2014.09.22. 14:41:38
Az, hogy nemrég hosszabbítottak vele nem azt vetíti előre, hogy ne számolnánk vele sajnos. Viszont az az igazság, hogy bármennyire is fék a csapatban valamilyen kell nekünk. Azért meredek rábízni egy Sandro-Munir duóra rábízni a cserék szerepét. Mindemellett fontos lenne számukra a folyamatos játéklehetőség, amit Neymar, Messi vagy Suarez mellett ritkán kapnának meg.
Szóval az sem biztos, hogy jó lenne elküldeni. A legideálisabb talán az lehetne, ha konstansan 5. számú csatárként számolnának vele. Ezt viszont nem biztos, hogy elviselné a válogatottbeli tagsága miatt.
Munirt (esetleg Sandrot) is eléggé féltem, hogy Suarez visszatérésével leredukálódnak a percei, azt pedig nem hiszem, hogy ezt a támadósort annyira rotálná LE. Max Neymart vagy sérülés esetén játszhatna, de akkor inkább hívják majd fel őket a B-ből.
Ahogy olvasni lehet viszont, a Pool, az Arsenal és újabban a Juve is érdeklődést mutat Pedrito felé. Nem tudom mennyi a valóságalapja, de lehet benne valami. Sokkal inkább mellőzve van, mint tavaly vagy tavalyelőtt a válogatottban viszont nem rossz a teljesítménye, lhet erre bazíroznak más csapatok. Kíváncsi vagyok mennyi alapjuk van a pletykáknak.
Forca Barca!!!!