Bajnoki Mérkőzések 05/06
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Motta lesz a csk (talán Deco)
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
én Decora szavazok cséká-ügyben
mikor lehet már tudni h ki lesz a cséká?

- Ádám02
- Entrenador del Barça
ha nem is jön össze minden csak a reált verjük meg és akárhogy is csak jussunk tovább a bl ben!!!ha egyszer kikapunk ha nem és a játékosok nak 1 percre sem veszhetik el a koncentráciojukat vagy ez a hiba végzetes lehet!!én azt mondom hogy a bl ben mennyünk tovább a többi nem érdekel még ha kikapunka reáltol az sem nagyon mert meg lesz a bajnoki cim és nem várhato az sem el a Barcátol hogy ezt a hetet 100 %osan teljesitsék mert ök is emberek!!!!Gerafan írta:Ezen a pár meccsen áll vagy bukik minden, ha bírjuk sérülés és eltíltás nélkül, akkor lehet hozni a meccseket, és hogy fejben tudnak-e ott lenni X-szer 90 percen keresztül, ez pedig már tényleg csak a játékosokon múlik. A Barça van olyan jó csapat, hogy győzelemmel hozza e meccseket, akkor nagyon boldog lennék. De most nagyon úgy néz ki, el lesz döntve idő előtt a bajnoki cím, akkor meg már elég a BL-re koncentrálni, 1-2 meccsen megint pihentetni a bajnokságban és akkor lehet beszélni a duplázásról!
Ezen a pár meccsen áll vagy bukik minden, ha bírjuk sérülés és eltíltás nélkül, akkor lehet hozni a meccseket, és hogy fejben tudnak-e ott lenni X-szer 90 percen keresztül, ez pedig már tényleg csak a játékosokon múlik. A Barça van olyan jó csapat, hogy győzelemmel hozza e meccseket, akkor nagyon boldog lennék. De most nagyon úgy néz ki, el lesz döntve idő előtt a bajnoki cím, akkor meg már elég a BL-re koncentrálni, 1-2 meccsen megint pihentetni a bajnokságban és akkor lehet beszélni a duplázásról!
-
- Director del Fútbol
Ezen már én is gondolkodtam,de egy Clássico-ra nem lehet tartalékos csapattal kiállni!Mindig ez a szezon legfontosabb meccse!Silvanus írta:Egy nagyon érdekes dolgon kezdtem el agyalni. Tegyük fel, hogy kedden a Barca egy izgalmas mérkőzést játszik a Benficával, amely nem adja majd könnyen magát, és kiharcolnak egy olyan eredményt, ami talán nem is lesz megnyugtató a Barca számára a visszavágó előtt (ennek nagy az esélye!). Akkor felmerül a kérdés, hogy Rijkaard milyen 11-et küld majd pályára a Nou Camp-ban az El Clasico-n!?... Ugyan is ha most abszolút tartalékkal megyünk a Malaga ellen, akkor ezt megtehetjük/megtehetnénk a Real ellen is hazai pályán a BL sikerért, de hát ugye ez már nem olyan egyszerű... hiszen az mégis csak egy BARCA-REAL!!! Érdekes lehet, nem!?... Gondoljatok bele: egy 1:0-ás, vagy akár egy 2:1-es Benfica siker után (mert ez is elképzelhető, ha a védelmünkre néztek) kockáztatnátok-e, hogy a hétvégén a Real játékosai pusztán csupa szív szeretetből odapakolnak egyet-egyet Eto'o-nak, Ronaldinho-nak, Puyol-nak...? Hmmmmm.....
Még a szezon elején nyilatkozta Ronaldinho,hogy a legfontosabb maga a bajnoki cím,de úgy 100%-os az öröm,ha a végső siker mellett kétszer legyőzik a Real-t!Ez elég ritkán fordul elő egy szezonban,de most itt a nagy lehetőség és élni kell vele!
Az mondjuk nagy kérdés,hogy képesek-e 1 héten belül három nagyon fontos mérkőzést teljes koncentrációval végigjátsszani.
Talán az egész szezon legfontosabb egy hete kezdődik jövő kedden!

