Bojan Krkic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
d
Entrenador del Barça

2011.05.24. 18:19:02

Nyilván nem. Bár Danit itt ette a fene pár évig emlékeim szerint. Bojanból is lehetne egy remek kiegészítő ember. Mert az is kell és akkor már inkább ő, mint állandóan reménykedjünk, hogy hátha találunk egy új Henrik Larssont és közben eltapsoljunk tízmilliókat.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.05.24. 18:02:55

d írta:Hát nem mondom, hogy igazam van, mert amíg el nem kezdték adni a sport tv-n a spanyol bajnokikat az ember csak vadászta az összefoglalókat a Sat1-ről, a spanyol tévét, amikor éppen volt, vagy Eurosportos felvételről adott meccseket, összefoglalókat, de voltak olyan csatáraink, akiknél egy formában levő Bojan nem hiszem, hogy rosszabb, ilyen Dani, Giovanni, de akár merném mondani Luis Garciát, Litmanent (a barcelonai Litmanent - igaz őt sok sérülés érte), persze ez annak is a kérdése, hogy ki mit lát Bojanban, szerintem azért van még benne tartalék. :)

Persze a mérce se mindegy, hogy hol van, ennek a Bojannak minden idők egyik legjobb Barcájába kell megállnia a helyét, míg a Cruyff utáni idők gyengébb időszakaiban azért nem volt ekkora teher és elvárás senkin sem.
De akiket felsoroltál hosszú távon nem is ragadtak meg a csapatban.
d
Entrenador del Barça

2011.05.24. 16:43:51

Hát nem mondom, hogy igazam van, mert amíg el nem kezdték adni a sport tv-n a spanyol bajnokikat az ember csak vadászta az összefoglalókat a Sat1-ről, a spanyol tévét, amikor éppen volt, vagy Eurosportos felvételről adott meccseket, összefoglalókat, de voltak olyan csatáraink, akiknél egy formában levő Bojan nem hiszem, hogy rosszabb, ilyen Dani, Giovanni, de akár merném mondani Luis Garciát, Litmanent (a barcelonai Litmanent - igaz őt sok sérülés érte), persze ez annak is a kérdése, hogy ki mit lát Bojanban, szerintem azért van még benne tartalék. :)

Persze a mérce se mindegy, hogy hol van, ennek a Bojannak minden idők egyik legjobb Barcájába kell megállnia a helyét, míg a Cruyff utáni idők gyengébb időszakaiban azért nem volt ekkora teher és elvárás senkin sem.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.05.24. 15:45:53

d írta:Húzóember szerintem sem lesz, de ha kiegészítőnek még bőven jó lehet, akkor miért akarjuk elzavarni mindenáron? Különben tudja fene, láttam én már olyan Barcelonát, amibe ez a Bojan a kezdőbe is befért volna gond nélkül...
?
Nemtudom, én nem. 98 óta követem a csapatot, de azért csatár poszton Bojannál mindig is jobb emberek játszottak. Max olyan rövid időszakok voltak, mikor befért volna.
d
Entrenador del Barça

2011.05.24. 14:59:16

Húzóember szerintem sem lesz, de ha kiegészítőnek még bőven jó lehet, akkor miért akarjuk elzavarni mindenáron? Különben tudja fene, láttam én már olyan Barcelonát, amibe ez a Bojan a kezdőbe is befért volna gond nélkül...
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.05.24. 14:44:47

Ok, h néha vannak jó meccsei, de most komolyan, vki eltudja képzelni, h egyszer húzóember legyen nálunk? Mert én nem. Nem hinném, h itt kiegészítő szerepkörnél valaha is feljebb vihetné. Stabil kezdőnek is max középcsapatban tudnám elképzelni.

