Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ha nem is jön össze minden csak a reált verjük meg és akárhogy is csak jussunk tovább a bl ben!!!ha egyszer kikapunk ha nem és a játékosok nak 1 percre sem veszhetik el a koncentráciojukat vagy ez a hiba végzetes lehet!!én azt mondom hogy a bl ben mennyünk tovább a többi nem érdekel még ha kikapunka reáltol az sem nagyon mert meg lesz a bajnoki cim és nem várhato az sem el a Barcátol hogy ezt a hetet 100 %osan teljesitsék mert ök is emberek!!!!Gerafan írta:Ezen a pár meccsen áll vagy bukik minden, ha bírjuk sérülés és eltíltás nélkül, akkor lehet hozni a meccseket, és hogy fejben tudnak-e ott lenni X-szer 90 percen keresztül, ez pedig már tényleg csak a játékosokon múlik. A Barça van olyan jó csapat, hogy győzelemmel hozza e meccseket, akkor nagyon boldog lennék. De most nagyon úgy néz ki, el lesz döntve idő előtt a bajnoki cím, akkor meg már elég a BL-re koncentrálni, 1-2 meccsen megint pihentetni a bajnokságban és akkor lehet beszélni a duplázásról!
Ezen már én is gondolkodtam,de egy Clássico-ra nem lehet tartalékos csapattal kiállni!Mindig ez a szezon legfontosabb meccse!Silvanus írta:Egy nagyon érdekes dolgon kezdtem el agyalni. Tegyük fel, hogy kedden a Barca egy izgalmas mérkőzést játszik a Benficával, amely nem adja majd könnyen magát, és kiharcolnak egy olyan eredményt, ami talán nem is lesz megnyugtató a Barca számára a visszavágó előtt (ennek nagy az esélye!). Akkor felmerül a kérdés, hogy Rijkaard milyen 11-et küld majd pályára a Nou Camp-ban az El Clasico-n!?... Ugyan is ha most abszolút tartalékkal megyünk a Malaga ellen, akkor ezt megtehetjük/megtehetnénk a Real ellen is hazai pályán a BL sikerért, de hát ugye ez már nem olyan egyszerű... hiszen az mégis csak egy BARCA-REAL!!! Érdekes lehet, nem!?... Gondoljatok bele: egy 1:0-ás, vagy akár egy 2:1-es Benfica siker után (mert ez is elképzelhető, ha a védelmünkre néztek) kockáztatnátok-e, hogy a hétvégén a Real játékosai pusztán csupa szív szeretetből odapakolnak egyet-egyet Eto'o-nak, Ronaldinho-nak, Puyol-nak...? Hmmmmm.....
Silvanus írta:Egy nagyon érdekes dolgon kezdtem el agyalni. Tegyük fel, hogy kedden a Barca egy izgalmas mérkőzést játszik a Benficával, amely nem adja majd könnyen magát, és kiharcolnak egy olyan eredményt, ami talán nem is lesz megnyugtató a Barca számára a visszavágó előtt (ennek nagy az esélye!). Akkor felmerül a kérdés, hogy Rijkaard milyen 11-et küld majd pályára a Nou Camp-ban az El Clasico-n!?... Ugyan is ha most abszolút tartalékkal megyünk a Malaga ellen, akkor ezt megtehetjük/megtehetnénk a Real ellen is hazai pályán a BL sikerért, de hát ugye ez már nem olyan egyszerű... hiszen az mégis csak egy BARCA-REAL!!! Érdekes lehet, nem!?... Gondoljatok bele: egy 1:0-ás, vagy akár egy 2:1-es Benfica siker után (mert ez is elképzelhető, ha a védelmünkre néztek) kockáztatnátok-e, hogy a hétvégén a Real játékosai pusztán csupa szív szeretetből odapakolnak egyet-egyet Eto'o-nak, Ronaldinho-nak, Puyol-nak...? Hmmmmm.....
Ezt én sem értem, Sylvinho amikor lehetoséget kap mindig él vele, Giorol ez nem mindig mondhato el, no meg technikailag is sokkal jobb a brazil.Subinho írta:miért szorult ki utóbbi időben sylvinho a kezdőből. jobban tolta mostanában mint gio!!!
Ebben is van valami!Ádám02 írta:noname írta:Sztem inkább Rodrit kéne a védelemben játsztni Motta helyett, mert Motta nincs hozzászokva ahhoz a poszthoz, ráadásul Rodri legalább annak volt nevelve.
Gio helyett inkáb Silva kezdjen, mert Gio jobban védekezik, és a védelemre Lisszabonban nagyobb szükség lesz mint most.
Rnit pihentetni pedig jó ötlet.
igazad van és mottát is pihentetni kéne és akkor maradhat Inestia mert ö ugyis támado szellemu!!!
noname írta:Sztem inkább Rodrit kéne a védelemben játsztni Motta helyett, mert Motta nincs hozzászokva ahhoz a poszthoz, ráadásul Rodri legalább annak volt nevelve.
Gio helyett inkáb Silva kezdjen, mert Gio jobban védekezik, és a védelemre Lisszabonban nagyobb szükség lesz mint most.
Rnit pihentetni pedig jó ötlet.
szerintem mottat kéne inestia helyett játszattni és a védelembe kéne silvit!!Chris írta:ITT a 18-as keret a Malaga ellen:
Valdés, Jorquera, Iniesta, Van Bommel, Ezquerro, Van Bronckhorst, Larsson, Oleguer, Deco, Rodri, Maxi, Sylvinho, Gabri, Eto'o, Motta, Belletti, Giuly.
Roni pihen
a kezdő szvsz:
Valdes-Belleti, Oleguer, Motta, Gio-Van Bommel, Iniesta, Deco-Giuly, Larsson, Eto'o