- igeorgy
- Jugador del Barça
Silvanus írta:Egy nagyon érdekes dolgon kezdtem el agyalni. Tegyük fel, hogy kedden a Barca egy izgalmas mérkőzést játszik a Benficával, amely nem adja majd könnyen magát, és kiharcolnak egy olyan eredményt, ami talán nem is lesz megnyugtató a Barca számára a visszavágó előtt (ennek nagy az esélye!). Akkor felmerül a kérdés, hogy Rijkaard milyen 11-et küld majd pályára a Nou Camp-ban az El Clasico-n!?... Ugyan is ha most abszolút tartalékkal megyünk a Malaga ellen, akkor ezt megtehetjük/megtehetnénk a Real ellen is hazai pályán a BL sikerért, de hát ugye ez már nem olyan egyszerű... hiszen az mégis csak egy BARCA-REAL!!! Érdekes lehet, nem!?... Gondoljatok bele: egy 1:0-ás, vagy akár egy 2:1-es Benfica siker után (mert ez is elképzelhető, ha a védelmünkre néztek) kockáztatnátok-e, hogy a hétvégén a Real játékosai pusztán csupa szív szeretetből odapakolnak egyet-egyet Eto'o-nak, Ronaldinho-nak, Puyol-nak...? Hmmmmm.....
történjen bármi a blben, szerintem egy barca nem teheti meg, főleg nem hazai pályán, hogy ne a lehető legjobb kerettel álljon ki a margit ellen, legalábbis én nem tenném meg ezt a szurkolókkal, meg azért a játékosokkal sem, mivel a szezon legfontosabb meccse.
Én csk posztra valdes-t deco-t vagy eto'o-t tartom esélyesnek.
Bár én személy szerint inkább mezőnyjátékost választanék csk-nak.
Bár én személy szerint inkább mezőnyjátékost választanék csk-nak.
A csapatkapitány kérdésre visszatérve:
Én Larsson-t tartom a legalkalmasabbnak(persze ha kezdő lesz).
Én Larsson-t tartom a legalkalmasabbnak(persze ha kezdő lesz).

-
- Director del Fútbol
Egy nagyon érdekes dolgon kezdtem el agyalni. Tegyük fel, hogy kedden a Barca egy izgalmas mérkőzést játszik a Benficával, amely nem adja majd könnyen magát, és kiharcolnak egy olyan eredményt, ami talán nem is lesz megnyugtató a Barca számára a visszavágó előtt (ennek nagy az esélye!). Akkor felmerül a kérdés, hogy Rijkaard milyen 11-et küld majd pályára a Nou Camp-ban az El Clasico-n!?... Ugyan is ha most abszolút tartalékkal megyünk a Malaga ellen, akkor ezt megtehetjük/megtehetnénk a Real ellen is hazai pályán a BL sikerért, de hát ugye ez már nem olyan egyszerű... hiszen az mégis csak egy BARCA-REAL!!! Érdekes lehet, nem!?... Gondoljatok bele: egy 1:0-ás, vagy akár egy 2:1-es Benfica siker után (mert ez is elképzelhető, ha a védelmünkre néztek) kockáztatnátok-e, hogy a hétvégén a Real játékosai pusztán csupa szív szeretetből odapakolnak egyet-egyet Eto'o-nak, Ronaldinho-nak, Puyol-nak...? Hmmmmm..... 

"Més Cuen un Club"
- Enrique21
- Capitá del Barça
Ha Maxi nem kap lehetöséget szombaton,akkor soha!
De!Ebböl megint az lesz,hogy "mindenki" öt fogja figyelni,
és benne is biztos nagy a bizonyitási vágy,ezáltal könnyen lehet
hogy görcsös lesz a játéka...
Kivánom,hogy ne igy legyen
De!Ebböl megint az lesz,hogy "mindenki" öt fogja figyelni,
és benne is biztos nagy a bizonyitási vágy,ezáltal könnyen lehet
hogy görcsös lesz a játéka...
Kivánom,hogy ne igy legyen