Ez csak azért szomorú, mert nagyon nagy tehetségnek lett kikiáltva, meg ugye a korosztályos csapatokban ontotta a gólokat. Kicsit Portillo, Soldado effektus, nem? Bár utóbbi asszem most egész jó a Valenciában.
@@Laguna@@
Jugador del Barça

2011.05.24. 12:56:38

Sajnálnám, ha Bojan elmenne, mert alapjában véve egy jó játékos, de gyakorolnia kell még... örültem a szombati góljának, és remélem, hogy nem adják el. még egy kis idő, több helyzet, és meghozza azt, amit várnak tőle :)
"Amikor elkezdesz szurkolni egy csapatnak nem a trófeákért, a játékosokért, a csapat múltjáért teszed. Sokkal inkább azért, mert megtalálod magad valahol a csapatban, megtalálod a helyet, ahová tartozol."
solyi
Barça C

2011.05.23. 16:31:11

nem nem nem. bojan nem megy. marad. nem mehet el. maradnia kell. jó játékos, kell ide. ide illik, itt is marad. nem tudom máshol elképzelni. TUDOM, hogy marad.;)
d
Entrenador del Barça

2011.05.23. 00:56:17

Azért Afellay szépen lassan egyre több időt kapott, többre nem is számíthatott nagyon így belecsöppenve a csapatba év közepén.
Bojané kicsit a tyúk meg tojás esete, rosszul játszik, mert nem kap elég lehetőséget és nem kap lehetőséget, mert rosszul játszik.

De az kétségtelen, hogy Guardiola nem híve a nagy rotálásoknak, úgyhogy ilyenformán sem lenne sok értelme a lényegesen mélyebb keretnek. Viszont én tudnék helyet találni, Jeffrent is le lehetne passzolni, mert én benne nem látok már lényegesen több potenciált, ráadásul a sérülékenysége is komoly gond, viszont egy középcsapatban simán állandó kezdővé tudna válni.
Sanama
Llegenda del Barça

2011.05.22. 23:22:01

kristop írta:nem úgy kéne nézni, hogy rossi vagy bojan, hanem rossi ÉS bojan.

a messi, villa, pedro, rossi, bojan, afellay támadósor és szevasz.

és akkor nem is kéne elüldözni ezt a srácot.
Ennek mi értelme lenne?
A jelenlegi támadósor sincs rotálva, Bojan semmit, Afellay meg alig kap játékidőt. Rossival mi lenne? Még kevesebbet kapnának. Nem sok értelmét látom...
kristop
Entrenador del Barça

2011.05.22. 23:20:51

nem úgy kéne nézni, hogy rossi vagy bojan, hanem rossi ÉS bojan.

a messi, villa, pedro, rossi, bojan, afellay támadósor és szevasz.

és akkor nem is kéne elüldözni ezt a srácot.
Mihu
Director del Fútbol

2011.05.22. 20:23:28

Mekkora megtiszteltetés lehetett számára, hogy 21 évesen csapatkapitányként vezetheti ki azt a csapatot, amelyben felnőtt, amelyikért él és olyan játékosokat vezetett ki a pályára, mint Pinto, Adriano, Abidal, Maxwell, Afellay...hihetetlen érzés lehetett. Azt hiszem hogy egy katalán számára 21 évesen ennél nagyobb megtiszteltetés aligha létezik...

A bizalmam töretlen Bojan iránt, és szeretném ha hosszú évekig nálunk maradna, mert a korosztályos válogatottakban az a 980 gól, az nem hiszem hogy véletlen lenne. Többször is megmutatta már, hogy ha érzi a bizalmat az edző felől, akkor zseniális dolgokra képes. Emlékezzünk csak első szezonjára, amikor 15 gól körül rúgott egy olyan csapatban, amelyik igazából leszállóágban volt. Aztán tavaly év végén is jelentős szerepe volt abban, hogy a bajnoki végjátékból győztesen jöttünk ki. A Sevilla meccsen mutatott teljesítményét a mai napig nem felejtettem el.

