Játékospiac

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
dickricsi
Capitá del Barça

2006.05.10. 10:28:44

Sziasztok,

Én is holland szurkoló vagyok, sajnos nagyon nehéz csoportba kerültek. (abszurdum, hogy Drogbáék a "gyenge" csapat a csoportjukban) Remélem az argentinokkal együtt ők jutnak tovább a csoportból, mindenestre elég nehéz lesz.
A topic tartalmához visszatérve: nem tudom a vezetők foglalkoztak-e komolyan Gallas leigazolásának lehetőségével, vagy csak mi szerettük volna ezt, mindenestre róla lemondhatunk: a Skysports-on olvastam, hogy valszeg a Milan fogja őt megszerezni...
Forca Barca!
loki13
Barça B
Kapcsolat:

2006.05.10. 09:43:53

Nah végre azt hittem it csak egyedül vagyok holland szurkoló :D
doki
Entrenador del Barça

2006.05.10. 09:37:39

Érdekes lesz,hogy Van Nistelrooy hova fog igazolni.Komolynak mondható kérő az Inter,Tottenham.Különben Holland szurkoló vagyok,de őt eggyáltalán nem szeretem!
gyiko
Jugador del Barça

2006.05.02. 13:19:14

Középen Oleguer lehet alternatíva, jobb szélre és bal szélre valóban elfér egy-két ember, mert Presas alapban eljátszogathat a jobb oldalon, emellett szép lassan lehet lefelé nyúlni, bár nem ismerem részletesen az utánpótlást, de ugye Rodri már kapott feladatot, a jobb oldalon Dámia, középpályán is vannak lehetőségeink és szerintem mindenki örülne, ha idővel Dos Santosokat, Rierakat, Krkicet, Ceballost, Penat, Verdut, Fragosot láthatnánk. Henry valóban világklasszis, de mi meglennénk nélküle is, ellentétben az Arsenallal, akik éppen a fiatalok beépítés és felfedezése miatt nagyon szimpatikusak számomra. Ezáltal pedig sem Henry sem Lampard nincs leszólva, csak ez a csapat más dimenzióban játszik és más erősítésekre van szüksége, de ugye ezt majd Beguiristain-ék eldöntik, nagyon helyesen.
Barcelooooooooooooooooooooooooona
cps46
Entrenador del Barça

2006.05.02. 13:03:00

Én azért vagyok Henry ellen, mert hiába értek azzal egyet, hogy kell a frissítés, nem mindjárt a világ legjobb nem nálunk játszó játékosát kell megvenni. Most mi vagyunk a legjobbak, 2002-ig a reál volt a legjobb, de azóta már túl sok sztárt kell a padra ültetniük, és látjuk az eredményét. Ronaldinho egyértelműen vezéregyéniség nálunk, Henry ugyanez az Arsenalban, hiába játszanának együtt szívesen, lehet hogy nem férnének meg egy csapatban. És még mindig semmit nem tudunk Maxiról, aki lehet, hogy hozná azt, amit Larsson + Guilyt se kell leírni.
Kapus, védő, középpályás: Nem kell senki, annyi jó játékosunk van, hogy egy csomó variáció van az összeállításra.
Csatár: Ronaldinho, Eto'o, Messi, Maxi, Guily aztán csá...
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
huevos
Jugador d'estrella

2006.05.02. 11:54:11

Léfe írta: Aki Henryből nem kér az vak, vagy tul elfogult, mert Ronnival a világ legjobb támadója és többet ér mint Etoo. De én együtt képzelem el Őket.
én azt hiszem az elfogult kategória vagyok...negatív értelemben
henry óriási klasszis, nem sírnék ha ideigazolna (sőt!), az hogy a világ egyik, ha nem a legjobb támadója vitathatatlan, DE szerintem kumma nagyképű, és nem úgy mint eto'o, aki szerintem szintén az egy picit, de legalább nem viszi ki a pályára, ott rohadt alázatos
henry ellenben néha úgy tud nézni a hibázó vagy nem neki passzoló csapattársaira, hogy iszonyat visszataszító
na meg nuku gólöröm...
never let the children cryin'!
Vito
Llegenda del Barça

