélem, hogy Costa Rica-i továbbjutás.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.07.05. 20:17:07

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.07.05. 20:11:27

ferninho írta:
ZBarca írta:
PCsabi írta:Azért Messi az ilyeneket régen simán berúgta...
Hát nem tudom... :roll: Courtois elég jól jött ki.
simán 1v1 volt, sétálhatott a kapussal szembe... nem is értem, amit írsz...
ilyet meg kell oldani, jöhet akár kézen állva is a kapus....
és ezt úgy általánosan az 1v1es szitukra írom...
Én csak próbáltam megvédeni, hogy ne csak ezzel az esettel legyen tele a topik.
Kép
Nervo
Capitá del Barça

2014.07.05. 20:10:55

visca el barca írta: este is beérem egy ilyennel csak a hollandok essenek ki [-o<
De úgye azt tessem gondoltad komolyan hogy majd pont egy costa rica ellen fognak kizúgni. :lol: #-o A hollandokban benne lehet a döntő is sztem. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nervo 2014.07.05. 20:12:27-kor.
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
ferninho
Madridista

2014.07.05. 20:08:36

ZBarca írta:
simán 1v1 volt, sétálhatott a kapussal szembe... nem is értem, amit írsz...
ilyet meg kell oldani, jöhet akár kézen állva is a kapus....
és ezt úgy általánosan az 1v1es szitukra írom...
a 94. percben vezetesnel nem halalos tragedia kihagyni egy ziccert
nem, végül is csak utána Lukakunak nem maga az üresség van az agya helyén lazán 1-1, de fel se nézett és rúgta be a labdát középre :lol:

Argentinok megérdemelten jutottak tovább, nem örülök neki, de ez a Belga csapat egy nagy semmi volt...
madridista
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.07.05. 20:06:40

Egyetértek, tegyük fel, hogy Leo ezt 100-ból 99-szer berúgja. Na ez volt az az 1. :D
Kép
Martin12
Barça B

2014.07.05. 20:04:49

kezdd ez a forum is kesz rohej lenni... jonnek a szokasos beszolasok "Messi seta". komolyan mondom divat lett szidni... szerintem ma se jatszott rosszul, csak elvarjatok a meccsenkenti 3 golt tole. a 94. percben vezetesnel nem halalos tragedia kihagyni egy ziccert. de hat "regen beszokta rugni" osztjatok itt az eszt... gratulalni tudok csak. [-o<
visca el barca
Presidente del Barça

2014.07.05. 20:03:55

moslék egy meccs volt, este is beérem egy ilyennel csak a hollandok essenek ki [-o<

reméljük élve kijutott :lol:

Kép
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.07.05. 20:02:37

Ha egy szóval jellemezhetném az argentin csapat játékát, akkor az a szó az alibi lenne. Hollandia ellen pottyannak is ki.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.07.05. 20:00:15

Kép
miihii
KHAL

2014.07.05. 19:56:24

NAgy csalódás lett ez a meccs, sokkal jobbra, többre számítottam azért ennél, bár mondtam, h nem számítok már nagy adok-kapokra egyik összecsapáson sem. De fél óra foci után a maradék 60-at elcsalták Messiék, ami elég lett.
Célfutball... :roll:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Subinho
Director del Fútbol

2014.07.05. 19:55:55

Hát ja... valahogy nem elég "éles"...
mess2009
Director del Fútbol

2014.07.05. 19:55:17

nem csak ez a baj, de az a fájó, hogy szinte Messihez kell lassítani néha a játékot...
PCsabi
aka Game90

2014.07.05. 19:52:56

Azért Messi az ilyeneket régen simán berúgta...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Lezárt