Ha az első szezonja után ugyan annyi bizalmat kap Guardiola-tól, mint amennyit kapott Frankie-től, akkor most nem ott tartanánk, hogy többen vannak akik szívesebben látnák más csapatban, hanem ha nem is kezdőként, de stabil, meghatározó cserejátékosként tartanánk számon, akire bármikor bármelyik percben lehet számítani. Csak szegénynek szerintem akkora lelki sérülést okozott, hogy egy zseniális első szezon után az edzőváltással hirtelen kegyvesztett lett...19 évesen nehéz is lehetett feldolgozni. Azért ne feledjük hogy nem mindenki Messi, hogy 19 évesen egy El Clasico-n úgy rúg mesterhármast, hogy a 93. percben úgy veri be a harmadikat, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne...nem mindenki bír el ekkora terhet.

Továbbra is vallom azt, hogy Bojan egy zseniális játékos, csak éreznie kell a bizalmat.
d
Entrenador del Barça

2011.05.22. 00:46:43

Megértem, ha valakinek tele a töke Bojannal, de úgy se kell tenni, mintha bárki elől elvenné a helyet a csapatban. Inkább ne lássak belőle egy fillért se egy-két év múlva, mintsem hogy megbánjam, hogy elment, mert esetleg még lehetett volna belőle hasznos játékos.
fanbarca
Entrenador del Barça

2011.05.21. 21:59:25

Én zöld utat adok Hlebnek, Keirrisonnak, Henriquének, ők mehetnek Mahalacskába vagy akárhova. (Cácerest szándékosan nem említem)

De Bojanra szükségünk lehet. S ne felejtsük el ki látta benne a fantáziát : Rijkaard és Guardiola. Szóval nem akárkik. És ez a Barca DNS a legfontosabb és egy olasz, Zambrottához hasonlóan nehezen illeszkedne be. Sosem éreztem úgy, hgyo Gianluca hozzánk tartozik.

ON: Szóval Bojanra szükségünk lehet és még kell adni neki lehetőséget, különben vagy eltűnik a süllyesztőbe, vagy aranylabdát nyer az Arsenalnál. Amit meg legjobban tisztelek Wengerben, hogy meglátja a fiatalokban a tehetséget, Bojant nem véletlenül akarná.
més que un club
noname
Llegenda del Barça

2011.05.21. 21:52:22

Olyanok vagytok mint anyám az itthoni lomokkal. Egy év 364 napján csak láb alatt vannak, foglalják a helyet, de nem szabad eldobni, mert 1 napon jól jöhet vmi jelentéktelen dologra. Bojannal én már így vok. Annyi ideje volt h bizonyítson, mint még Oleguernek se. Afellay ha cserepadról jön be, felpürgeti a játékot, már ez elég arra h Bojannál hasznosabb legyen. Nah de majd nyáron meglátjuk. Remélem Pep és Rosell nem ragaszkodnak a régi lomokhoz(Hleb,Caceres,stb.)
A Fifa egy szégyen
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.05.21. 21:47:24

fanbarca írta:csak a partjelző tévesen lest jelzett.
Touré kezezése miatt fújták vissza :)

Egyébként én mindig is kitartottam Bojan mellett, és most is.
Benne van a Barca DNS, Rossinak meg szerintem nem menne olyan könnyen mint pl. Villának, hogy beletanuljon. Nincs is nagyon ideje. Ez a Barcelona. Ha nem tudsz ideszokni, mehetsz. Bojannak sikerült. Csak nem tud a cserepadról gólt lőni.
A sérülés előtt elég jól ment neki, és ma is nagyot játszott, nálam MOM volt.

És egyetértek veled: Lassan 60 millát pengetünk Fabregasért, aki saját nevelés...Bojannál is így lesz? Jól felneveli pl.: a Liverpool, vagy Arsenal, és majd visszahozzuk 40-50 millákért?

Ha kölcsönbe menne, elkeveredne, ez biztos. Mint ahogy a többiek...Hleb,Cáceres stb. Keirrissont nem írom ide, benne még látok valamit.