Ezt én sem értem, Sylvinho amikor lehetoséget kap mindig él vele, Giorol ez nem mindig mondhato el, no meg technikailag is sokkal jobb a brazil.Subinho írta:miért szorult ki utóbbi időben sylvinho a kezdőből. jobban tolta mostanában mint gio!!!
engem már nem érdekel ki játszik csak nyerjünk!
a hétvégén egy kinszenvedős meccsre számítok. a malaga nagyon megfogja nehezíteni a dolgunkat, ezért jó lenne ha viktor észnél lenne a kapuban és a védelem pedig jól zárna.
elöl fontos lesz a helyzetkihasználás, amiben ügyebár nem vagyunk jók.
egy szóval csak nyerjünk engem már az se izgat, hogy hogyan. persze sérülés ne történjen
a hétvégén egy kinszenvedős meccsre számítok. a malaga nagyon megfogja nehezíteni a dolgunkat, ezért jó lenne ha viktor észnél lenne a kapuban és a védelem pedig jól zárna.
elöl fontos lesz a helyzetkihasználás, amiben ügyebár nem vagyunk jók.
egy szóval csak nyerjünk engem már az se izgat, hogy hogyan. persze sérülés ne történjen

- noname
- Llegenda del Barça
Ebben is van valami!Ádám02 írta:noname írta:Sztem inkább Rodrit kéne a védelemben játsztni Motta helyett, mert Motta nincs hozzászokva ahhoz a poszthoz, ráadásul Rodri legalább annak volt nevelve.
Gio helyett inkáb Silva kezdjen, mert Gio jobban védekezik, és a védelemre Lisszabonban nagyobb szükség lesz mint most.
Rnit pihentetni pedig jó ötlet.
igazad van és mottát is pihentetni kéne és akkor maradhat Inestia mert ö ugyis támado szellemu!!!

A Fifa egy szégyen
- Ádám02
- Entrenador del Barça
noname írta:Sztem inkább Rodrit kéne a védelemben játsztni Motta helyett, mert Motta nincs hozzászokva ahhoz a poszthoz, ráadásul Rodri legalább annak volt nevelve.
Gio helyett inkáb Silva kezdjen, mert Gio jobban védekezik, és a védelemre Lisszabonban nagyobb szükség lesz mint most.
igazad van és mottát is pihentetni kéne és akkor maradhat Inestia mert ö ugyis támado szellemu!!!
- noname
- Llegenda del Barça
Sztem inkább Rodrit kéne a védelemben játsztni Motta helyett, mert Motta nincs hozzászokva ahhoz a poszthoz, ráadásul Rodri legalább annak volt nevelve.
A Fifa egy szégyen
- Ádám02
- Entrenador del Barça
szerintem mottat kéne inestia helyett játszattni és a védelembe kéne silvit!!Chris írta:ITT a 18-as keret a Malaga ellen:
Valdés, Jorquera, Iniesta, Van Bommel, Ezquerro, Van Bronckhorst, Larsson, Oleguer, Deco, Rodri, Maxi, Sylvinho, Gabri, Eto'o, Motta, Belletti, Giuly.
Roni pihen
a kezdő szvsz:
Valdes-Belleti, Oleguer, Motta, Gio-Van Bommel, Iniesta, Deco-Giuly, Larsson, Eto'o
- Chris
- Capitá del Barça
ITT a 18-as keret a Malaga ellen:
Valdés, Jorquera, Iniesta, Van Bommel, Ezquerro, Van Bronckhorst, Larsson, Oleguer, Deco, Rodri, Maxi, Sylvinho, Gabri, Eto'o, Motta, Belletti, Giuly.
Roni pihen
a kezdő szvsz:
Valdes-Belleti, Oleguer, Motta, Gio-Van Bommel, Iniesta, Deco-Giuly, Larsson, Eto'o
Roni pihen
a kezdő szvsz:

- Subinho
- Director del Fútbol
mit szólnátok???
Alessandro Nesta 1976. 03. 19.
Iván Córdoba 1976. 08. 11.
Fabio Cannavaro 1973. 09. 13.
Cris 1977. 06. 03.
Ricardo Carvalho 1978. 05. 18.
William Gallas 1977. 08. 17.
Lúcio 1978. 05. 08.
Alessandro Nesta 1976. 03. 19.
Iván Córdoba 1976. 08. 11.
Fabio Cannavaro 1973. 09. 13.
Cris 1977. 06. 03.
Ricardo Carvalho 1978. 05. 18.
William Gallas 1977. 08. 17.
Lúcio 1978. 05. 08.
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
nesta nekem is a kedvenc védőim 1ike.nagyon jó védő.
Nesta most töltötte be vmeik nap a 30. életévét!!! Tehát a Milan kezdőcsapatában minden védő 30 év feletti
Maldini-Nesta-Stam-Cafu