2006.05.02. 11:42:00

Léfe írta: Azt sem értem, hogy nem kell senki, és ez a csapat sokáig egyben maradhat. Meg kell nézni a tapasztalatokat-évente 1-2 uj emberre szükség van mert nem jött be még sehol sem, hogy 4-5 bajnokságot nyert 1 csapat azonos feállásban-sajnos az edzők is sokszor ragaszkodnak a már sikereket elért játékosokhoz, emiatt időnként Őket is váltani kell. Ezek általánosan elfogadott elvek. Nem vagyok tul fiatal én emlészem, hogy pazar játékosállománya ellenére sem tudott csucson maradni senki 2,3 éven tul pedig volt ilyen jó idöszaka az Ajaxnak, Internek, Milánnak, Benficának, B.Münchennek , Poolnak is.
korrekt!
ezt már én is említettem anno.
tehát hiába van egy jól teljesítő, trófeá(ka)t nyerő csapat, bizony néha változtatni KELL!
jön 1-2 új, meghatározó, ambíciózus új játékos, aki űzi, hajtja az esetleg elfásult, elkényelmesedett társakat!!!
Léfe
Entrenador del Barça

2006.05.02. 11:24:32

Hogy kell vagy nem azért, ledöbbent, hogy csak mert ellenfél, Lampardot igy leszolják sokan. Megvagyunk persze nélküle is, szerintem is jobb mint Deco vagy V.Bommel, rengeteget dolgozik sok golt rug. Igen jobb Deconál, de elismerem Deco hasznos, nem illik leirni. Aki Henryből nem kér az vak, vagy tul elfogult, mert Ronnival a világ legjobb támadója és többet ér mint Etoo. De én együtt képzelem el Őket. Azt sem értem, hogy nem kell senki, és ez a csapat sokáig egyben maradhat. Meg kell nézni a tapasztalatokat-évente 1-2 uj emberre szükség van mert nem jött be még sehol sem, hogy 4-5 bajnokságot nyert 1 csapat azonos feállásban-sajnos az edzők is sokszor ragaszkodnak a már sikereket elért játékosokhoz, emiatt időnként Őket is váltani kell. Ezek általánosan elfogadott elvek. Nem vagyok tul fiatal én emlészem, hogy pazar játékosállománya ellenére sem tudott csucson maradni senki 2,3 éven tul pedig volt ilyen jó idöszaka az Ajaxnak, Internek, Milánnak, Benficának, B.Münchennek , Poolnak is.
Fecó
dickricsi
Capitá del Barça

2006.05.02. 09:50:37

Szia gyiko,

Sztem nem erősítés, hanem alternatíva kéne középen (ha Marquez és/vagy Puyol nincs, attól még stabilan tudjunk védekezni) tehát: nem arról van szó, hogy bármilyen új igazolás jobb lehetne, mint Marquez, vagy Puyol... Oleguer annyira nem volt jó középen, mint jobbszélen, őt én nem szívesen látnám belső védőként.
Belletti egy nagy hurka. A többi dologgal egyetértek.
Forca Barca!
gyiko
Jugador del Barça

2006.05.02. 09:17:22

Szerintem a középső védelemben fölösleges erősítéseket tervezni, ráadásul úgy, hogy egyik sem jelentene erősítést, Márquez-nál mennyivel jobb Carvalho? - semmivel, még jó, hogy Puyolt nem akarjátok kirakni a csapatból. Nem is értem az elégedetlenségeteket, Deco is az egyik legjobb, igaz mostanában Iniesta jobb volt nála, de nem lehet elfelejteni a portugál elleni szabálytalanságokat, mindig ő kapja a legtöbbet és ő is szerzi meg a legtöbb labdát, igaz sokszor szabálytalanul, de megállítja az építkező ellent. :) jobb szélen Ole igazolta magát és Belletti is néha jó teljesítményt nyújt, bal oldalon Gio-val viszont gondok vannak, néha támad, de állandóan rosszul helyezkedik és alibizni szokott, ez a legveszélyesebb, mert ugye Dinho nem jön vissza védekezni, nem véletlenül tette Eto'o-t a Milan ellen a bal oldalra meccs közben Rijkaard és hát láttuk, hogy néha ő szerelt a saját 16-osunknál és nem Gio. Sylvinho időnként jó, de itt elférne az erősítés és esetleg a másik oldalra ha jön valaki, akkor Presas középen is alternatívát jelentene, ahogyan eddig is. Szerintem ezeket a portugál megoldásokat el kell felejteni, a középpályánk frenetikus, nincs helye Lampardnak, Henry pedig Henry, szerintem rá sincs szükségünk és az a véleményem, hogy nem is jön el a Highbury-ből ill. a vadonatúj stadionból. Kell is az ágyúsoknak a tapasztalata és akkor lesz aki letaszítsa a trónról a Chelsea-t.
Barcelooooooooooooooooooooooooona
dickricsi
Capitá del Barça