Egyébként nem tudom, hogy a kinti Barca szurkolók hogy vannak Bojannal, remélem nem ellene :)
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
fanbarca
Entrenador del Barça

2011.05.21. 21:39:02

Örülök Bojan javuló formájának. Nagyon sokat jelent neki ez a gól. Én nagyon bízom benne és továbbra is kitartok amellett, hogy nagy jövő előtt áll, ami már rendesen látszik megkezdődni. Nagy hiba lenne őt eladni, megint fognánk pár év múlva esetleg a fejünk, mint Fábregas v. Piqué esetén. Szükségünk lesz rá. S őszintén szerintem ennél a Rossi gyereknél sokkal többet ér. És nem utolsó sorban ő Barca nevelés és katalán. Sokan mondjátok, hogy sohasem tett nagyon sokat a csapatért. De azért gondoljunk csak bele, idén megmentett többször is pontokat a csapatnak és tavaly az Inter elleni elődöntő visszavágón gyönyörű gólt szerzett (mely döntőbe repített volna minket), csak a partjelző tévesen lest jelzett. Rossi játéka engem sohasem győzött meg igazán - jó, jó, de valahogy nem kell ide. Eddig bejönni látszik az a politikánk, hogy tartsunk ki saját neveléseink mellett, mivel ők az igazi Barca-lelkű játékosok. És 2-3 év el kell teljen, hogy egy igazolás ezt a lelkületet bizonyos mértékben elsajátítsa. Én Abidalnal tavaly, Henrynal 2. évében, Alvesnél 3. évében kezdtem igazán érezni. Tehát most esetleg megjönni Rossi, egy vérbeli olasz, nem tudom, hogy tartozna hozzánk, teljesen más stílusú játékos, ugyebár Olaszországban és Angliában fejlődött, nőtt fel. Az angol, olasz játékosok szerintem csak védelemben vagy középpályán tudnak a Barcánál elvárt feladatokhoz felnőni. Bojan előrébb lenne, ha Pep nem félt volna az elején őt berakni, közben meg jött még Ibra is, aki miatt megint nem tudott játszani gyakran. Amikor 3-4 meccsen sorozatban 60 percet legalább pályán tölt, jelentős tudás kezd játékán látszani. Nem kell őt leírni, Pedro csak 22 éves korában kezdett rendszeresebben játszani a Barcában és idén nőtte ki magát világklasszis szintűre, most senki fejében meg nem fordul, hogy ő milyen öregen kezdte. Szóval Bojany 20 évesen nem kell még leírni, az tény, hogy 17 évesen túlságosan hirtelen robbant be és elbízta magát, de úgy érzem a hullámvölgyek után kezdi visszanyerni önbizalmát és igazán jó lelkülettel, cselező és lövőképességgel rendelkezik. Tartsuk meg Bojant!

Szerk : Örülök, ha valaki végigolvassa! :)
més que un club
noname
Llegenda del Barça

2011.05.21. 21:32:22

Messidona10 írta:Hálistennek minden nyáron "belevonják" valami üzletbe. Hogy ki szerint, az a mi szerencsénk, mert valóságalapja nincsen. Maradjon! Akármennyire is gyenge néha.
Nem néha gyenge, hanem néha jó.
Az utóbbi évek egyik legörömtelibb igazolása lenne számomra, ha belevonnánk a Rossi-ügybe. 1-2 jobb meccs semmin se változtat.
A Fifa egy szégyen
Messidona10
Entrenador del Barça

2011.05.21. 21:03:44

Hálistennek minden nyáron "belevonják" valami üzletbe. Hogy ki szerint, az a mi szerencsénk, mert valóságalapja nincsen. Maradjon! Akármennyire is gyenge néha.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.05.21. 20:02:30

Fecooo írta:sztem nyugodtan lehet mondani, h jól játszott. voltak veszélyes lövései, szép cselek, jól passzolt, ennél többet "ilyen csapatban" nem nagyon lehetett tőle elvárni szélsőként...

