2009.03.01. 21:26:32
Megpróbálom értelmesen és érthetően kifejteni a saját véleményemet..
Nos először. Március elején,mi a francnak kell foglalkozni Riberyvel? Minek kell nyílvánosságra hozni? Ráér nyáron.
A csapatról:
Látszik,hogy elfogyott a levegő és fáradtak vagyunk,Iniesta pedig nagyon hiányzik.Nem taglalom,Gudy,Busq,Keita képtelenek pótolni őt.És belátom,amíg Henry igy jatszik szélen,maradjon.
De nem tetszik 1-2játékos megnyílvánulásai sem a pályán.(alves).
Puyol sem. Miért lett ennyire óvatos? Ugy vigyázott Aguero lábaira ,mint a tyuk a tojásra.
Persze,nem istenek ők sem,illetve emberek. Mindenkivel megeshet,az,hogy sokáig gyenge forma. De 2-0volt ma is,és innen lett 4-3.Nem szabad ennyire leengedni,és én ezt PEP számlájára írom.
Neki a feladata a szikrát , a tüzet a pályán tartani. 2-0után sem szabad leállni,és ki kell lépni Forlanra.
Ez már nem "fokmérő" meccs volt. Ez egy hatalmas bukás volt.
utolsó 4 meccsen képtelenek vagyunk nyerni,ez van. Pepnek ki kell találnia valami újat,mert ez így nagyon nem lesz jó.
Eto'o,Messi,Xavi,Alves gyengék voltak. Mondjuk mégis csak Alvesre haragszok a szinészkedése miatt.
Remélem,hogy Iniesta visszatérésével javul a játék.
És felidézném azt,amit du. mondtam,amire Lm19 válaszolt.
Én azt mondtam,hogy sokkal jobban örülnék jelen esetben egy 1-0,vagy 2-0nak és egy jobb véldelemnek,mint egy 3-2,4-3mas jó támadójátéknak.
Miért? Mert egyértelmű,hogy ma sem Messivel,Henryval volt a baj,hanem Puyol,Marquez,Valdes.
Valdes ma sem volt biztos,de 2-3 nagy bravurja volt,azért elismerésem.
Puyol,Marquez katasztrófa...
Abban reménykedek,hogy a Real is elkezd pontokat hullatgatni és visszaáll a rend.
Ez nem normális,hogy egy olyan csapat,aki parádézik,4meccsből 0-t hoz nyertesként.
És ha az a megoldás,hogy 4-4-2 kell vagy 7-2-1,vagy 9-1-0 akkor azt kell játszani. Imádom a szép focit,
De nem arra fognak 1-2-5-10 éven belül emlékezni az emberek,hogy :
-Hé,Pep 1.évében olyan szép focit játszatott 6honapig..
Hanem:
Te, Pep 1.évében megnyerte a ligát meg a kupát..
Szerintem. Persze ha megnyerjük,akkor a szép focira is fog emlékezni mindenki,de ha semmit nem nyerünk,akkor ez elszáll,nem lesz rögzítva,csak az eredmény.
"Az írás megmarad".
Legkevésbé szeretném,ha a Madridhoz hasonló undorito játékot játszanánk,de ha az kell a győzelemhez,akkor azt kellcsinálni.
És a megoldás Pepnél kell,hogy legyen. neki kell őgy edzést tartani,mint Októberben. Szerintem picit elszaladt a ló a játékosokkal,leginkább Alvessel. lenyilatkozta,hogy jobban csináljuk,mint a Real és sorra jöttek az X-ek,vereségek,na meg a szinészkedései..
Azért ősszel nem mert ilyeneket,el is hiszem,h akkor PEP leoltotta ilyenekért..
FORCA BARCA!