Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én azt hiszem az elfogult kategória vagyok...negatív értelembenLéfe írta: Aki Henryből nem kér az vak, vagy tul elfogult, mert Ronnival a világ legjobb támadója és többet ér mint Etoo. De én együtt képzelem el Őket.
korrekt!Léfe írta: Azt sem értem, hogy nem kell senki, és ez a csapat sokáig egyben maradhat. Meg kell nézni a tapasztalatokat-évente 1-2 uj emberre szükség van mert nem jött be még sehol sem, hogy 4-5 bajnokságot nyert 1 csapat azonos feállásban-sajnos az edzők is sokszor ragaszkodnak a már sikereket elért játékosokhoz, emiatt időnként Őket is váltani kell. Ezek általánosan elfogadott elvek. Nem vagyok tul fiatal én emlészem, hogy pazar játékosállománya ellenére sem tudott csucson maradni senki 2,3 éven tul pedig volt ilyen jó idöszaka az Ajaxnak, Internek, Milánnak, Benficának, B.Münchennek , Poolnak is.
Jose Mourinho, a Chelsea edzője úgy döntött, hogy nem igazolja le nyáron az Arsenal és egyben az angol válogatott balhátvédjét, Ashley Cole-t.
A portugál tréner azt nyilatkozta, hogy nyáron érkezik ugyan három új ember a Stamford Bridge-re, de az Arsenal hátvédje nincs közöttük.
Ugyanakkor kiderült, hogy a kékek kapcsolatban álltak az "Ágyúsok" sztárjával, aki ebben a szezonban sérülése miatt kihagyott fél évet. Nemrégiben Cole, Mourinho és Peter Kenyon - a Chelsea elnöke - tárgyaltak egy londoni hotelben, kijátszva az átigazolási szabályokat.
Amikor a hír nyilvánosságra került, Mourinho a következőket mondta:
„Nem, nem és nem. A miénk Asier Del Horno, a miénk Wayne Bridge, és a miénk a kitűnő William Gallas, aki saját posztján a világ legjobbja. Nem, nekünk nem kell Ashley Cole!"
Del Horno egyébként huszonkétszer szerepelt a Chelsea színeiben a Premiershipben. Ő tavaly nyáron érkezett az Athletic Bilbaótól, s remekül helyettesíti a Fulhamben kölcsönjátékosként szereplő Bridge-t.
(vaskor)