egyszerűen nem szabad eladni és kész! a sérülése előtt már biztató teljesítményt nyújtott, pedig csak 3 meccsre volt szüksége ehhez kezdőként és nem B-csapatban...

ha bevonják a Rossi üzletbe, borzalmasan csalódott leszek...
ha 22-23 évesen sem mutat többet, akkor majd el lehet adni, de amíg a csapat megengedheti magának azt a luxust, h a tridente két játékosa is góltalan maradjon 2-3 hónapra, addig Bojan is megérdemli a bizalmat...

a bizalmam töretlen!
Én se tudtam volna szebben megfogalmazni... Ma jól játszott a kicsi, az az 5 védő közötti lövése meg egyenesen parádés volt!!! Nagyon remélem, hogy nem vonjuk bele semmilyen üzletbe...
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.05.21. 19:55:01

sztem nyugodtan lehet mondani, h jól játszott. voltak veszélyes lövései, szép cselek, jól passzolt, ennél többet "ilyen csapatban" nem nagyon lehetett tőle elvárni szélsőként...

egyszerűen nem szabad eladni és kész! a sérülése előtt már biztató teljesítményt nyújtott, pedig csak 3 meccsre volt szüksége ehhez kezdőként és nem B-csapatban...

ha bevonják a Rossi üzletbe, borzalmasan csalódott leszek...
ha 22-23 évesen sem mutat többet, akkor majd el lehet adni, de amíg a csapat megengedheti magának azt a luxust, h a tridente két játékosa is góltalan maradjon 2-3 hónapra, addig Bojan is megérdemli a bizalmat...

a bizalmam töretlen!
Messithebest
Director del Fútbol

2011.05.21. 19:52:18

így kellett volna az egész szezonba játszani ahogy ma, akkor nem akarta volna a barca-drukkerek fele elküldeni melegebb éghajlatra....
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.20. 13:41:58

Ilúvatar írta:Kép
ezek a képeket már betette valaki...de ez a legjobb szerintem :D
Deus
Boixos Nois

2011.05.20. 13:39:51

Kép
KépKép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.05.11. 16:29:26

Sanama írta:Sérülése előtt a csapat egyik legjobbja volt. Még azon a meccsen is az egyik legjobb volt,mikor megsérült.
Önbizalom kell neki,igen. De az nem lesz a padon...
Érdekes Pep tavaly képes volt meghúzni azt,hogy Ibra helyett őt rakta a kezdőbe. Idén nem... Erre nem tudok mit mondani. Pedig Villa 11 meccs alatt semmit nem csinált az ég világon.

Sose lesz belőle valaki,ha a padot koptatja. Bár én még mindig azt mondom,hogy van 2éve,aztán utána meglátjuk,hogy mi lett belőle.
Hát azért azt nem mondanám, hogy a csapat egyik legjobbja volt. Játszani keveset játszott, amikor meg lehetőséget kapott, még nagyobb csalódás volt, mint amikor csak a padon láttuk. 3 dolog jut róla eszemben ebben a szezonban. Lőtt 2-őt az Almeriának a 8-0-án, a Sevilla ellen elbotlott a labdában, de szerencsére bement így is, a 3. meg, hogy a szezon során semmit nem csinált. Úgyhogy ez a csapat egyik legjobbja volt, azt nem hogy honnan vetted? Ha tavalyra visszaemlékszel, akkor neked is beugorhat, hogy Pep Ibrát sokáig próbálgatta amikor nem ment neki, hátha visszanyeri a formáját. Ugyanez játszódik idén is, csak Villaval, de Bojan ugye megsérült, így meg még nehezebb rá számítani. Sztem a rangsorban Afellay egyértelműen előtte van. Ibi tud új színt hozni a játékunkba, míg Bojanban eddig ezt nem vettem igazán észre.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Lezárt