kurdt írta:Yafnag írta:"Abidal will get a liver transplant before the end of the month. The donor is a cousin of his, who arrived in Barcelona on Sunday. [sport]"
Tehát a hónap végén fog sor kerülni a műtétre.
Sajnos szerintem idén nem fog már pályára lépni. Ennek az egyetlen előnye, hogy időnként láthatjuk Muniesa-t.
Kicsit off már, de jó lenne, ha jönne nyáron J. Alba. Akkor Adriano mehet és az Abidal-Alba-Muniesa trióval meg is lenne a baloldal (plusz ketten ebből középhátvédet is tudnak játszani).
Tesó, nem rád akarom kiélezni amit mondok, de ébredjetek már fel..
Májátültetésre van szüksége ennek a srácnak.
Ez rohadtul komoly dolog, jelenleg nem az a kérdés, hogy játszhat-e idén, hanem az, hogy túléli-e a beavatkozást.
Ha jól tudom a neje és két gyereke van Abinak ( ha nem akkor bocs), szóval Isten óvja Ericet és a családját.
Az átültetés után a kilökődésgátló szereket évekig kell szedni, nem ismerem az összetételüket, de lehet kizáró ok ez is a profi futballban.
Szóval, én elsősorban azért izgulok, hogy épségben és egészségben élje át a műtétet és boldog, hosszú élete legyen.
Persze.. Az igazi az lenne, ha jövőre a kezdőcsapatban ott állna Puyol és Xaviék mellett, mint egy újabb Barca ikon.
MErt az.
Szép napot mindenkinek!