2006.05.02. 09:12:31

Sziasztok,

Sztem kéne egy középső védő Puyol esetleges rotálása és/vagy sérülés, eltiltás esetén, hogy a védelem uolyan stabil legyen. Erre jó lenne Chivu, vagy Gallas. Előbbi nem eladó, mint tudjuk.... Gio és Sylvinho mögé/mellé kéne egy fiatalabb balhátvéd (mert mindketten 30 felettiek ami nem gond, de nem kéne megvárni, hogy elérjék a Milan védők átlagéletkorát) és a jobb oldalról Belletti-t ki kéne kukázni (nagyon nem illik ide) és helyette kéne vki Oleguer mellé (aki egyre jobban összekapja magát) Ez így 3 védőt jelentene, de lehetne akár két ember is, ha több ponton bevethetőek. (Gallas nem, mert ő belső védőt akar csak játszani)
És elölről kéne vki Henke pótlására, vmint Ezquerro-t is ki kéne kukázni, mert nem nagy szám ő se. A pótlás lehetne (Henry-n kívül persze) Torres, Cissé, vagy akár Bojinov a Fiorentina-ból.
Charlie
Öreg Harcos

2006.05.02. 09:04:35

Ferreira nálam 1 hentes,ezt nem csak a Ronneyval művelt tette bizonyította be,hanem az is amikor láttam játszani.Nem értem hogy miért adott ki a Chelsea érte egy rakat pénzt,mivel semmivel sem jobb mint egy "mezei" jobbhátvéd.

Carvalhot se értettem mire kapta meg a Bl legjobb védője címet,meg fizettek ki érte huszonX milliót,na de ő rámcáfolt a játékával,télleg jó középsővédő.Szívesen látnám a Barcában,de inkább egy olyan embert, aki szélen is ugyanolyan teljesítményt nyújt mint belül.Szóval még mindig a román srácra szavaznék védelemerősítés címszó alatt.
C.
barca52
Jugador d'estrella

2006.05.02. 00:12:52

Barcelonában nem gondoltak arra, hogy leszerződtethetnénk Paulo Ferreirát vagy Ricardo Carvalhot? szerintem mind2 nagyon jó játékos, őket könnyebben engedné el Murinnyó is, mint mondjuk Terry-t, aki szerintem a világ egyik legjobb belső védője - Puyol után/mellett :roll:
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.05.01. 23:35:16

Deco az egyik legfontosabb láncszem! Le lehet róla szállni! Nélküle Ronaldinho is kevésbé játszana látványosan és szabadabban! Ő végzi el a piszkos munkát... De ha kell, akkor megmutatja milyen technikás játékos.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
huevos
Jugador d'estrella

2006.05.01. 22:42:19

ezt én sem értem
a világ legjobb középpályája a miénk, jövőre kevesebb sérüléssel nem lesz probléma, ahogy igazából idén sem volt, csak hát xavi...
kell egy két tag a padra, rotálás meg formahanyatlás esetére, de szerintem ez is rendben van
decot adni lampardért, na ne! nekem sem a kifejezett kedvencem, de nem lehet nem észrevenni azt a munkát amit ő elvégez, még ha gyakrabban is hibázik mint a többi, de nagyon-nagyon fontos láncszeme a csapatnak
never let the children cryin'!
Charlie
Öreg Harcos

2006.05.01. 21:41:24

Télleg fontos,úgymond látatlanba végzi a dolgát,ütközik rengeteget,kihozza a labdát,sok fontos dolog.Ő végzi a támadásépítés alapjait,és ő kezdi el a védekezést is.Kb. én így látom.
C.
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.05.01. 21:39:22

Ez hulyeség, Deconál nincs jobb a posztján, még ha sokaknak nem is szimpatikus.
barca52
Jugador d'estrella

2006.05.01. 19:30:00

Én sem szeretem Decot...azon lepődtem meg, amikor Ronáldinnyót kiállította az a szemét a Zaragoza ellen, Deco meg átvette a karmesteri pálcát. Jó lenne, ha többször játszana olyan jól, de mostanában tényleg gyenge, én legalábbis nem látom, hogy hasznára válna a csapatnak. Aztán lehet, hogy vak vagyok :? szerintem Lampard jobb játékos
Mardel
Jugador d'estrella

2006.05.01. 19:23:30

Így van,nem kell semmit itt variálni! :D Vegyünk egy védőt meg max ha akar jöhet Henry :wink: ,de azt ne bolygassuk már ami jó,középpályánk sztem tökéletes! 8) Vagy így nem vagyunk jók?..talán attól kellene félnünk,hogy a "nagy" madrid egy év alatt csodát tesz?..neem..Jövőre kevesebb sérüléssel(remélem),és néhány kisebb erősítéssel verhetetlenek leszünk!!
kopp-kopp.. :wink:
Andres Iniesta FAN
Kép
Visça el Barça
cruyff
Entrenador del Barça

