Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Maradt.Messa írta:Mennyi lett az állás? Csak mert én 2-0-nál kikapcsoltam a tv-t. Látom, h kikaptunk, csak nemtom maradt-e a 2-0.
Aha, köszi azért.Varga Tamás írta:Igen, maradt. A végén még Deco, Márquez és Edmilka is besárgult.Messa írta:Mennyi lett az állás? Csak mert én 2-0-nál kikapcsoltam a tv-t. Látom, h kikaptunk, csak nemtom maradt-e a 2-0.
Igen, maradt. A végén még Deco, Márquez és Edmilka is besárgult.Messa írta:Mennyi lett az állás? Csak mert én 2-0-nál kikapcsoltam a tv-t. Látom, h kikaptunk, csak nemtom maradt-e a 2-0.
Tévedsz, ha továbbmegyünk, akkor sem fogom Mr. Rijkaardot nagy stratégának tartani, hanem egy olyan edzőnek, aki immár másfél éve rombolja a Barca nimbuszát.dr. Mezey írta:Azért hozzá tartozik hogyha kedden tovább megyünk, akkor rijkaard lesz a nagy startéga és nagyjából mindenki lesz*ja hogy mit játszottunk a deporral.
Egyébként meg gáz volt a műsor és nem is a bukta hanem az a nagy belesz*/ás olyan játékosok részéről, akiknek most kellett volna meggyőzni a vezetőséget hogy érdemes megtartani őket.
Hmm...itt látszik, ezen a kereten, hogy feladtuk a BajnokságotChris írta:Ime a Depor elleni keret:
Kapusok: Valdés Pinto
Védők: Oleguer, Zambrotta, Puyol, Thuram, Márquez, Sylvinho, Abidal
Középpályások: Touré, Deco, Gudjohnsen, Edmílson
Csatárok: Giovani, Bojan, Henry, Ezquerro, Pedrito