Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De akiket felsoroltál hosszú távon nem is ragadtak meg a csapatban.d írta:Hát nem mondom, hogy igazam van, mert amíg el nem kezdték adni a sport tv-n a spanyol bajnokikat az ember csak vadászta az összefoglalókat a Sat1-ről, a spanyol tévét, amikor éppen volt, vagy Eurosportos felvételről adott meccseket, összefoglalókat, de voltak olyan csatáraink, akiknél egy formában levő Bojan nem hiszem, hogy rosszabb, ilyen Dani, Giovanni, de akár merném mondani Luis Garciát, Litmanent (a barcelonai Litmanent - igaz őt sok sérülés érte), persze ez annak is a kérdése, hogy ki mit lát Bojanban, szerintem azért van még benne tartalék.
Persze a mérce se mindegy, hogy hol van, ennek a Bojannak minden idők egyik legjobb Barcájába kell megállnia a helyét, míg a Cruyff utáni idők gyengébb időszakaiban azért nem volt ekkora teher és elvárás senkin sem.
?d írta:Húzóember szerintem sem lesz, de ha kiegészítőnek még bőven jó lehet, akkor miért akarjuk elzavarni mindenáron? Különben tudja fene, láttam én már olyan Barcelonát, amibe ez a Bojan a kezdőbe is befért volna gond nélkül...
Ennek mi értelme lenne?kristop írta:nem úgy kéne nézni, hogy rossi vagy bojan, hanem rossi ÉS bojan.
a messi, villa, pedro, rossi, bojan, afellay támadósor és szevasz.
és akkor nem is kéne elüldözni ezt a srácot.
Touré kezezése miatt fújták visszafanbarca írta:csak a partjelző tévesen lest jelzett.
Nem néha gyenge, hanem néha jó.Messidona10 írta:Hálistennek minden nyáron "belevonják" valami üzletbe. Hogy ki szerint, az a mi szerencsénk, mert valóságalapja nincsen. Maradjon! Akármennyire is gyenge néha.
Én se tudtam volna szebben megfogalmazni... Ma jól játszott a kicsi, az az 5 védő közötti lövése meg egyenesen parádés volt!!! Nagyon remélem, hogy nem vonjuk bele semmilyen üzletbe...Fecooo írta:sztem nyugodtan lehet mondani, h jól játszott. voltak veszélyes lövései, szép cselek, jól passzolt, ennél többet "ilyen csapatban" nem nagyon lehetett tőle elvárni szélsőként...
egyszerűen nem szabad eladni és kész! a sérülése előtt már biztató teljesítményt nyújtott, pedig csak 3 meccsre volt szüksége ehhez kezdőként és nem B-csapatban...
ha bevonják a Rossi üzletbe, borzalmasan csalódott leszek...
ha 22-23 évesen sem mutat többet, akkor majd el lehet adni, de amíg a csapat megengedheti magának azt a luxust, h a tridente két játékosa is góltalan maradjon 2-3 hónapra, addig Bojan is megérdemli a bizalmat...
a bizalmam töretlen!
ezek a képeket már betette valaki...de ez a legjobb szerintemIlúvatar írta:
Hát azért azt nem mondanám, hogy a csapat egyik legjobbja volt. Játszani keveset játszott, amikor meg lehetőséget kapott, még nagyobb csalódás volt, mint amikor csak a padon láttuk. 3 dolog jut róla eszemben ebben a szezonban. Lőtt 2-őt az Almeriának a 8-0-án, a Sevilla ellen elbotlott a labdában, de szerencsére bement így is, a 3. meg, hogy a szezon során semmit nem csinált. Úgyhogy ez a csapat egyik legjobbja volt, azt nem hogy honnan vetted? Ha tavalyra visszaemlékszel, akkor neked is beugorhat, hogy Pep Ibrát sokáig próbálgatta amikor nem ment neki, hátha visszanyeri a formáját. Ugyanez játszódik idén is, csak Villaval, de Bojan ugye megsérült, így meg még nehezebb rá számítani. Sztem a rangsorban Afellay egyértelműen előtte van. Ibi tud új színt hozni a játékunkba, míg Bojanban eddig ezt nem vettem igazán észre.Sanama írta:Sérülése előtt a csapat egyik legjobbja volt. Még azon a meccsen is az egyik legjobb volt,mikor megsérült.
Önbizalom kell neki,igen. De az nem lesz a padon...
Érdekes Pep tavaly képes volt meghúzni azt,hogy Ibra helyett őt rakta a kezdőbe. Idén nem... Erre nem tudok mit mondani. Pedig Villa 11 meccs alatt semmit nem csinált az ég világon.
Sose lesz belőle valaki,ha a padot koptatja. Bár én még mindig azt mondom,hogy van 2éve,aztán utána meglátjuk,hogy mi lett belőle.