2006.05.01. 19:21:01

Nem értek egyet. Deco valóságos labdatemető: elcselezi a labdákat, lassan gondolkodik, lelopják a lábáról a zsugát (a Milán és most a Cadiz ellen is), alacsony (fejjáték 0), pontatlanul passzol... és mostanában primadonnáskodik: kicsit meglökik, már nem fut a labda után, oszt ha a spori fúj mázli, ha nem... ráadásul Xavi és Iniesta is jobb nála, viszont 3 ilyen alacsony játékost a pályán tartani egyszerre manapság már nem szerencsés... :roll: Lampard labdabiztos, rengeteget dolgozik mint támadásban, mint védekezésben egyaránt és nagyon gólerős. De tiszteletben tartom a Ti véleményeteket, ízlések és pofonok... :roll:
VISCA EL BARCA!
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2006.05.01. 19:11:28

Deco-t en se adnam semmi penzert... o a legjobb kp-k, sajnalom a xavi fanokat :D en is az vagyok 8) de deco szerintem egy picivel tobbet dolgozik... es a leghasznosabb lancszem sztem...
Tiziano Crudeli fan :!:
Charlie
Öreg Harcos

2006.05.01. 19:06:34

Decot nem adnám oda senkiért az az igazság.Főleg nem Lampardért,minek ő nekünk?Tud védekezni annyira legalább mint Deco?Nem.Támadásba meg minek erősödni?Persze Henry kivétel,ő kell.
C.
cruyff
Entrenador del Barça

2006.05.01. 18:58:25

Aki nekünk kéne: Carvalho (úgyis le akar lépni a cselszkitől), Henry (ha meggyepáljuk őket a BL döntőben, tutira idejön, :D ), és Lampard ( katalány barátnője van, és már korábban is kapcsolatba hozták velünk... :roll: én odaadnám érte Decot plusz pár millát is cserébe...) és elengedném: Gabrit, Bellettit, Guilyt, Larssont és az imént említett Decot. A jövő évi kezdőnk pedig: Valdes, Puyol, Marquez, Carvalho, Gio, Edmilson, Xavi, Lampard, Ronaldinho, Eto'o, Henry lenne. Cserék: Messi, Iniesta, van Bommel, Sylvinho, Oleguer, Motta, .......... Fabregasra pedig VÉTO-t mondanék, ami a reált illeti.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
VISCA EL BARCA!
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.05.01. 18:32:11

Van Bommel azt nyiltkozta,hogy ő és a Barca vezetősége is nemet mondott a Bayern Münchennek!
Remélem nem kamu,mert bár idén nem volt valami fantasztikus idénye,de jövőre van egy olyan érzésem,hogy jobban kijön neki!
És fontos a rotálás miatt is,mert azért minőségi csere!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Fernando
Llegenda del Barça

2006.05.01. 17:53:54

Jose Mourinho, a Chelsea edzője úgy döntött, hogy nem igazolja le nyáron az Arsenal és egyben az angol válogatott balhátvédjét, Ashley Cole-t.

A portugál tréner azt nyilatkozta, hogy nyáron érkezik ugyan három új ember a Stamford Bridge-re, de az Arsenal hátvédje nincs közöttük.

Ugyanakkor kiderült, hogy a kékek kapcsolatban álltak az "Ágyúsok" sztárjával, aki ebben a szezonban sérülése miatt kihagyott fél évet. Nemrégiben Cole, Mourinho és Peter Kenyon - a Chelsea elnöke - tárgyaltak egy londoni hotelben, kijátszva az átigazolási szabályokat.

Amikor a hír nyilvánosságra került, Mourinho a következőket mondta:
„Nem, nem és nem. A miénk Asier Del Horno, a miénk Wayne Bridge, és a miénk a kitűnő William Gallas, aki saját posztján a világ legjobbja. Nem, nekünk nem kell Ashley Cole!"
Del Horno egyébként huszonkétszer szerepelt a Chelsea színeiben a Premiershipben. Ő tavaly nyáron érkezett az Athletic Bilbaótól, s remekül helyettesíti a Fulhamben kölcsönjátékosként szereplő Bridge-t.
(vaskor)

Hát fura, hogy nem kell neki Cole akit már 2 éve üldöz :? Egyébként szerintetek ki az a három új játékos? Egyik sztem Ballack... :evil:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Lezárt