Mondjuk a bűnözési szektoros pletyka Laportáékkal kapcsolatban is szóbeszéd volt... Ellenben azzal egyet értek, hogy Rosell mezszponzoros hisztije szemenszedett hazugság volt, és jó ideig csak Laportáék besározásával volt elfoglalva. Én úgy vagyok vele, ha tud valamit, akkor borítsa a bilit, főleg ha Rosellt is messzire eltávolítja ezzel a lépésével, még akkor is, ha ez az eredményekben megmutatkozik a pályán.Alexander Mahone írta:Nagyon nem tesz jót a klubnak. Én bírom, de inkább fogja be a pofáját a következő választásokig. Abba meg nem szívesen gondolnék bele, hogy hogyan értette azt, hogy Rosellék kapcsolatba állnak a bűnözési szektorral...
Joan Laporta
- jelwaz
- Entrenador del Barça
-
- Jugador d'estrella
Nagyon nem tesz jót a klubnak. Én bírom, de inkább fogja be a pofáját a következő választásokig. Abba meg nem szívesen gondolnék bele, hogy hogyan értette azt, hogy Rosellék kapcsolatba állnak a bűnözési szektorral... 

"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
-
- Llegenda del Barça
gondolom, volt egy írott szerződés, ami alapján kifizették a Klubot és a játékosokat is. ha ezen felül is adtak lóvét, akkor azt miért nem papírozták le? a pénztártól való távozás után még a közértben sem fogadnak el reklamációt, nemhogy ilyen többmilliós ügyekben.
egy szavát sem hiszem el nyakizmán tökülnek.
szerk. még szép, h volt szerződés, egy a Klubbal, egy pedig laporta cégével, külön. az utóbbi szerződésben szereplő összeget szintén aláírták és kifizették, akkor mi a répáról beszél a török pöts??? legyen hír a semmiről...
egy szavát sem hiszem el nyakizmán tökülnek.
szerk. még szép, h volt szerződés, egy a Klubbal, egy pedig laporta cégével, külön. az utóbbi szerződésben szereplő összeget szintén aláírták és kifizették, akkor mi a répáról beszél a török pöts??? legyen hír a semmiről...
PUYOL-XAVI-INIESTA
Nehéz állást foglalnom ebben a témában. Rossel mindent elkövet, hogy lejárassa, valamint bezárassa Laportát. De szerintem az öreg is sántít valamilyen szinten. Nem tudom mi az igazság, de nem tesz jót a klub hírnevének, még ha a klubon kívül is történik az egész ügy...
- Barcaman14
- Director del Fútbol

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Az Elnök Úr is bejutott a Katalán Parlamentbe a tegnapi választáson.
http://hvg.hu/vilag/20101129_katalonia_valasztasok#rss
http://hvg.hu/vilag/20101129_katalonia_valasztasok#rss
-
- Director del Fútbol
Általában de pl David Villa leigazolását is csak a Marca hozta le elsőnek a két szenny katalán társa nem, majd csak később a marca forrásaira hivatkozva.Lionel85 írta:Kalap, nem ez az első eset lenne, amikor egy madridi lap lehoz egy olyat, amit egy (kettő) katalán nem. Pedig a katalán lapok talán naprakészebbek, mint egy madridi.
Laporta-nak azért komoly befolyása van katalóniában nem biztos hogy nincs befolyással a médiára(bár ezt egyáltalán nem tudom innen megítélni).
Lehetségesnek tartom nah.
-
- Director del Fútbol
Ezzel tisztában vagyok, na meg azzal is, hogy nagyobb az esély arra, hogy kamu, mint, hogy nem az. Ettől még elhamarkodott csak abból következtetést levonni,hogy mindezt a marca közölte le. Felesleges és nem bizonyít semmit.Lionel85 írta:Kalap, nem ez az első eset lenne, amikor egy madridi lap lehoz egy olyat, amit egy (kettő) katalán nem. Pedig a katalán lapok talán naprakészebbek, mint egy madridi.
-
- Director del Fútbol
Azért ez önmagában még nem jelent semmit és nem bizonyító erejű. Vagy a Marca csak hazugságot írhat a barcáról? Nem hiszem. Persze magát az állítást sem hiszem el feltétlen, mert nincs rá bizonyíték, de maradunk a sokat emlegetett nem tudom kategóriábanFecooo írta:a cikk alján ott a forrás: marca...
ennyit erről

a cikk alján ott a forrás: marca...
ennyit erről
ennyit erről

Korántsem lep meg, hogy pont ezt a 3 játékost kellett figyeltetnie: Roni, Deco, Eto'o. Pont a három fekete bárányt. Biztos véletlenLionel85 írta:http://www.fourfourtwo.hu/regio-hirek/s ... jatekosait
Ha ez tényleg így volt és nem egy Rosell-szimpatizáns újságíró írta, akkor Laporta eléggé elásta magát nálam...
Tiszta 3/3 feeling.

Piqué-t mindössze csak egy hét erejéig figyeltette meg (gondolom az angol fociban észlelhető nőzések miatt kellett elővigyázatosnak lenni), de ő jónak bizonyult.
Ja, és egyáltalán nem biztos, hogy igaz a hír, csak a lassan megszokott Rosell-féle gépezet működik.
Egyébként egyik katalán újságban sem láttam erről semmit. Biztos a fourfourtwo előbb értesül ezekről

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Speciel én kifejezetten nem szeret(t)em Laportát!Biztos vagyok benne, hogy van bulvár értéke is ennek a hírnek, bár nem lepne meg ha ez valóban beigazolódna, s egy újabb „aljasságra” fény derűlne!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Figyeltette Laporta a játékosait?
http://www.fourfourtwo.hu/regio-hirek/s ... jatekosait
Ha ez tényleg így volt és nem egy Rosell-szimpatizáns újságíró írta, akkor Laporta eléggé elásta magát nálam...
Tiszta 3/3 feeling.
http://www.fourfourtwo.hu/regio-hirek/s ... jatekosait
Tiszta 3/3 feeling.

- Varatrix
- Director del Fútbol
Eddig ezt nem ejtettem meg...
Köszönjük Joan Laporta.
Búcsúzunk a háttérben dolgozó aduászunktól.
És Txiki barátunknak is köszönet.
Köszönjük Joan Laporta.
Búcsúzunk a háttérben dolgozó aduászunktól.
És Txiki barátunknak is köszönet.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Köszönünk mindent Joan!Mostantól pedig bízzunk Rosellben.
Reméljük majd Ő is hasonló sikereket tudhat magáénak mint Laporta.
Reméljük majd Ő is hasonló sikereket tudhat magáénak mint Laporta.

Visca el Barca!
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Nem tudok újat írni. Csak, hogy köszönöm, amit a klubbért tettél. Nem csak a futball, minden fel(jebb)emelkedett. Ha Rosell fele ilyen sikeres lesz, már jók leszünk. 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2010.06.30. 18:35:01-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Köszönök mindent Joan,de a legjobban azt,hogy anno idehoztad R10-et.
További sok sikert!
További sok sikert!
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Én is köszönök mindent Laporta. Reméljük Rosell még nálad is sikeresebb lesz.

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- Csabinho91
- Barça B
Még 5 óra 40 percig presidente Joan Laporta... KÖSZÖNÜNK MINDENT JOAN!!!
Visca el Barca! Més que un club!
- miihii
- KHAL
Leköszön a Presidente
Nagyon sajnálom,h nincs lehetősége tovább kormányozni a klubot.Egyszerűen parádés amilyen szintre felhozta a szakosztályokat,ezzel beírta magát a BARCELONA történelemkönyvének Arany Oldalaiba
Minden téren nagyságrendekkel jobbá,erősebbé,stabilabbá tette szeretett klubunkat,ezért örökké hálásak lehetünk neki.
Nagyon szépen köszönöm,amit tettél az FC BARCELONÁért,értünk!!!
ADIOS,PRESI!

Nagyon sajnálom,h nincs lehetősége tovább kormányozni a klubot.Egyszerűen parádés amilyen szintre felhozta a szakosztályokat,ezzel beírta magát a BARCELONA történelemkönyvének Arany Oldalaiba

Nagyon szépen köszönöm,amit tettél az FC BARCELONÁért,értünk!!!

ADIOS,PRESI!

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Ma van az utolsó napja az Elnöknek!
Én is köszönetet mondanék, az odaadó munkáért és a rengeteg eredményért amit a munkája eredményezett! Csak remélni tudom hogy Rosell legalább meg tudja közelíteni Laportat! 

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***